Ki a lélektársad?

Akik lélekben a legjobban illenek hozzánk. Akik már több életen keresztül voltak velünk jóban és rosszban. Akik közül ugyanaz a lélek lehetett az anyánk, a testvérünk vagy a feleségünk az évezredek folyamán. Mindez persze hihetetlenül hangzik! De a hétköznapi tapasztalatok másról árulkodnak. Az érintett személy érzékelheti a vonzódást. Az elektromosság ott vibrálhat a levegőben. Az első kézfogás: a szív szava. És az egymásra ismerés egy szempillantás alatt mehet végbe. A lélek ismeri fel a lelket!

Címkék:

HozzászólásokÉn is megtaláltam

Már az első percen éreztem, hogy egy szinten rezgünk. Voltak nehéz időszakok de együtt vagyunk most is. A mai napig érzem,hogy szavak nélkül is értjük egymást.Igen:)

Igen Igeeeeeeeen :) ez az és szavak nélkül tudjátok, hogy mi kell a másiknak és a távolság sem számít, mert érzed ŐT :)iiiiiiiiigen

Ismerős érzés! Mikor alig 2 hete ismersz valakit, éppen mondanál valamit, kinyitod a szád és ő kimondja helyetted, ő autót vezet, te kinyújtod a kezed felé a pirosnál, de már a sebváltónál megtalálod a kezét, mert ő is épp akkor nyújtja ki. Hívni akarod, kezedben a telefon, tárcsáznál, mikor smst kapsz tőle. A kettőtök közt folyó beszélgetést aligha értené meg egy kívüllálló, mert befejezetlen mondatokból, igenekből, nemekből és én is így gondolom-okból áll. Egy teljesen idegen ember, távol élünk egymástól, elég nagy korkülönbség van köztük, de mintha mindketten azért éltük volna eddigi életünket, hogy találkozzunk. Első perctől ismerősök voltunk és őszinték tudtunk lenni egymással. Ez lenne a "lélektárs"????????????