Játékbolt

Játszom a gondolataimmal, képzeleteimmel, mint egy kis gyermek, mint akit most engedtek be egy hatalmas játékboltba, és hirtelen nem tudja, mit válasszon.
Sok játékot levesz a polcról, amelyekről álmodott, amelyeket most megérinthet, átélheti a felhőtlen érzést, hogy a birtokában van.
Szemei a boldogságtól csillognak, s az öröm szétáramlik testében.
Szárnyalok, messze járok, és nem foglalkozom azzal, hogy fogom megvalósítani, csak azt tudom, sikerülni fog, mert bízom magamban.
A képzeletem játékboltjában vagyok, a polcokon a vágyaim sorakoznak, szemlélem a polcokat, megérintem a szívemmel rajta a célokat. Átérzem az élmény érzését, s mérhetetlen örömöt érzek. Úgy érzem, hogy forog velem a világ, pedig valóban én forgok a vágyaim közt.
Most nem kell választanom a sok közül, hogy melyik tetszik a legjobban, azt megkaphatom, hisz az összes az enyém, az összes által kapott érzést átélhetem a valóban. Nem létezik árcédula, hogy nem engedhetem meg magamnak, nem kell félnem, hogy elviszik előlem, És nem kell türelmetlenkednem sem, mert már léteznek nekem.
Majd előhúzok a sarokból egy pókhálós dobozt, melyen már nyomot hagynak az ujjaim.
Izgatott vagyok, vajon mi lehet a doboz tartalma, ami gondosan becsomagolva, elrejtetve állt. Kíváncsian kinyitogatom, és benne megtalálom gyermekkori álmaim, amelyek már rég feledésbe kerültek. Egy könny csillan meg szememben, ó már emlékszem erre, mit gyermeki fejjel megálmodtam magamnak, s hagytam, hogy az évek múlásával megfakuljanak.
Teljes testem átadom magam az érzéseknek, érzem, amint keresztüláramlik rajtam, érzem, amint felforrósít bennem minden csepp vért. Eggyé válok az idővel, és eggyé válok a csenddel, ami lelkemben van.
Játszom a gondolataimmal nap, mint nap. Játszom, mint egy kisgyermek. Minden nap bemegyek a játékboltba, ahol érzéseimmel vagyok, s tudom, hogy mi áll előttem. Egy csodálatos élet.

Mindenkinek létezik a saját kis " játékboltja", amiben az élete is rejtőzik. Kívánom, hogy mindenki megtalálja:)

Hozzászólások:)

Csodásan szép írás!! Gratulálok!!:):)Mr. Magorium meseboltja. Ki

Mr. Magorium meseboltja. Ki látta? :)