Kérd és megad a tik!

kérd és megadatikRemélem senkinek nincsenek fenntartásai az angol humorral, ha mégis, egy dolgot ígérhetek, a cím ellenére a mondanivalóm komoly.

Vonzás, vizualizáció, titok. Mindenki mást gondol róla. Vannak akik ellenzik, vannak akik istenítik ezt a természeti törvényt, egy dolgot azonban biztosan elmondhatunk róla: létezik, és működik. Van akinél nem úgy működik, pontosabban inkább nem úgy működteti, használja, ahogy kellene. Ennek általában két fő oka szokott lenni. Ma megnézzük, mi is ez a két ok.

Ha csak a filmben/könyvben bemutatott gyakorlatokat alkalmazzuk, az olyan mintha könyvből tanulnánk autót vezetni. Nem véletlen, hogy a jogosítvány feltétele huszoniksz óra GYAKORLAT. A vonzást is ugyanígy kell használni, rá kell érezni, rá kell jönni hogyan működik a gyakorlatban. Lehet otthon nyugodtan kísérletezgetni, csak vigyázzunk a mellékhatásokkal. És ne erőltessünk semmit, nehogy kiTIKkadjunk.

1.

Első dolog, ami problémát szokott okozni, hogy sokszor nem tudatos a vonzás. A tyúkoknak ugyanis kicsi az agyuk, és nem túl tudatosak, az ember azonban más. Gondolataink egy nagy része tudatalatt működik, megszokások, hiedelmek, melyek az évek, évtizedek során olyan mélyen beépültek és gyökeret eresztettek az elménkben, hogy már észre sem vesszük hogy léteznek és működnek, és szépen felülírják a tudatos vonzásunkat. De van egy nagyon jó hírem.

Ezeket a tudatalatt működő hiedelmeket sokkal könnyebb tudatossá tenni, mint gondolnátok. Egyszerűen figyelni kell Önmagunkat, úgy, mintha egy külső szemlélőként néznénk. Az is jó erre, ha kimondjuk hangosan amit gondolunk, és közben hallgatjuk "külső" füllel. Aztán adjunk tanácsot magunknak, hogy mit csináljunk másképp. Vagy egyszerűen tegyük fel a kérdést, hogy MIÉRT így csinálom? Miért gondolom ezt? És rögtön jönni is fog a válasz. Beszélgessünk el magunkkal. Ha van kéznél valaki, akkor ugyanezt el lehet játszani mással is, de a tapasztalatom az, hogy jobban működik önállóan. Mégiscsak mi tudjuk a legjobban, hogy mi kell nekünk.

Az első akadály tehát, amit a sikeres vonzáshoz le kell küzdeni, az a megszokások, hiedelmek, berögződések, melyek céljaink ellen hatnak. Egyszerűen felül kell őket vizsgálni, törölni, felülírni újabbakkal. Mivel ez az elméleti okfejtés nem túl kézzelfogható, mondok egy példát is, s maradok az örök témámnál, a pénznél.

Mondjuk eddig sosem volt olyan munkád, ahol egymillió forintot kerestél havonta. De nagyon szeretnél egy ilyet. Vizualizálod minden hónapban, de csak nem jön. Eltelik egy év, két év, de nem jön. Mások azt mondják légy türelmes, de egy idő után már nem tudsz hinni benne, és sosem válik valóra. Mit tehetsz hát? Mint mondtam, nem árt, ha átvizsgálod a hiedelmeidet. Kérdezd meg madadtól hogy tényleg elhiszem hogy tudok ennyi pénzt keresni? Mi kell ahhoz hogy ennyi pénzt tudjak keresni? S lehet hogy lesznek olyan válaszaid, hogy pl.:
"ahhoz hogy egymilliót keressek, diplomára van szükség, nekem meg nincs"
vagy
"ahhoz hogy egymilliót keressek, lopni csalni hazudni kell, de azt nem akarok!"

Mindegy hogy pontosan mi a válasz, légyeg az, ha felteszed a kérdést, előbb utóbb előjönnek a rejtett gondolataid. Az igazán tudattalan választ egyébként onnan lehet felismerni, hogy majdnem mindig zsigerből, gondolkodás nélkül szokott jönni, szinte feltör a semmiből, néha úgy hogy még meg is lepődsz magadon.

S ha megvan a válasz, egyszerűen megvizsgálod a hiedelmedet: tényleg kell hozzá diploma? Azok, akik ennyi pénzt keresnek, azoknak mind van diplomájuk? A legtöbbször ki fog derülni, hogy nem, amit gondolsz, nem is igaz, vagy nem általánosan igaz. Lehet hogy a szüleidtől vagy a környezetedből jött korábban ez a hiedelem. És az is lehet hogy 40 évvel ezelőtt még igaz volt, de már rég nem az, csak te még mindig őrizgeted a tudatalattidban. Vizsgáld felül a hiedelmeket, megszokásokat, és meglepődve fogod tapasztalni, hogy sok olyan van, amit nyugodtan kidobhatsz az ablakon!

Takaríts a tudatalattidban néha, hogy a céljaid elérését akdályozó megszokások, hiedelmek eltűnjenek! S legjobb ha kicseréled, felülírod ezeket az idejétmúlt hiedelmeket újabbakkal.

2.

Van egy másik nagy FELTÉTELE annak, hogy sikeresen tudjunk vonzani. Lehet bármilyen tiszta az elme, és tudatos a vonzás, ha nem FIGYELSZ és nem TESZEL azért amit szeretnél bevonzani.

Várhatod a sült csirkét vagy a sült tikot, hogy a szádba repüljön, de nem biztos hogy épp oda fog. Lehet hogy látni fogod, ahogy elzúg melletted, akár többször is, de ha nem nyújtod ki a kezed, és nem kapod el, akkor sosem lesz a tiéd.

Képletesen írtam, de talán érthető: TENNI is kell azért, amit el szeretnél érni. Nem elég a vizualizáció, nem elég gondolni rá, és elképzelni, ha nem mész oda, ha nem nyúlsz érte, ha nem VESZED EL a polcról, akkor nem lehet a tiéd. És még az is lehet, hogy annyira profin csinálod hogy házhoz hozzák neked az Univerzum rendelését, de akkor is ki kell menni és átvenni a csomagot, amikor becsöngetnek vele. Vagyis még akkor is tenned kell érte, hacsak nem akarod hogy az ablakon keresztül érkezzen meg a csomag, mint Mézga Aladárnál. De akkor meg folyton az üvegeshez kell majd rohangálnod, úgyhogy jobban jársz ha inkább TESZEL azért, amit el akarsz érni.

Mindkét fenti gondolat benne van a Titok filmben is, de szerintem nem elég hangsúlyosan. A sikeres és tudatos vonzás két nagyon fontos feltétele tehát:

1. Tisztázzuk hogy mit akarunk és teljes mértékben el tudjuk hinni hogy meg is kapjuk (tudatosan és tudatalatt is)
2. Tegyünk is érte!

Ennyi a recept. Csak kérd, és majd megad a tik!

HozzászólásokFIGYELJ CSAK...NEKEM EZ

FIGYELJ CSAK...NEKEM EZ TETSZIK:)Szia Shakti!

Hol lehet ilyen noteszt kapni??? Vennék én is a családomnak és magamnak is egyet.

Köszi!

secret84@postafiok.hu

Energia Megtakarítás:Miért?

Még csak tanuló vagyok,elnézést ha butaságot kérdezek.Azt írod
"Mert nem lesz legközelebb, nem lesz több esély, ha elszalasztom, akkor lehet örökre elszalasztottam és sírni fogok utána."
Ha hibáztunk nem lehet kijavítani?az univerzumot nem lehet "megkérni "hogy segítsen pl.Neked,hogy visszahozza azt a valakit az életedbe?Kedves Shakti!

Örülök, hogy neked sikerült:)
Ma egy kicsit elvették a kedvem, az egyik ismerősömtől érdeklődtem felőle, hogy mondjon róla valamit, hisz egy helyen élnek és azt mondta, hogy nem nekem való ez a fiú, mert szélhámos és idáig egy komolynak mondott barátnője volt és azt is megcsalta. De szerintem, egyszer mindenkinek meg kell állapodnia valaki mellett, és miért ne lehetnék neki én az a valaki, nemde?:)
Köszönöm a bíztatást!Hosszú idő???

Kedves hegylako2! Köszönöm a kedves szavakat, és a lányodnak is. :-D

Kedves Veronika! Hosszú idő???? Aki ismer itt az oldalon, azt tudja, hogy majd' 5(!!!) hónapig "udvaroltam" burkolt célzásokkal a Kedvesemnek, mire észrevett. Addig is kitartóan vizualizáltam, hogy megismerkedünk és megszeretjük egymást. Éreztem, hogy érdemes rá várni. Pedig feladhattam volna, mert egy igazi, mufurc típus, de óriási szíve van. Hát vártam és reménykedtem. Ma már több, mint 2 és fél éve a párom, és nagyon, de nagyon szeretjük egymást! :-D

Shaktikedves Shakti

Öröm téged olvasni, köszönöm a szupi tanácsokat. S hogy a lányom szavaival éljek: te egy jófej csaj vagy :-D és követendő példa :-Ddon't worry! van ami lassan

don't worry! van ami lassan indul, de aztán később beindul :)) örülök hogy jól alakul. s ha tegnap is háromszor keresett, akkor igencsak odavan érted! ;)HellÓ:)

Felhívott:) igaz egy kicsit segítettem neki, tegnap keresett 3-szor de nem voltam elérhető, de ma délben beszéltünk.Érdemes volt várni, de ha ilyen lassan indul ez a dolog, beletelik egy kis időbe amíg találkozunk Most én mégsem hívhatom el randira, célozni meg már céloztam rá egyszer csak kapcsol. Köszönöm a tanácsokat, meg a segítséget!Szép napoT!szuper! de arra is figyelj,

szuper! de arra is figyelj, mert nem tudhatod hogy az univerzum mit tartogat, ha túl sokat tervezel, akkor lehet hogy nem úgy fog jönni ahogy gondolod. én mindig úgy kérek, hogy azt amit szeretnék, vagy még JOBBAT!!! szóval ne a személyre koncentrálj, hanem a lehetőségre! a boldogság ugyanis sosincs személyhez kötve, azt csak az ego köti bárkihez, mert az ego szeret irányítani... engedd hogy az történjen aminek történnie kell :)Igazad van kedves Admin! Azt

Igazad van kedves Admin!
Azt ugyan nem írtam oda, de azóta én már vártam az újabb találkozást, és már nagyon sokszor vizualizáltam hogyan fog zajlani, mit fogok mondani, mi lesz a reakció. Csak még nem jött el. De jó nagyon hogy ezt leírtad, mert nem is jöttem rá magamtól, hogy ez nem egy lehibázott lehetőség volt, hanem egy felkészítés az igazi lehetőségre. Amire most már fel vagyok így készülve. És valóban, ha akkor belemegyek jobban a dologba, akkor lehet hogy nem azokat mondom amivel valóban felkellthetem az érdeklődését a másiknak. Most azóta meg kitaláltam nagyon jó szövegeket, tehát teljesen felkészült vagyok. Lehet nem akkor jön majd az újabb lehetőség amikor várom, de abban a pillanatban amikor ott lesz most már fel fogom ismerni. Köszönöm hogy ezt leírtd. Mercykedves mercy és

kedves mercy és veronikácska! hasonló helyzetet írtatok, mindketten azt gondoljátok hogy ott volt a lehetőség, de hibáztatok. nem így van. soha nem tudtok hibázni, akkor azt tettétek ami a lehető legjobb volt. a hiba nem a hibázás, hanem az ha nem tanulsz belőle. és a tanulság nem az hogy elszalasztottam, hanem (arra koncentrálj mindig, amit AKARSZ!) az a tanulság hogy legközelebb hogyan fogod SIKERESEN kezelni a helyzetet! ezt gondoljátok végig, hogyan csinálnátok legközelebb... és az univerzum máris szállítani fogja a helyzetet, hogy legyen legközelebb, s ott lesz a lehetőség. :) mindig el lehet menni egy helyzet mellett, de ilyenkor mindig jön újabb, még jobb!! :))Jó lenne, ha a vonzás

Jó lenne, ha a vonzás törvényéről nem az emberek alapján alakítaná ki senki a véleményét. Igen is lehet konkrét személyt bevonzani, hiszen hatalmas motivációs erő maga a szeretet. Azonban amíg sok a félelem, addig sokan nem merik teljesen odaadni önmagukat a másiknak, tehát ne várjon senki sétagaloppot.:) Így hiába van annyi szerelem, és szeretet, ha az emberek félelemből eldobják azt. Nem az Univerzum a disznó fülű (hogy én is hozzak állatot az írásomba), hanem egyszerűen az emberek - mondjuk ki kereken - gyávák. Viszont ami gyorsan történik az emberi kapcsolatok terén, azt be "kell" fogadni, és hálát kell adni érte. Az egy csodás ajándék, és biztos, hogy egy korábbi vonzás eredménye.Azért figyelném, hogy mit is kívánok valójában...

Ő eleve úgy szóljon hozzám - tehát ő legyen olyan, vagy én legyek olyan aki befogadja azt ahogyan /ő/ szólnak hozzám.
Mire állítom be a fogadásomat? Magamra fogadok, vagy rá?
Ha magammal kötök fogadást, gyakarbban vonzok be olyat aki szintén rám fogad.
Ezt lefogadom...kopp, kopp, kopp... :)))

lollipopTanulság

A cikkhez kapcsolódóan van egy nagyon aktuális és személyes tapasztalatom. Leírom Nektek: Mostanában nagyon szerettem volna, hogy valaki "úgy" közeledjen felém, úgy szóljon hozzám, hogy abból valami kialakulhasson. Nem határoztam meg pontosan hogy ki legyen az. És vártam, vártam, figyeltem hátha megtörténik, de semmi. Eltelt egy hét, két hét, aztán már nem is érdekelt az egész, úgymond elfelejtettem. És amikor nem számítottam rá, igenis hozzám szólt az a valaki, és "úgy", csak éppen nem figyeltem rá, flegmán válaszoltam, és nem értettem a szituációt, hogy mit akar, hiszen nekem akkor ő egy idegen volt.. Eszem ágában sem jutott abban a pillanatban, hogy Ő az akit kértem.. Meleg volt akkor az idő, forróság volt, én meg még éhes is voltam, és nem úgy reagáltam. Nem ugrott be ott és akkor amikor kellett volna, hogy hiszen rá vártam. Úgy viselkedtem vele, olyan közönyösen és értetlenül, hogy én sem álltam volna szóba többet magammal. Már 5 perc múlva tudtam, hogy ez volt az az eset amit kértem az Univerzumtól nemrég. De akkor már tudtam késő. Azóta sem láttam Őt, hiába megyek minden nap arra akkor.. Elkeseredtem teljesen, hogy többet már nem látom. Elszúrtam de nagyon, az Univerzum odahozta elém, becsöngetett vele, én meg kinyitottam és rácsaptam az ajtót:( Aztán a minap elbeszélgettem magammal, megkérdeztem, hogy mi ebből a tanulság? Azt a választ kaptam, hogy ha kapsz egy esélyt, azzal mindig élni kell, mégpedig azonnal. Mert nem lesz legközelebb, nem lesz több esély, ha elszalasztom, akkor lehet örökre elszalasztottam és sírni fogok utána. Legalább tudom, hogy tanultam ebből is. Legyen ez Nektek is tanulság, ne mindig csak saját hibáiból tanuljon az ember, ha lehet máséból is:)Köszönöm!

Attól tartok, hogy nekem nem küld az Univerzum senkit. Ugyanis igazából komoly kapcsolatom nem volt, egyik barátnőm szerint azért nekem is felróható, hogy ez a fiu fél közeledni, hisz én bátortalanítottam el, egy kis átverős játékkal, ami nem úgy sikerült, ahogy én azt szerettem volna, végül is ő azt hitte, hogy mással vagyok, de ez nem igaz. Amugy tehetek én arról, hogy mindig olyan fiúkat vonzok be, akik abszolút nem felelnek meg se az érdeklődési körömnek, se a tetszésemnek. vele pedig éjszakákon át tudok beszélgetni, szeretem hallgatni a hangját, szórakoztat és amikor próbálkozott elutasítottam, de most már tudom egyik cikkből, amit olvastam ezen az oldalon, hogy amit tálcán kínálnak fel azt el kell fogadni. Csak most már nem forgathatom vissza az időt, és ami gátol, az az, hogy nem tudom, hogy meg tudna e bízni bennem ismét?. Szerintem kapcsolni fog és n még úgy érzem várnom kell! Azért köszi a tanácsokat, meg azt, hogy figyeltek rám!kedves veronikácska! Shakti

kedves veronikácska! Shakti jól mondja, nincs mit hozzá tenni :-) a vonzás pedig nem konkrét személyről szól, hiszen valójában nem ŐT akarod, hanem VALAKIT aki megad neked mindent, melletted van, boldoggá tesz. s ha ő erre nem hajlandó, az az ő baja, mert lesz más, akit küld az Univerzum neked, vele meg nem kell foglalkozni. majd amikor kapcsol, hogy már nem kaphat meg akkor lehet hogy még próbálkozni fog, de ne úlj fel neki. ha valaki igazán akar téged, akkor az nem hezitál... :-)Köszönöm Shakti!

Köszönöm Shakti!:-)

A Vonzás Törvénye arról szól, hogy a rezgéseidnek megfelelő választ kapsz az Univerzumtól, vagyis:

Ha valóban és őszintén hiszel benne, hogy ezzel a fiúval találkozni akarsz/tudsz/fogsz, akkor is vizsgáld meg a gondolatot, hogy mit érzel közben, miközben várod a beteljesülést. Lehet, hogy valami félelem van benned, de kétség biztosan, hiszen eltelt egy hét, és nem történt semmi. Az időzítés is mindig érdekes. Lehet, hogy akár egy hónap is eltelik, mire képes lesz bárkivel is találkozni. Ha most találkoznátok, lehet, hogy csak egy régi űrt pótolnál nála, és nem lehet/ne belőle semmi. Ki tudja? Mindig a figyelmedet követik az események. Tényleg fontos, hogy ne csak a vágyat, hanem a vele kapcsolatos összes apró gondolatot is megvizsgáld, és légy őszinte magadhot. Semmi nem történik úgy, hogy azt nem te magad idéznéd elő. Ha nem hív, akkor ez akár a te bizonytalanságra való figyelésedtől is lehet. No és persze, nála is működik ám a Vonzás Törvénye. Szóval, hiába akarod te őt annyira, lehet, hogy ő viszont valami egész más kapcsolatra gondolt veled. Én kívánom, hogy sikerüljön. Ilyenkor arra is szoktam gondolni, hogy tuti, valami sokkal jobbat fogok kapni nála, azért nem hullott még az ölembe. És különben is, lehet, hogy alkoholista, vagy akarnok, vagy egészen másképp gondolkodik, mint én, és az Univerzum épp' szívességet tesz nekem azzal, hogy nem küldi őt!
Én azt javaslom, ha eszedbe jut a fiú, küldj neki gondolatban üzenetet: Miért nem hívsz már? :-D NA EZT NEEE!!!! Hanem inkább mosolyogj rá és kérdezd meg, találkozunk? Ha igen, hívj ma! Köszi! Vagy valami ilyesmit. Aztán ne görcsölj tovább. Menni fog! Hajrá!

ShaktiKöszönöm Shakti!

Köszi a jótanácsokat! De, ha ez így van akkor mire való a vonzás törvénye? Nem arról szól, hogy amit nagyon szeretnél és úgy érzed közel van hozzád megkapod? Naív kezdőként nem nagyon értem ezt. Van, hogy nagyon egyszerűen be tudom vonzani a dolgokat, ez vele nem megy olyan egyszerűen. Régóta ismerjük egymást csak az én hibámból, télen egy időre megszakadt a kapcsolatunk, ezt szeretném helyrehozni, mert úgy érzem ő az Igazi:) A mult héten kérdeztem tőle, hogy mikor iszunk egyet a diplomámra, de nem akart konkrét időpontot mondani, amiatt, hogy nem tudja mikor lesz ideje. Aztán ő hívott magától kétszer is, akkor meg én voltam foglalt, és ez az ördögi kör. Most meg várom a csodát, az igérte, hogy hív! Mindenesetre köszi a segítséget!
Pusz:)Miért?

Bár én nem vagyok Admin, de ha nem probléma, szívesen leírom, én mit tettem hasonló helyzetben.

Verzió1: Először is őszintén feltettem magamnak a kérdést, hogy ez a fiú valóban akar-e velem találkozni, vagy jobban esett bebeszélnem magamnak, hogy akar, azért, hogy kicsit reménykedhessek. Az ilyen elfojtott, magamnak be nem vallott füllentés miatt kétségeim voltak. Nem voltm biztos benne, hogy hív, csak nagyon szerettem volna. Megígérte ugyan, hogy hív, de csak azért, hogy megnyugtasson. Ő sem merte bevallani még magának sem (pláne nekem nem), hogy annyira nem rajong az ötletért. Aztán eltűnt az életemből.

Verzió2: Hát lehet, hogy náluk földrengés volt, vagy nagyon soka munkája, vagy még nem bonyolódott ki egy régi kapcsolatból. Ha valóban vágysz a találkozásra vele, gyárts neki alibiket. Szórakoztató. De ne várj túl soká. Ha már nagyon nem jelentkezik, hívd fel, és kérdezd meg, hogy van. Találj valami programot, és hívd el rá. Hát, ennyi!

ShaktiKedves Secret Admin!

én egy társat szeretnék bevonzani, ő is egyedül van és én is, fel is hívtam magamra a figyelmét és úgy érzem tetszem is neki, mert felhívott, de már egy hete nem keresett, pedig legutóbb úgy búcsúzott el, hogy majd visszahívlak később. Meddig kell várni erre a hívásra, miért nem keres, próbálom elképzelni, hogy felhív és találkozunk, de még nem történt semmi. Légyszi Irj valami bíztatót! Mit csinálok rosszul?Köszönöm!:-)

Upsz, véletlenül kétszer írtam be. Sorry!Sok pénz

Helló hegylako2!

"Sok pénz!" Azt én is szeretem, de mennyire sok? Van, akinek 1000 Ft is sok, van, akinek milliói is vannak, mégis kevés. Szóval "számosítsd" a sokat,és utána kérj újból. Admin leírta, sokan szeretnének milliókat, de nem tudnak hinni benne, mert:

- világ életükben (ők is és a szüleik is) hónapról-hónapra kaptak fizetést, a milliónak a 10%-át, jó esetben;
- még senki nem kapott/keresett/nyert a környezetükben;
- viszonylag mindenki, aki körülöttük él, azonos színvonalon "tengődik";
- nem tudják, milyen befektetések és pénzügyi manőverek a hasznosak, amennyiben milliókhoz jutbak;
- nem szeretik a pénzt, hanem "sóvárognak" utána.

Ez csak pár olyan önkorlátozó hiedelem, ami meggátol bennünket abban, hogy milliókhoz jussunk. Én mindig átgondolom a pénzügyi helyzetemet, és írok egy rövid-, egy közép- és egy hosszűtávú elképzelést. ELKÉPZELÉST!!! Igen, el kell tudni játszani a gondolattal, hová tesszük a 100 ezret, az egymilliót és az egymilliárdot. Tervezni kell és élvezni a költekezést/adakozást/befektetést/áramoltatást!

Játszani kell a boltban található árukkal (The Secret - egy tiszteletes volt az azt hiszem, aki nézegette a drága holmikat, gazdagok között forgott, és nem sajnálkozott, hanem beleképzelte magát a helyzetükbe. Jó játék!). Képzeld el azt, hogy ezt is megvehetnéd, de most nincs rá szükséged. Adj magamdnak naponta virtuális 10 ezer Ft-ot, másnak 2x, harmadnap 3x annyit. Mindig játsz, hogy mit is vehetnél belőle, ha akarnál. Én minden megkeresett pénzemből adok magamnak fizetést! Nem csekkre gyűjtök csak, hanem olyan dolgokat is engedélyezek magamnak, amik csak és kizárólag az én örömömet szolgálják!

Van 10 és 20 ezres noteszom (240 Ft-ért lehet venni!!!), a hátulján a felirat: "Egy Milliomos feljegyzései". Ide írom fel gondolatjellel a bevételeimet (a kiadásaimat nem, azok viszonylag állandóak). És hagyon rengeteg üres gondolatjelet, nyitva hagyván a kaput az Univerzum előtt, hogy feltöltse a rublikákat. És nem csak a lottó ötösben bízom. Ha innen várnám a pénzeimet (a nagy vagyonokat), akkor elzárnám az utat a többi lehetőség előtt. Lottózni jó, de azt is játszani kell!! :-)

Hát, az én tapasztalataim alapján ezek a dolgok nálam működnek.

Ja, és tessék az Univerzumtól konkrét összegeket kérni. Olyanokat, amiben hinni tudsz. Én egyszerűen csak a kocsimban szoktam hangosan kiabálni: Uram, adj mára 40 ezret! És ad! :-)

Ma reggel például azt kiabáltam: "Uram, olyan régen festettem sisakot. Adj végre egy Megrendelést sisakfestésre!" 2 órával később hívott egy régi ügyfél, hogy úgy tetszik a motorja, amit én csináltam, hogy a sisakját is szeretné olyanra festetni. Lazaság és hit! :-)

Shaktikedves TIKtok tréner

kedves TIKtok tréner bangaboy, úgy van ahogy mondod. pont arra születtél mint én: ÉLNI :)

kedves jugik! épp tegnap idéztem be ugyanezt a sztorit egy másik témánál :) lehetne egy harmadik pont, hogy VEGYÜK ÉSZRE a lehetőségeket, azon túl hogy TESZÜNK értük.a lottó tökéletes

a lottó tökéletes megoldás lehet, ha tudsz benne hinni 100%-osan. nekem ez sosem ment, és épp ezért még életemben nem vettem se lottót, se sorsjegyet. legalábbis nem emlékszem rá hogy vettem volna. mikor vegasban jártam, még ott sem játszottam, csak egyetlen egyszer mert egyik szállodában kupont osztogattak, amit be lehetett váltani 1 db zsetonra, és az első kör ingyenes volt (beetetés) de ott meg is álltam. szóval fizetni nem fizetek ilyenért mert tudom hogy a casinoban csak egy valaki nyerhet, és az a casino :)

de jó állást vagy pénzt más úton bevonzani a világ legkönnyebb dolga. semmi más nem kell hozzá csak kreativitás. nekem a legjobb ötleteim pl. sörözések vagy beszélgetések alkalmával jöttek, illetve tréningeken, épp ezért szeretek tréningekre járni. a pénzmágnes pl. nagyot dobott legutóbb a kreatív ötleteimen, és azon túl hogy egy nagy szerelem is ott talált rám, még egy óriási üzleti ötletet is köszönhetek neki, hogy elmentem. s a legjobb, hogy már a következő napokban nekiláttam a megvalósításának, vagyis TETTEM érte. és azóta is, ma is ezen fogok dolgozni délután, pedig eltelt már egy jó néhány hónap, és még egy fillér sem jött belőle. de tudom hogy a sikerhez idő kell és kitartás, ami nálam szerencsére megvan, és mosolyogva várom a jövő nyarat, amikor a tengerparton számolom majd hogy mennyit keresek nyaralás közben :) és igen, volt már máskor is hasonló élményen, strandolás közben a legjobb azt számolni, hogy nem is tudok annyi fröccsöt meginni és fagyit megenni, amennyi pénz közben a számlámra vándorol :))

ja az igaz, hogy nekem nem egy összegben jön sok pénz, és meg is dolgoztatom magam érte, de hát ez az amikor valamibe be kell fektetni azért, hogy utána legyen eredménye. ez pedig az ok-okozat törvénye, talán még a vonzás törvényénél is fontosabb természeti törvény, már írtunk itt is többször róla:
"Minden oknak van következménye; minden következménynek van oka; minden törvényszerűen történik; bár van véletlen, de ez a szó a Törvény előtt még sem ismert; az oksági viszonynak sok síkja van, de a Törvény elől nincs menekvés"

Bővebben korábban:én mit tegyek

kedves Admin, oksa tegyünk érte valamit. De mit konkrétan? én sok pénzt akarok egyösszegben, ezért veszek lottót. Szted még mit lehet tenni?
Tik-tálj le valamilyen tennivalót :-DKedves Admin!

A második feltétel megvalósításához egy vicc jutott eszembe..
A hajótörött ül, és közben fohászkodik Istenhez, hogy segítse meg.
Ígéretet is kap hogy a segítség hamarosan megérkezik, ezért ül szépen és nyugodtan, és vár...
Nemsokára arra megy egy csónak -kiszólnak neki belőle, hogy jöjjön, elviszik őt - de ő elutasítja, és azt mondja Köszönöm szépen, nem megyek, nekem megígérte az Isten, hogy megsegít...
Nemsokára arra megy egy szárnyashajó - az ő segítségüket is elutasítja -majd az Isten megsegít -mondja
Nemsokára egy helikopter szeretne segíteni rajta, de ő azt sem fogaja el - majd az Isten megsegít -mondogatja

Amikor meghal, és felkerül a mennybe, megkérdezi, hogy miért nem segítettél nekem Istenem?

Erre a válasz: küldtem érted hajót, szárnyashajót, repülőt....

Valóban "jobban jársz ha inkább TESZEL azért, amit el akarsz érni."

Szép napot kívánok!
JugikHuú! Hiveim!

Én vagyok azuj Titikzatos tréner!
Pontossan arra születtem, amire te, Armin!