Meghívó Mosoly Programra - Jobb velünk a világ koncert

Jobb velünk a világ koncertEgy újabb közös Mosoly Programra invitálunk benneteket, hogy ismét támogassunk Együtt egy csodálatos kezdeményezést!
2009. október 18-án vasárnap este 18-órai kezdettel a Nemadomfel együttes szervezésében megrendezésre kerül a Jobb velünk a világ jótékonysági koncert. Bátran mondhatom, hogy tavaly akik ott voltak, felejthetetlen élményben részesültek.

Gyertek, menjünk EGYÜTT most is, hogy a mozgalmat képviselve részesei lehessünk egy szívet melengető estének és támogassuk mi is, hogy legyen Jobb velünk a világ!

Öbike azt kéri, hogy a részvételi szándékotokat itt az oldalon vagy neki emailben jelezzétek holnap estig!

Részletesebb információt a koncertről a oldalon és a oldalon találtok.A híres nevezetes titokról

A híres nevezetes titokról meg annyit.
Nem kell se vizualizáció, se hit, se megerősítés (legalábbis nekem). Elég egy átsuhanó gondolat a fejemben, és meg is kapom. Amúgy én azt mondom, hogy amit érdemelsz azt kapsz a legmegfelelőbb időben és a legmegfelelőbb helyen.

"Rotyog a fazék, az ördög tervét főzi, de egy szép nap nem küzdünk, hanem le fogunk győzni!" FankaDeliPersze mindenkinek más az

Persze mindenkinek más az igazság. De készülnek már a harcra, nem mi emberek, a fénylények. És győzni fognak az emberiségért.

"Rotyog a fazék, az ördög tervét főzi, de egy szép nap nem küzdünk, hanem le fogunk győzni!" FankaDeliTalálkozunk

fél 6 körül a metrokijáratnál (az Arénás). Aki most gondolja meg, jegyet nagy valószinűséggel még tudunk szerezni.
A sárga pólót ne felejtsétek el elhozni vagy valami sárga mindenképpen legyen rajtunk :)
Öröm és remény, ez a jelentése :)
Szeretettel: Öbike

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Még lehet jegyet rendelni,

ezért várom szeretettel azokat is akik most döntik el hogy jönnek :)
Csak azt tudom hozzáfűzni Jutkához, hogy ez kihagyhatatlan! Segítünk a rászorulókon és mellette egy hatalmas nagyot szórakozunk, hiszen fantasztikus volt tavaly is a hangulat, szuper előadókkal :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :):)))

Kedves Mindenki :)

A Jobb velünk a világ jótékonysági koncertről „csak” annyit szeretnék elmesélni, hogy a koncert után azt mondtam a férjemnek hazafelé menet, hogy ha valaki ma este keresztezi az utamat és panaszkodik, azt szó szerint megverem!(Elkapott a hév, időnként elszokott, Kos lennék, ha minden igaz :) Miért? Mert azt a hálát abban a pillanatban éreztem (éreztünk) el sem lehet mondani. Kevés a szó, de azért meg próbálom: Egészséges vagyok, látok, hallok, járok, van mit ennem és felvennem………………………………….. Nincsenek szavak, amivel méltatni lehetne a Nemadomfel együttest. Nem is akarom őket méltatni, mert tudom, hogy ők sem méltatják magukat! És ezt tiszteletben tartom.
Senki sem akart ott és akkor világot váltani, eszükbe sem jutott 2012-re gondolni. Csak abban a pillanatban örömöt szerezni, szeretetet adni szívükből, lelkükből. Aki ott volt a koncerten az befogadó volt. Adott és kapott. Ennyi, semmi több.

Manipulatív 3D, látszatvilág, valóság? Igazad van. És?

Robi83 :) váltsd meg a világot, a te világodat! Mi tart vissza? A más világához ne nyúlj, mert akkor te is manipulátor leszel, és megdöntöd a saját nézetedet. Paradoxon, nem? Minél nagyobb a lázadó energia benned annál jobban belecsavarodsz a 3D spirálba. Ha időponthoz kötöd a választás lehetőségét, akkor a saját várótermed utasa maradsz, figyelve a múló időt, várakozva valamire, mire is? Bármit csinálsz vagy nem, a te döntésed és így van jól. Viszont ha megfordítod egy kicsit a világot és átülsz a másik felére, ha át tudod billenteni a mostani” valóságodat” egy másik valóságnak :) mondjuk tele vagy pénzzel, azt csinálhatsz, amit akarsz, oda utazol, ahova akarsz és akkor, amikor akarsz! Szerintem (mondom szerintem ! ) eszedbe sem jutna manipulációról fecsegni, annyira reális lenne a Havana Beach koktélod, hogy táncra perdülnél az első jó nővel és visítva énekelnéd, hogy AZÉLETSZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPMÉÉÉG, MÉÉÉG!

Szóval: Sok apró homokszem, egyenlő sivatag. Sok apró vízcsepp, egyenlő óceán.
Ha érted, érted, ha nem akkor annak éppen így kell történnie :)

Szeretettel, Jutka

Az én világomban minden rendben van.Kedves mindenki (nem csak magyarok!)!

Ok, jó ez a mosoly dolog. De akkor minek ha az ember belül szomorú! Tegnap értesültem róla egy barátom által akinek időnként megjelenik Jézus. Na most, legutóbb nagyon szomorú volt és annyit közölt vele, hogy két út van. A végleges vég vagy az élet. Azon személyek akikben elhaltak az érzelmek menthetetlenül elpusztul. És nem csak a teste, hanem a lelke is. Igen, én is úgy tudtam, hogy a lélek az örök de ebben az esetben nem. BEKEMÉNYÍTETTEK az égiek.
Másrészt. Összefogás, nem csak magyarok hanem a Föld népe de erről akarok egy külön fórumot indítani.

Úgyhogy jó ez a mosoly dolog csak mi a f*sznak ahogy mikee is írta.
Ha ilyen elb*szott ez a világ. Hm? És ez nem pesszimizmus, nem depresszió ez a valóság keserű mámora. Ez van. Nyissuk ki a szemünket és nézzünk már egy kicsit körül, hogy mi a picsa van már ebben az elcseszett, pénz orientált kurva 3D-ben. Nekem kezd már elegem lenni ebből a rothadó húsketrecből amiben saját önszántamból be vagyok zárva! Lehet ez sokaknak fáj, de akkor jó ha fáj, mert legalább megtudjuk mennyire kemény is a valóság. Mert lesznek még szép napok, ÁM, mindennek ára van.

Kérem, térjünk már észhez! És a valóságban is kéne élni, nem elvakítani mindenféle mézes-mázos vizualizációval. Tetteket kíván tőlünk az ÉLET, nem csak kérést, hitet, fogadást.

Ahogy én azt tapasztalom valahogy olyan önáltatás szaga van a titoknak. Hogy ne törődjünk már a valósággal, az Univerzum mindent elrendez.

Úgyhogy ÉBRESZTŐ emberiség!!! Az óra ketyeg és az idő rohan, pedig nem kergeti senki. Hamarosan eljön 2012 (2013 január) és akkor ott lesz a választás lehetősége. Továbbfejlődés, vagy további manipulatív 3D-s LÁTSZATVILÁG!

A mosolygós bulira visszatérve. Nem vagyok ellene, csak a valóság mást mutat.
Jó gondolkodást!
Várom a hozzászólásokat a hozzászólásomhoz.

"Dicsőséges nagyurak hát, hogy vagytok? Viszket-e úgy egy kicsit is a nyakatok? Új divatú nyakravaló készül most számotokra... nem cifra, de jó szoros" Petőfi SándorMi a f*sznak van ez a

Mi a f*sznak van ez a hülyeség? Nem lehet megváltani a világot néhány túlbuzgó szeretemániás ember baromkodásával.Drága Barátaim :)

Szeretettel kérlek Benneteket, hogy minél előbb jelezzetek, hogy a jegyeket meg tudjam rendelni.
Tavaly Belladonna Katának egy olyan ötlet jutott eszébe, hogy jó lenne, ha mindannyian sárga pólóban lennénk, idő hiányában sajnos már nem tudjuk beszerezni és emblémázni, ezért kérlek Benneteket, hogy ha van valami sárga felsőtök vagy bármi, akkor azt rakjuk magunkra :DDD
Szeretettel: Öbike

Ui: én valószinű később érek oda, mert egy hatalmas teremtésem is akkor valósul meg :)
De majd erről később beszámolok :)

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)