Jó tervezés és kemény munka vezet a jóléthez…

Jó tervezés és kemény munka vezet a jóléthez… (Példabeszédek 3:21-22 NLT)

Azok az emberek, akik célokat tűznek ki, sokkal többet érnek el, mint azok, akik ugyanolyan végzettséggel és ugyanolyan képességekkel rendelkeznek, de nem tűznek ki célokat. Ezt szem előtt tartva építsd bele ezt a nyolc alapelvet az életedbe! 1) Döntsd el, mit akarsz! De előbb tanácskozz Istennel! „Sokféle szándék van az ember szívében, de csak az Úr szándéka valósul meg” (Példabeszédek 19:21 NIV). 2) Vesd papírra a gondolataid! Ha leírod egy papírra a céljaidat, ez az állandóság érzését adja, és téged is energiával tölt fel. „Jó tervezés és kemény munka vezet a jóléthez…” Bizonytalan célok nem fognak eljuttatni oda, ahová el akarsz érni. 3) Jelölj ki határidőt! Meghatározott kezdet és vég nélkül könnyű halogatni a dolgokat, míg végül sehová sem jutsz. 4) Készíts listát az elvégzendőkről! Ezt mindig tartsd szem előtt; ez meghatározza előtted az útvonalat. 5) Alakítsd a listádat tervvé! Döntsd el, mit kell tenned először, és mit tehetsz meg később. Egy jól összeállított terv mindig jobb, mint megpróbálni észben tartani a dolgokat. 6) Cselekedj haladéktalanul! „Jól vigyázzatok tehát, hogyan éltek; ne esztelenül, hanem bölcsen, kihasználva az alkalmas időt…” (Efézus 5:15-16). Csinálj valamit! Egy közepes, ám kivitelezett terv többet ér, mint egy mesteri, de meg nem valósított. 7) Minden nap tegyél meg valamit, ami előrevisz! Építsd be ezt a napirendedbe! Például olvasd végig a Bibliád valamilyen rendszer szerint, hívj fel egy meghatározott számú ügyfelet, szakíts időt a mozgásra! 8) Legyen olyan célod, amelyre hajlandó vagy rászánni az életed! És ezt a célt tartsd mindig szem előtt! „Taníts úgy számlálni napjainkat, hogy bölcs szívhez jussunk!” (Zsoltárok 90:12).

(Forrás: )

Hozzászólásokigen littledove, ahogy

igen littledove, ahogy leírtad, pontosa így kell jól működtetni a vonzás törvényét. vágy + elengedés (mert mi van ha nem sikerül? na és? semmi!) és ahogy elengeded, már jön is! örülök hogy egyre több embernek sikerül :-) szép napot!Tulajdonképpen igazad van

Neked is kedves Admin! Az én munkalehetőségem is úgy hullott az ölembe, hogy csak azt akartam, azt hajtogattam nap mint nap, hogy olyan munkát akarok, amit szeretek csinálni. Nem görcsösen.....csak amikor kint futottam minden nap és éreztem az energiát magamban, akkor elfog mindig a boldogság és ezzel a boldog érzéssel gondoltam a munkára, a boldogságra, a lelkesedésre, a sikerre. És akkor 100 %-san tudtam, hittem, hogy igen, megcsinálom, van munkám. Fogalmam sem volt arról, hogy milyen munka, hogyan keressek, stb. Csak hogy kell egy munka. És az ölembe hullott szó szerint nagyon gyorsan, szinte 1-2 hétre rá. És onnantól kezdve megy minden, mint a karikacsapás. Nem az a jó kifejezés rá, hogy keményen, mert örömmel csinálom, mert élvezem, mert szeretem!Érzem, hogy szerencsés vagyok. Amit kigondolok a munkámmal kapcsolatosan, hogyan lenne hatékonyabb, még jobb, elgondolom könnyedén, mintha már úgy is végezném a feladatomat. És sikerül. Minden. Én mindig visszalapozok és elolvasom Andrásnak az elengedésről szóló cikkét. Az nekem nagyon sokat adott. Hagyni kell elengedni amit elgondolunk. Nem szabad görcsösen akarni. Vidáman, mondhatni röhögve. Amikor nevetek, azon nevetek, hogy sikerül minden. Amikor elengedem a gondolataimat, nem a célról mondok le. A cél az kőkeményen ott van előttem. Csak arról mondok le, hogy elkezdek agyalni, hogy hogyan is kell megvalósítanom?
Mivel futok minden nap, így tudom a célomat is magam elé vetíteni, hogy futok a célom felé vidáman és könnyedén, azzal a boldog érzéssel, amit - mint fentebb mondtam - akkor érzek, amikor futhatok.
Igazad van Admin! Hinni kell csak benne - nevetve!Ezek a legkeményebb TÉVHITEK,

Ezek a legkeményebb TÉVHITEK, amit a Titok film is próbál feszegetni, de ezek szerint hiába nézitek, olvassátok, nem megy át a mondanivaló!!!
A jó munkához idő kell = baromság
A pénzért meg kell dolgozni keményen = baromság
Jó tervezés és kemény munka vezet a jóléthez… = baromság!!!

Bocsánat hogy ilyen keményen fogalmazok, de ez van. Számomra ezek hülyeségek, kérem.

Mint mond a titok?
Mindegy mit hiszel, hogy meg tudod-e csinálni, vagy ha azt hogy nem tudod megcsinálni, mindenképp IGAZAD LESZ!

A titok is egy nagy nagy paradoxon! --> Ha hiszel benne, MŰKÖDIK! Ha nem hiszel benne, akkor nem működik. Pont a HIT működteti. Mint szinte mindet az életben!!!

Ha a fentieket hiszed, akkor az lesz a valóságod, úgy érzékeled a világot hogy csak ez lehetséges, ez lesz az utad. Döntsd el, mit akarsz, ezt? Vagy inkább ÉLVEZNI AZ ÉLETET??

Ez a Te döntésed!!!Jó munkához idő kell

Döntsem el,hogy mit akarok....már 2,5 fél éve "eldöntöttem",hogy dolgozni akarok...és eddig mégsem...ezek szerint mégsem döntöttem el?Ez is érdekes....
Bizonytalan célok nem hoznak eredményt,nos:az ,hogy dolgozni szeretnék,az bizonytalan cél lenne???Ez is érdekes....

Minden elismerésem és tiszteletem mindenkinek,akinek sikerült "jobbá" tennie az életét a pozitív gondolatok által és hatására!
Nekem nem ment....én olyan mély depresszióban vagyok,hogy csak aludni tudok egész nap.A célt én tisztán látom:dolgozni szeretnék végre és nem nélkülözni semmiben sem!Veress Kriszta írása, és

Veress Kriszta írása, és érdekességképpen írom meg neked Kiskirálynőm:)

A PILLANAT FÓKUSZÁBAN:
MEGADÁS * majd RAGYOGÁS *

MEGADÁS
Tegnap délután a Tízmilliószoros Nap jó kis tanítást hozott nekem, amiben ráadásul ismét meggyőződhettem a Lélek mérhetetlen humoráról. Jó kis zsúfolt napom volt, reggel jöttem vissza vidékről, délután egyéni gyógyításra jöttek hozzám, majd Csapó Ida Bőségszaru internetes rádió-műsorába kellet sietnem, és aztán este a Lélekre-Hangoló Szertartás, amire nagyon készültem. És a menstruáció első napja...Amit szeretek otthon kialudni, az ágyamban szépen belesimulni a görcsbe, ami nem vészes, de nem is a legideálisabb állapotom a tevékenykedésre.
Szó, ami szó működésbe lépett az aranyos bal-agyfélteke és elkezdett arra készülni, hogy hogyan kerüljem el azt, hogy a görcs belekavarjon az esti szertartásomba. Az egyéni kezelés után bedobtam egy gyors panadol extrát, aminek semmi hatása nem volt, siettem a rádióba és mindenféle alternatív gondolati módszerrel próbálkoztam a görcs megszüntetésére. Ez sem volt túl sikeres, hiszen ugye nagy különbség van aközött, hogy meg akarok valamit változtatni, vagy eggyé válok azzal, hogy már úgy is van.
Megérkeztem a rádióba, ami jó kis izzasztókunyhóvá változotta magát, szünetben bedobtam még egy panadolt, semmi. Majd pillanatnyi hiba keletkezett a rendszerben, elmentem a mellékhelyiségbe és közben egy hirtelen mozdulattal eltéptem a nadrágomat. Tök jó, görcs és meztelen fenék :-) Visszamentem az izzasztókunyhóba és bejelentettem, haza megyek. Hívtam egy taxit, kicsit megpihentem a jó érzésben, hogy még van majdnem két órám a szertartásig, majd észrevettem, hogy időben is el vagyok tévedve, már csak háromnegyed órám van. Ok, otthon gyors zuhany, két aszpirin, másik ruha és a terv, hogy megállok egy gyógyszertárnál valami nagyon ütős fájdalomcsillapíóért. És ekkor végre meghallottam a Lélek hangját, ami nagyon finom, de erőteljesen azt ismételgette: MEGADÁS
Hát, jó, gyógyszertár törölve, gyerünk a szertartásra, ennyi össze-vissza sehová sem vezető próbálkozás után, tényleg ideje MEGADNOM magam a fájdalomnak és rábízni magam a Lélek és az Istennő vezetésére. A MEGADÁS pedig átemelt a fájdalomból az erőbe és a szertartás négy órája alatt nyoma sem volt a görcsnek.
Jó kis emlékeztető volt! Hiszen a Lélek, az Erő és az Istennő még sohasem hagytak cserben és én mégis gyógyszerrel akartam bebiztosítani a működésemet. Mert ott volt a félelem, hogy nem tudok teljesíteni, nem tudok edénye lenni az esti eseménynek.
De, ha MEGADOM magam annak, ami ellen harcolok minden kisimul és én a Lélek Ragyogásába érkezem!:D

Jó kis írás a mai nap indításához. Köszi! :)