Jégcsapreteknek...

Kedves Jégcsapretek!

Ígéretemhez híven gondolkodtam és most leírom, mire is jutottam. :)

Abban egyet értek Veled, hogy egy halálos betegségben nincs olyan dolog, amire azt lehetne mondani, hogy ez pozitív, vagy jó. Legalábbis én is így látom.

Viszont: Fontos, hogy ne engedd teljesen elhatalmasodni az érzést, hogy nincs tovább, mert az a lehető legrosszabb, amit tehetsz. Tudom, könnyen beszélek, hiszen nem vagyok benne, de tanácsként mégis csak ezt adhatom külső szemlélőként.

Folyamatosan kell új célok után kutatnod, új elfoglaltságot találnod ahhoz, hogy ne gondolj folyton a betegségre. Ne jelentsd ki, hogy vége, mert ez is egyfajta "kívánság", még ha furán is hangzik.
Teljesen mindegy, milyen elfoglaltságot találsz ki magadnak, a lényeg, hogy közben érezz örömöt, könnyedséget, kösse le a figyelmedet stb.

És a legfontosabb: Abban, higgy, hogy meggyógyulsz, azaz, hogy már el is kezdődött a folyamat, még ha butaságnak is tűnhet vmi olyanban hinni, amit nem látsz, nem tudsz kézzel megfogni.

Ezek lennének az észrevételeim. Gondolom, sokan hasonlókat írtak. :):) Ez csak még jobban erősítsen meg Téged abban, hogy jó irányba haladsz!!

Üdvözlettel:
Bogica

Címkék:

HozzászólásokEz is Jégcsapreteknek

Az mind jó amit Bogicám írt neked,de ha megengeded tovább segítek.Meg lehet változtatni a DNS-t.Egy rövid szertartást kell elvégezni. melynek keretében ezt kell mondani:"Kedves testem, a legillőbb és legszentebb módon szólítalak meg téged.Együtt létezünk ebben az életben, és együtt fogjuk meggyógyítani magunkat.Együtt választjuk azt, hogy előrébb lépünk megállapodásunk teljesítésében.Együtt fogunk megújulni, és együtt lassítjuk le a halálhormon működésbe lépését."Bármi is zajlik most a beteg testében, minden szent,és azzal a céllal van ott,hogy megértessen vele valamit.Pl.düh, önbizalomhiány,irigység stb.Minderről tud biológiai teste- minden egyes sejtje ,amely csak számolja a napokat.A sejtek csak várnak,hogy megértse, miként lehet megváltoztatni őket.Ez azonban nem elég,meg kell várniuk annak az életszikrának a döntését, aki az ő lelke.Meghozza a döntést, biológiai eszköze már készen áll rá,hogy elkezdjen változni,és hallgatni fog rá!Minden sejtre úgy tekíntsetek,mint a tudat egészének részére./Mi fájunk./Fejezd ki tiszteleted a részek iránt.Kezd átültetni a gyakorlatba,és nagy változásokat hoz

Ne legyen a beteg KÉTségbeesve, hanem EGY-ségben Istennel.Ezután jön,hogy képzelje el magát
meggyógyulva,foglalja el magát pozitív dolgokkal.

Gyors gyógyulsst!!!

Üdv. Hikari Forrás:Kryonköszi

szia,
Köszi amiket írtál, de hál Istennek nem én járok ebben a cipőben, hanem egy közeli rokonom, csak nagyon megviselt több dolog miatt is. pontosan a kora miatt, így az ember még közelebb és megtörténhetőbbnek érzi, amire eddig álmaiban sem gondolt, illetve látni a kamasz fiút, aki sír, hogy ne halj meg anyukám...
minden esetre szerintem jó dolgokat írtál, amik ha nem is vezetnek gyógyuláshoz, de a még hátralevő életed minőségét nagyban megváltoztathatják.
szép napot