Vigyázz mit kívánsz! - avagy a szavak ereje

szavak erejeNemrégiben egy újabb vonzásom teljesült. Valamilyen szinten még mindig a hatása alatt vagyok.
Hiába fogom fel ép ésszel, hogyan működik a törvény, mégis minden felismert, bevonzott vonzásnál szétteszem a kezem és azt mondom: Jesszusom! Már megint működött!
Szerintem még egy kis ideig el tart nálam, míg teljességgel természetesen fogom kezelni vonzás materializálódását.

No de térjünk rá a lényegre!
Az öt éves párkapcsolatom úgy szűnt meg, hogy megjelent egy férfi (egy kolléga) az életemben. Nem miatta szűnt meg a kapcsolatom. Ezt hangsúlyozom. Hanem, mert rádöbbentem a kapcsolatom sekélyességére. A párkapcsolatom megszakadt, az új emberrel "közelebbi" viszonyba kerültem. Aztán 3 hét eltelte után, ki is szállt az életemből. Dühöngtem, keseregtem, mérges voltam, haragudtam.
Aztán, amikor ez elkezdett lecsillapodni, tudtam, hogy jön a cég éves konferenciája, és az lesz az én nagy esélyem. A vonzás törvényét figyelembe véve elképzeltem mindent aprólékosan. MINDENT. Hogy miben lesz, hogy én miben leszek. Hogyan fogunk találkozni, hogyan fog rámnézni. Stb. És hogy rá fog döbbenni, mit ill. kit veszített.
Az elképzeléseimben jócskán volt sértett női büszkeség is. Ezt nem tagadom. Dehát ezt nőtársaim bizonyára meg is értik. Hiszen kihasználtnak éreztem magam.

Aztán váratlanul betoppant az életembe az a férfi, akit régebben vonzottam be magamnak. És én teljességgel megfeledkeztem azokról a kívánságaimról, amik a kollégához fűződtek.

Nos... mondanom se kell... minden megtörtént, amit bevonzottam és teljes szívből kívántam. Csak egy dologgal nem számoltam. Önmagammal. Hogy én azóta megváltoztam.

Tudom... ez nagyon banális történet a Címhez mérten.
De ha ilyen kicsiben ez így megtörténhet, akkor komolyabb helyzetben is.

Amikor olvastam a Bűbájos Maryt (megrögzött boszorkány-kultusz rajongó vagyok), volt benne egy jelenet. Férje indián volt, gyermeke pedig félvér. Mindketten harcba mentek a fehérek ellen. Marynek látomása volt. Látta, ahogy fiát megölik. És a földre borulva azt mondta: BÁRMIT megadnék azért, hogy ez ne történjen meg. Nos... a fia nem halt meg. A férje vetette elé magát és így őt találta el a puskagolyó.
Szóval... vigyázni kell a szavakkal. Hatalmas ereje van! És így ez nem csak magunkra értendő!
Vigyázz azzal, hogy mit kívánsz másoknak! Akár dühödben, sértettségedben. Mert az is valóra válik, és a mi még rosszabb! Visszaszáll rád. Hiszen ha szeretetet sugárzol ki, az jön vissza hozzád, ha gyűlöletet, akkor az. Ha átkot szórsz másra, akkor megátkoznak.

Tehát a legnagyobb ellenségednek is csak azt kívánd, amit magadnak kívánsz. Hiszen lehet, hogy pontosan ezzel, nem lesz többé az ellenséged. Kívánj sok sikert a karrierjében a legnagyobb ellenfelednek és te ugyanúgy sikeres leszel!

Sugározd magadból a pozitív energiát, ezt csak úgy tudod megtenni, ha te magad vagy a színtiszta energia, ami a bensődből árad kifelé. És legyél szép, vagy átlagos, esetleg csúnya. Legyél sovány, normális, vagy épp gömbölyded. Az emberek észre fognak venni, hiszen sugárzol!

Igazából édes mindegy, hogy kinek milyen a külseje, hiszen minden azon áll vagy bukik, hogy milyen ember vagy. Tehát azok, akik önbizalom hiányban szenvednek, tessék szeretni magatokat! Szeresd a tested, szeresd a lelked, szeresd önmagadat! És mások is szeretni fognak!

Tudom... a végére egy kissé elkanyarodtam... De ki tudja... lehet, hogy valaki, aki soraimat olvassa, pont ezzel ébred rá, hogy hogyan cselekedjen a jövőben. Csak egyetlen egy ember érezze magáénak a mondandómat, és már megérte.
Én ugyanígy jártam, mikor egyszer másnak a sorait olvastam...

"Nem az a fontos, hogy meddig élünk,
Hogy meddig lobog vérünk,
Hogy csókot meddig kérünk és adunk,
Hanem az, hogy volt egy napunk,
Amiért érdemes volt élni."

-Ady Endre-

HozzászólásokKedves Pszihogirl!

Tehát a legnagyobb ellenségednek is csak azt kívánd, amit magadnak kívánsz. Hiszen lehet, hogy pontosan ezzel, nem lesz többé az ellenséged. Kívánj sok sikert a karrierjében a legnagyobb ellenfelednek és te ugyanúgy sikeres leszel!

Sugározd magadból a pozitív energiát, ezt csak úgy tudod megtenni, ha te magad vagy a színtiszta energia, ami a bensődből árad kifelé. És legyél szép, vagy átlagos, esetleg csúnya. Legyél sovány, normális, vagy épp gömbölyded. Az emberek észre fognak venni, hiszen sugárzol!

Igazából édes mindegy hogy kinek milyen a külseje,hiszen minden azon áll vagy bukik hogy milyen ember vagy.-NAGY IGAZSÁG NAGYON NAGY

Szeresd a tested,szeresd a lelked,szeresd önmagad,és mások is szeretni fognak.
Hatalmas írás,gratula:)


Ezt a számot küldöm:):D

Kedves iker!

köszi!!! Ez jólesett :D :DÖrülök,hogy örülsz

Kedves Heidi!

Engem akkor szokott elönteni a melegség és kifejezetten jól érzem magam, amikor ilyen hozzászólásokat olvasok a naplómban.
Fontosnak tartom, hogy tudunk egymásnak adni. Mégha csak szavakat is, de mint írtam annak hatalma van. És ki tudja, lehet, hogy pont amikor "lelket öntenek beléd", akkor vonzasz be magadhoz olyat, amire vágysz... hiszen jól érzed magad....

Szóval örülök, hogy jobb kedved lett, tényleg!

Szeretettel:

Pszichogirl:)

Gratula Pszichogirl a vonzásaidhoz, az írásodhoz, de legfőképpen önmagadhoz ! Tök szuper csaj vagy !Engem az Ady idézet ragadott meg

Valóban volt egy napom az életemben, amiért érdemes volt élni. Amikor hirtelen eltűntek a gondok, amikor úgy tűnt, hogy a legnagyobb álom végre valahára valóra válik. De vajon le lehet élni egy életet egyetlen nap emlékével?Kedves Pszichogirl!

Nagyon jó volt olvasni a soraidat! Nekem is pont erre volt most szükségem!
Egész nap olyan boldog voltam, annyira jól telt a napom, bár nem történt semmi különös.De amióta hazajöttem a suliból, folyamatosan romlott a kedvem...2 perce még könnyes volt a szemem, mert eszembe jutott, milyen szörnyen hiányzik a párom, de a bíztató szavaid lelket öntöttek belém! Köszönöm!!!
Ja, és én is szeretem a melleimet:))) Pedig egyesek mindik cukkolnak vele, hogy "ha borogatom elmúlik" meg ilyenek, de nem érdekel...soha nem szerettem volna nagyokat:))) Én így szeretem őket, ahogy vannak:)) És ők is engem:)))
/húúú, jó kis téma:))) gondolhatják a férfiak:))/
Mégegyszer köszönöm, hogy jobb kedvre derítettél!:))
Szeretettel:Heidi:)

Kedves Ébredés!

Hidd el, én sokkal jobban örülök annak, hogy szavaimmal segíteni tudtam neked! :)
Fel a fejjel és hidd el MINDEN rajtad áll!
"A gondolatok dolgokká válnak"

Ha szépnek gondolod magad, akkor az vagy. Ha sikeresnek, akkor sikeres vagy. Ha boldognak, egészségesnek, akkor az vagy.

Elmondok a külsőmmel kapcsolatosan egy élményt... Persze itt is érvényesült a húúú már megint működött.
Alapvetően én nem vagyok egy sovány alkat. Viszont az elmúlt évek viszontagságai miatt, a testemet nagyon megviselte az örökös stressz. Többek között, nagyon lefogytam. Ezt más pozitívn értékelné, de én pont abba a kategóriába tartozom, akinek jól áll, ha van feneke, combja, melle... És itt én az utolsóra térnék ki. Én onnantól kezdve, hogy elkezdett fejlődni, rendkívül büszke voltam rá. Mind a mérete, mind a formája miatt. Melltartó? Hordja az, akinek kell! Nos a fogyásaim azt eredményezték (én ugyanis, ha lelki bánatom van, nem eszem), hogy nemhogy szép, de szégyelnivalónak tartottam.
Miután tavaly szeptemberben megismerkedtem a titokkal. Gondoltam, mit árthat, ha szeretem a testem, és főleg a mellem.
Kb. egy hónapja a lakótársam és barátnőm egyben megjegyezte, hogy mennyire máshogy néz ki. Először azt hittük terhes vagyok :D
De azóta azt veszem észre, hogy folyamatosan kezd olyan lenni, mint amilyen tizenéves koromban volt és lassan betöltöm a 27-t. Ami nem nagy kor, de a gravitáció azért már hat :D

Szóval, bármit is szeretnél magadnak, és mindezt úgy teszed, hogy SZERETED MAGAD, akkor téged is szeretnek.
Banálisan: szeretem a mellem, így ő is szeret engem. :D

Kedves Ébredés! Szeresd magad!

Szeretettel:

PszichogirlKöszönöm Pszichogirl!

Milyen furcsa: BEVONZOTTALAK magamnak!:-))) Pontosan ilyen biztató szavakra vágytam, mint amiket leírtál a bejegyzésed második felében...
Köszönöm Uni, köszönöm Pszichogirl!:-)))
Ébredés