Kezdeti botladozás utáni siker

Üdv kedves olvasó :)
Első bejegyzésem óta sok idő eltelt már, kezdeti "tudatlanságom" után, megértettem a pozitív gondolkodás lényegét. Megjártam minden lépcsőfokát a lelkesedéstől a "hagyjuk a fenébe" gonodlatig, de ez is része egy teljes egésznek :) és a fejlődési folyamatnak.
Örömmel mondhatom, hogy annak ellenére, hogy még nem teljesültek vágyaim és csak a megfelelő pillanatra várok h léphessek ezekkel kapcsolatban, mégis érzem, hogy valami történni fog. Valami nagyon jó! Nem tudom, ti voltatok már így, hogy valami nagyszabású történés készülőben volt és ti éreztétek? Vagy ez is csak a része és az agy különös játéka és csak ezt akom érezni, hogy a dolgaim már előre lendültek...? Szeretném ha megosztanátok tapasztalatotokat ezzel kapcsolatban :)hit és szenvedély

Nekem ez az a kettő ami mindig van, még ha padlót is fogok. Azonban a lelkesedés és öröm sokször alábbhagy, amikor valami nem úgy történik ahogy azt szerettem volna minden porcikámmal. Lehet ezen még van mit javítanom.
Kitartással sincsen különösebb problémám, de már 2 éve várok türelmesen a jó dolgokra, és arra, hogy vágyaim teljesüljenek... Azért néha visszagondolva erre a 2 évre kicsit lankasztó tud lenni, de az utóbbi hétben valahogy ezt is megmosolygom. Nem tudom mi történik velem, de mintha egyik napról a másikra szebb lenne hirtelen a világ és a rossz emlékek is megszépültek.Nagyon jó Ragyi!

Úgy van!
Amikor a Hit megingathatatlan.
Amikor csak te tudod, és fütyülsz arra mit mondanak, mert egyszerűen érzed belül, hogy az úgy van!
Amikor megpróbálják bebizonyítani, hogy bolond vagy, ne engedd, hogy ez sikerüljön.
Szenvedély, lelkesedés, öröm, Hit!Kérdésed: "Esetlegesen kell-e

Kérdésed: "Esetlegesen kell-e tartanom attól, hogy a belső döntésre nem reagál a világ olyan formában ahogy én szeretném?"
Válaszom: a te belső döntésed a tükröd, amit a világ felé tartasz. És ha nem hirtelen, mert érési folyamat ez is, mint minden életünkben, ám, ha kitartó vagy, elnyered jutalmadat. Mi vagyunk a világ, ezt hallottad már te is, igaz? A világ olyan, amilyen. És amit te érzel, mindig az számít. Ha azt hiszed, így, vagy úgy van, akkor neked van igazad. Ha azt hisze, hogy máshogy, akkor is neked van igazad. Ilyen egyszerű. Párhuzam a dolgok és nézetek közt a H I T-ünk lehet.
Aki ateista, nem HISZ Istenben. Aki hívő, ő meg hisz. Mi tehát a közös párhuzam közöttük? Jól láthatod.
a oldalon rengeteg bölcs meglátással táplálhatod magadat. Javaslom, lépj hát egy hatalmas biztató lépéssel továb X-eiden tú.:)

Esetlegesen kell-e tartanom attól, hogy a belső döntésre nem reagál a világ olyan formában ahogy én szeretném?Sziasztok!

Örülök h felhoztad a témát. Nem tudom mióta vagy az oldalon, én csak néhány hónapja. Sokat tanultam a vonzásról azóta. A kedvem is sokkal jobb, vhogy tudom, h jó fog történni, hiszen elvárom a jót. :DHmmm....

Jamynak jó a meglátása, tetszik.
Még érzehető némi bizonytalanság benne, de ha kész kreatívan állni az élethez, az olyan lesz körülötte is.
Eszembe jutott valami...
Néha készülünk rá, és olyan mintha éreznénk, hogy most valami jó dolog fog történni.
Szerintem ez inkább egy belső döntés.
Egy szívbéli belső döntés.
Jól látni magunkat, és jól a körülöttünk lévő világot.
Amint meghozod a belső döntést, a világ válaszoli fog rá, valamilyen formában.
A neked legjobb rezgésre kell rácsatlakozni.
A neked legjobb válaszhoz kell vonzódni, amiben energia töltet van.:)

Örülök neki, hogy Ti is hasonlóan éreztek :) Ez most újabb lendületet adott nekem. Nem is tudjátok mennyire segítettetek hozzászólásaitokkal :)Én is ezt érzem, hogy valami

Én is ezt érzem, hogy valami nagyon jó fog történni velem. Tavaly ősszel elhagyott a szerelmem, pár napja pedig kiderült, hogy megnősült. Nagyon fájt, de rájöttem, hogy így legalább végleg le tudom zárni magamban ezt a kapcsolatot. És erősen hiszek benne, hogy egy hatalmas szerelem vár most rám. Megszenvedtem érte, nagyon keményen. Most már kisüt a nap felettem...:)
Majd számolj be, ha megtörténtek veled a jó dolgok. Mert tuti így lesz, én is megszoktam érezni az ilyet.Kedves Angelblond!

Több hete érzem,hogy valami jó történni fog.Az emberek meg furcsán viselkednek.Nem olyanok,mint máskor.Kijön belőlük az őszinteség,nem átlagosak,mint régebben,megjelent az egyéniségük.Vagy csak én látom így?Pont tegnap jutott eszembe,hogy felvetem én is ezt a témát,de úgy voltam vele biztos hülyének néztek,úgyhogy hagytam inkább.Tök jó,hogy felírtad:)