Ingázz!

ingaA jó INGA TITKA. Az ezoterikus boltokban sokféle ingát lehet kapni. Hagyjuk, hogy tudatalattink válassza ki a legmegfelelőbbet: azt, amelyik szinte felkínálkozik, hogy elvigyük.
Súlya tetszőleges, az ideális 14-35 gramm között van. A lényeg, hogy a saját lendülete vigye, és ne téríthesse el se huzat, se a kérdező lélegzetvétele.

Anyaga sokféle lehet: a mérőóntól a rézen át a különféle nemesfémekig, kristályokig bármi. Sőt, az utóbbi időben már készítenek rézzel kombinált faingát is, aminek a közepe üreges, hogy a megválaszolandó kérdést egy pici papírra felírva bele lehessen tenni.

A függesztő szál lehet cérna, hajszál, arany- vagy ezüstlánc. Alapszabály: minél nehezebb az inga, annál hosszabb zsinórra van szükség. 10-12 centinél ne legyen rövidebb, 30-35 centinél ne legyen hosszabb.
Ha nem használjuk az ingát, tartsuk egy fekete bársony- vagy bőrzacskóban. Használat előtt zárjuk a tenyerünkbe legalább 10-20 percig, hogy felvegye teste rezgését, és átjárja az ingát is a kérdező energiája.
Hogyan válaszol?

Természetesen a mozgásával – és mindenkinek másképp! Van, akinek a jobbra körözés az igen, van, akinek az erős előre-hátra lengés. Aki először fordul hozzá, az tisztázza néhány próbakérdéssel, melyik mozgás mit jelent. A legegyszerűbb, ha felteszi a kérdést: mi az igen, mi a nem.
Vannak esetek, amikor nem válaszol az inga: ha rossz a kérdés, ha lázas, fáradt vagy feszült a kérdező, ha nem hiszünk a válaszban, ha annyira erős a vágya, hogy azt lássa a mozgásban, amit szeretne, valamint ha olyan ingát kérdezünk, ami nem a miénk.
Igen vagy nem?

Nem kell látnoki képességekkel rendelkezned ahhoz, hogy bizonyos kérdésekre határozott választ kaphass. Elég, ha jól teszed fel a kérdést. A jó kérdés olyan, amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni.

Mire használható?
Az élet szinte minden területén alkalmazható. Segít az elveszett tárgyak felkutatásában, a lakásban található jó és rossz földsugárzások feltárásában, de akár még a kártyavetésnél is (a képpel lefelé kiterített kártyák fölött tartott inga választja ki a húzandó lapokat).

CsatolmányMéret
hegyikristaly_inga_01.jpg83.97 KB

HozzászólásokInga...

Háááááááát..inga. Sokáig ingáztam, de sajnos nagyon befolyásolták az érzelmeim... :-)
Ha jól tudom, akkor olyan kérdéseket nem is lehetne feltenni, amire már van egy elképzelt képünk...pl. h xy-nak tetszek-e vagy hasonló, mert akkor ugye simán befolyásoljuk. Nálam ez volt :) Jó dolog, csak vigyázni kell vele...én is egy ideig függtem tőle :DIgen...

Ingázok is! nagyon jó segítség, akár mankó, akár nem. Az én életemben jelenleg még nagyon sok a rossz rezgés, és bizony nekem segít, hogy jobb legyen.Igen,talán lényegtelen..

..talán nem.De érdekes írásnak találtam és gondoltam megosztom veletek.Köszönöm a hozzászólásotokat.Szép napokat mindenkinek!Én sokáig ingáztam és marha

Én sokáig ingáztam és marha sokat... függő voltam(kajak tud függőséget okozni :D), és "szakmailag"(pnadi) kellett is... aztán elajándékoztam...

Tény, hogy nagyon sok mindenre használható, de ide is írom a "dádá szöveget", hogy óvatosan bánjunk vele... Mondjuk a csippantót elég jól megtaláltam vele. :)

Két fontos dolog van:

Az egyik, amit Furi mondott, hogy "lényegtelen dolog", ugyanis mankónak addig jó, amíg nem a belsődre/megérzéseidre kezdesz el hallgatni...

Másik meg, hogy nem mindegy, hogy ki válaszol... :)Lényegtelen dolog.

:-)