A karcsúság titka!

Jön a nyár és egyre jobban látszik rajtunk ha fölösleges súlyt cipelünk. Ez egyre gyakoribb, pedig a természetes formánk nem túlsúlyos. Az okokat persze tudjuk, nem mozgunk eleget, túl bőségesen és megterhelően étkezünk, ja meg plussz a hormonok, meg a gének...
Ráadásul azt is tudjuk pontosan, hogy lehetne lefogyni, van egy csomó betonbiztos diéta és étrend, na meg a fittness. Ami mind hasznos és biztos működik is, hogy hogy nem karcsú mindenki, hiszen hiúak vagyunk. Na persze, meg hát lusták is, meg legutóbb se sikerült, ami lement, duplán jött vissza.

Nos, az igazság az, hogy először "agyilag" kell "fogyni". Nem is gondoljuk, mennyi negatív gondolat, érzés jár együtt a kívánt lefogyással - gondolj csak bele -, ami nyilván ellendolgozik a vonzás törvényének, márminthogy annak, hogy úgymond "bevonzd" az ideális alakod.

Nem egyszerű ezt csak úgy letenni, legtöbbször nincs is tudatában valaki, hogy hogyan teremti a súlyfölösleget. Ráadásul ez ősi túlélő reflex, tárolni a nehezebb időkre. Főleg aki sokat koplal, ott aztán minden falat beépül.

Akkor most hogyan? Hát erről szól a "titok"
Ahogy a hízás egy gondolattal kezdődik, úgy a fogyás is.
Egyszerű. Ha az eredmény mégis várat magára, érdemes lemenni kissé a forrására, erről fog szólni a programom hétvégén. Megtalálni a forrását és a lehetőségét, hogy úgymond "szenvedés nélkül" teremtsd újra normális súlyod. Túl a rakás beidegződésen, aggodalmon, görcsön, elfogadni önmagad, és meglátni, és teremteni a lehetőségét egy ideális alaknak, melyben könnyen és jól érzed magad.

Úgyhogy aki szeretne az ideálisab alak teremtésébe fogni, jöjjön és legyen ott velünk.
Bővebben a oldalon.
Szeretettel várlak!

Christian

Hozzászólások-5kg/3 hét

.....csodálatos vagyok....kösszönöm....folyt.köv....Egy komoly érzelmi bajom van Krisztián:

nagyon megbántott egy előadásodon a stilusod, amit akkor nem éreztem helyénvalónak, és sajnos, bármennyit gondolkodom ezen, nem enged belülről annyira túllépnem a megtörtént eseményen, hogy még egy x elmenjek egy előadásodra. Azóta a Spamok között landolnak hírleveleid.... nem mondtam le magamról 100 %-osan. Bár dolgozom magamon, még nem tudtam azon túl tenni magamat. Már mindenre gondoltam, ami szerintem ezt okozhatta. Semmi nem segít. Még a Hoo ponopono technika sem segít rajtam.
Tudom én, érzem, hogy nem teszek neked ezzel rossazt, csakis magamnak.... mégsem segít ez hozzáállásomon.Köszönöm Christian!

Ott voltam, nagyon jó volt!
A többi rajtam múlik és érzem, hogy most sikerül!
Hatalmas ölelés Neked!-:)))

Szeretettel: E R Y
"Élj a szíved erejével!"Kiút a kilókból..

Szeretettet várunk! Meg fogod találni a kiutat a kilókból.
:-))Nálam nem működik,

legalább is nem így. Az eredmény pedig sok plusz kiló. Ezért is leszek ott szombaton, hisz eddig minden tréningnek nagy hasznát vettem és folyamatosan építkezem a tanultakból.

Viszlát! ERYEzaz!

Gratulálok, nagyon jó a meglátásod. Ha adottnak veszed, hogy lemegy a fölösleg, szinte észrevétlenül lemegy. És automatikusan teszed a dolgokat, ami létre hozza az eredményt.Bár nem vagyok egy nagy

Bár nem vagyok egy nagy darab, de pár kiló rámjött télen. De ahogy nem azzal foglalkoztam, az elmúlt 2 hétben le is ment rólam. Az a baj, hogy mindig arra koncentrálunk, hogy mennyire meghíztunk. De ez csak az én véleményem. :-) Ha boldog az ember, úgy leolvadnak a kilók, észre sem vesszük. Bár igen, az is igaz, hogy rendszeresen mozgok, és megfelelően táplálkozom, folyamatosan méregtelenítek, és eszem táplálékkiegészítőket.