Író és Olvasó, avagy egy "mester" bevonzása

író és olvasóAki olvasta a „Verigudlájf” című bejegyzésem, az talán emlékszik, hogy egy hivásátirányítás következtében sikerült egy olyan hívást bevonzanom, amikor is a vonal másik végén egy olyan ember szólalt meg, akinek a könyvei nagy hatással voltak rám, és akivel nagyon szettem volna felvenni a kapcsolatot.
Na már most azóta a hívás óta sikerült egy találkozást is bevonzanom vele.
Kiderült ugyanis, hogy Neki és a főnökömnek volt egy közös ügyük régebben és emiatt most újra felvették a kapcsolatot egymással, hogy találkozzanak.
Mivel a főnököm tudta, hogy nagyon kedvelem ezt az írót felhívott a szabadnapomon, hogy nem e lenne kedvem elmenni helyette, így ő megúszná a találkozást, én meg végre találkozhatnék azzal az emberrel aki megerősítette az ezoterikus gondolkodásmódhoz való hozzáállásomat!
Naná, hogy igent mondtam…egy méterrel a föld felett jártam, na és persze nagyon izgultam, hogy vajon milyen lesz. Bevallom féltettem a lelkemet, mert felállítottam magamban egy képet róla, azok alapján ahogy a könyveiben leírta magát, az életét és azt a mérhetetlenül bölcs életfelfogását!
Szóval izgatottan indultam el a találkozóra…nem tudtam, hogy főnököm szólt neki, hogy én megyek helyette, így még nagyobb volt bennem az adrenalin, hogy vajon mit fog szólni!
Amint beléptem a megbeszélt kávézóba rögtön tudtuk, hogy ki kihez „tartozik”!
Így a félelmem hamar el is szállt és belül ugráltam örömömben amiért tökéletesen olyan volt mint a könyveiben. Teljesen hiteles!
Közel másfél órát sikerült beszélnünk, ahol is nagyon sok megerősítést kaptam az életemmel és felfogásommal kapcsolatosan. Ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna!
Vicces, hogy az elérhetőségét megint nem kértem el, de most már nem izgulok, mert tudom, ha kell megtalálom…vagy ő engem!
Így is sokszor eszembe jut, hogy jesszus, mennyi az esélye annak, hogy pont annál az embernél dolgozzak aki kapcsolatban áll az Emberrel akit kerestem és akit úgy tisztelek??!
Hát nem sok…de az ÉLET NAGY RENDEZŐ, ezt TUDJUK!
Üdv Mindenkinek!
Nikol

HozzászólásokKedves Zsóka!

E kép ügyében a honlap szerkesztőjéhez tudsz fordulni, úgyanis ő tette hozzá a blogbejegyzésemhez!
Amugy én is imádom ezt a képet! :)))
Nagyon találó!
( Privát üziben is válaszoltam, hogy biztos megkapd )

Sok sikert a kép beszerzéséhez!
Üdv,
Nikolkép

Most "véletlen" kerültem erre az oldalra,és azonnal regisztráltam,hogy megkérdezhessem Tőled, hogy, hogy készült ez a fantasztikus fotó?
A lányom éjjel-nappal olvas.Ha egy ilyen fotót ,plakátot képet posztert tudnék készíteni Neki, elolvadna a boldogságtól!!!!!
Ha tudsz segíts!!! Köszönöm ZsókaSzia Meli!

Köszönöm!Bár minden ilyen egyszerűen menne mint egy ember bevonzása...:) De mindenki másban jó! Úgy látszik én ebben, emberek bevonzásában...mert tény, hogy mindig sikerült bevonzanom azt akit szerettem volna, akár konkrét személyről volt szó, akár nem. Mindenesetre ez volt az eddigi legmeglepőbb bevonzásom ami az embereket illeti...

Tényleg van humorérzéked. :)))...meg is mosolyogtattál! :)
De ami késik nem múlik (...én már csak tudom.:))) )
Akkor várom!

Szép napokat!
Üdv,
NikolSzia Nikol!

Gratu tőlem is!
Ez aztán pompás!! Már attól is k.o. voltam, hogy egyszer csak felhívott Téged, most meg még taliztatok is....:) Ez nagyon megy neked!

Üdv: Meli
(Olvastam a privit, fogok is reagáni, de még nem volt időm...... Ez téged nem lep meg ugye?????:))) (De legalább van humorérzékem...-asszem:) ))Köszönöm Lollipop! :)

NikolSzia Nikol! Gratulálok a tökéletes bevonzáshoz!

lollipopKedves Zsul!

Köszönöm hozzászólásod! :)
Az író akiről írtam Budai Szücs Ferenc. Eddig 3 könyve jelent meg, az első kettő saját élettapasztalat leírása a megvilágosodást kereső útról, a harmadik pedig egy jó barátja napló feljegyzése, ahogy Indiába az élet értelmét keresi (…és meg is találja :) ).
Én azt hiszem mindenkinek, aki hasonló dolgokkal foglalkozik és aki teljesebben akarja az életét élni annak el kéne olvasni!
Persze mindenkinek másra van szüksége, de miközben jókat lehet nevetni a történeteken megtanít egy alapvető dologra, hogy az életet a MOST-ban kell megélni és egyszerűen csak élvezni!
A hitelessége nem kérdés…bejárta Indiát a Himaláját, Thaiföldöt, Sri Lankát, Malajziát, Maldiv- és Seychelles-szigeteket és mindeközben járt minden nagy tanítónál is!
Tehát ha esetleg kezedbe akad a könyv, nagyon jó olvasást kívánok hozzá!
Üdv,
Nikol?

Müller Péter? A. J. Christian?:)
Vagy én? De én még nem írtam könyvet, meg emlékeznék rá, ha egy lelkes, élettelteli, s ezért gyönyörű nővel beszélgettem volna másfél órát egy kávézóban.:)