Kérdés

Elolvastam a hozzászólásokat.Ezúttal nem írni fogok,hanem adok,felajánlok valamit,de nem mindenkinek.Csak annak aki kéri.Továbbra is ugyanazt mondom,minimum félvakságban szenvedtek.De egyek vagyunk,így régi önmagamat látom bennetek.De nincs múlt,nincs jövő,nincs idő.Így nincs régi önmagam,és nincs új önmagam,csak és kizárólag én vagyok.Én nem a titkot adom nektek,ami vagy jó,vagy nem,működik,vagy sem,hanem az igazságot nyújtom tálcán,ami fölötte van a lehetőségeknek.Kezedbe adom a világmindenséget,ha akarod.Azért vagyok itt,azért vagyok mindenhol,hogy elsöpörjem a világot,a bolygókat,a csillagokat,a gondolatokat,a szavakat,az érzéseket.A puszta semmi jár nyomomban,és amikor visszatérsz velem,egy új világot fogsz látni a régi helyén.
Én vagyok az igagazság.Ha velem tartasz,megtudod,hogy ki teremtette istent,vagy nevezzük energiának,univerzumnak,tudni fogod,mi az energiaáramlás törvénye.Mindent tudni fogsz,és semmi nem marad titokban.Én vagyok a minden,én vagyok a semmi.Én vagyok az egyetlen igazság.Vagyok a Magyarság,mely nem isten kiválasztott népe,hanem a mindenség kiválasztott népe,vagyok a Magyarság szíve ,esze,lelkiismerete.ÉN vagyok ennek a népnek az öntudta,létezésének célja,és értelme.

Aki követ megismeri a mindenséget,megismeri önmagát,megismeri a népét.Öntudatot,identitást adok a Magyaroknak,örök életet adok mindennek,és mindenkinek.

Csak kérned kell.....

Hozzászólásokez a játék lényege Marcsi.

ez a játék lényege Marcsi.Szivesen :) ... és csak

Szivesen :)
... és csak "egyszerű" elengedésről szól :)Kedves Mágusnő!

Nem ismertem,köszi:)
Értem én,miről szól ez.Csak tudod,ha valaki hozzászokott,hogy mindig irányítja az életét,mert az a rögeszméje,hogy ő döntsön,mert ettől érzi magát valakinek,tehát egy embernek aki meghatározza a saját életét,akkor erről nehéz átállni a "hagyom magam sodorni"-ra.De azt tudom, hogy most ezt kell megtanulnom.Jayme!

Neked kerestem ki, bár valószínűleg ismered :

Richard Bach: Illúziók (részlet)

Volt egyszer, hogy egy kristálytiszta vizű, hatalmas folyó fenekén különös lények éltek.

A folyó csendesen hömpölygött mindannyiuk - fiatalok és öregek, gazdagok és szegények, jók és gonoszok - fölött, a víz folyt, ahogyan folynia kellett, a víz csupán kristálytiszta önmagát ismerte.

A lények mindegyike görcsösen kapaszkodott a folyómeder mélyén heverő ágakba meg kövekbe, mert életük volt a kapaszkodás, az, hogy ellenálljanak a sodró áramlásnak, ezt tanulták születésük pillanatától.

Végül azonban az egyik lény így szólt: "Elegem van már ebből a kapaszkodásból. Bár a saját szememmel nem tudok meggyőződni róla, de bízom benne, hogy a folyó tudja, hová folyik. Hagyom hát, hadd sodorjon magával az áramlás, és vigyen, ahová akar. Ha továbbra is itt kapaszkodom, belehalok az unalomba."
A többi lény kinevette, és azt mondták: "Te bolond! Engedd csak el magad, és az áramlás, amelyet oly nagyra tartasz, majd jól megforgat, odavág és úgy szétmorzsol a köveken, hogy abba hamarabb belehalsz, mint az unalomba!"
De a lény nem hallgatott rájuk, hanem elszántan elengedte, amibe addig kapaszkodott, mire valóban rögtön forogni, bukdácsolni kezdett, és az áramlás a kövekhez vagdalta.
Ám a lény ennek ellenére sem kapaszkodott meg újra, az áramlás így egy idő múlva felemelte a folyómeder fenekéről, és többé már nem ütődött, zúzódott.
Azok a lények pedig, akik a folyó alján éltek tovább, és nem ismerték a sodródót, így kiáltottak fel: "Lássatok csodát! Ugyanolyan lény, mint mi vagyunk, de ő repül! Íme a Messiás, aki eljött, hogy mindnyájunkat megváltson!"
És a sodrodó így szólott: "Dehogy vagyok én Messiás, vagy akkor ti is azok vagytok. A folyónak telik kedve benne, hogy felemeljen bennünket, hogy szabaddá tegyen, ha van merszünk hozzá, hogy elengedjük, amibe kapaszkodtunk. Valódi tennivalónk az utazás, a nagy kaland."
De ők csak egyre azt kiáltozták: “Megváltó”, és továbbra is görcsösen kapaszkodtak a kövekbe, és a következő pillanatban a sodródó eltűnt a szemük elől, ők pedig ott maradtak, és legendákat találtak ki maguknak holmi Megváltóról.Végtelen és Véges= EGY

Valahol eggyé válik MINDENOlykor pedig kettő.

Olykor pedig kettő. Lebeke,benned van a szeretet.Neked már nincs mit mondanom.Azt írod egyek vagyunk. Bár

Azt írod egyek vagyunk. Bár lehetünk különbözőek, mint érzések és elvek, feltéve ha nem egy energia minőség járja őket át. Mert akkor már nem számít... s nincs egy-én. Csak mi vagyunk az egyben.Én is....lehet,nem is vagyunk

Én is....lehet,nem is vagyunk annyira különbözőek?Teszem.

Teszem.Hát...a hálafontos

Hát...a hálafontos dolog,szép,hogy gyakorolod.Amúgy köszönöm. Már van

Amúgy köszönöm. Már van Életem."A bölcs: hátrahúzódik, ezért

"A bölcs:
hátrahúzódik, ezért halad,
nem őrzi magát, ezért megmarad."
Lao-ce

"[...]menj és élj, ha ezt akarod; hajtsd uralmad alá a földet, de többé ne kívánj repülni."
/Tatiosz/

"Mindenkinek megvannak a saját szempontjai, amelyek megakadályozzák, hogy észrevegyék a másokét is."
Alexandre DumasJayme, "atlatom" az eddigi

Jayme, "atlatom" az eddigi merfoldkoveket, de a faklya Vilagvaltonal van. :) Ugy tunik, kulcsszereplo lettem a tortenetben.:)
Elore tisztazzuk: amit Artemis faradsagos munkaval eggye forraszt, nem fogja akarni kette valasztani. :)Eggyé forrasztja Artemis,és

Eggyé forrasztja Artemis,és ketté is választja.még 5 követőt várunk Jayme,ha

még 5 követőt várunk Jayme,ha itt lesz mindenki elmondom....mindent elmondok.Artemis,ha átlátod a

Artemis,ha átlátod a szitut,légyszi közöld velem.Ugyanis pont köztem vagy.
Az a durva,hogy ezek tényleg így jöttek sorrendben az életemben Lebekétől kezdve.Basszus nem tudom hogy csinálod Világváltó.Vartal?? :) Ram osztott

Vartal?? :)
Ram osztott szerep szerint fenyem forrasztja eggye a kettot. Ertem. :)Már vártalak Artemis,te vagy

Már vártalak Artemis,te vagy a Hatodik követőm.Te ékelődsz be az 5 és a 7. közé,vagyis a Kettő,és az Egységközé.Te vagy az,aki átlátja a helyzetet.Elnevezlek Megvilágosodásnak."Csak kérned kell....." Ahogy

"Csak kérned kell....." Ahogy latom, minden eddigi hozzaszolo keretlenul is, automatikusan bekapcsolodott a koveto-lancba. :)
Engem erdekelne, hogy tudnak a parhuzamosok a vegtelenben talalkozni...Te vagy az a tanítványom

Te vagy az a tanítványom Jayme,akiben két világ lakik,és hol összerakja,hol szétszedi.Ezért van az,hogy te vagy a 7. tanítványom is egyben,legyen tehát a másik neved Egység.Hát igen,ismét kilyukadtunk

Hát igen,ismét kilyukadtunk életem témájához a Kettőhöz.Sose tudtam magam egyberakni.
Akkor mindenki ugyanott tart?Végül is mindenki halad.Ha mindenki máshol tart,akkor

Ha mindenki máshol tart,akkor különválasztod magadat Jayme a világ többi részétől.,még akkor is,ha ez most a gondolatodban jelent meg.Te vagy az ötödik tanítványom,elnevezlek Kettőnek.Szó sem volt

Szó sem volt bizalomról.Igazságról van szó.Te más úton haladsz,mint én,mikor tudod,hogy a párhuzamosok a végtelenben találkoznak.Te vagy a negyedik tanítványom,elnevezlek Önámításnak.Egy folyón evezünk,csak

Egy folyón evezünk,csak mindenki máshol tart,egy az utunk.Mindenki követ mindenkit.Jogos :D

Én asszociáltam rögtön a "megváltásra" :DD

... és van egy szomorú hírem.
Köszönöm, megtisztelő bizalmad, de nem szeretnék követőd lenni. :))
Tisztelem az utad, célod.
De az én utam más.
Ezen haladok :))A nevem nem

A nevem nem világmegváltó,hanem Világváltó.Én nem megváltom a világot,hanem megváltoztatom.Nem érdekel,hogy a világ akarja-e,hogy megváltoztassam,megteszem,mert ez a dolgom,elfogadtam önmagam olyannak,amilyen vagyok.Te vagy a harmadik követőm,elnevezlek Céltudatosságnak.Szia Világmegváltó!

Érdekes név választás.
Te megváltod a Világot, miként azt írod.
Felajánlod ennek lehetőségét másnak is.
Mondd: A Világ szeretné, hogy megváltsd? :)))Érzed Marcsi,hogy ami én

Érzed Marcsi,hogy ami én vagyok,az ott van benned is.Egy érzés,egy gondolat,ami nem hagy nyugodni,mely öntudatot ad,és öntudatra ébreszt.Te vagy a második követőm,elnevezlek Keresőnek.Ki ne akarná az Igazságot? Ki ne akarna Mindent?

Azért vagyunk itt-e Földön mi / "félvakságban szenvedők"/,hogy tanuljunk. és megismerjük az Igazságot.
A Magyarok szíve, öntudata talán most kezd tisztulni, talán végre összeszedi magát ez a nép,mert ha nem,hát csúfos vége lesz.
Ezért én Világmegváltó kíváncsian várom a Te Igazságodat.
Ámen!Az univerzum nem ismeri a

Az univerzum nem ismeri a nemet.Ha azt akarom,hogy legyenek követőim,akkor is lesznek,ha nem akarom,akkor is lesznek.Ha nem akarsz követni abból az univerzum csak azt hallja meg:követlek.Egyik szavaddal ütöd a másikat,saját szavaidat mások gondolatai tartják csak egyben.Ezért vagy te pont az első követőm.Elnevezlek téged Ellentmondásnak.