Jó dolgok

Két dolgot szeretek nagyon amikor adhatok és amikor adhatok:)
Ma Pesten jártunk a kis csemetémmel, hogy egy szintén babás barátnőmet meglátogassuk. Szegény mostanában eléggé rossz hangulatban van ezért vittem neki egy kis ajándékot. Fürdősót, arcpakolásokat és pezsgő fürdő tablettát.Tudom nem nagy dolgok de azt szerettem volna ha kicsit figyel magára és lazít.Engem jó érzéssel töltött el a válogatás és reméltem, hogy őt is hasonló érzés keríti majd hatalmába amikor használja.Örült neki és ez megint csak örömet szerzett nekem.
Egész nap beszélgettünk és ismét rá kellett jöjjek (ismét), hogy az ember amikor rossz helyzetben van sokszor gondolja azt, hogy ő az egyetlen a világon sőt senki nincs nála rosszabb helyzetben de ez nem így van. Egyre több olyan emberrel találkozom aki ugyanolyan helyzetben van mit mi és én azt hiszem, hogy nekik milyen jó, könnyű és szép az életük.Ami annyit bizonyít számomra, hogy aminek hiszed magad annak látnak mások.
Az este azzal ért véget, hogy végre haza térhettem a férjemhez aki már nagyon várt minket és ezt azzal adta tudomásomra, hogy rendet rakott:) Jó megpihenni a kis fészkünkben (amit nem mellékesen a Titokkal szereztem) ami talán ha most még nem is teljesen olyan mint amilyennek szeretnénk de tele van szeretettel.

A mai nap megerősítette bennem azt amit eddig is tudtam, hogy sokkal jobb dolog adni mint kapni még akkor is ha csak egy mosolyt kapunk cserébe vagy egy nevetést...sőt akkor a legjobb mert ezáltal a mosoly által kapjuk a legtöbbet amit csak kaphatunk.

Én ma nagyon sokat kaptam...sok mosolyt és sok energiát.

Címkék:

HozzászólásokKedves dabraka-abra!:)))

Olyan jó volt elolvasni!Köszönöm!
Szép napot kívánik Neked!
ZsuzsiAusztrália......

Kedves Secretes társaim!

Örömmel számolok be nektek,hogy megvalósult a NAGY ÁLMOM-VÁGYAM! Eljutottam Ausztráliába, és egy évig maradok.Szükség van itt rám hál'Istennek...,így én is feltöltődök ezen a /szinte/ mindíg napfényes kontinensen.Valamikor fiatalasszony koromban vettem egy könyvet egy utcai könyvárustól,aminek a címe:-Ausztrália különös állatai- volt. Nem tudatosodott bennem igazából még,hogy már..., akkor,és ott ..., beindítottam egy VONZÁSI folyamatot.Igaz,kb.25 évvel később következett be,de a lényegen nem változtat.Mindennapleautózunk az Indiai óceánhoz,láthatom a csodálatos naplementéket.És ezt a rengeteg színes madár,és növényvilágot,amik úgy röpködnek szabadon,mint othon nálunk a verebek.Szeretettel gondolok gondokkal küzdő kis országunkra is,hiszen szülőhazánkat soha nem tagadhatjuk meg.Sokszor eszembe jut Radnóti Miklós csodálatos verse:-Nem tudhatom...-Ennyit szerettem volna tudatni kedves Secretesek.Merjetek nagyot álmodni,és valósággá válik.