Igen! Valóban, a Vonzás Törvénye döbbenetesen működik!

titok"Tudod, mi a közös egy nagyon gazdag és egy nagyon szegény emberben? Vagy egy rendkívül sikeres és egy rendkívül sikertelen emberben? Egy energiától duzzadó és egy állandóan betegeskedő emberben? Az, hogy mindannyian átlagon felül tudják alkalmazni a Vonzás Törvényét! Csak míg egyikük a vágyott dologra koncentrálva el is éri azt, másikuk a vágyott dolog hiányára koncentrálva egyre távolabb kerül tőle."

Nem szeretek előre inni a medve bőrére, de most megteszem! Az elmúlt 1-2 évben ugyanis sajnálatos módon megtapasztaltam, hogy mi is az a 'félreteremtés'. Soha többé nem fogok ilyen hibát elkövetni! Tanultam belőle. Megfordítottam a folyamat irányát. Hosszú évek óta stabil, jó munkahelyem van és nagyon szeretem a szakmámat. Ennek ellenére a fejembe vettem, hogy máshol akarok dolgozni. Őrültségnek tűnt, hiszen konkrét elképzelésem volt a másik helyről. Persze, hogy lehetetlen kívánság, vágyálom volt az egész! Ennek ellenére kitartottam.

Többek között a következő 'módszert' alkalmaztam: minden nap, amikor elmentem az épület előtt, azt mondtam magamban, vagy félhangosan: "Ez lesz az új munkahelyem! Itt fogok dolgozni!" Vagy jelen időben: "Ez az új munkahelyem! Itt dolgozom!" Igazából ennél többet nem is nagyon tudtam tenni. Találjátok ki, hogy mi történt? A teljes sztorit majd később fogom elmesélni, de a lényeg az, hogy talán már májusban ott fogok dolgozni. És még valami: a szakmámat sem kell elhagynom, ugyanazt fogom csinálni! Igen! Valóban, a Vonzás Törvénye döbbenetesen működik! A kimondott szó hatalma végtelen!

HozzászólásokSzándék nélküli akaratban.

Kérhetnélek arra, hogy kérj olyan vonzás magad számára amikor a kozmoszért cselekszel. Szándék nélküli akaratban.:))

JUJ de jóóóóóó ! örülök a sikereidnek kedves Soma ! Ölellek sok sok pozitív teremtést magadnak üdv Merkaba :))