Joe Vitale és a gitár, ami nem érkezik meg

Martin guitarImádom Joe Vitale-t. Azt hiszem, le sem tudnám tagadni... :) És igazán azt bírom benne, hogy ugyanolyan "esetlen" ember, mint bármelyikünk. Sokat tanultam tőle. Tegnap például ezt olvastam a blogján:

Hogyan vonzzad, amit szeretnél? Mi az igazi titka annak, hogy a Vonzás Törvénye neked dolgozzon? Rengeteg könyv, cikk, blog van a témában, hogy hogyan vonzzál magadhoz mindent az autókon át a kapcsolatokig. Sok közülük félrevezet, általában nem szándékosan. Láttam a legtöbbet, és gyakran kiábrándult vagyok miattuk, ha nem egyenesen csalódott. Belefáradtam sok „félre-okított” ember látványába.
Megfontolt vagyok a téma szakértőjeként, írtam könyveket róla (Vonzásfaktor, A kulcs), megvitattam a témát Larry King és Donny Deutsch tévé showjaiban, audio programokat csináltam belőle (The Missing Secret), van egy képzési programom, hogy tanítsam (Miracles Coaching), elindítottam egy online Miracle Társaságot, és természetesen szerepeltem a híres Vonzás Törvényéről szóló filmben, a Titokban.
És mégis, segíteni akarok neked, hogy megértsd a Vonzás Törvényét egy mélyebb szinten.
Miközben az új programomat épp csak piacra dobtam (The Secret to Attracting Money), itt egy egészen új történet arról, hogy igazán hogyan vonzz be bármit, amit szeretnél…
Múlt hétvégén Pat O’Bryan elvitt megnézni Tony Nobles-t, egy jól ismert texasi hangszerkészítőt. Olyan öt éve hallottam Tonyról először. A gitárjai legendásak. Híres előadók sorokban állnak, hogy Tony megjavítsa, vagy készítsen nekik egy gitárt. Hát persze hogy izgatott voltam, hogy láthatom!
Tony egy hihetetlen fazon! Nyilvánvalóan szerelmes az akusztikus gitárokba. Különféle gitárokat mutatott Patnek és nekem, mind régi és egyedi darab. Némelyiken megengedte, hogy játsszak.
És akkor arra gondoltam, hogy szólok Tonynak, nekem is kellene egy saját gyönyörű gitár.
És ez az első kulcs, hogyan is vonzd azt, amit akarsz:
Akartam egy vintage gitárt, de nem volt szükségem rá. Nem volt ragaszkodás, csak egy játékos várakozás. Gyorsabban tudod vonzani azt, amire nincs SZÜKSÉGED.
Hazamentem, vissza a munkámhoz. Csomagoltam, hogy L.A.-be repüljek, az Iránytű (The Compass) című film premierjére. És nem is volt igazán időm arra, hogy hogyan is vonzhatnék egy vintage gitárt. El is felejtettem.
És ez a következő kulcs:
Amikor megállapítod a szándékod, és hagyod elmenni, lehetőséget adsz a tudatalattidnak és a Mindenségnek, hogy dolgozni kezdjen azon, miként hozza el vágyaid tárgyát.
Szóval elmentem az Iránytű premierjére, nagyszerű emberekkel találkoztam, és eszembe sem jutott a vintage gitár.
Amikor hazaértem, kipakoltam, nekikezdtem az e-mailjeim olvasásának és a befejezetlen munkáknak. És az a gondolat ütött a fejembe, hogy nézzem meg az eBay-t.
Megtettem. És ez a következő kulcs, hogyan vonzd, amit akarsz:
Amikor sugallatot kapsz, hogy tégy valamit, TEDD MEG! A cselekvés tulajdonképpen az, amikor magnetizálod magad, hogy bevonzhasd, amit akarsz. Ez a te részed a teremtésben.
Szóval felmentem az eBay-re. Felfedeztem pár vintage gitárt, és teljesen meglepődtem, amikor egy ősrégi 1934-es Martin 0-17-et találtam.
Valójában el sem hittem! Tudtam Tony Nobles-től, hogy egy ilyen háború előtti Martin 0-17 legalább 3500 dollár, vagy még több.
A gitár eredeti állapotában volt a listán. Néhány fotó egészen újnak mutatta. És még a doboza is eredeti volt.
Hogy lehetséges ez?
Hogyan találhattam egy Martin gitárt pár nappal azután, hogy Pat és Tony épp csak megtanítottak rá, miként értékeljem őket?
Igen, ez egy vintage gitár az interneten, de egy háború előtti 1934-es Martin 0-17-et találni eredeti állapotában, úgy, hogy az aukció hét órán belül befejeződik…???
Az agyam szkeptikus része le akart beszélni a licitálásról, de nem hagytam. Megtanultam, hogy higgyek a zsigereimben, és bízzak az intuíciómban.
És ez a következő kulcs, hogy azt vonzd, amit akarsz:
Félreraktam a kétségeimet, bíztam benne, hogy amit teszek, az helyes, és cselekedtem. Licitáltam a gitárra.
És természetesen a licitálás szépsége az eBay-en már maga ÖRÖM.
És ez egy másik kulcs, hogyan vond, amit akarsz:
Azt tedd, ami örömet okoz.
Nos, az eBay aukció hét órán belül zárult, amikor felfedeztem a gitárt.
Szóval megnéztem, felnyomtam a licitet, mert ez tűnt helyesnek. És megnyertem az egyedi 1934-es háború előtti Martin gitárt egy dollárral!
És itt érdekes, kavargó gondolatok kezdték megzavarni az agyam, ami tisztán megmutatja neked, hogy miként működik a vonzás törvénye.
A Martin megtalálása, licitálása és megnyerése közben közönyös voltam az eredménnyel. Nem volt szükségem a gitárra. Rengeteg gitárom van. Egyszerűen csak jókedvű voltam, és figyeltem a folyamatot, mint egy kíváncsi résztvevő.
DE!
De amint megnyertem a gitárt, előjött a ragaszkodásom.
Akartam, és MOST akartam.
Nem probléma, nem igaz?
Téves.
És ez a másik kulcs:
Ha túl sok szükséget fektetsz egy szándékba vagy célba, tulajdonképpen ellököd magadtól. A kétségbeesésed kiküld egy jelet „Nem is hiszem igazán”, vagy „talán elveszítem, ha nem kapom meg gyorsan” és így tovább. És ez a tudattalan jel az, amire a világ reagál. És ettől besül az egész vonzási procedúra. És ennek alapja a félelem.
A Martin eladója írt egy kedves üzenetet, hogy még az éjjel elküldi a gitárt. Szereti a gitárokat, és tudja, hogy milyen, amikor várni kell rá.
Félelmetes! Alig bírtam kivárni, hogy megkapjam!
De a következő nap azt mondta, hogy a United States Postal Service-t használta, hogy átküldje a gitárt.
Ohhh…
Nincs közvetlen kiszállítás az én környékemen. Ez azt jelenti, hogy nem fogom megkapni a gitárt a következő nap.
Azonnal kiborultam.
Onnan, hogy nem is tudtam, hogy létezik a gitár eljutottam oda, hogy kétségbeesetten akartam.
És a kétségbeesésem messzire lökte tőlem.
Ezt az ügyet ki kellett tisztítanom magamban. Így hát elkezdtem az Ön-Azonosság Ho’oponopono eljárást gyakorolni. A Zero Limits könyvemben leírtam a módszert. És halkan elkezdtem mondani: Szeretlek és Bocsáss meg! egyfolytában.
És íme még egy kulcs, hogy hogyan vonz, amit akarsz:
Ha észreveszed az akadályt, tisztítsd meg! Benned van, nem odakint a világban. BENNED VAN!
És csak csináltam a tisztítást, egészen addig, amíg eljutottam oda magamban, ahol már jól éreztem magam gitárral vagy anélkül. És mivel nem érkezett meg a következő nap, majd jön a következőn. Nem nagy cucc. Együtt tudok élni vele.
Röviden: azon dolgoztam, hogy visszakerüljek a béke állapotába a gitárral.
És ez a következő kulcs neked:
Ha békében vagy azzal, amit vonzani akarsz, bevonzod (vagy valami jobbat), villámsebességgel.
De a gitár a valóságban nem érkezett meg a következő napon.
Miért nem?
Mi történt?
Mit csináltam rosszul?
Mivel nem értem el a béke állapotát, még mindig visszautasítottam a gitárt. Dolgoztam rajta, de nem értem el. Túlságosan sok részem volt még türelmetlen. Ha észrevetted, azt mondtam, hogy majdnem tiszta voltam a gitár érkezésével kapcsolatban.
És ez egy fontos bónusz lecke:
A jelentés, amit adsz egy eseménynek, maga a hiedelem, ami bevonzza.
Ezt érdemes megismételni: A jelentés, amit adsz egy eseménynek, maga a hiedelem, ami bevonzza.
Más szavakkal, én hoztam létre a gitár késését a türelmetlenségemmel.
Amikor a gitár már nyilvánvalóan késett, emlékszem, arra gondoltam, „Mindig türelmetlen vagyok, amikor valamit a US mail kézbesít. Egyszerűen sosincs szerencsém velük.”
A megállapítás jelentése – „Mindig türelmetlen vagyok, amikor valamit a US mail kézbesít. Egyszerűen sosincs szerencsém velük.” – tulajdonképpen maga a hiedelem, ami bevonzotta az eseményt.
A türelmetlenségem vonzotta a késést.
Elengedem a türelmetlenséget, és megkapom a gitárt.
Most, hogy mentálisan már nem vártam a gitárra – végre elértem a belső békét, és tudtam, hogy megérkezik, amikor megérkezik – biztonságosan és időben megérkezhet.
Nos, ma megérkezett.
Imádom.
Olvasd el többször az írásom, hogy teljesen magadba szívd a leckét és a kulcsokat, hogy azt vonzd, amit akarsz.
Mialatt így teszel, játszom egy lágy dallamot a Martin gitáromon, mint egy lágy háttér zene, ami ellazít az olvasásánál…
Ao Akua,
Joe
Ui: Oké, felejtsük el a gitárokat! Hogyan vonzz be pénzt? Vedd meg az új audió programom The Secret to Attracting Money, itt: És pénzzel már bármit megvehetsz virtuálisan – akár egy Martin gitárt.

HozzászólásokÚjra elolvastalak,

újra a kedvencem lett :-))) Felhozom, hagy részesüljön belőle más is.Kedves Imre!

Nagyon ÖRÜLÖK, hogy örömet szerezhettem Neked :-)
Ide is feltettem, Vizualizációs segédlet :-) címmel.
Bízom benne, hogy másnak is tudtam néhány kellemes percet szerezni vele :-)
De jó, hogy itt vagy!!! :-D

Szép napot kívánok, és hasonlóan Sok BOLDOGSÁGOT!
JugikKÖSZÖNÖM

SZIA JUGIK! ITT IMRE555. CSAK SZERETNÉM UJRA MEGKÖSZÖNNI NEKED AZT AZ ÖRÖMÖMET,AMIT A VÁGYVIDEOD OKOZ MINDEN ALKALOMMAL,HA MEGNÉZEM. EZ A LEGJOBB,AMIT VALAHA LÁTTAM,ÉS SEMMI NEM TUD ENNYIRE FELDOBNI, MINT EZ. IGAZI MEGERÖSITÉS. IGAZI FELTÖLTŐDÉS NÉHÁNY PERC ALATT! KÖSZÖNÖM,ÉS LÉGY BOLDOG ÖRÖKKÉ!!! ÜDV IMIJó volt olvasni

újra erről a témáról. Már több írás is szerepel a címlapon az elfogadással és elengedéssel kapcsolatban. Tegnap este az elcsendesedésem alatt eljutottam én is arra a pontra, ahol megteremtettem a kétségeket. Sokszor elkövetjük azt a hibát, hogy befogadjuk azokat a gondolatokat, amit másoktól kapunk. Elhisszük egy-két pillanatra még akkor is, amikor tudjuk hogy a mi életünk egész másról szól, mint amit akkor hallottunk.
Furcsa élményeket éltem meg én is az elmúlt két hétben, és a tegnapi meditációm után újra közel kerültem a benső Forrásomhoz, amely megszólalt bennem, hogy újra és újra megértesse velem, hogy a szeretet és a jólét forrásából jöttem.
Hálásan köszönöm ezt a cikket, mely megerősített a tegnap újra megERŐsödött HITemben és TUDatomban :)
Szeretettel ölellek: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Szuper!!!

Köszönöm e.w.!
Az egyik kedvencem lett a cikked!

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...