Te mit teszel mások Karácsonyáért?

karácsony ajándékMindegy, hogy kinek... mindegy, hogy mit adsz, csak a szeretet jegyében tedd meg, hogy mindenkinek szép legyen ez az ünnep. Teljesen ismeretlen emberekre gondolok, akiknek a karácsony nem az örömről szól, mert lehetőségük sincs azzá tenni.

Tedd szebbé valakinek/valakiknek az ünnepét!
Adni öröm és kapni is... Ha már egy embernek segítesz, az a legnagyobb jó cselekedet, amit valaha tettél! Írj arról, hogy Te mit teszel, mit tettél, hogy Mindenkinek, boldogságról, szeretetről és örömről szóljon ez az ünnep.http://www.youtube.com/watch?v=ltyskzPWxTI&feature=player_embedd

"Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a Terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!"(Helen Hadsell) www.5rol6ra.huVader

Csereld ki a fejedet!:)
De,mivel ez meeg manapsag nem megvalosithato,hat inkabb cserelgesd ki a gondolataidat!
EGYESEEVEL!
Pl.: nekem semmi nem sikerul.:(
nekem ma is sikeres napom lesz!:)
Addig ismeteld a pozitivat,mig "gyokeret "ereszt es mar a regi, nem jon elo!
Aztan johet a kovetkezo csere.:)

Aldott, bekes unnepet!

Szeretettel,
felebaratÉdes Vader, én annyira szeretlek. És őszintén együtt érzek

most is!!! veled.
Olvaslak, és látom szenvedsz. Én ezt érzem szívemmel. ÉS javasolni tudom neked, szeretetemtől vezérelve: Mi lenne, ha felvennéd velem a kapcsolatot? Tudnék neked segíteni, mivel nehézségeid vannak, és ez nem a nyílvánosság előtt kellene a megoldást keresned:) Nem így a nyílvánosság előtt járatni le magad valamilyen szinten, hanem felvenni számodra kellemes emberekkel a privát kapcsolatot:)

A nevemre kattintva, felheted a kapcsolatot velem is,.... ha szeretnéd!! Semmi nem történhet nélküled. Csak ha ezt te is így érzed:)

Javaslom, ezt a képet meg vedd le, tedd el jól. És amikor már az új személyiségű Vader jelenik meg, ami nem elképzelhetetlen, akkor vedd újra magadra:)
Nem te vagy ezen a képen. Az a Vader, akit én lelki átok, egy kedves, sármos fiú, akinek önelfogadási nehézsége van. És változtatni akar.

Mottóm: nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással:)

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számoMelinda79 Én nagyon

Melinda79

Én nagyon szeretem a karácsonyt..,főleg amikor szép havas hozzá a táj,hm..:).Ez az ünnep a szeretet ünnepe ugye.Ilyenkor összegyűlnek kicsik,nagyok,barátok,ismerősök,család,stb.Gyönyörű tud lenni és meghit,ha láthatjuk és közelünkben érezhetjük mindazokat akiket szeretünk és akik fontosak nekünk.
Ám azt szeretném,ha nem csak ezen a pár napon tudnánk nagyon szeretni,hanem az év 365 napján.
Én szeretném ha mindenki így gondolná(mert tudom sokan gondoljuk így)és tennénk is azért,hogy a szeretet ereje sokkal erősebb,kitartóbb lenne és összetartanánk mi emberek,ha jobban figyelnénk egymásra,magunkra is..,és ha egy boldog,egészséges,gazdag világban élhetnénk ahol nem minden a csak a pénz és a hatalom..,inkább a szeretet legyen a fő szempont a többi csak úgymond másodlagos.
Én is természetesen meglepem szereteimet kisebb apróságokkal,és beletettem mellé szívemet és lelkem minden édes szeretetét!Tegyünk így mindannyian:)))!Boldog karácsonyt..,MINDENKINEK!!!:)))Jobb lenne leformatálni az

Jobb lenne leformatálni az egész agyamatAz meguresedett helyet ...

..fel kell tolteni.Egy um. negativ toltetu/hatasu gondolat helyett "beprogramozni" egy hasznosat/pozitivat.:)

Szeretettel,
felebaratJó,akkor majd

Jó,akkor majd megpróbálom.Veder mester:)

"Tegyük fel,hogy belemegyek a játékba és átállok pozitívra. Hogy kellene eltakarítani a "rossz" gondolatokat? Nem gondoljak árjuk, vagy mi? Netán van valamilyen rituáléja?:)"

MOST, hogy így konkrétan rákérdezel tulajdonképpen VAN!!!!
Nekem nagyon bevált egy gyakorlat, amikor is gyakorlatilag elégettem a negatív gondolataimat..
Felírtam őket egy cetlire és elégettem egy tűzben.. történetesen pont egy olyan tűzben amikor szemetet égettem.. igazából ez adta az ötletet..
Éget a szemét rakás és néztem a tüzet, ami amúgy egy nagyon érdekes tudat állapot.. és akkor ugrott be, hogy elégessem a negatív gondolataimat.. gyorsan felírtam egy csomót és zsupsz bele lángok közé.. miközben arra gondoltam, hogy a pozitív energiák tüze ugyan így égesse el a negatív gondolatokat, mint a szemetet..

No nem mondom, hogy egyből megszűntek, de egy érdekes változás azért rögtön érezhető volt..
Amikor negatív gondolatom támadt, rögtön tudtam, hogy ezt a gondolatot nem akarom és azonnal kidobtam a szemétbe :DDD

Az is hasznos, ha felirkálod a negatív gondolataidat és kidobod a szemétbe.. azzal tudattal, hogy no ezeket nem akarod..
Leírod amit szeretnél gondolni magadról, azt viszont jól látható helyre kiteszed a falra.. úgy hogy épp az orrod előtt legyen..

Sok sikert mindenhez :DDD
GÁL JANI.. :DDDDDD

http://fedezdfelmagad.blogspot.com/Karácsonyra készülődve..

Gondoljunk rájuk és segítsünk azoknak, akikről ez a blog szól.Oszd meg velünk, ha van ilyen történeted....Köszönettel:ÁgicaKedves ragyogás! Tegyük

Kedves ragyogás! Tegyük fel,hogy belemegyek a játékba és átállok pozitívra. Hogy kellene eltakarítani a "rossz" gondolatokat? Nem gondoljak árjuk, vagy mi? Netán van valamilyen rituáléja?:)Vag az eszed mint a penge!:))

Mar elkezdted, es egesz jol haladsz!
Csak a kezdet nehez, kitartas bajnok!
:)
Szeretettel,
felebaratJa,szóval én lennék.

Ja,szóval én lennék. Végülis megér egy misét. Még az idén elkezdem (vagy nem)O is regizett itt!

Az elso nick neve m-mel kezdodott,de valtoztatott es most V-vel kezdodik a becses nickneve!
Tobbet nem segithetek.
:)

Szeretettel,
felebaratIgyekszem

Mégis ki az,aki szertné,hogy segítsek? Ki a geci az?Vader, Mikiiiiiii, Ertrinek:)

Mindig eléred, hogy rád figyeljenek, és segítsenek, kedves és szeretetteljes tanácsokkal itt az oldalon.
És!!! Sose hullik a tanács, mint mag, termékeny talajra benned!!!!!!!!!!!
Miért? Egy példázat, hátha neked is segít, sokunkhoz hasonlóan: gondolataink helye a fejünk. Pontosabban, agyunk.
Agyunkat képzeljük el egy kiskertnek, ahol hasznos és szép növényeket szeretnénk látni, szüretelni. Igen ám, de telis tele van gyommal, gazzal, dudvával. A te kerted ez Vader, s ha a gazt ki akarod onnan írtani, fel kell a fizikai kertedet ásnod, beveteményezned, öntöznöd, gyomlálnod, kapálnod, metszeni a rózsafáidat, ha azokat is ültetsz.... így képzeld el elméd: a negatív gondolkodás, mint a gaz. Nem kell elvetned, dolgozni vele, mert terjed, burjánzik szerte a világon az emberek fejében.

És aki szép gondolatokkal szeretné fejét megtömni, jelképesen, de írtsa már ki azokat a dudvákat onnan az elméjéből, és tömje
tömje,
tömje,
tömje
tömje,
tömje,
tömje
tömje,
tömje,

Addig tömje
tömje,
tömje, fejébe a pozitív, az építő gondolatokat, amíg már nem lesz helye a negatívnak. És ha itt vagy bárhol ismeretségi körödben, ismersz olyan embert aki pozitív hozzáállással, és beszéddel bír, elmondja neked, ha megkérdezed tőle, hogy ő is hasonlóan tette ezt magával meg, mert magunkon dolgoznunk életünk legnagyobb befektetése.

Dolgozz hát gondolkodásodon. Megéri, hidd el. Amikor már százezerszerre is csak szeretet és a tiszta szeretet tölti el elmédet, és szívedet, jó nyomon leszel.
Ám, ha nem teszel ezért semmit, akkor folyton ugyanazt a Vadert, Mikiit, stb nick nevű egyént találjuk itt, mint most.
Ha eredményt akarsz elérni, tegyél érte. Én magam, amikor megelégeltem azt a helyzetet, amilyenhez hasonlóban most téged láthatunk, nem régen volt ám, akkor naponta mindig leírtam egy füzetbe, sőt! ki tacepaoztam a WC-nk ajtajára a pozitív gondolatokat, melyeket szépnek találtam. Ma is ott vannak, kibővítve még sokkal szebbekkel, melyeket itt is találok.

Én azt érzem, ahogyan magadon dolgozol, ha megteszed, és ez az amit én kétlek, mert csak várod, hogy megtörténjenek jó dolgok veled, ám tenni értük nem teszel meg semmit, és szeretném azt érezni, hogy ez ne így legyen! Őszintén és nagyon mély áhítattal:) Amit olvashatunk tőled erre utal ma még.

Pl. ez is egy pozitív mondás: Mottóm: nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással.

És végére: Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra, hogy végre értékeld magad, és megmutathasd a világnak, ki is vagy te, Vader! Értékes és egyedi ember vagy, velünk együtt. Tégy hát magadért. Mert te is megérdemled, nem csak a reklámban a L'Oreál, mert Ön megérdemli! :)Mit teszek masokert?

Elmondok egy imat, aldast ,bekesseget kerek.
Es halat adok Istennek,hogy Jezus profetat is elkuldte kozenk az utmutatassal.
:)
Szeretettel,
felebaratEgy vki...

...meegis van, Vader!
Igen jol ismered!:))
Es mar regota varja a segitsegedet!

Szeretettel,
felebaratTe Vadi!

Szivesen megnéznélek egy gügyögő kisgyerekkel a karodon, amint édesdeden rád vigyorog... :D

lollipop
www.eveart.gportal.huMiért?

Én semmit nem teszek,mert nem tudok tenni. Az egész rahdeli városban nincs olyan,akin segíteni tudnék.Az a jó, ha a segítség kérés nélkül jön.

És az a jó, ha bárhol, bármikor adunk.
A lehető legtermészetesebb dolog kell hogy legyen az adás-kapás, hisz
mindkettőt gyakorolni, szokni kell. Aki már kipróbálta, az tudja.
Mindig lesznek olyanok, akiknek több, vagy kevesebb van, ezért fontos a természetesség.
Tulajdonképpen karácsonykor sokunknak eszébe jut adni, mert maga az ünnep szelleme ezt juttatja eszünkbe.
Én is szoktam adni. Nagyon szívesen és nagy örömmel. A kör bővül, én pedig örülök, hogy bővíthetem.
Boldog Karácsonyt Mindannyiunknak!-:)))

Szeretettel: E R Y
Élj a Szíved Erejével!Én egy családon segítek

Ahol van 5 gyermek,az anyuka beteg,Az apa keresete,pedig kevés.Csak a mindennapi szükségletre elég,a legfontosabb dolgokra.
Azért becsületesen és szépen,szeretetben nevelik gyermekeiket.Nemcsak karácsonykor, máskor is segítek nekik.De ilyenkor,hogy nekik is
szebb legyen a karácsony,bevásárolok nekik is.Öröm aztán szenteste után,mikor a gyerekek elújságolják,hogy milyen sok mindent
hozott nekik a Jézuska. A boldogságtól csillogó gyermek szemeknél,nincs szebb a világon.ErikaValóban nem csak Karácsonykor kell szebbé tennünk mindennapjaink

embereinek életét, magunkét is beleértve:)

Egész évben szolgálok. http://www.monreal.hu/mozi/lelek/ima/ Domján László hangján egy gyönyörű ima:)

Így:

Szolgálat

A természetben mindenben a szolgálat vágya él.
Szolgál a víz és szolgál a szél.
Ha fát találsz, ültesd el magad,
ha hibázol, javítsd azonnal.
S ha olyan feladatra lelsz, mit mindenki kikerül,
vállald el. Meglátod sikerül.
Mert öröm jónak s egészségesnek lenn.
Még nagyobb öröm másnak szolgálatot tenni!

És ne hidd azt, hogy csak a nagy szolgálat érdem!
Az apró szolgálatnak nagyobb az öröme.
Ha locsolod a kerted, érezted a növények háláját...
vagy ha rendet teszel, fogadd az energiát!
Mely árad, körülvesz, s betölti szobád...
Vagy fésüld meg egy gyermek kócos haját...
Lásd mosolygó arcát, ahogyan felragyog rád.

És ne hidd el, hogy szolgálni csak a kisemberek dolga!
Mert a szolgálat egy dagadó vitorla...
melynek szele a Fényt adó Isten maga!
Ő. Igen Ő, aki szolgál mindenkit.
És mégsem szolga!
Naponta kezünkre néz, és kérdi:
Szolgáltál már ma?
Kit? Tán a Szeretteidet?

Én megköszönöm neked, hogy szolgálatodra lehetek:)

Áldás ezzel a csodás írással, melynek szerzője én lennék, a Gazdagság könyvben leírt hasonló témájú írás rímekbe szedésével.
Bp. 2000. nyár Jakab Anikó

Mottóm: nem a hangszer vagy a muzsika számít, hanem a dallam, ami belőlünk jön, mert ha az megvan..... a lelkünk, szellemünk kommunikál egymással.Kedves Vibrocil..

Békés,boldog Karácsonyt kívánok és szeretetet, örömöt minden napra!!!!ÁgicaTalán félreértettél, nem

Talán félreértettél, nem baj. Nem lebeszélni akarok itt bárkit is a karácsonyról. Egyszerűen azt akartam kifejezni, hogy legyetek boldogok minden pillanatban, keressétek az alkalmat rá, mindenben. És ez pont arról szól, hogy igen is menj el abba sos faluba és adj örömöt, és tanítsd őket szeretni!

Minden jót

Az okos emberek maguk válogatják meg, milyen tapasztalatokra kívánnak szert tenni. www.varazslatosvilag.freeblog.hu/Jól van Vibrocil...

értelek.De én azért elmegyek abba az SOS faluba,az árva gyerekekhez.És láthatom azt a sok csillogó szemet,amit ez az ünnep jelent
számukra.Egyébként nem csak karácsonykor látogatom őket!ÁgicaNe csak karácsonykor

Ne csak karácsonykor legyetek boldogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ünnep kell ahhoz, hogy örömben élhess?? Egy kitalált nap, ahol örömt találsz, ráadásul mások "miatt"???
Ugyan!! És a többi nap? Az le van tojva??
Minden nap legyen akkor karácsony, én ezt kívánom. Ha kell akkor egyedül!! De légy boldog és örömteli.
Azzal adhatsz másoknak a legtöbbet, ha megtanítod őket szeretni magukat, olyannak amilyenek. Ez a világ legnagyobb ajándéka!!

Sok minden jót nektek!

Az okos emberek maguk válogatják meg, milyen tapasztalatokra kívánnak szert tenni. www.varazslatosvilag.freeblog.hu/Ágica! Ha a karácsonyt

Ágica!

Ha a karácsonyt magányosnak, összetört szívűnek érezted, az ne ma karácsonytól volt, hanem hogy egyedül voltál. Csakhogy az örömnek semmi köze máshoz és más valakihez. És a karácsonyhoz pedig végképp. Csak túl sokmindent tulajdonítunk neki. Gondold csak végig! Miért érzel valaki iránt annyira nagy szeretetet? Miért érzed olyankor magad gyermeknek? Erre sokan azt hiszsik, hogy azért, mert ő olyan jóságos és kedves, szeretetre méltó, stb. Pedig ez nem így van. Összekeverjük az érzéseinket. Azért érzel és érez mindenki így, mert meglátja önmaga igaz valóját másokban, igazi teremtő énjét. Csakhogy ez átmegy ragaszkodássá, és erre azt hisszük, hogy ha Ő nincs, akkor mi sem vagyunk. Igen igaz, hiszen ellopták az egyetlen "tükröt" ami most igazán meg tudta mutatni az igazi énünket, a lelkünket.
Senki, és semmi nem lehet ok arra, hogy jól érezd magad. Csakis egyedül vagy képes örömöt okozni magadnak. Valójában te teremted, hiszen ez az élet lényege. És jön valaki, vagy valami és te rögtön jól érzed magad. Persze, mert meglátod magad benne. De erre bármikor képes vagy. Karácsonykor egyedül is. Nem kell ehhez holmi ünnep, vagy egyéb.

Szeretettel Vibrocil

Az okos emberek maguk válogatják meg, milyen tapasztalatokra kívánnak szert tenni. www.varazslatosvilag.freeblog.hu/Igen -igen !

Vigyázok a jelenre , mert a jelenből múlt lesz és a múlt megváltoztathatja a jövőt!!

Nézetek és ellenérvek ! Ágica és Vibrocil ! Igen értem mindkettőtök , mondataitok között érezhető elveiteket , érzelmeiteket !
És most az én nézetem a következő ! Ki az aki akár most a Karácsony ünnepén boldoggá tehet akár engem , vagy bárkit ! VAgy mi az ami boldoggá tehet negem vagy akár bárkit ! Ki az aki örömet szerezhet nekem akár bárkinek ! Ki az aki boldogságot teremt nekem akár bárkinek ! Ki az aki a magányban is boldog! Ki az aki segít nekem akár bárkinek ?! Ki az aki egyszer a pokol bugyraiben jár ha akar és ki az aki a mennyekben ha ez tettszik naki , akár bárkinek !??
ÉN vagy ok , nem a fizikai , hanem az az ÉN aki belül lakik , aki mind mind megteheti ha akarja ! ÉS igen én szeretném , én szeretném jobbá tenni a világot , igen én szeretném minden boldogságom odaadni és osztogatni bárkinek tessék ha kell , és igen én szeretnék csak mosolyt látni minden ember arcán , ha lehet , és igen szeretném ha mindenki szeretné ezt az érzést , mely minden irónia és sallangos mondatok nélkül is szép , mint a Szentháromság ez nem más mint Odaadás---- Szeretet ---- Hála ! Lehet ,a mondatokkal nem egyet érteni , és lehet nézetbeli , mondatbeli különbség is de a lényeg ugyanaz ! Ti vagytok ,és mi mind akik ezt nyújtani tudjuk egymásnak , szeretteinknek és mindenkinek ha szeretnék !
Köszönöm , ölellek benneteket ! PÁPÁ MErkabaKedves Vibrocil...

Nem értek teljesen egyet Veled.Saját életemben is volt olyan karácsony,amikor szívem teljesen össze volt törve és egyedül töltöttem az
ünnepet.Ha akkor jött volna valaki.....És mostmár én megértem azt is ha valaki magányos ,vagy ha még egy kisebb fenyőfát sem tud felállítani.
Sokan vannak hidd el!ÁgicaTánccal teszem szebbé..

Volt egy tánciskolám,mert azt hiszem ez csak a múlt,ma adtam vissza a vállalkozóim,de ami megmaradt az a tánc szeretete.
Véletlenül lett ez az iskola,nem vagyok táncos,nem rendelkezem versenytáncos múlttal,de kitűnő tánctanáraim voltak....
Nem csináltam rosszul,volt érdeklődés,gyerekek,felnőttek,magányosok stb.Tánctábort is csináltam a nyáron,többet is ami remekül sikerült.Amiért ez van azt nem akarnám feszegetni.
Lényeg,hogy gyerekotthonban és idősek otthonában szeretnék bemutatót tartani és egy kis oktatást is!:-)
Ajándékokat már szervezem tehát nem megyünk üres kézzel,viszont ügyes lábbal!Na ez lesz a felemelő és nem a mostani anyagi helyzetem,az változtatható!