Kérlek segítsetek!

Sziasztok!
Először járok itt, és egyből segítséget szeretnék kérni...
A Titok filmet nemrég láttam, számomra teljesen érthetetlen módon került hozzám (konkrétan egy lány, akivel csak köszönő viszonyban vagyok küldte el a címemre, hogy nézzem meg) Jelenleg kórházban vagyok és egy súlyos betegséggel "harcolok". Érdekes, hogy az említett lány ezt a mai napig nem tudja rólam, a filmet a lakótársam hozta be a kórházba.
Tehát visszatérve a filmre: megnéztem és nem vagyok egy sírós fajta, de ezt megkönnyeztem. Mert reményt adott, amilyet senki és semmi más azelőtt nem.
Aztán el is kezdtem megtisztítani magam a negatív gondolatoktól és eldöntöttem, hogy egyetlen állapot ismeretes a számomra, a boldogság. De ez persze nem könnyű, amikor egy másik hang minduntalan arra figyelmeztet, hogy megpróbáltatásaim még korán sem értek véget (vagyis a betegségem) Időnként már kezdtem elveszíteni a fonalat a fejemben vitatkozók hallatán. Az egyik erősít a másik lehúz...és sajnos valahogy ez utóbbi hang kerekedett felül bennem.
Kérlek segítsetek abban, hogy miképp erősíthetem magam. Hogy valóban hinni tudjak magamban és legyőzzem a betegségemet.
Előre is köszönöm szépen válaszotokat!Kedves Ritocska!

Köszönöm a válaszodat!
Igaz még nem teljesen tiszte minden de azt hiszem kezdem kapizsgálni.
KösziRitocska,

az írásodból megint megértettem valami fontosat.. :) nagyon sokat segítesz nekem - tudattalanul is - az előrelépésekben!! köszönöm neked! :)
CathyKedves Szuzy22!

A "titok" nem egy módszer, amit szabadon eldöntheted, hogy alkalmazod vagy sem. A "titok" maga az élet. Az egész életed TE teremted. Minden, amit látsz magad körül jelenleg, azt TE teremtetted magadnak. MINDENT. Tudattalanul kívántad magadnak. A jót és a rosszat is, egyformán. Folyamatosan működteted. A lényeg annyi, h megtanulod-e tudatosan működtetni, vagy sem. A Titok könyv és film csak egy lehetőség, hogy kitáruljon feléd egy kapu a tudatosság felé.

Ha jól esik, írd le a vágyaidat, de ez nem szükséges egyáltalán. A jelen idő használata pedig nem egy varázstár kelléke. Egyszerű oka van, annyi, hogy mindig a jelenben élsz. Csak a tudatod ezt néha elfelejti és akkor vagy a jövőbe vágyakozik, vagy a múlton töpreng, pedig valójában egyetlen időt élsz mindig: a mostot. Ez talán egyelőre érthetetlen, de, ha akarod, úgyis meg fogod érteni. Nincs semmilyen trükk és nincs olyan, hogy péntek 3h-ra teljesül, hogy megkapod az 5 milliót, amit "nagyon akartál és erősen gondoltál rá". Nem mellesleg a nagy akarás és az erős fókusz sok esetben épp arra jó csak, hogy távol tartsa Tőled a vágyad tárgyát.

Ha szeretnéd, hogy minden kívánságod teljesüljön, tanulj meg igazán szeretni, tanulj meg csak a jelenben élni, tanulj meg elfogadni és tanuld meg hogyan kell elengedni. Ha ezekkel kész vagy, akkor valóban bármit elérhetsz.

Sok sikert és a legjobbakat kívánom Neked!Segítsetek!

Titok!
Sziasztok!
Már láttam a Titok címü filmet és nagy hatással volt rám.
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőlletek, hogy hogyan is alkalmazzam pontosan. ( ha valakinek már összejött és megosztaná velem a módszerét megköszönném)
Írjam le egy lapra jelen időben a vágyaimat, mintha már megtörtént volna és éljem bele magam?
Gondoljak azokra a dolgokra amikért hálás vagyok? Gondoljak olyanokra is, hogy hálás vagyok a még el nem ért vágyaimért ( jelen időbe, mintha már megtörtént volna és azért vagyok hálás?) ?
Mennyi idő alatt szokott egy-egy vágy teljesülni ha nagyon akarom és erősen gondolok rá. ( Tudom, hogy pontos időt nem tudtok mondani csak kb.)
Szivesen ismerkednék és beszélgetnék veletek a Titokról.
Előre is köszönöm mindenkinek!Szia Lolka!

Először is kívánom, hogy gyógyulj meg és árassza el életedet a szeretet! Küldök mellé sok-sok pozitív energiát, így ismeretlenül is. Nem tudom milyen betegséged van, de 10000%-ig biztosra veszem, hogy meg tudsz gyógyulni. És azt is, hogy nem véletlenül találtál rá erre az oldalra.

Szeretném felajánlani Neked, hogy, ha nem olvastad, szívesen elküldöm Dr. Joseph Murphy könyvét rtf formátumban (ingyen, mielőtt félreértés esne), ő nagyon sokat ír gyógyulásokról, ami erőt adhat és amúgy is zseniális könyv. (Ha érdekel, írj e-mailt! ritandrea6@hotmail.com)

Aztán az alapján, amit írtál. Annyira szeretném felhívni a figyelmed, hogy felejtsd el a "harc" meg "küzdelem" meg "győzelem" kifejezéseket a betegséggel kapcsolatban, ez sokat segíthet. Ami ellen küzdesz, attól félsz is és rengeteg energiát adsz neki, növeled úgymond. Az energia útja irányítható. Ha a gyógyulásodra irányítod, az fog növekedni. Nem kell Neked betegséggel harcolni, ha a gyógyulás a célod, akkor gyógyulásra kell fókuszálni és arra, hogy megcsinálod. Felejtsd el a szeretnék, meg akarom kifejezéseket. Kezd el az önszuggesztiót: egészséges vagyok. Ha ezt hamisnak érzed egy kórházban, akkor azt: minden nappal közelebb kerülök a gyógyuláshoz.

A hit csodákra képes. Hegyeket mozgat! Gyógyít! :) (És nem feltétlen Istenhitről beszélek.)

Sok szeretettel gondolok Rád és gyógyulást kívánok!Válasz Lolkának

Szia! Jobbulást kivánok neked! Gondolkodj,nézz magadba,mérlegelj! És jó ha tudod hogy a dolgok nem véletlenül történnek velünk.re:

nagyon szépen köszönöm a válaszotokat, nagyon sokat okultam belőlük. El is mentettem mindkét levelet, és már az egész kórterem ezt olvassa :) Tényleg nagyon hálás vagyok Nektek!
Tulajdonképpen eddig is "beszélgettem" magammal, vagyis suttogtam, csak nem a jó hangra figyeltem. De olyan jó érzés tudni, hogy soha nem késő, hogy bármelyik pillanatban megváltoztathatok mindent.
A fejemben zakatol egy mondat a filmből, hogy "bárhogy döntesz, igazad van". Én pedig úgy döntöttem, hogy bármire képes vagyok :)
Kedves Alfajáró, külön köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet arra, hogy nem elég csak elképzelni, vizualizálni a vágyott dolgokat, hanem éreznem kell azt az állapotot.
Csak ismételni tudom önmagam: köszönet a segítségért!!!!Ha kimondod, amit akarsz

Nekem ez mindig segít, ha vita van bennem. Ha azt ismétlem, amit akarok, akkor a másik hang kénytelen elnémulni. Bent a fejemben vitatkozhat,ha hagyom, de amikor hangosan beszélek, akkor nem tud megszólalni. egy időben csak egy dolog hangozhat el. A belső hang nem tud a szavamba vágni, mint egy udvariatlan jóakaró! Másokon nem tudok uralkodni, de magamon igenis tudok! Tehát azt mondom magamban például, hogy a betegségem egy lehetőség, hogy átgondoljam a dolgaimat, egy lehetőség, hogy elinduljak másfelé. A gyors gyógyulásom egy példa arra, hogy magam tudom irányítani az életem, hogy erőm van és hatalmam. Ekkor a kétségeimnek hallgatnia kell.
A másik dolog, ha éppen nem beszélhetek hangosan, hogy írok. ez is egyirányú koncentrációt ígényel, akétségek akkor is hallgatnak.
Hangot adok a hitemnek, hogy győzök, és visszautasíthatom a kétségeimet, azt mondhatom pl, hogy hazugság, amit állít, és azt fogadom el, amit igaznak akarok.
Én nem szeretem hagyni, ha vitatkoznak a fejemben. Nem is hagyom.
De nézz körül, és nézd meg, mit mondanak mások!
pl:


és még sok más.
mondom, nézz körül!