Karmikus szerelem

Karmikus szerelem"Megismerkedünk valakivel. Nem tudjuk miért, de mágnesként vonzódunk hozzá. A szemébe nézünk és elbizonytalanodunk. Nem tudjuk hova tenni az ismeretlen ismerõst, mégis érezzük, valami összeköt minket.
„Nem találkoztunk már valahol?” – ezt a kérdést valószínűleg százszor és ezerszer hallottad életed folyamán, és nem biztos, hogy csak egy férfi szájából hangzott el, mert jó „csajozós” dumának tűnik. Biztosan veled is előfordult már, hogy egyes emberek „olyan ismerősnek tűntek”, és egyszerűen nem tudtad hova tenni őket. Gondolkoztál már azon, mi lehet az oka annak, hogy egyesekkel rögtön azonos hullámhosszon vagy, mások viszont az idegeidre mennek, bármit is tesznek? Igen, vannak olyan emberek, akik lehozhatják a csillagokat az égről, akkor is érdektelenek, illetve, akkor sem tudjuk megkedvelni őket, míg vannak olyanok, akikkel első pillanatban már megtaláljuk a közös hangot. A léleklátók szerint előző életeid szereplői ők, akik most hatással vannak mindennapjaidra.

Ezek az emberek valamilyen hatással voltak ránk előző életünk valamelyikében, de lehet, hogy a kapcsolat nem úgy alakult, nem annyi ideig tartott, mint azt vártuk. Ilyenkor megmarad a vágy, és átmegy egy következő életbe, ahol, ha lehetőség van rá, a két lélek megpróbálja öntudatlanul megélni a régmúlt vágyakat. Ez a karmikus kapcsolatok alapja. Az előző életekben megélt közös emlékek és élmények hatására sok a közös vonás, ezért a felek már az első találkozáskor úgy érezhetik, hogy nagyon jól ismerik egymást. Azonban ezek a kapcsolatok gyakran működésképtelenek. Ennek oka, hogy a vágy kialakulásának idején, előző életükben más személyiségekként vonzódtak egymáshoz, és nem biztos, hogy feltámad ugyanaz az érzés ebben az életünkben is. A belső kötőerők miatt azonban a kapcsolatnak létre kell jönnie. Ha akarjuk, ha nem.

Sajnos, az igazi megtalálása azért nem olyan egyszerű, mert nem tudatosul bennünk, hogy pontosan mit is keresünk. Általában mindenki a saját kultúrájában kialakult sémák, gyerekkori élmények vagy későbbi beteljesült vagy beteljesületlen szerelmek alapján keresi a tökéletest. Létrehozunk egy ideált, és minél több elemből gyúrjuk össze, annál borzasztóbban sikerülnek kapcsolataink, és egyáltalán nem biztos, hogy jól érezzük magunkat az illetővel. Az elején persze minden tökéletesnek látszik, de csak addig, amíg el nem múlik a szerelem. Idővel azonban lehull a fátyol, a rózsaszín köd eloszlik a szemünk elől, és rájövünk, hogy nem ő az, akit kerestünk. Rosszabb esetben a kötődés miatt inkább vele maradunk, pedig sokkal, de sokkal jobban járnánk, ha tovább keresnénk, és nem adnánk fel.

Ha a sorsod szerint hagyod alakulni az életedet, és nem sürgetsz semmit, az élet szinte át fog préselni egyik kapcsolatból a másikba, míg a tökéletes el nem jön. Igaz, a sors néha tréfát űzhet veled, mert talán éppen akkor akad az utadba az igazi, amikor csapzottan, fáradtan, agyonhajszolva tartasz hazafelé a munkahelyedről. De ez mind lényegtelen…

Felmerülhet a kérdés, mikor ismered meg? Ez általában mindenkinél változó, de valószínű, hogy akkor, amikor egyáltalán nem is számítasz rá. Tehát a lényeg: ne keresd, legalábbis a külvilágban ne!

Magadban kell megtalálnod, belül kell vágynod rá. Ha szerencsés vagy, nem kell 50 éves korodig várni, de ne feledd, ilyen szerelem az életben csak egyszer van!

A karmát nem szabad összekeverni a sorssal. A karma cselekedetet jelent, de magában hordozza a tetteinkben, gondolatainkban, beszédünkben jelen lévő erőt és annak következményeit. „Ma az vagy, ami voltál, és az leszel, amit most teszel.” Hogy jobban megértsd: a dolgok nem véletlenül esnek meg velünk, és ha valami jó dolog történik, az egyáltalán nem biztos, hogy csupán a jó szerencse műve volt.

A lélekpárok nagy találkozása
Amikor közelebbi kapcsolatba kerültök egymással, nagyon különös, szinte megmagyarázhatatlan érzések fognak el, még akkor is, ha a fiú / lány egyáltalán nem az eseted. Ellenállhatatlan vonzalmat érzel, olyan, mintha elveszítenéd az önkontrollodat. Ez megtörténhet már rögtön az első alkalommal, de jellemzőbb, hogy csak több találkozás után fogod érezni. Egyértelmű, hogy szerelmet még nem érzel, hacsak nem vagy az a megrögzött „szerelmes típus”. A lábad azonban elgyengül, a szíved dobogása felgyorsul, és bizsergető érzés járja át az egész testedet. Olyan mélyen érint meg, hogy rögtön az összes féltett titkodat meg szeretnéd osztani vele, és mellette maradni örökre.

Szóval, már az első pillanat is különös. Tudjuk, hogy ismeretlen emberrel állunk szemben, mégis érezzük, hogy ő egészen más, mint a többi. Hiába van másoknak vonzóbb külseje, lehengerlőbb humora, szárnyalóbb intellektusa, nem menekülhetünk, szívünk nem ereszti őt. Az esetek többségében nem ismerjük fel találkozásaink karmikus jelentõségét, de ha jobban megismerjük egymás személyiségét, érzéseit, múltját sok-sok emlék felderenghet. Deja vu. Ki ne ismerné azt a pillanatot, amikor tudja, érzi: "ez már megtörtént egyszer". Senki sem tudja a magyarázatot. Egyes feltételezések szerint a deja vu-k nem mások, mint közös múltunkból feltörõ emlékképeink, amelyek sötétben világító lámpásokként szolgálnak minket életünk bonyolult labirintusában.

Ettől kezdve az életed gyökeresen megváltozik. Biztonságban érzed magad, és előző kapcsolataiddal ellentétben itt nem játszol szerepet, nem lesz több hazugság. Félszavakból is érted a másik megnyilvánulásait, és bár még csak rövid ideje vagytok együtt, mégis olyan, mintha már ezer éve ismernétek egymást. A kapcsolat tehát a lehető legharmonikusabban alakul. Az egyesülés iránti vágy irányít, és ezt meg is kapod a lélekpárodtól. Felszínre tör az ösztön-én, szabadon, korlátok nélkül tudod megélni vele azokat a dolgokat, amelyek ösztönösek – ilyen a szórakozás, evés-ivás, szexualitás.

A szerelmesek nem felejtik el egymást. Akik egykoron sokat jelentettek egymásnak újra találkoznak majd. Egy késõbbi életükben. Talán sikerül majd megoldaniuk azokat a problémákat, amelyeket korábban lezáratlanul hagytak. Talán jóvátehetik, hogy bántották egymást. Nem, nem fognak egymásra emlékezni. De érezni fogják, hogy õk ketten összetartoznak, s láthatatlan köldökzsinórjaik erõsebbek mindennél. Túlságosan könnyû feladat lenne emlékezni arra, hogy kétszáz évvel ezelõtt megbántottuk a másikat. Könnyű lenne azt mondani: sajnálom. A megoldás egyetlen útja, hogy a jelenben átéljük a másoknak okozott bánatot minden fájdalmával együtt. Ezáltal felismerjük tettünk következményeit és - jó esetben - soha többé nem teszünk már ilyet. Ez a karma törvénye, amely elől bármennyire is rúgkapálunk, nem térhetünk ki.

Honnan tudhatjuk, hogy karmikus kapcsolatunk van valakivel?
Elsõsorban a vonzódás erejébõl. Amennyiben a múltban szépen éltünk együtt, számíthatunk arra, hogy a jelenben is kiegyensúlyozott kapcsolatot alakíthatunk ki társunkkal. Ha viharos szerelmi életünk volt, hasonló nehézségekre számíthatunk azért, hogy megoldjuk azokat a problémákat, amelyeket korábban nem tettünk meg. Minél nagyobb nézeteltérések voltak közöttünk a múltban, a jelenben annál nagyobb lesz a vonzódás.

Tehát, tanulnunk kell, tetszik vagy sem. Ha nem oldjuk meg korábban vétett hibáinkat újra és újra szembe kell néznünk velük. Ha bántottunk valakit, ugyanazt a fájdalmat kell elviselnünk késõbb. Nem büntetésként, sokkal inkább egyfajta lehetõségként, leckeként kell felfognunk az eseményeket. Életeken át egymást tanítjuk, és karmikus adósságaink koloncként csüngenek nyakunkon, amíg nem látjuk tisztán az ok és okozati összefüggéseket. A folyamat lényege a tanulás, amely egyre jobban és jobban elmélyíti a két ember közötti kapcsolatot, mígnem tökéletessé válik.

"A szeretet, amely véget ér, csak a szeretet árnyéka. Az igazi szeretet kezdet és vég nélküli."
(Hazrat Inayat Khan)

http://www.indavideo.hu/video/Akos_-_Keresem_az_Utam

Hozzászólásokez igy igaz!!

ez igy igaz minden ahogy le van irva minden egyes szó a lelkembe markolt én is átéltem és megjártam a mennyországot is és a pokol minden bugyrát olyan volt mint egy tornádó lesöpör és nincs menekvés 12 éve ismerem de szerelmünk még is plátói maradt ő megnösült én férjhez mentem azota de nem telik el ugy honap hogy ne találkoznánk és tudjuk ez örökké tart és még azon is túl még ha ebben az életben nem is teljesülhet amit szeretnénk vele fekszem ... vele kelek...álmamimban vele vagyok mindenapKarmikus kapcsolat

Sziasztok !

Én találkoztam egy férfival. Már az első alkalom után vonzódást éreztünk egymás iránt. De érdekes, hogy mind a ketten igy vagyunk. Lassan két éve már, hogy együtt vagyunk. De mai napig forr a levegő ha együtt vagy egymás közelében vagyunk.
Létezik,hogy a sors egy sorsszerű kapcsolattal is megáldott minket? Furán hangzik de jósoltattam. És különböző emberek azt mondták,hogy egy sors szerű kapcsolat a miénk és még van egy karmikus kapcsolatunk is.

Ki tudna nekem egy részletes elemzést adni?
Kösz a seggítséget előre is)

Köszönöm."...és vhogy éreztem belül

"...és vhogy éreztem belül mindig is h én megfogom találni az igazit, ebben vhogy sosem volt kételyem, és ekkor a vonzás előtt nem is lehet akadály, és igen sok átszenvedett éjszaka után, a hit eléri célját az álmok valóra válnak..."

szép megfogalmazás...És megtalált...

Úgy néz ki rám talált Ő, azonkívül amit érzek és vmi fajta lelki kapocs ami kialakult még ha nem is vagyunk együtt..
Gyökeret eresztett bennem, és már menekülni se tudok előle..:D (bár már 4 éve ismerem, ez csak a vakságunkat jelzi:D

Van egy szellemi társam aki ien spirit előadásokra jár, és mondta h van egy felsőbb univerzumokkal foglalkozo vmi spiritiszta csávó aki megmondta neki h akivel most szerelemben van azaz igazi párja, és mondta h megkérdezi nekem h ezzel a lánnyal mivan köztünk, hát megkérdezte.

És most küldött sms-t hogy DUÁLPÁROK vagyunk :o uhhm, és tudjátok vhogy nem csodálkoztam ezen, hisz talán már készen álltam erre és tudtam vhol...
Ez hatalmas ajándék az élettől, és érzem h viharos kapcsolatunk lehetett előző életünkben, mert van mit elrendezni, szóval ez még nincs lefutva.
És aztis tudom h nem szabad elmondanom neki, mert ismerem annyira hogy ezzel csak összezavarnám és az egóját használná, nem szabad ajtóstul rontani a házba megtanultam!:D

Nem hiába vonzodtam őt minden dologgal, vizualizáltam zenével stb.... és vhogy éreztem belül mindig is h én megfogom találni az igazit, ebben vhogy sosem volt kételyem, és ekkor a vonzás előtt nem is lehet akadály, és igen sok átszenvedett éjszaka után, a hit eléri célját az álmok valóra válnak...
Na most lelököm magam a magas székről, h ne ábrándozzam túl magam, hisz még hosszú az út... IoIez igaz, de én úgy vélem,

ez igaz, de én úgy vélem, ha tényleg karmikus a kapcsolat, hiába fut el bármelyikük, a sors előbb-utóbb úgyis visszatereli... nem tud ellene tenni semmit... én így gondolom.Minden sora igaz ennek az írásnak szerintem.

De van olyan, hogy a lélekpár egyik tagja inkább elmegy, elfut, nem kér a dologból, mert nincs semmiféle kommunikáció./Ez nem elvárás, hanem őszinte megnyilatkozás most részemről.Sajnálom, nekem így nem megy!!!/
Szeretlek!Sajnálom!Kérlek bocsáss meg!Köszönöm!Szia! :) nagyon koszonom :)

Szia! :) nagyon koszonom :) csak az a problema,h en nem is az,h tul gorcsosen akarom a dolgot. de majd lesz vmi vagy nem... majd idovel kialakul. hat igen a bizalom nagyon fontos dolog. de lehet,h abbol is lehet valami, nem?! igy visszagondolva az utobbi 3 evemre voltak dolgok amire csak néha hébe-hóba gondoltam, aztán idővel valóra vált. Az is megfordult a fejembe, hogy lehet,hogy boszorkány vagyok?! :D de úgy látszik nem :DSzia Kata :)

Légy üdvözölve, mint imigyen secret újonc törzstag :) Bár, tapasztalataidról olvasva nem is vagy annyira kezdő... legalábbis tudat alatt nem. :) Nagyon jó a meglátásod: nem szabad görcsösen akarni... és ez mindenre, de mindenre érvényes.

A bizalom nagy érték - ha kétoldalú. Őrizni kell azt a kapcsolatot, mert nagy kincs az ilyen és egyre ritkább manapság...

Köszönöm, hogy írtál. Sok valódi sikerélményt kívánok, jöjjenek be továbbra is pozitív elgondolásaid. :)Sziasztok! Nem regen, azaz

Sziasztok!

Nem regen, azaz most regisztraltam az oldalra. nagyon sok pozitiv dolgot olvastam itt. jo ide jonni es masok tapasztalatat is olvasni :)
en amit eldontottem az be is jott. csak meg kell tanulni nem gorcsosen akarni :-) de nekem is volt olyan, hogy futolag gondotlam valamire, es idovel valora valt, pedig nem is mertem gondolni ra,h ogy meg fog tortenni.

nekem is volt mar ilyen, hogy valaki nagyon ismeros volt es nem tudtam hova tenni. ami napig nem tudom hova tenni, de mai napig is tartjuk a kapcsolatot ami fontos dolog. meg bizunk egymasban. jo erzes, hogy bizhatok valakibe.

de nem tudom, hogy most miert ideirtam :-) Ja, nagyon tetszett ez a cikk egyebkent... :-)Köszönöm a kedves hozzászólásaitokat :)

Rózsafa... Te vagy rögtön az élő "példám" :), hogy mindez nemcsak elméleti síkon létezik, hanem a valós életben is :) Nagyon örülök boldogságodnak és kívánom, hogy ez a szép ajándék egész életre szóló legyen számodra...

Barnabás... a léleknek mekkora a vonzereje még látatlanul is... az ember rögtön egy írás alapján is megérzi, hogy igen, Ő az... jómagam is érzékeltem már korábban hasonlót és szerintem sokan mások is tapasztaltak ilyet. Ha már ennyi ideje tart, az sem tévedés, sem véletlen nem lehet... és még tartson sok-sok évig a boldogság... :)

Alfajáró... megtiszteltetés számomra... örülök, hogy tetszik az írás. :)

Gini99... elolvastam a javasolt bejegyzésedet... hát igen, nagyon tanulságos az is, sokat lehetne erről a misztikumról, csodáról beszélni, de valahol úgy érzem, az igazi válasz a karmikus történésekre talán mindig titok marad... vagy éppen bennünk van valahol mélyen, legbelül... :)

Admin... bizony-bizony... kiragadtad a lényegek lényegét... :) Örülök boldogságodnak :)
Köszönöm a képet, amit bejegyzésemhez raktál... tetszik :) Már egyetlen (képre)pillantásból is ki lehet olvasni a sorok közti szálakat a lélek örvényében... :)A lélekpárok nagy

A lélekpárok nagy találkozása
Amikor közelebbi kapcsolatba kerültök egymással, nagyon különös, szinte megmagyarázhatatlan érzések fognak el, még akkor is, ha a fiú / lány egyáltalán nem az eseted. Ellenállhatatlan vonzalmat érzel, olyan, mintha elveszítenéd az önkontrollodat. Ez megtörténhet már rögtön az első alkalommal, de jellemzőbb, hogy csak több találkozás után fogod érezni. Egyértelmű, hogy szerelmet még nem érzel, hacsak nem vagy az a megrögzött „szerelmes típus”. A lábad azonban elgyengül, a szíved dobogása felgyorsul, és bizsergető érzés járja át az egész testedet. Olyan mélyen érint meg, hogy rögtön az összes féltett titkodat meg szeretnéd osztani vele, és mellette maradni örökre.http://www.thesecret.hu/lelekpar

Ezt többször boncolgattam itt én is, ez az egyik, amit érdemes párhuzamosan elolvasni szerintem, mert tényleg jó téma.

Életem...
Az első millióm 2 hónap alatt ebből lett...Velem is megtörtént.

Csak az írásait olvastam. Nem láttam, nem tudtam róla semmit.
De napról napra fontosabb lett a számomra.
Hetek teltek el. Amikor egy fényképen megláttam. Tudtam, hogy Ő a másik felem.
Mindketten társas magányban élünk. Nagyon messze egymástól. Ő benne is pontosan az játszódott le ami bennem. Mindent megbeszélünk, naponta erősítjük egymást. Ennek már több mint két éve. , Nem tudok úgy lefeküdni, hogy ne köszönjünk egymásnak jó éjszakát.

Erre gondoltam, amikor olvastam az írást. Biztosan másokkal is történ már hasonló.Kedves Diamyne!

Ezt a legérthetőbben fogalmaztad meg. Nekem mind kettő élményem meg van.
Amit az érzésekről írtál amikor meglátod és már a vonzódást érzed. Én most pont ebben vagyok.
Nem érted miért, de ösztönösen fordulsz felé. Ismerős az érintése, a hangja, stb.
Mi egy hónapja találkoztunk, de úgy működünk már együtt mintha mindig is vele lettem volna. Nem futunk felesleges köröket, nincsenek tabuk. Csak vagyunk és folytatunk valamit. Nagyon szép, csendes és nyugodt időszakban vagyok. Én rá 20 évet vártam, addig kerestük egymást valószínűleg. Most mint ajándék bontom ki.
Remélem így is marad már. Remélem nem kell több kapcsolat már, és remélem Ő az egyetlen igazi aki erre az életre szólt nekem. Rajtunk múlik innentől mit hozunk ki egymásból, hogy így is maradjon minden.
Szép írás jó volt olvasni. A bennem munkálkodó gondolatokat, kérdéseket, érzéseket írtad le helyettem.

Köszönöm.