Igenis: sikerül, sikerül!

trinity tudjaMár több mint egy éve használom a titkot, és próbálok tudatosan figyelni a gondolataimra, vagyis inkább az érzéseimre, hiszen az jelzi, hogy mikor jó az a dolog nekem, amire épp gondolok. Mégis sokszor előfordul, hogy beleesek a régi megszokások hibájába, és gondolataim újra pesszimizmusba, önsajnálatba, negatív dolgokba fordulnak. Néha úgy érzem, hogy kilátástalan a helyzet, de ilyenkor mindig rá kell jönnöm, hogy nem a titok az, ami nem működik, hanem én megyek már megint rossz irányba. De mégis miért?

A rövid válaszom már a bevezetőben benne volt: a MEGSZOKÁSOK!

Amikor valamilyen szituációba kerülünk, rögtön aktiválódnak a múltbéli emlékek alapján a „régi” érzéseink, és máris sodródunk bele abba az örvénybe, amihez idegi alapon ragaszkodunk. Felbosszant valami? Káromkodni kezdesz, szidod a szomszédot, vagy csak magadban fortyogsz. Esetleg sajnálod magad, és közben azt kérdezed: „miért mindig én?”

Ezek a folyamatok a szervezetben, méghozzá elsősorban az agyban játszódnak le, és az idegsejtek egymáshoz kapcsolódásának köszönhetőek... nem akarok mélyebben belemenni a témába, de a "Mi a csudát tudunk..." c. filmben valahol az 55-60 perc körül részletesen bemutatják a fizikai, biológiai okait ennek a folyamatnak. Nagyon érdekes!

De engem jobban érdekel az, hogy hogyan változtathatok rajta! :-)

Nekem is sokszor előjönnek ezek a „rossz” pillanataim, még mindig. De mivel már tudatosan figyelek magamra, azt vettem észre, hogy hiába bukkan fel újra, hiába billenek ki egy pillanatra, ezek az időszakok egyre rövidebbek és rövidebbek, ráadásul egyre kevésbé „mélyek” azok az érzések, amelyek okozzák.

Vagyis az idegsejtek közti "régi" kapcsolatok, melyek a szenvedésért, a félelemért vagy a mérges hangulatomért voltak felelősek, szépen lassan elhalnak, és helyette már kötődnek is az újak... a boldogság, a gazdagság, a jólét és a szeretet kapcsolatai erősödnek a fejemben :-)

És ezt hogyan lehet tovább erősíteni?

Ha figyelünk magunkra, és elkezdődik egy olyan „folyamat”, amiben nem érezzük jól magunkat – felidegesít valaki, zavar valami, vagy úgy érezzük, hogy támadnak minket – azt az érzést érdemes „fülön csípni” és fordítani egyet az események menetén azzal, hogy egy pillanat alatt hangulatot váltunk. Fogjuk és ott ahol vagyunk ELDOBJUK az agyunkból a gondolatainkból azt, amin épp rágódunk, úgy, mintha teljesen elfelejtettük volna, és elkezdünk MÁSSAL FOGLALKOZNI, ami örömet és jó érzést okoz. :-)

Persze nem fognak örökre eltűnni a rossz gondolatok vagy érzések, de ez így természetes, hiszen senki sem tökéletes, és néha ki kell billenni ahhoz, hogy aztán érezzük újra a helyes irányt. A lényeg az, hogy figyeljünk, és ami nem esik jól, azt MINÉL ELŐBB hagyjuk abba, és forduljunk az örömöt, boldogságot, szeretetet hozó dolgok felé.

És még egy számomra fontos dolog: semmit sem szabad túl komolyan venni!

Ha azt hiszed, hogy van veszítenivalód, akkor máris a hiányra koncentrálsz, a gondolataid és az energiáid rögtön a kudarc felé irányítod. Tudnod kell, hogy minden sikerülhet, ha nem veszed komolyan, hanem azt gondolod, hogy ez csak JÁTÉK, és kipróbálom :-)

A lényeg az, hogy élvezd: örömmel és könnyedén! És így minden, amit szeretnél megvalósítani, sikerülni fog :-)

Szeretettel,
A.

Hozzászólásokhelyes hozzáállás. az

helyes hozzáállás. az osztályzat csak egy ember véleménye. ráadásul külső vélemény, márpedig sokkal fontosabb, hogy te tudod, bármire képes vagy, akár az 5-ös osztályzat elérésére is, ha akarod. de lehet hogy neked fontosabb célod van... gondold csak el, mi lett volna ha József Attila komolyan veszi, amikor kirúgták az iskolából. Vagy Einstein, akit megbuktattak matematikából... de folytathatnám a sort Bill Gates sem fejezte be az egyetemet, sőt, Picasso tízévesen se írni se olvasni nem tudott még. nem az iskola mondja meg ki vagy, hanem Te adod magadnak a célt, és te éred el az eredményeket!Köszi:)

Nagyon jó volt ezt elolvasni, újra erőt adott a tanuláshoz, amitől már telejsen elment a kedvem, és átmentem kesergésbe, hogy ez úgyse fog menni. Rájöttem, hogy javarma válik, és le kell szarni (bocsi, de nem találtam megfelelő szót) az osztályzatot. Nem azért tanulok!!! Köszi mégegyszer!:))a nagy Játék

Ebből a cikkből kiragadtam most egy gondolatot: semmit sem szabad túl komolyan venni.
Ahogy tanulmányozom magam, nekem is ez jött be. Amikor túl komolyan veszem a dolgokat, akkor valamilyen korlátokat kezdek körbehúzni, mert ahogy komolyodik úgy érkezik be az érzelmeimbe a hiány és az elvárás. Több dolog van az életemben most, ami valamilyen szinten egyhelyben tapicskol. Aztán ahogy a barátaim rákérdeznek, hogy miért is nem jutottam ezekben a dolgokban előrébb, akkor egyfajta aggodalom indult el bennem. Elkezdtem vizsgálni magamat, és rájöttem hogy valamilyen blokk mégis van valahol annak ellenére, hogy a vágyaimat tisztán megfogalmaztam, mentális és fizikai szinten is mindent megtettem, amit megtehettem. Viszont most hogy elolvastam ezt az írást, rájöttem, hogy hol a blokk. Azok a dolgok, amik megvalósulásra várnak, nem csak engem érintenek személy szerint. Amikor csak saját magamról van szó, akkor nagyon könnyen megvalósulnak a vágyaim, hiszen összhangban rezgek azokkal. Itt viszont mivel több embert érint mind érzelmileg, mind anyagilag, egyfajta felelősségérzet is dolgozik bennem, hogy nem léphetek felelőtlenül meg bármit.
Most felteszem a kérdést magamnak, hogy amikor más is érdekelt a teremtés megvalósulásában, hogyan hozhatom be magamnak azt a vágyat, amit igazán el akarok érni.
Univerzum várom a válaszodat :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Igenis: sikerül, sikerül :))

Nahááát pont ebbe a cikkbe akadtam most bele hirtelen. Micsoda "véletlen" :))))
Fantasztikus jó napom van ma. Reggel kaptam egy fantasztikus jó hírt, ami egy fél évig elakadt teremtésemen lendíthet nagyot.
Aztán pár hete kitaláltam a vállalkozásomban egy fantasztikus ötletet, elküldtem ezerötszáz cégnek, és nem volt egy hang sem utána. Csodálkoztam rajta, mert nagyon jó ötletnek tünt, és egy pillanatra elkezdtem keresni a miértjét. Tök hülyeségek jutottak eszembe, így aztán hagytam nyugodni a dolgot. Tegnap este átolvastam újra a hírdetést, és leesett a papirtantusz, hogy beleírtam egy olyan gondolatot, amit inkább nem kellett volna. Kivettem belőle, és emailben elkültem egy rakás cégnek.
Aztán egyszercsak jöttek folyamatosan a mailek és telefonok, érdeklődnek, hogy is van a dolog. Nagyon tetszik nekik az ötletem és kérnek terveket a rendeléshez.
Juhéééé :) teremtek :)))))
Igaza van Adminnak, ha valami negatív rezgés, vagy rossz érzés kerít hatalmába, akkor forduljunk másfelé. Időnként pihentetni kell a dolgokat, aztán mikor úgy érezzük, akkor viszont elő kell szedni. Sokszor abba a hibába esünk, hogy túl fontosnak tartunk dolgokat, pedig tudnunk kell mindig minden pillanatban, hogy játék az élet, és ebben az életben átutazók vagyunk.

Húúúú este lesz ám ünneplés :) megajándékozom magam mert örülök a teremtésemnek :))))

táncoljatok velem :)))))
Öbike :)))

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Egy kis kiegészítés:)

Nagyon tetszett Imrénk írása, és úgy érzem mivel épp most hallgatom a Most hatalma című hangos könyvet, megjegyezhetek még valamit, amit tudom, hogy ti is tudtok....Csak mivel én most "benne vagyok", kiragadhatom nektek...:)
Olyan ez, mint, amikor az újak tanulják a kreszt. Mi is pontosan tisztában vagyunk a szabályokkal, de mivel ők most pont benne vannak, valahogy élesebbé teszik a mi számunkra is, felerősítik azokat...:)

Szóval, egyetértek abban, hogy ha valami rossz gondolat, ill. érzés indulna el bennünk, gondoljunk valami másra, jóra kezdjünk mással foglalkozni, de még inkább megdöbbentő lesz, sztem, ha megfigyeljük azt!
Figyeld meg a rossz érzést kiváltó elmédet....Figyelj, de ne értékelj....Csak légy ott...Jelen a pillanatban....
Így rájöhetsz, hogy az a "valaki", nem is TE vagy....Csupán az egód lépett működésbe....
Pont tegnap hallgattam azt a részt, mikor az elme ill. a test érzéseiről, a testfájdalomról volt szó....
A szerző szerint az "elme" nem csupán a gondolataink "halmaza", hanem a gondolataink, és érzéseink együttese....És, mint ilyen a testre gyakorolt hatása is, "csupán" az elménkben keletkező gondolatok+érzések kiterjesztett válaszreakciója....
Még mielőtt bárkit is összezavarnék, elárulom, hogy a kulcs maga: AZ ELMÉNKKEL VALÓ AZONOSULÁS!!!
Mihelyst rádöbbensz, hogy ez nem TE vagy, már nem fogsz azonosulni azokkal a rossz gondolatokkal, és, mint külső szemlélő lehetsz jelen a "párbeszédek", gondolatok viharában...De már nem érzel semmit, hisz ezek NEM A TE GONDOLATAID....:)
Mivel ez megnyugvást, megkönnyebbülést hoz számodra, sokkal objektívebb tudsz lenni, és már TUDOD, hogy képes vagy rá, hogy IRÁNYÍTSD az elmédet, ezen túlmenően pedig a testedben zajló folyamatokat, érzéseket egyaránt....
Az érzésekkel is ugyanez a helyzet....Amint rájössz, hogy negatív érzés kerített hatalmába, figyeld meg...légy ott, mint megfigyelő....De tudd, hogy ezek az érzések, az elméd válaszreakciói...Ezekkel az érzésekkel, ha NEM AZONOSULSZ, NEM URALKODHAT rajtad, s így mivel nem adsz neki további energiát, azzá lesz, ami volt....csupán egy érzés a sok közül....nem pedig egy RAJTAD URALKODÓ érzés, ami befolyásolta eddigi tetteidet, életedet....

Összefoglalva, ha nem azonosulsz a negatív érzésekkel, gondolatokkal, nem uralkodhatnak rajtad...Nem élősködhetnek feletted...Hisz TE vagy az irányító, TE vagy az egyetlen URALKODÓ!!!

Csak figyeld meg az elmédet....Folyton összehasonlítgat, ítélkezik, görcsösen ragaszkodik, stb...
De TE nem az elméd vagy....Figyeld meg a háttérből....Vajon miért nem a MOST-ban cselekszik az elméd?
Miért mindig a múlt sérelmein rágódik, vagy épp az elképzelt szép jővő felé ácsingózik???
Mert az elme, nem létezhet az IDŐ nélkül....Kell neki, mint neked egy falat kenyér....Hisz enélkül elveszne...Mihez kezdene a MOST-tal? A MOST-ot nem lehet összehasonlítani a MOST-tal...A MOST-hoz nem tudsz ragaszkodni....stb... Ezekhez kellene egy múlt, vagy egy jövő, nem?
Egyszóval az elme nem képes a MOST-ban működni....
De, mivel sokan vagyunk saját elménk rabja, mi sem vagyunk képesek az "elme szinjén" megválaszolni ezeket.....
Ezért fontos a meditáció, hogy olyan állapotban legyél, mikor elméd ki van kapcsolva...Csak ilyenkor tudsz kapcsolatot létesíteni a VALÓDI ÉN-eddel...
Ezért is mondják, hogy csinálj olyan dolgokat, amikben el tudsz mélyülni, ahol nem kell gondolkoznod, csak teljes mértékben légy jelen...Mint pl. a táncos, ha táncol, nem hiszem, hogy az elkészítendő vacsora menüsorán törné a fejét...."Csak" JELEN van....Táncol, minden egyes porcikájával....elme nélkül...Átadja magát az érzésnek, és ez az, ami visszaköszön hozzánk...erre mondjuk, hogy "ÁTJÖTT!"

Szóval, ha megérted, hogy nincs múlt, se jövő, és igyekszel mindent a MOST-nak átadva tenni, felfedezed, hogy végtelen vagy....Hisz nem létezik IDŐ.....AZ csupán az elméd teremtése, nem több, mint illúzió...:))))

Jó hallgatást kívánok a könyvhöz...:)

Szeretettel:

AngeDrága Imre!

A mai napig szembesülök saját régi rossz beidegződéseimmel, azzal a bizonyos hozott tapasztalattal, és bizton állíthatom, valóban komoly feladat ennek átnemesítése.
Mindig, újra és újra szembesülök saját magammal.
Köszönöm ezt a kiváló írást! Elmentettem a kedvencek közé!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Koszi Imi!!!

milyen "erdekes" hogy eppen most kapcsoltam be es eppen ezt olvastam el...mert ilyesmiket gondolkodtam itt a "szigetemen":-)))
kosziiiiiiiii es igenis sikerul! sikerul!!!!!
sok puszi mindenkinek
(nemsokara egy kicsit jovok haza)
IluskaNaggggggggyon jó!!!

Köszönöm az ötletet!!
Beépítem a mondatot a kis lényembe!!! Ez, hogy az eredeti kizárja a növekedést, még sose jutott eszembe:)))))
Csodálatosan szép napot Neked, Nektek!!!!
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Kedves Admin, Jó olvasni

Kedves Admin,

Jó olvasni Téged. Hasonló dolgokon megyek keresztül. Amióta találkoztam " Mi a Csudát...." filmmel és amióta jobban elmerültem a quantum fizikában, sokkal, nagyobb türelemmel és megengedéssel vagyok magam iránt. Amin keresztül megyek, az egy változás folyamat és ...egyre többször érzem, hogy mindig minden úgy OK ahogy van. :)
Ha "beszippant" egy helyzet, már lényegesen kevesebb ideig tart a hiszti, és kijőve belőle, meg tudom mosolyogni azt az énem, aki benne volt a helyzetben.:)
Kb. egy éve rendszeresen, alkalmazom ezeket a quantum fizikai elveket. Úgy érzem jó úton, vagyok.
Hálás vagyok....általában mindig több jön, mint amire szükségem van.
És ami számomra megfizethetetlen...egyre többször van bennem béke:)
Mély a nyúl ürege... de jó dolog egyre mélyebben bemenni...:)
A pályára lépni és játszani ...többet ad mint amire sokszor szükség van...

Ölelés Mindenkinek!
Szép napot!Öbike! Követem a példádat! Köszi ADMIN!

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryhúúúú :)

"Nyugalom, mindig megvan az, vagy még több, mint amire szükségünk van!"
ez a gondolat nagyoooon tetszik :) Ezt ki is rakom a falra :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Admi:)

Köszönöm Admi fülön csipem. Azon se fogok csodálkozni ,
ha rövid időn belül Piroska megkérdezi -"Tiszavirág mitől olyan nagy a füled?":-)
Annak fogok örülni, hogy elcsíptem és nem azon szomorkodom milyen sok volt.Gini:-)

Jót "vigyorogtam" az írásodon és közbe azon gondolkoztam rólam írtál-e vagy magadról.:)Szuper!!!

Ez az írás fantasztikus!
Éppen jókor jött ráadásul... - vajon miért olvastam most mi (?) - :-)

Osztom a megfigyeléseket és a tapasztalásokat. Egyre rövidebb és nem olyan mély.
Néha mégis sikerül nem tudomást venni róla és még örömmel dagonyázni is a vitában.
Ego.
Majd ha mester leszek, nem csak tudni fogom, hanem használni is a tudást.
Akkor világosak lesznek Papaji mester gondolatai is: az elme a gondolatok sokasága, a gondolatok sokasága Te magad vagy, és olyankor, amikor gondolsz, visszanyúlsz a múltba, a jelenbe és a jövőt tervezed. Nincs szabadság, és nincs fogság. Önvaló van. Keresd meg a gondolataid forrását, ha megtaláltad boldog leszel.
Hűűű, de egyszerű mi?:-) Mármint megtalálni a gondolataink forrását... Mert akkor máris tudnánk fegyelmezni magunkat időben, sőt talán arra sem lenne, vagy LESZ szükségünk :-) Előlegezzük meg magunknak ezt a csöppnyi fejlődést:-)

Mindenesetre - nekem, a szörnyű makacs jószágnak, aki egy páncél ego mögül pislogott évekig, ezért még mindig van belőle -, sokszor a fülemben csengenek, méghozzá IDŐBEN az egyik barátom szavai:
- Egyszerű ez Gini, amikor érzed, hogy csúszol bele a hülyeségbe, és ezt Te pontosan TUDOD is olyankor, kapd el! Ugorj el egy lépést, figyeld magad és parancsold meg neki: 'Gini! Azonnal gyere ki a hülyeségedből!'...
És tényleg megy - néha:-) -! De olyankor olyan jó, és olyankor megpuszilgatom a kis mocskos egomat, hogy mégis tud Ő ha akar :-)
Örülök ennek az írásnak, felszabadító volt!

Many hugs from G to I :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Még egy gondolat :) fontold

Még egy gondolat :) fontold meg, mert látszólag kicsi a különbség a két mondat között, de valójában a vonzás szempontjából óriási, mert új kapujat nyitsz meg vele!

Azt a gondolatot, hogy "nyugalom, mindig megvan az, amire szükségünk van" szerintem cseréld le arra, hogy:
"Nyugalom, mindig megvan az, vagy még több, mint amire szükségünk van!"

Itt a még több olyan kapukat képes megnyitni, amiről álomdni sem mersz :) Csak vésd be jól, hiszen az eredeti mondatot kizárja a növekedést, az előrelépést... sőt még ezt is lehet fokozni, ha szeretnéd :)))Köszönöm Admin!!!

Kedves Admin!!!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! A takarós javaslatodon nagyon jót viháncoltam, de nagyon igaz, így fogok ezentúl gondolkozni!
Most, hogy így belegondolok, eddig úgy gondolkoztam, hogy a fizetésem -ami éppen hogy már hat számjegyű- az egyetlen biztos bevételi forrásom. Amióta benneteket olvaslak, és tanulok, változok, azóta javul a helyzet. Tágul a kör!!! Kértem az Univerzumtól pénzt, s ugyan sokkal kevesebbet, de nyertem Kenón. Nagyon boldog voltam, még sose kaptam ennyi nyereményt.
Aztán pár napja gondoltam úgy valamire, hogy ha megérdemlem, akkor meg is kapom. És ma tudtam meg, hogy megvan!!!
Valóban nagyobb takaróban kell gondolkozni!!
Köszönöm az írásaidat, mindig megéri elolvasni!!!
Csupa szépet és jót Neked!!!!
Szeretettel! Judit
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"szia Jucus6! jó kérdés,

szia Jucus6!

jó kérdés, ez nálam sokszor tudattalan. mivel úgy érzem hogy több van, mint amire szükségem van, ezzel nyitva hagyom az ajtót ahhoz hogy még több jöjjön, ami sokszor be is esik :) sosem küzdök azért hogy legyen, de amikor ott a lehetőség (ezt mindig érzi az ember) na akkor teljes nyugalommal élek vele, és kérek, tudva azt hogy ha nem kapom meg, akkor sem történik semmi... lényeg hogy ilyen esetekben sosem vagyok görcsös, nem akarom feltétlenül megkapni, de mindig egy kicsivel többet is mondok, mint amire szükségem van (most kifejezetten a pénzről beszélek mert ezt kérdezted...)

épp ez a tárgyalás, alkudozás lényege, hogy az ember nem azt mondja, amit szeretne, hanem többet :))) ha voltál már arab országban, ott értik ennek a módját igazán! a piacon szinte minden áru árát le lehet alkudni az ötödére... a legtöbb turista csak felére szokta, de még így is jól érzi magát. ez csak egy példa, de ugyanezt alkalmazom pl. akkor is, amikor a főnököm megkérdezi, hogy mennyire vagyok elégedett a fizetésemmel :)

persze ehhez az is kell, hogy az ember okosan használja fel azt ami van, és ha van annyi tartalékod, hogy minden eshetőségre felkészültél, onnantól kezdve ezt sokkal magabiztosabban tudod csinálni.

nagyon fontos, hogy magadban mindent el tudj engedni, hiszen nincs szükséged igazán semmire, csak levegőre, ételre, italra, hogy életben maradj... a telefon, autó, ékszerek, ruhák, csak illúziók, amire azt hisszük szükségünk van, de nincs igazán... persze jó, ha van, hiszen ezek segítenek abban hogy még több legyen, de ha nincs attól sem dől össze semmi...!

visszatérve a kérdésedre, szerintem ne tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér (ez eleve hibás beállítás...) hanem vagyél nagyobb takarót :)))))) legyen mindig mozgástered, legyen befektetett pénzed, melyhez hozá tudsz nyúlni ha kell, mert az biztonság érzetet ad, ami segíti a pénzzel kapcsolatos gátak feloldását.

megdöbbenve hallottam nemrég egy műsorban, hogy a magyar lakosság közel 70-80%-a egyáltalán nem rendelkezik értékelhető nagyságú megtakarítással. nem a spórolt pénz a lényeg, mert az közben veszteséget termel, hanem a befektetés, ami hozamot szül, vagy passzív jövedelmet produkál. ha nincs ilyened, akkor máról holnapra élsz, ami nemcsak művészet, de próbára teszi a vonzási képességedet is, hiszen tudatosan vagy nem, de ott van a fejedben az, hogy igenis van vesztenivalód, ha nem dolgozol, akkor már egy hónap múlva kölcsön kell kérni... nekem mindig van legalább fél vagy egy évre való félretett pénzem, amiből ha semmit sem csinálnék, akkor is megélek. ez a tudat pedig elég magabiztossá tud tenni ahhoz hogy úgy tárgyalj bárkivel - ha vállalkozó vagy, akkor a partnerekkel, ha üzletkötő, akkor az ügyfelekkel, ha alkalmazott, akkor a főnököddel - hogy ne kelljen megalkudni önmagaddal azért, hogy helyben maradj.

és hol a kiút? szerintem bármekkora a fizetéded, bármekkora a jövedelmed, egy részét bizony mindig félre kell tenni, akkor is ha úgy tűnik, ez olyan kevés hogy nem megy... a kevés relatív, és egyébként is, kicsit átgondolva, minden esetben van olyan "trükk" vagy pénzügyi csavar, amivel előbbre tudunk lépni. csak fel kell magunknak tenni a kérdést: "mit is szeretnénk?"

Szeretettel,
A.Drága Admin!

Hogy ez mennyire igaz és mennyire aktuális nálam is, mi sem mutatja jobban, mint az amiket írogatok a hozzászólásaimban.
Nagyon tetszett minden szavad, de főleg az, hogy: fülön kell csípnünk azt a gondolatunkat, ami beindíthatná a rossz folyamat
kezdetét. Dobjuk el és gondoljunk jóra, amitől aztán mégtöbb és mégtöbb jó és szép dolog történik velünk.
Pl. Egyik reggel felkeltem, éreztem, hogy ez akár egy rossz nap kezdete is lehetne. Ám úgy gondoltam, hogy jóvá teszem.
Kimentem a kutyámhoz, játszottunk egy jót, majd szedtem a kertben (mezítláb taposva a puha füvön) egy jó kis doboz szilvát
reggelire és egy másik dobozba rukkolát és paradicsomot, amit mozzarellával ettem meg ebédre, majd be a házba, finom zuhany, hajmosás, jó ruci - alakul - beültem az autóba, Slágerrádió bekapcs. és ettől kezdve már minden jött magától.
A rádióban az egyik kedvencem Chris Rea énekelt, a munkahelyen jöttek a jó hírek, hogy előbb hozzák ezt, kész lett az és a Főnök elégedett stb.... Szó, mi szó délre már olyan jó hangulatom volt, hogy csak na! Hol volt már a reggeli gyanúsan rossz ébredés!
Átmentem az egyik kolléganőmhöz, aki szó szerint ezt mondta: "Mi van Veled? Te csak úgy sugárzol!? (magamban kicsit cinkosan: Hát,
ha még jó napom is lenne!).
Szóval, a saját példámmal akartam alátámasztani az írásodat, mert minden szava igaz, minden tőlünk függ! Köszönöm Neked!:)))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Ery????????

Kedves Admin!
A gondolataim megzabolázását tanulom tudatosan, kb. 15 éve. Jó nagy "pofon" kellett hozzá, hogy elkezdjek gondolkozni az Életen, s figyeljem, mi is jár a fejemben. Kb. úgy áll nálam is a dolog, ahogy írtad.
Mostanában azt nem tudom megfejteni, hogy mivel akadályozom a gazdagság bevonzását.
Mindig megteremtődött, mindig lett annyi pénzünk, amire szükségünk volt. Azt a gondolatot, tudást, hogy "nyugalom, mindig megvan az, amire szükségünk van", még anyum véste belém.
A gyerekeim már nagyon nőnek, több kell, mint ami nekem elégnek tűnt eddig. Egyenlőre jobban nyújtózom, mint ameddig a takaróm ér, s valahogy jön is váratlan többlet.
Te hogy erősíted magadban a bizonyosságot, hogy nem csak az van meg, ami mindenképpen kell, hanem annál több is?
Vagy lehet, már megint ott tartok "Adj Uram türelmet, de most azonnal" ?
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Drága Admin :)

Nagyon jó volt olvasni :) és eszembe jutott egy jó idézet:
"Csak olyat csinálj, ami örömet okoz...
Ha nem, hagyd abba....
Kövesd a BOLDOGSÁGod..."
Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :):)

:)és a jó tanuló (paptanonc) is holtig tanul :-)

selyemcica