Improvizációs játék

Kedves Mindenki!

Ezúton hívnék meg minden kedves érdeklődőt a péntek este (2010. június 18.) 18-22 óra között tartandó improvizációs játékestre.

Ha ismeritek a Beugró című műsort, mindent tudtok. Itt azonban nem csak nézni lehet, de aktívan résztvenni is, sőt, ez utóbbit határozottan támogatjuk. Sok játék lesz, ismertek, kevésbé ismertek, és teljesen újak is, szóval meglepetésekben gazdag estére lehet számítani.
A helyszín az Óbudai Társaskör (Bp. III., Kiskorona u. 7.).
A terembérlethez 1000 Ft / Fő hozzájárulást kérünk mindössze.
Súgó nélkül improvizációs klub
Köszönet az Univerzumnak, hogy sikerült termet szerezni :)Újra játék

Sziasztok!

Rég írtam már ide, de most úgy néz ki, ismét beindul az improvizációs momentum:
Holnap, 2011. május 14-én, 18-21 óra között megint összegyűlik a kiscsapat, és innentől kezdve kéthetente minden szombaton.
A helyszín változott, befogadott minket a Világcsücsök Közösségi Tér (1132, Váci út 50, 2-es kapucsengő, A Lehel téri metrómegálló magasságában).

A belépő is csökkent a befogadásnak köszönhetően, már csak 500 Ft / fő.

Szóval ha valakinek van kedve kicsit improvizálni, vagy csak megnézni, ahogy mások bolondoznak, gyűjjék el szombaton estve, gyertyagyújtás idejére (este hatkor).Hát, azért erős túlzás, hogy

Hát, azért erős túlzás, hogy profi csapat, de van valóban négy állandó tag, akik a kezdetek óta minden játékon itt vannak. Ez azért nem jelenti azt, hogy olyan jók lennének, csak hogy sokat játszanak :) (azért beszélek T/3-ban, mert ezeken az estéken én csak a játékvezető vagyok ... ).kedves SanTa, köszönjük a

kedves SanTa, köszönjük a meghívást, ahogy látom ti már profi, összeszokott csapat vagytok, mennyien szoktatok lenni? most pénteken nekem nem jó, de legközelebb szívesen beugrom :D amúgy is, épp két hete vettem egy beugrót a szellemlovasban... az idei síelésen ez volt a slágerIgen, a terem minidg érzékeny

Igen, a terem minidg érzékeny pont volt nálunk... Az a helyzet, hogy Mátyásföld tényleg kiesik.... tavaly ősszel majdnem meglincseltek, amikor a Jászai Mari térről áttettem a székhelyünket Zuglóba, szóval Mátyásfölddel nem is próbálkoznék :)
A hely egyébként az Árpád-híd budai hídfőjénél van, szóval aránylag könnyedén elérhető 1-es villamossal, HÉVvel, néhány busz is jár arra (6, 86-os) ...Ez jó! :-)

Tetszik az ötlet, remélem tudom úgy rendezni a dolgaimat, hogy veletek játszok :-)
A XVI.kerületben (Corvin Művelődési Ház, nagyon színvonalas ezzel szemben olcsó(!)) szintén alkalmas erre. Mátyásföld helyileg. Nekem a III.kerület esik ki, másnak nyilván ez, de aki ott akar lenni, az karakószörcsögre is elmegy.
Szóval ez is egy ötlet terem ügyben.