KÍVÁNSÁG TÜNDÉR blogja

kívánság tündérHiányzik az oldalról a mesebeli Jó Tündér.

Mivel ezt a posztot betölthetem, és betöltöttem életem egy korábbi szakaszában, ezennel kijelentem:

Gyertek kis Tündéreim! Kívánjatok itt, és gondoskodom kívánságaitok teljesüléséről. Ragyogás a jó tündér.

CsatolmányMéret
varázspálca.jpg39.2 KB

HozzászólásokKérést nem írtam,mert csak be

Kérést nem írtam,mert csak be szerettem volna számolni egy korábbi kérés-válasz eredményéről,ami lejjebb olvasható! :) Az eredményt írtam le.

De nagyon szépen köszönök minden biztatást!!Döntöttél!

Imádom, amikor valaki döntéseket képes hozni. Gratulálok. Viszont nem találtam benne kérést, kívánságot. Hadd kívánjak én helyetted: sok sikert, és még azt, találd meg benne az örömöt is a béke mellé!
:)Sziasztok! Döntöttem.

Sziasztok!

Döntöttem. Meghallgattam mindenkit akinek valamit is adok a szavára. De most Én döntöttem!
Feladtam jelentkezési lapomat a debreceni egyetem földtudományi szakára.
Sokan ellenezték,de én tudom hogy ezzel akarok egész életemben foglalkozni.
Megnyugodtam,hiszen eddig állandóan másoknak akartam megfelelni,de most már érzem a békét.

Köszönöm Tündérke!! :)Tündér??

Igen egy kívánság tündér jó lenne, ha teljesítené legalább 3-om kívánságom mint a mesékben.
De igazából most kettővel is beérem.
1.Az eladó lakásomra jöjjön meg a pénzes vevő azon az áron amit én kérek érte mert ugy gondolom nem rugaszkodtam el a reális áraktól.
2. A Kedvesem végre tegye meg a döntő lépést felém, határozza el magát végre, hogy változtatni akar az életén, s engedje hogy azt szerelmemmel teljesebbé szebbé tegyem. Egyáltalán szeresse az életet, és jöjjön ki a mély depressziójából ( az élni nem akarásból).
Értse meg végre hogy szükségem van rá, minden nap minden óra minden percében: mert a szerelem megköveteli a szeretett lény jelenlétét.Ragyogó tündérke

én tudom,hogy tökéletes lesz a hétfői előadói ested,én csak azt kívánom,hogy nagyon sokáig maradj velünk,és osztogasd nekünk kifogyhatatlan szeretetedet.Galambocskám, te kedves, zöldsálas lányka:)

Illanó álom a boldogság. Mint nyíló rózsa illata.
Ez egy bölcs haiku.
És csak úgy ragadhatod üstökön a boldogságodat, ha Elengeded, és nem ragaszkodsz minden áron, foggal-körömmel hozzá. Ez alatt azt értem, hogy, ha ő a neked rendelt partnered, akkor ha elengeded is, visszajön. El sem megy.
Ha viszont nem, teljesen mindegy, hány szemmel sírod könnyeidet, akkor sem tarthatod meg.

Ezért, azt javaslom, úgy tekintsd párod tulajdonságaira, hogy szíved szólaljon meg benned.

Szíved megsúgja neked azt ami a tuti személy számodra, hiszen, legtöbbször csak magába az illúzióba vagyunk szerelmesek. A szerelem szóba, és azt testesíti meg az " Álmaink hercegének" kinevezett személy, mert éppen Talán, ő van egyedül a látóhatárunkon.

Ám a tiszta szerelem nem így működik: jól csak a szívével láthat az ember, ezért mérlegeld szívedben az álompartnered tulajdonságait, mi az ami kiegészíti a te tulajdonságaidat?

Példa erre: egy "tánc parketten fóbiás lány esete.
Olyan férfit kapott a jó sorsától, aki nem engedte táncolni, ő nem szeretett, és óvta feleségét is attól, hogy táncolni menjen.
Igen ám, csak, hogy ennek a kedves lánynak a baráti köre, miután ezt megtudták, elkezdték felsrófolni őt, olyan beszólásokkal, hogy: Micsoda egy szőrnyeteg a párod! Nem enged el téged táncolni, amikor te szeretnéd!!! Addig addig, amíg egy szép nap a legvakmerőbb barátnő oda állt a férj elé, és megkérte: Engedje el velük a feleségét táncolni.
Erre az összefogásra a férj nem számított. Igent mondott, és a boldog asszonyka elmehetett a táncparkettra táncolni, és!!!
tánc közben összeesett.

Kikellet a mentőket hozzá hívni, és hosszú ideig tartó kórházi kivizsgáláson túl jutva egyöntetűleg lett a táncparkett fóbiája a feleségnek megállapítva.

A bölcs Univerzum olyan férjet rendelt mellé, aki sikeresen visszatarthatta a táncolástól, a baráti "kihívást" azonban nem kalkulálta senki ebbe bele.

Így, ezen dolgok fényében válasszuk meg szívünk szavára hallgatva a nekünk rendelt társat, aki úgy ég, eped, lángol értünk, ahogyan csak egy igazi társ tud epekedni, vágyakozni értünk.
És aki hűséges és törődő társ is egyben. Legyen hited szerint.Drága Love---Faith !

Minden benned van. Mindened megvan, hogy ezt felismerd Önmagadban.
Erő, kitartás, összeszedettség, és lét bizalom:) Elvárásaid engesd el, azok hátráltatnak.
Tegyél fel magadnak pár célirányos kérdést:
mi az a szak, melyik egyetem az, amelyik MINDEN Szempontból nekem való?

Egy tiszta fehér papírra ezeket a kérdéseket két oszlopba írd le! És utána egyik kérdést a másik után megközelítve, az összes magadban fellelhető KÉTSÉGEDDEL kapcsolatos kérdésedet írd alájuk.

A megoldás benned van, ezt tudnod kell, és én veled vagyok. Úgy lesz, ahogy számodra a legelőrevívőbb.
És!!! Soha ne feledd: Minden úgy van, ahogy van.

Az élet, Iskola.
Az "akadályok", melyek csak látszólagosak, a leckéink benne. Legyünk minden leckénkért hálásak, mert csak akkor lássuk meg kik is vagyunk mi igazán, hiszen, minél nagyobb egy-egy feladat kihívása, annál többre értékelnek "odafentről" minket.Drága Pindurka!

Kívánságod naggyá tett most téged.
Legyen minden kívánságod szerint. És kívánom, ismerje fel aki tartozik neked a tényt, hogy "Kölcsön kenyér, visszajár!"
Jelentsd ki:

Világomban minden rendben van. Bőségben élek. Minden síkon a jólét, a bőség, a gazdagság áramlik életembe.Édesem:) Evelionom, óvónéni, kijelentem, hogy a hétfői estem

Tökéletesre sikeredik.
A boldog és a sikeres érzések velem vannak és Te is. Szereteted erőt ád. Ölellek drága: Anikó.Drága Melcsi79! Legyen kívánságod szerint.

És még tegyél rá egy lapáttal, és kérdezd meg magadtól:
Minden szempontból
- ez az a munkahely, ahol a te helyed van?
- előre visz ez tégedet?
- minden szempontból jelentsd ki, hogy azt a munkát igényeled meg a végtelen és gazdag, bölcs Univerzumtól, amit neked szántak az égiek, amiben kitudod magadat teljesíteni, amivel jövedelmedben gazdagságodat és jóllétedet megalapozod.
És ilyen gondolatokat bányássz elő tudatalattid mélységeiből.... Siker ebben és kitartás= Álmod elérése.KIVÁNSÁG TÜNDÉRKE BOLDOGGÁ TENNÉL ....

Azt szeretném ha a párom viszont szeretne olyan tűzzel égve ami bennem van iránta,és legyen romantikus, hűséges és törődő barát és társ egyben!!!Kedves Tündérke! :) Én erőt

Kedves Tündérke! :)

Én erőt szeretnék kérni ahhoz, hogy eltudjam dönteni,melyik szak és melyik egyetem lenne számomra a megfelelő! Ezenkívül pedig kitartást,bátorságot,hogy fel merjem vállalni, hogy igen,én ezt akarom csinálni az elkövetkezendő 3-5 évben. És ami még nagyon fontos: Soha,de soha ne adjam fel,ha már belekezdtem!
Köszönöm!Kedves Kívánság Tündér! azt

Kedves Kívánság Tündér!

azt kívánom, hogy 10 mill ft rendkívüli bevételem legyen, rendezni tudjam banki és magántartozásaimat, bőségben anyagi biztonságban élni, és szeretném, ha visszaadnák nekem a tartozásokat is.Hétfőre:))))))))

Én azt kívánom, hogy a hétfői irodalmi ested a legtökéletesebben sikerüljön!!!

Boldogság és minden jó érzés töltsön el ezen az estén:))))

Lélekben ott leszek és óvónénisen ölelgetlek:))))Drága Ragyogás!

Kívánom,hogy a számomra megfelelő munkahelyen sikerüljön elhelyezkedni.Ehhez a jövő héten hozzájussak és általa gazdagodjak.Hiszem,hogy a munkámat jól megfizetik!Így legyen!Köszönöm!:):):)Drága Pindurka!

Pontosíts kedves a kívánságodon. Ugyanis bőségesen van minden az életedben.... gazdag vagy, hiszen szeretnek, és tuti te is szeretsz, ezért írd meg életednek mely energia hiányos területére akarod amit kértél?

Ettől függetlenül veled vagyok, és megértem, de kérned neked kell, az anyagi javaidat illető területedre az áldásos energiákat:)
Ne feledd el leírni, és naponta sokszor elolvasni.
Keresd meg itt az oldalon a Kincskereső térkép beírást:)Ime: http://www.thesecret.hu/node/4295

Itt kaphatsz kis segítő utalást a hogyanról, ill. www.avonzástörvénye.hu oldalon is.köszönöm! bőséget,

köszönöm!
bőséget, gazdagságot szeretnék