Inspirációs Szerda az ÉletKözpontban

inspirációs szerdaEgy új és nagyon izgalmas program indul az ÉletKözpontban július 1-től!

Kéthetente szerdán, Inspirációs Szerda fantázianévvel egy olyan klub jön létre, ahová nagy szeretettel várjuk azokat, akik úgy érzik életükben új fordulatra van szükség, s szeretnék, ha egy olyan úton indulhatnának el, mely boldogabb, teljesebb életet eredményez.


Helyszín: ÉletKözpont, Budapest, V. ker. Október 6. u. 19. IV. emelet, 45-ös kapucsengő

Részvételi díj: háromféle belépő van, mindenki anyagi lehetőségeihez és kedvére bízva:
- 1000 Ft
- 1200 Ft
- 1500 Ft, mindenki szabadon válaszhat mennyit szeretne adni.

Az Inspirációs Szerdák programja:
18:00 Rövid bevezető meditáció, egymásra hangolódás
18:15 Vezetett beszélgetés, előre meghatározott témában
20:30 Meditáció (15 perc)

inspirációs szerdaCsak akkor gyere el, ha szeretnél javítani életed minőségén, s rendszeresen át szeretnéd tekinteni "külső szemek" bevonásával, hogy merre tartasz, s hogyan juthatsz sokkal gyorsabban előre, céljaid felé.

Bővebb információ és jelentkezés az admin kukac thesecret.hu email címen, illetve az Életközpontban!

ÉletKözpontFONTOS TUDNI:
Mivel a terem befogadóképessége korlátozott, legfeljebb 18 fő vehet részt az Inspirációs Szerdán. Szeretnénk hogy egy viszonylag stabil, állandó társaság alakuljon ki, ezért előzetes, emailben történő helyfoglalás van, s a helyszínre bejelentkezés nélkül csak akkor tudsz részt venni, ha vannak még szabad helyek. Kérjük időben jelezd, ha jönni szeretnél!

Mivel a program meditációval kezdődik, a későn jövők már csak a beszélgetésbe tudnak bekapcsolódni, emiatt fontos, hogy időben megérkezz a programra, és rá tudj hangolódni a napi témára!

Hozzászólásokinspirációs szerda holnap!

inspirációs szerda holnap! :-)Nahat Shaktika!

Hogy te milyen kis utalgatos, kikozositos tudsz lenni ezen a szeretet oldalon "tanitoneni"!
Mi van a baajos mosolyod mogott.........vagy.........?

Szeretettel,
felebaratElofordul!

Isten hozott az oldalon mary7!
Milyen munkara vagysz?

Szeretettel,
felebaratDrága Mary7

Bizony ha már eleve negatívan áltál a dologhoz, akkor az nem talál termő talajra!
Én minden ötletemet és azokat a jeleket, amiket különböző forrásokból kapok, folyamatosan leírom magamnak. Naponta ízlelgetem, érlelgetem, hogy vajon milyen érzésem is vannak vele kapcsolatban. Ha pozitív, akkor hagyom, ha nem tudok vele megbarátkozni, akkor törlöm és más irányba fordulok.
Egy tanácsot tudok Neked adni, hogy írd le, milyen munkahelyet szeretnél. Fontos hogy a Te szemszögödből legyen leírva, mert ezzel már be is hoztad a fizikai világba. Addig, amíg csak gondolkodunk róla, addig még nincs lehozva fizikailag. Az első lépés hogy leírod, és rendszeresen olvasgatod. Aztán mikor tényleg elfogadod, és elhiszed hogy megérdemled, akkor elindul feléd a dolog. Fontos hogy tudatos figyelemmel éljünk a nap nagy részében. Amikor megszólal a kisharang bennünk, akkor figyeljünk rá, és ne menjünk el mellette. Mert bizony hajlamos az ember elmenni a hatalmas lehetőségek mellett.
Az exem kisebbik lányával gyakorlatoztunk még a télen. Mondtam neki, hogy írja le, mennyi pénzt akar keresni, hol akar dolgozni, és mit.
Leírta a kívánt összeget, hogy gyerekekkel, és még felírta hogy jó lenne valami külföldi munka is, mert szeretne kicsit világot látni. Na persze, hogy talált egy olyan hírdetést, hogy 4 gyerekre keresnek Németországba fiatal hölgyet ottlakással. Nagyon sokan jelentkeztek, és természetesen őt választották, pedig volt egy csomó olyan dolog, aminek nem felelt meg az elvárások szerint. De mivel ő és a kívánt dolog nagyon passzolt, így az Uni úgy rendezte a dolgokat hogy ő legyen a legjobb. Persze pontosan azért az összegért, amit kívánt magának. Jaaa és előtte pár héttel elkezdett németül tanulni :)))) "véletlenül" :DDDDDD
Még egy ötlet, hogy naponta írd le, mit akarsz ma elérni, de vigyázz, ne hogy úgy járj mint én szoktam, hogy többet írok le, mint amit teljesíteni tudok :)))))
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)tanácstalanság

Sziasztok!
Most regisztráltam be, pedig régóta olvasom az oldalt.
Ismerem a titok című filmet és a könyvet is olvastam.
Nekem sajnos nem jöttek be a várt vágyak, mindig rosszabb és rosszabb helyzetbe kerültem. Nem tudom, hogy hol rontom el, ezen sokat gondolkodtam. Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem írtam le, csak álmodtam a vágyaimról, vagy már eleve negatívan álltam a dologhoz a kudarcok miatt?
Jelenleg nincs munkahelyem, ezen szeretnék gyorsan változtatni. Ötletet szeretnék kérni, hogy sikerüljön elérnem a célom, gyorsan.
Köszi:
Maryhihi :)

az Uni beindult :DDDDD
Még mindig az a kérdés, hogyan adom el a cégem, és tegnapelőtt jött egy ötlet, amit aztán tegnap elengedtem, mert anyagilag nagyobb befektetés kellene hozzá, de mivel ez hirtelen fellendítené a most éppen uborkaszezonban lévő stagnálást, ezért nem elvetettem, hanem tartalékba tettem. Aztán a buszról tegnap megláttam egy reklámot, amiből jött egy másik ötlet, tök egyszerű, csak egy honlapot kell csináltatnom, azt meg bartellben meglesz. Az első ötletre pedig éppen az előbb jött egy jelentkező úgy, hogy bejött és felajánlotta, hogy közösen csináljuk meg :DDDDDD
Ez eszméletlen :DDDDDD
húúúú de lelkes vagyok, és most kiírom a falra azt, amit pár éve a festés miatt levettem, és amitől a cégem anno beindult. Most eszembe jutott és visszateszem :)))))
juuuuj de bírom az egészet :) na majd mesélek még :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)"Milliárdos társam"

"Milliárdos társam" :-D

ShaktiSiiia Shakti :)

Az is jó, ha a Te zsebedben vándorol a milliárdos összeg, úgyis a megfelelő helyre teszed. Nekem is célom a milliárdosság elérése, már dolgozom rajta :DDDDD
Azt a bizonyos nyomdát létre akarom hozni az összegből, ami a titokkal kapcsolatos kiadványokat önköltségi áron tudja eljuttatni mindenkinek, akinek szüksége van rá, és elfogadja azt :)
Majd nézd meg az adatlapomat, hogy mi az egyik becenevem :))))
Ölelés és mosoly (lopikázva Álomtól) :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Módszerek

Szia Öbike!

Örülök, ha jó a módszer, vagyis, hogy tetszik. Hogy jó-e, az majd kiderül. Nálam működik. Amúgy Bärbel Mohr-tól származik.
Én pedig a Személyes Alkotmánynak örülök, mert egyik hajnalban zseniális ötletem támadt, és ez a félálom/álom akár életcélom is lehet, annyira felvillanyozott. Nem is tudom, mikor voltam utoljára ennyire lelkes. Emlékeztek, egyszer valaki azt mondta, ha kis célokat tűzünk magunk elé, megjelenik egy kis probléma, és eltakarja a célt. Na, hát én álmodtam egy nagyot, és milliárdos célt tűztem ki magam elé. Nincs az a kis probléma,ami egy ekkora projektet eltakar. :-) Mindenki, aki a pénzre másként gondol, ne értse félre. Ez a milliárd nem az én zsebembe vándorol, hanem rengeteg ember felüdülését okozza, amit az Univerzum és én fogunk megteremteni ahhoz, hogy ez a terv megvalósulhasson. Annyira egységes és szép, hogy nagyon bodoggá tesz. Mindenki örömére. Az emberiség, a bolygó és a saját boldogságom a cél. És ebben a nagyszerű ötletben minden benne van! Tök jó! Én igazából meg is teremtettem az álmot teljes részletességgel a fejemben, úgyhogy most már az Univerzumon a sor. Én meg kiötlök és megvalósítok mindent, ami tőlem tellik. Jó dolog ez az Alkotmány, mert összpontosítja a figyelmet és fókuszban tartja a célt! Pusszantás!

ShaktiTegnap este

elkezdtem a házi feladatot, leírtam a két legfontosabb feladatomat, és el kezdtem kidolgozni a megvalósulását. Nagyon tetszett amit Shakti is mondott és mint kiderült, Admin is ugyanígy írja le céljait. Tehát leírtam első pontban, hogy a legfontosabb feladatom a cégem eladása a legmegfelelőbb vevőnek, legmegfelelőbb árért. Az ötlet alapján két részre osztottam a feladatokat, amit én biztos meg tudok tenni a cél elérése érdekében, amit pedig egyelőre még nem tudom hogyan, azzal pedig megbíztam az Univerzumot.
Ahogy leirkáltam ezeket magamnak, eszembe jutottak más már megteremtett célok, és nagyon jó volt újra átélni, hogy minden lehetséges, bármit elérhetek.
Ma pedig tovább dolgozok az ügyön :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Egy lyukas garast sem...

...adnék azért, hogy lássalak. Nem vagyok rád kiváncsi. Igazából csinálhatnátok egy új oldalt Figyelővel és még egy-két butuska kislánnyal, amilyenek ti vagytok. Szerintem jól megértenétek egymást, csak sajnos úgy nem lehet kötözködni, ha azonos szellemi színvnalú, közlési kényszerrel bíró, de mondanivalóval nem rendelkező ember kerül egy fórumra. Sajnálatos. De rád kiváncsi lennék mégis csak. Szívesen a szemedbe néznék. De hát hogyan várjak szemeket, ha még gerinc sincsen?

ShaktiFigyelő

Ez az oldal a szeretetről szól, nem a roszzindulatú, irigy, gusztustalan megjegyzésekről. Megkérdeztem, mit írnak a számlára, és képzeld, ez a tevékenység benne van a cégük alapító okiratában, illetve TEAOR száma is van. Ha kiváncsi vagy, menj el, fizess és kérjél számlát. Az APEH-es bejegyzés annyira gusztustalan, hogy minősíteni sem tudom. Mélységesen szégyelld magad! És szerintem ne is szólj hozzá így arc és név nélkül, mert te vagy az a tipikus ember, aki 56-ban bármikor bemószerolta volna a szomszédját, te vagy az a magyar, aki a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodásmóddal él. Kívánok neked nagyon sok pénzt és még több számlát. De aztán jól számolj el, mert ha arra kerül a sor, lesz mivel elszámolnod. Tudod, én egy olyan helyen dolgoztam eddig, ahol az Állam adta a fizetésemet, és olyan dolgokat tanultam, mint hírszerzés, konspiráció, legenda, stb. Ismerem az olyanokat, mint te vagy. Az "ilyeneket" még az APEH is utálja, mert egyvalami hiányzik belőlük. A GERINC!

ShaktiNo de kérem APEH tessék figyelni!

De mit írtok a számlára?
Vagy jól gondolom, hogy nem adtok számlát?
No de kérem APEH tessék figyelni!Ez nem kicsinyesség, Shakti! Ha elolvasod ezt,...

megérted: Képes lennél fizetni csak azért, hogy végre láthass? :-)
Talán, ha bevonzanál egy ilyen helyre :
Képes vagy rá, hidd csak el!Virágom:-)

Nem volt itt nyomógomb,csak segítettem számolni:-)Én ott voltam

Én ott voltam. Az Életközpontban dolgozó embernek fizettem be a pénzt. Majd' 3 órát vettük igénybe a helyiséget, és azt hiszem, nyolcan voltunk. A kenyeret is pénzért adják. A könyvet is megveszem, hisz nyilvánvalóan tud nekem adni valamit, ezért szívesen fizetek. Emberek, hihetetlen ez a kicsinyesség. Összesenkb 10 ezer Ft gyűlt össze. Egy csodálatos, tiszta, fényes, levegős, harmónikus teremben ültünk össze. Zene, gyertyák, egyéb dolgok, pl. takarítás. Nos, a minimum összeg 1000 Ft volt. Én adtam 1500 Ft-ot. Pedig nem tudtam ott lenni végig. És másfél órát autóztam, hogy odaérhessek. És le kellett tennem az autómat a forgalom miatt, és villamossal érkeztem meg végül is. Nem bántam meg. Inspiráció, kedvesség, és egy igen magas szintű beszélgetés volt a részem, ahol olyan érző és gondolkodó emberek gyűltek össze, akik nem gondolkodnak ilyen kicsinyességen. Ja, és felajánlották (megkérdezték), hogy kérek-e számlát a befizetett összegről. "...a császárnak , ami a császáré".

Szükség van egy magasabb rendű/ -szintű gondolkodásra, tudatosságra és cselekvésre! Akik felnőttek végre ahhoz, hogy tanuljanak, érezzenek, tegyenek és konzultáljanak, célokat tűzzenek ki, következetesek legyenek és tevékenyen részt vegyenek egy globális együtt-gondolkodásban, és nem a "számlát tudsz adni?" "Pénz, pénz, pénz miatt csinálja" dolgon, azok pontosan tudják, mit írtam le itt, a sorok között. Én szeretem a pénzt. Ha tanfolyamot tartok, megkérem az árát. Ha motort festek, annak is. Adok számlát, és nem érdekel, ki mit szól. Szeretem a pénzt, és bár nem tudom magammal vinni, de itt, a Földön olyan dolgokra költöm, amik építik a szellemet,a testet és a lelket. Igen, a pénz fontos. Én szívesen fizettem, többet is. Mert tudtam, hogy kapok érte valamit. És adományozni is szoktam, és féláron dolgozni, vagy ingyen. De szeretem a pénzt. És ezért áramlik hozzám. Mert áramoltatom. Volt/van/lesz. Van!!!!Pont az almat Ori!

Az a legolcsobb!:)))Azt ingyen adjak,a Foki megirta, csak el kell venned!:)))

Merre is hajtogasd? Hat, talan egyet jobbra egyet ballra Hofi bacsi meg aladfesti az utemet!:)))DDD

Szeretettel,
felebaratA legközelebbire elmegyek csak tudnom, kell, mit írtok a számlár

A legközelebbire elmegyek csak tudnom, kell, mit írtok a számlára?Tudom, Csillagvirág, az

Tudom, Csillagvirág, az ilyen helyeket Te sem kedveled:

Vajon miért?
Mert mindennek van oka. :-)))))Nyomógombos volt Ercsike?:-)

Ha egy lépést teszel a kegyelem felé, az ezer lépést tesz Feléd!
Megjelent első meditációs cd-m, Csillagvirágos meditációk címmel
Megrendelhető:

csillagvirag@kyara.hu
Telefonon: + 36 20 9 27 22 27Felebari, én úgy döntöttem, Adminért mindent, inkább...

kevesebb almát eszem addig, amíg egy ilyen helyre be nem vonz:

Azt sem tudom, merre hajtogassam magam zavaromban. :-)))))))Oóó! Admin, Te drága!

Képes lennél fizetni csak azért, hogy végre láthass? :-)
Talán, ha bevonzanál egy ilyen helyre :
Képes vagy rá, hidd csak el!
Jaj, belepirult az ajánlatba a kis papírmasé szivecském. :-)))Nem is gondoltam

Nem is gondoltam ilyenre,annyira elfoglalt a saját bajom,megoldása.Tényleg kaphatnék jelzést kik is vagyunk itt Nagykanizsán....

gazdagodás?

csak egy egyszerű számtan.
Konkrétan ennek nem tudom,de egy ilyen terem bérleti díja minimum3,de inkább 4000 forint/óra.
Minimum 3 órára ki kell venni,hogy a program beleférjen,az 12000 forint.Tehát ha optimális esetben 18 ember jön össze,akkor marad 6000 forint rágcsára is.Persze itt " csak " 1000 forinttal számoltam.Ám ha jól láttam,12 emberről van szó eddig.Akkor hol is az a nagy bevétel?....VVVVVVVVAAAAAAAOOOOOOOOOOOO!

Ori,ki ne hagyd!
Dragul a zoldseg,gyumolcs!:)))))))DDDDDD

Szeretettel,
felebarat

Admin,sok-sok sikerhez,boldogsaghoz vezeto inspiraciot minden resztvevonek!:)origami, szeretem a

origami, szeretem a humorérzéked :)) ha ma eljössz, felajánlom a teljes bevételt neked! komolyan! :)):)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Egy állandó, jól fizető csapat. Biztos megélhetés miatt.

Érthető.érdekes :)

A mai tanításban ez volt :)
"Inspiráló lehetsz azok számára, akik nehéz időszakon mennek keresztül ha nem engeded le magadat az ő szomorúságukhoz, hanem őket emeled fel az örömöd lángja által.
Mindig tudhatod, hogy inspiráló vagy-e abból, ahogy érzed magadat. Ha meg tudod tartani a jó érzéseidet, az örömöd lángja fénylő és ragyogó. Abban a pillanatban mikor elkezded magadat nehezen vagy rosszul érezni tudhatod, hogy a probléma negatívuma hatással van rád és meg kell állnod hogy visszaállítsd a jó közérzetedet."

És Fóki is milyen jót írt tegnap éppen erről :)

Na én ma elég inspiráló vagyok, mert állati jókedvem van, úgyhogy megyek és jól in-spirálozom magam köztetek :DDDDDDDD
Elkezdjük a felkészülést Lángvirág augusztusi dobogókői spiráljára :)))

Öbcsi :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)eddig 12-en jeleztétek hogy

eddig 12-en jeleztétek hogy jöttök. ha tudtok hozzatok magatokkal papírt és tollat, másra nem lesz szükség... szeretettel várunk mindenkit aki jelezte, s még van néhány hely, tehát azokat is, aki a helyszínen csatlakozna!