Kihívás

pofon az élettőlA vonzásról… Nemrég kaptam egy hatalmas pofont az élettől, legalábbis ezt hittem. Ahogy telnek a napok, hetek kénytelen vagyok beismerni, hogy ezt is én vonzottam magamhoz. Már egy éve készültem arra, hogy váltok, hogy új életet kezdek. De ez csak egy gondolat volt, és semmit nem tettem az ügy érdekében, csak vártam, hogy majd jön egy lehetőség, és akkor felállok és eljövök. Kényelmes voltam, gyáva, kerestem a kifogásokat.
Nem döntöttem, ezért megtették helyettem mások. Elhatároztam, hogy ezt most nagyon pozitívan nézem – kaptam egy lehetőséget, hogy új életet kezdjek. Végre egy olyant, amilyent szeretnék.
Most került elő egy naptár a polcról, amit tavaly vettem, ez áll az elején: KIHÍVÁS Naptár 2009. Vagyis ezt is én vonzottam be? Egy kihívást?

Jönnek sorban a lehetőségek – és mindegyik kihívás, csupa olyan dologba kezdhetnék most bele, ami kihívás – mert sosem csináltam, mert azt hittem eddig, hogy ez nem nekem való, ez nem én vagyok… (megint a kifogások) Elhatároztam, hogy mostantól nemcsak néha alkalmazom a titkot, a vonzás törvényét, agykontrollt és társait, hanem minden nap. Szokták mondani, hogy jobb később, mint soha.. Én végre rájöttem, hogy új életet kell kezdeni, megváltozom és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog.

HozzászólásokKedves an:)

Mintha csak én írtam volna:)) De most meghozták a döntést helyettem és új életet kezdhetek!
Azt mondják nem szabad félni a változásoktól mert az csak jót hozhat:))
Sok sikert, örülök hogy olvashattalak, igazán jól esett és erőt adott:))
További szép napot!
szeretettel
andi..

jo volt olvasni..ezzel egy lokest adtal nekem..koszi....

sok szerencset Neked:))))

Az igazi szabadság, amikor az ember ráébred, hogy MINDENT, de MINDENT ő maga csinál az életében..
Ez a legnagyobb kaland.. játék, kihívás, felelősség..
Bármit is gondolsz, akár azt, hogy sikerül akár azt hogy nem.. mindenképpen igazad lesz..
(talán) Henry Ford :))))))

GÁL JANI.. :DDDDDDNagyszeru an73!

Sok sikert hozza!:)

Szeretettel,
felebarat