Húsvéti csillám:-)

húsvét...milyen is lehet egy húsvéti csillám, csakis olyan ami a lelketeket simogatja, derűs, mosolyt csal az arcotokra és egy kis csillogást érzel amikor olvasod:-)

Ha a szeretet nyelvén beszélsz, kinyílik a világ és soksok csoda tárul eléd, de sokszor félünk a szeretetet megmutatni, mert az a lelkünk legmélyén lakozik:-)

"A szeretet óceánja végtelen mélységeket rejt, de ha bátor vagy a mélybe menni csodába ejt" (by Csillagvirág)

Ha lépésről lépésre haladsz mások felé és pillanatról, pillanatra nyitod meg a saját lelked és a másik ember lelkének kapuját, akkor mindig tudni fogod mennyit adhatsz és mennyi fényt engedhetsz be magadba a másik ember ragyogásából:)

Figyelj arra a pici hangra, ami benntről súg neked, megsúgja ha óvatosnak kell lenned, megsúgja, ha jobban kell figyelned, megsúgja azt is, hogy szeress jobban, megsúgja ha hallgatnod kell, de az elmédben zakatoló hang", sokszor elnyomja lelkünk suttogását és ezért nem mindig halljuk meg ezt a tiszta hangot.

Pedig tudjátok, hogy a suttogásnak különleges rezgései vannak:-)

Az esti gyertya fényénél suttogva beszélj majd párodnak, mert az a testét, lelkét simogatja, ha a suttogást a csend követi hallod majd a párod lelkének zenéjét is...
Ebben a meghitt csendben ölelkezve alszol el, gyönyörű lesz az ébredés is...

Aki nem hiszi járjon utána….

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
Csillagvirág

….ééééés egy Csillagvirágos kérés:
Küldj ma egy csillámot”, szeretetet, annak az embernek, akitől sokat kapsz és nem mindig van időd, hogy egy kis figyelmet szentelj neki, annak, akit nagyon szeretsz, annak akivel nagyon régen beszéltél, bocsáss meg annak, akire már nagyon régóta haragszol és nem is emlékszel már rá, hogy miért, annak, akit szíved legmélyén gyűlölsz…
Hogyan tedd ezt?
- írj neki egy e-mailt
- küldj neki sms-t
- hívd fel
- de ha lehetőséged van rá: Menj el hozzá, öleld meg és addig öleld még minden feloldódik ebben az ölelésben!

….aztán kérlek meséld el nekem, hogy mit kaptál ma...

Én ezt a csillámot nyújtom át ma nektek piros masnival és sok sok szeretettel!

HozzászólásokDrága csillámos Csillám:)

Mindig nagy öröm és szeretet olvasnom írásaidat:) Köszönöm szépen ezt a csillámos szépségest újfent!

A ragyogásod átsüt írásaidon. Hálás vagyok ezért neked, hogy érezhetem szépséges lelked megnyílvánulását! Anikó a ragyogó lélek:)))Kedves Riamilla:-)

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!

CsillagvirágKöszönöm!

Nagyon szívmelengető az írásod!
Köszönet a szép gondolatokért!