Van egy Álmom...

Van egy Álmom...Van egy Álmom – egy emberről, egy életről…
Ebben az Álmomban nyugodt, kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Életem minden pillanatát áthatja az öröm és a szeretet.
Türelemmel viseltetek a környezetemben élők iránt. Megértem a gondolataikat, érzéseiket és tetteiket, mint ahogy tökéletesen értem a saját gondolataimat, érzéseimet és tetteimet is.
Reggelente csókkal és finom, egészséges reggelivel ébresztem a Kedvesemet. Együtt reggelizik mosolygósan az egész család.
Gyermekeinket együtt visszük el az iskoláig. Nagyon jó iskola, ahol a gyermekeket fantasztikus elfogadó és megengedő szellemben okítják és nevelik. Az elsődleges szempont itt az, hogy a gyermek mielőbb felfedezze magában azt, amihez a legjobbak az adottságai, és amit a legnagyobb örömmel végez. Az iskolát néhány közeli barátommal együtt hoztuk létre és ebben az intézményben lehetőség van arra is, hogy felnőtt emberek, sőt akár egész családok is beiratkozhassanak olyan kurzusokra, melyek elősegítik azt, hogy életük igazán boldog és kiteljesedett legyen.
Számos ehhez hasonló intézmény van már a Világban! Behálózzák egész Európát, Afrikát, Ázsiát, Ausztráliát és az Óceániai térséget, és persze Amerikát. Egyre több mosolygós, vidám és boldog ember tanul, és dolgozik ezekben az intézményekben, és együtt, közösen egyre több ember arcára varázsolunk tevékenységünkkel mosolyt, és egyre több életbe viszünk önfeledt örömöt és boldogságot.
Egy olyan Világ ez, ahol mindenki Boldog és Szabad. Ahol mindenki Elfogadó és Megengedő! Olyan Világ, ahol minden emberi lény félelmektől és gátlásoktól mentesen, bátran és boldogan mer lenni Valódi Önmaga.
A családom, a barátaim és én, folyamatosan járjuk a Világot, látogatjuk ezeket az intézményeket és találkozunk az ott tanuló és dolgozó gyerekekkel és felnőtt emberekkel. Szemináriumokat rendezünk a Világ legkülönbözőbb helyein, ahol együtt lehetünk és ahol átadhatjuk egymásnak tapasztalatainkat és új ötleteinket, gondolatainkat, melyek mind azt szolgálják, hogy az emberek életét még szebbé, még teljesebbé tegyük.
Tisztában vagyok azzal, hogy számos kihívással fogok szembesülni, míg ez az Álmom megvalósul. Tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akik kételkedni fognak az Álmomban, de még többen lesznek olyanok, akik lelkesedni fognak az Álmomtól és segíteni, támogatni, szolgálni fogják megvalósulását.
Azzal is tisztában vagyok, hogy még nagyon sok mindenben szükséges fejlődnöm ahhoz, hogy az Álmom megvalósulásához legmegfelelőbb körülmények megteremtődjenek. Sokkal békésebb, magabiztosabb akarok lenni, mert erre nagy-nagy szükségem van. Sokkal jobban akarok figyelni az emberekre, sokkal jobban meg akarom érteni őket, mint eddig és sokkal türelmesebb akarok lenni, mert tudom, hogy Álmom megvalósulása így válhat lehetővé.
Nem riaszt a fejlődés, mert tudom, hogy kész és képes vagyok arra, hogy fejlődjek és egyre közelebb legyek ahhoz az emberhez és élethez, és ahhoz a Világhoz, melyet Álmomban magam előtt látok.

Van egy Álmom – egy Emberről, egy Életről, egy Világról! És ezt az Álmot mindig a szívemben őrzöm, és minden pillanatban igyekszem olyan közel kerülni hozzá, amennyire csak tudok, amennyire adott pillanat beli tudatosságom csak lehetővé teszi.

Van egy Álmom!
Hogy egyszer egy olyan Világban élek, ahol minden ember Álma valóra válik!

Ez az én Álmom!
Mi a Tiéd, Drága Barátom?
Oszd meg velem az Álmod!
Tudni akarom, mi a Te legnagyobb Álmod! Az az Álmod, amire ha gondolsz, a legmagasztosabb gondolatok és érzelmek töltenek el, melyek csak léteznek. Ami ha megjelenik a gondolataidban vagy a képzeletedben, olyan túláradó Öröm, Nagyrabecsülés és Szeretet önti el a lelked, mintha legalábbis az Álmod máris megvalósult volna!

Oszd meg velem az Álmod!
Tudni akarom, hogy mi az Álmod, mert az én Álmom az, hogy a Tiéd megvalósul!

Írd meg nekem! Vagy itt hozzászólásként, vagy küld be ezen az Űrlapon, ha nem akarod, hogy más is tudjon róla!

Másold ki és mentsd el saját magadnak is! Nyomtasd ki és hordd magadnál. Lesz még, hogy nehéznek és reménytelennek érzed majd az életet. És amikor a legnehezebbnek és legreménytelenebbnek tűnik majd minden, akkor lesz a legnagyobb szükséged arra, hogy fel tudd idézni magadnak az Álmodat! Vedd hát majd akkor elő az elnyűtt papírost és kezdd el felolvasni magadnak hangosan: "Van egy Álmom..."

Oszd meg velem az Álmod! Tudni akarom, hogy mi az Álmod!

Mert a Te Álmod az enyém is!

Űrlap beküldés

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos Teremtésről

HozzászólásokLecsengett bennem is.LEGYEN!

csenge333
LEGYEN MINDEN ÚGY, HOGY MINDENKI JAVÁT SZOLGÁLJA!Drága Jányka:-)

Csak azt írtam,amit gondoltam:-))
Persze azért biztató célzattal:-))))))))))
Nagy ölelés Neked is,nagy-nagy szeretettel: ERcsikeKedves Felebarát! :)

Azt viszem magammal, aki jönni akar...
És mindenki olyan szerepet vállal és olyan helyet foglal el, amilyet csak akar... :)

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos TeremtésrőlAlomkereso

Szep alom.
"A csaladom,a barataim es en folyamatosan jarjuk a vilagot..."
Es mi alapjan fogod kivalasztani,kit viszel magaddal a barataid kozul a vilaglatogatasra?Talan a rendezoket,szervezoket?Vagy barkit?
Az en almom,hogy egyszer mindenki EGYENLO legyen,egyforman elegedett,egyszeru,segitokesz, boldog ember.Ne legyenek vezetok,felettesek,es beosztottak,kimagaslok,elsok es utolsok.Egyenlok, csak egyenlok legyenek.
Szeretettel,
felebaratErcsike Drága!!!

Igazad van és nagyon köszönom a biztató szavaidat ,maradj mindig ilyen!!!
Nagy ölelés neked!!!
Jányka"Minden, ami igazán fontos,

"Minden, ami igazán fontos, eljön az életünkbe. Személyiségünk, karakterünk, belső igényeink törvényszerűen formálják sorsunkat. A hívásokra válasz érkezik. Sokszor észrevehettük, hogy vágyaink, igényeink megkeresik a tárgyat maguknak. Az emberek megérzik azt, ami bennünk van és eszerint közelednek vagy távolodnak. Azok felelnek, akikkel közös hullámhosszon működik az "adó-vevő berendezésünk." Ugyanabban a városban néha elmagányosodunk, néha sokan körénk gyűlnek. Ezért írhatta tréfásan Füst Milán: "Apróhirdetés. Meglevő szenvedélyekhez tárgy kerestetik!" Szeretnénk szerelmesek lenni - és beleszeretünk valakibe. Ami fontos, azt csöndesen ébren kell tartani magunkban napról napra; egy pillanatra sem szabad elengedni. Egy napon valóság lesz." /Popper Péter/
Így van ez az álmainkkal is, ha hiszünk bennük...Édes Jányka:-))

Bár nem nekem írtad,annyit azért már észrevettem több írásodban,hogy a Más szót kihangsúlyozod.
Mit jelent MÁS-nak lenni?
Mennyiben vagy MÁS?
Abban,hogy a saját nemedhez vonzódsz?Attól még olyan vagy,mint én,vagy bárki.Szerintem.Mindig is voltak MÁS-ok,de mindenki beletartozik az egyetemes öntőformába:-)
Emberek vagyunk,lelkek vagyunk,szeretet vagyunk.Különleges vagy,mint bárki MÁS:-)))
Így gondolom.S amíg Te is kihangsúlyozod,addig MÁSOK is ki fogják hangsúlyozni.Van szerencsém ismerni néhány MÁS embert,akit elfogadnak,mert Ők is elfogadják önmagukat.Nem ezen van a hangsúly az életükben:-))És fantasztikusak,akárcsak Te!!

Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni:-))
Nagy szeretettel: ErcsikeKedves Álomkereső!

A gondolatok amiket leirtál csodálatosak!!!!!!
Az én álmom az ,hogy egéségben,szeretetben éljenek az emberek,ne a pénz legyen az amit hajszolnak és közben észre sem veszik,hogy elmennek a saját boldogságuk mellett.
A legnagyobb álmom az ,hogy a családom elfogadjon igy is (mert MÁS) vagyok igy sajnos inkább kizártak az életükből,de én ennek ellenére nagyon szeretem őket és fontosak nekem.Hogy a fiam és a köztem lévő kapcsolat újra szorosabb legyen ,és én a kedvesem és a gyerekeink boldogan élhessünk,szeretetben,szerelemben!!!!

Nagy ölelés neked
HuncutjánykaDrága Imi Barátom! :)

Álom vagy Valóság? :)
Van különbség? :))))

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos TeremtésrőlDrága Ery! :)

Éld csak tovább az Álmodat! :) Már Itt vagy benne! Most! :))))

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos TeremtésrőlDrága Angelgirl! :)

Hát csak Álmodj és érezd úgy magad, ahogy érezni akarod! :))))

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos TeremtésrőlÉdesem! :)

Csodás Álmok már itt vannak... :)
Szeretlek! :)Drága Ery és Álomkereső !

Én Itt vagyok Otthon. És ez nem álom,hanem Valóság.
Boldog vagyok,hogy ennyi szeretet árad írásaitokból,Belőletek !
Jó innen elindulni és visszatérni.
Hálásan köszönöm !

Imi GyőrbőlDrága Álomkereső!

Amit én álmodtam, az mind beteljesült. Sajnos a rosszak is, de ma már tudom, hogy a gondolataimnak is teremtő ereje van, ezért igyekszem a jókra gondolni. Évekkel ezelőtt sokszor elgondolkodtam, hogy mit jelent nekem a boldog élet, milyet szeretnék, mik az álmaim. Ezt szépen végiggondoltam és most már elmondhatom, hogy teljesültek az álmaim, illetve most is benne élek, megélem azokat. Beleéltem magam azokba az álmokba, amiket kigondoltam magamnak. Amit én most élek, azt korábban kigondoltam, vágytam rá és álmodoztam róla.

Most is vannak álmaim, amit nem szoktam elárulni, de érzem, hogy nap mint nap közeledek hozzá. Ma például egy olyan napom volt - hosszú idő után először -, hogy mindennek tudtam örülni, sok simogatást, jó szót, elismerést és szeretetet kaptam a munkahelyen. Majd történt még egy örömteli esemény, ami a nagy álmom része (ezért mondom, hogy minden nap közelebb kerülök hozzá).

Álmom volt, hogy írni fogok. Ujságírás, regény, mindegy, csak írhassak. Amikor középiskolás voltam a tanáraim kiszúrtak - a dolgozataim alapján - el elvittek egy-két helyre, ahol rendszeresen várták a cikkeimet. Akkor nem éreztem ennek a jelentőségét, hiszen a pénzkereseti forrást láttam benne, ami akkor nem volt mellékes. Aztán évekig nem jöhetett szóba az írás, a körülményeim nem voltak rá megérve. Írás helyett sokat meséltem a három kicsi fiacskámnak, jó kis meséket költöttem!
Kilenc hónappal ezelőtt idejöttem közétek, olvastalak Benneteket és az elejétől kezdve alig bírtam magam visszafogni, mert az írásaitok kapcsán törtek fel belőlem az élmények, gondolatok, megéléseim. Nyugtattam magam, hogy még túl friss vagyok az oldalon, úgy gondoltam, hogy még várok nem teszek fel mindent az oldalra, de leírtam magamnak egy-két dolgot és amikor már jónak láttam, feltettem és vártam a fogadtatást. A hozzászólásaitokból az derült ki, hogy tetszik és várjátok a következőket.
Persze, sok következő volt/van még, de nem akartam a vízcsapból is én folyni, ezért csak módjával csepegtettem. Azt vettem észre, hogy amint írok, egyre több téma tör fel belőlem, ezért leírtam a címeket, hiszen ennyit nem tudtam egyszerre leírni.
Nos, a lényege az a mondandómnak, hogy itt, köztetek, Titeket olvasva jött meg az én ihletem. Álmodtam egy dolgot, de nem éreztem rá késztetést, hogy véghezvigyem, amíg ide nem jöttem. Ha Ti nem vagytok, akkor ezek az írások még most is bennem vannak, hiszen nincs egy olyan világom, ahol az álmom valóra válik.
Most, Veletek a Mában, Itt és Most "egy olyan Világban élek, ahol minden ember Álma valóra válik!" - az enyém is!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryAz én álmom:)

Az én álmom egy tengerparton játszódik... Érdekes módon nálam éjszaka van... Talán mert általában, olyankor minden olyan csendes, békés, nyugodt...:)
Szóval a homokban sétálok mezítláb a szerelmemmel, aki még csak egy "árnyalak", de a sötétség csupán annak szól, hogy a lényeg a bensőséges kapcsolat köztünk, nem pedig a külsőségek...
Szavak nélkül is megértjük egymást, csupán a gondolataink "üzennek" egymásnak olykor... De ez is felesleges... Mert oly nagy nálunk az összhang, mintha eggyek lennénk...Az ő gondolata az enyém is, és az enyém, az övé is... És ez így van jól... Szeretjük egymást nagyon... A szeretet, a végtelen nyugalom, és béke járja át egész lényünket... Csodás érzés... Mintha egy "másik" világban lennénk... És valóban... Ott, ahol nincsenek szavak, ahol nincsenek "képek", csak MI vagyunk, valódi Önmagunk...
A "nyugalom szigetén" vagyunk a "béke földjén", ahol a végső megálló egyben az első is, hisz a körforgás MINDIG ÖRÖK... A kikötő neve: BOLDOGSÁG
És lassan látom már, ahogy felkel a nap, és a többi hajó is beérkezik...

Egyenlőre ennyi...:)
A világ nálam is olyan szép, mint nálad, csak én még eddig jutottam, mert most ez a kép tetszik nagyon, és ettől érzem magam, úgy, ahogy érezni akarom..:)

Szeretettel:

AngelgirlÉdesem:-)

Minden pillanattal közelebb vagy hozzá:-)))
Csodás Álmok jönnek...
Mondtam már ma,hogy Szeretlek?
Pedig igen:)))))))))))))))))))
Kedvesed..Drága Katisom! :)

Köszönöm hozzászólásod! :)
És ha már egyszer eszedbe ötlött minden eddigi nagy Álmod, hát ne habozz! :)
Írd le! Legalább magadnak! :)
És ha úgy érzed szükséged van rá, vagy kezded újra elfelejteni őket, akkor csak vedd elő, és olvasd fel magadnak! :)
Soha ne add fel a legnagyobb Álmaidat, mert az Álmaid azok, melyek elvezetnek Valódi Önmagadhoz! :)))

Szeretettel,
Álomkereső
Teremts Szabadon - 7 részes előadássorozat a Tudatos TeremtésrőlDrága Álomkereső:)

Amikor egy lélek hozzám jön,és én világra segítem,és felnő...
Ebbe az iskolába fog járni:)
Így,ha azt vesszük,egy lépéssel már közelebb vagy/unk/ a megvalósulásához:)
Eszembe jutott a Micsoda Nő zárójelenete,amikor a raszta hajú fickó sétál és kérdezgeti:
"Neked van álmod?És neked mi az álmod?Ez Hollywood,itt minden lehetséges..."
Namármost kéremszépen,ekkor,az egész világ egy nagy Hollywood,mert mindenhol mindig lehetséges minden.Akárhogyan is vesszük.
Szerintem:)
És ahogy ezeket a sorokat olvastam:
"Az az Álmod, amire ha gondolsz, a legmagasztosabb gondolatok és érzelmek töltenek el, melyek csak léteznek. Ami ha megjelenik a gondolataidban vagy a képzeletedben, olyan túláradó Öröm, Nagyrabecsülés és Szeretet önti el a lelked, mintha legalábbis az Álmod máris megvalósult volna!".
Egyszeriben eszembe ötlött minden eddigi ilyen elképzelésem,tervem,álmom...
És így tök hepi:)))Tudtam én,hogy jó lesz ez,már akkor,amikor reggel sikeresen fél órás kerülőt sikerült tennem:)
Mert mindig minden okkal történik.

Köszönetem írásodért,
olyan jó olvasgatni azt a tisztaszépenmagasanszárnyalógondolatosboldoglelkedet,vagyis azon darabkáját,ami nekünk itt megmutatkozik:)
Szépséges napot:)