Köszönet nektek :)

Először is szeretném megköszönni az oldal létrehozójának és azoknak, akik kommentjeikkel támogattak, hogy röpke 10 hét alatt gyökeresen megváltozott az életfelfogásom, pesszimista emberből optimista lettem, minden vágyam a teljesülés útján halad :)

A megérzésem is igazolódni látszik, hogy valami nagyon jó történni fog, és igen! Itt van a nyakamon a változás :) Félelmetes felfogni 19 évesen ezt, soha nem hittem volna, hogy eljutok erre a szintre, és még mennyi lehetőség áll előttem, itt van előttem az egész élet, és arra vár, hogy úgy alakítsam ahogy nekem a legjobb :)

Őszinte köszönettel: angelblond

Címkék:


Kedves angelblond! :)

Nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy!:D
Én 16 éves vagyok és most nagyon irigyellek!:DD Én már legalább egy éve ismerem a titkot és igyekszem a legoptimistább lenni, azonban én még nem éreztem ilyen jól magam, ahogy te most. ;)Csak gratulálni tudok, te 10 hét alatt eljutottál erre a szintre én meg 1 év alatt szinte csak olvasgattam a titokról különböző könyveket, + videókat, DVD-ket néztem róla és regiztem pár titokkal foglalkozó honlapra. Voltak olyan pillanataim, hogy "most nagyon boldog vagyok", de ezek nem voltak nagyon tartósak. De, amit te most írtál az csak azt mutatja, hogy "te most nagyon boldog vagy", és hogy ez így is marad.!!(Y)
Szóval nagyon gratulálok neked ehhez! Csak így tovább!
Puszi: Viki(: