A kezdet...

Olyan érzelmi túlcsordulás van bennem, hogy ezt meg kell örökítenem, le kell írnom. Tanulságul mások számára, és mintegy bizonyosságot/bizonyítékot a magam számára, hogy ide visszatérve, mint egy naplót olvasgathassam.

Még csak 2 hete, hogy megismerkedtem A Titok-kal, de azóta teljesen másként látok mindent. Az eddigi életem, önmagam, a múlt "hibáit", amit szintén én teremtettem oda és a jövőmet, amit mostmár olyannak teremtek, amilyennek én akarok :) Bár van egy olyan érzésem is, hogy csak azt hiszem, hogy értem a Titkot. Pedig még nem, még nagyon az elején vagyok. :)
Két hete, mikor elolvastam a könyvet és megnéztem a filmet, nagyon fel voltam "pörögve" ettől az egésztől, hogy tényleg ennyire "egyszerű" lenne elérni a boldogságot? Persze azonnal Teremteni akartam, de nemigazán volt konkrét elképzelésem, hogy hogyan :) Az első legmeghatóbb bizonyítékom, hogy a hasonló a hasonlót vonzza a kislányomtól jött; azon a hétvégén megkérdezte tőlem: "Anya, hogyhogy a hétvégén nem voltál ideges?". Kezdetnek a legjobb bizonyíték volt, hogy a Törvény működik! Persze teszteltem azóta is. :)

Ma épp fekszem az ágyban egy enyhe kezdődő tüdőgyulladással, amit "sikeresen" bevonzottam magamnak..na igen, van még mit tanulnom :) én csak annyit kértem, hogy szeretnék kicsit pihenni...kaptam másfél hetet :D valamit biztos elrontottam a kérésnél, mert persze nem így gondoltam :) de már ezen is csak röhögök. És úgy gondolom, ez is csak az épülésemre szolgál. Hiszen így van időm elolvasni, átbogarászni minden könyvet, videót a Teremtéssel kapcsolatban.

És nem utolsó sorban kérdek majd segítséget, tanácsot tőletek, akik már teljes hittel és tapasztalattal használjátok a bennetek lakozó Teremtő erőt.

Csodás Napot!

Címkék:

Hozzászólások:)

Örülök, hogy Te is csatlakoztál :)

Érezd jól magad!! Várom a további fejleményeket!Szia cathy27

Örömmel olvastam az írásodat, eszembe jutatta azt az ídőt,amikor én is elöszőr láttam A TITKOT.
Hasonlóképpen érzelmi túlcsordulásom volt,ami nagyon jó érzés!Örizd meg ezt a sok jó érzést és teremts magadnak és környezetednek boldog jövőt.

Sok sikert!

Üdv: riamilla