Kassai Csilla

Kassai CsillaKassai Csilla – tréner

Weboldal: www.5rol6ra.hu

Huszonegy nap, és másként látod a világot!

Kassai Csilla egy depresszióból és szenvedélybetegségből kigyógyult középkorú nő, aki a gödör aljáról kikapaszkodva elhatározta, hogy mindenkivel megosztja tapasztalatát, legfőképpen gyógyulásának 21 napos történetét.
Csilla elhatározása néhány éve sikerült is, hiszen immár több kiadást megélt Ötről a hatra című könyve valóban elért a célközönséghez. Azokhoz, akik szintén mély depresszióval küzdenek, de nem tudják, hogyan gyógyulhatnának ki belőle. Az öngyógyításnak szánt 21 napos program immár annyira sikeres lett, hogy a problémamegoldó és énképépítő könyvét több nyelvre is lefordítják.

– Minden lehetőséget megragadok, hogy elmondjam a legfontosabb felismerésemet, hogy negatív énképpel nem működik a pozitív gondolkodás! Vagyis a saját magunkról kialakított képet kell tisztán látnunk ahhoz, hogy boldogok legyünk. Csilla, az orvosokhoz hasonlóan maga is azt vallja, csak azon lehet segíteni, aki maga is akarja a pozitív változást.

Egyetlen embert nem értékeltem soha semmire, saját magamat. Aki pedig nincs tisztában AZ értékeivel, AZ szorong, a szorongás pedig megbetegít. A depresszió pedig nagyon alattomos betegség, mert sokszor sokan nem is tudják, hogy depressziósak, csak elkönyvelik, hogy természetes AZ állandó hangulatváltozásuk.

A megoldás nagyon egyszerű, ki kell alakítanunk egy én-ideált olyan tulajdonságokkal, amiket szeretnénk magunknak, és át kell értékelnünk a múltunkat, a múltbeli sérelmeinket. Ezen AZ úton mindenképpen végig kell menni, mert a megbocsátás nincs magától, csak a megértés melléktermékeként.

Csillának AZ első eltelt 21 nap után AZ volt a furcsa, hogy már nem szorong, hanem jól érzi magát. Az erő hatására új életet kezdett, megismert sok embert és rájött, hogy nincs egyedül a problémájával.

Ezért írta könyvét, AZ 5ről6ra kézikönyvet, mely segítséget ad ahhoz, hogy hogyan végezzük el AZ életünkről AZ állapotfelmérést, valamint arra biztat, hogy írjuk Le, mit szeretnénk elérni, így tudatosíthatjuk magunkban AZ életcéljainkat. De a traumáinkat is nevesíteni kell, hogy el tudjuk engedni a rosszat, a rossz érzést AZ életünkből. Kellenek a szubjektív megerősítő mondatok is, hogy pozitív gondolatok erejével gyógyulhassunk.

Tréningek:

Az 5ről6ra módszer: legfontosabb üzenete, hogy TE vagy AZ életed sugárzó Napja! A tréning mindössze egyszeri alkalom, azon belül is öt óra, mely idő alatt mindenki megismerheti jelenlegi önmagát, de ami ettől is sokkal fontosabb,, kialakíthatja a vágyott énjét, és 21 nap alatt felépítheti azt.

6ról a 7re módszer: legfontosabb üzenete, hogy MINDEN ÉS MINDENKI ÉRTED VAN!

Amikor már rendelkezünk kellő önbecsüléssel és a félelmeink helyett kitűzött céljaink irányítanak bennünket, akkor jön a következő lépcsőfok. A Bizalom a többiekben, a bizalom a LÉT-ben. A hiedelmeinket Hitekké alakítjuk és AZáltal irányítjuk AZ életünket. Ezért elengedhetetlen a hetedíziglenség felszámolása,

Mert mindent amit kisugárzunk, magunkhoz vonzunk.

A hetedíziglenség fogalma alapján viszont Az Utódok felelnek atyjaik vétkeiért.

Aki nem akar emaitt kínlódni, szenvedni amiatt, amit ősei követtek el a múltban, vagy egyszerűen csak meg akar szabadulni a tudatalattijában felhalmozódott negatív programoktól, azoknak a 6ról7re módszer egy hatékony, mindennap használható egyszerű praktikát ad segítségül.

Óriási szeretettel várlak minden előadásomra, tréningemre:

Kassai Csilla 30/856-4083

- internetes magazinom
- 5ről6ra TV
- 5ről6ra Audio
- csoport ötihatisoknak

UI: És ne feledd:
Te vagy életed sugárzó napja!

VISSZA A TRÉNEREKHEZ