Egy különleges program

gyógyító meditációAz ÉletKözpontban e hét csütörtökön 18:00 órai kezdettel egy különleges program lesz, melyet szeretnék nektek is ajánlani. Van egy látó, gyógyító ember az ÉletKözpontban dolgozók között, akit Szlávik Tibor - Látinak hívnak. Amellett, hogy Ő ott pénteki napokon személyes konzultációt tart, különböző testi és lelki eredetű problémák megoldásával segít, meditációkat is tart kérésre. Ezek úgy zajlanak, hogy a meditációt követően Láti pár percben mindenkinek mond egy-két mondatot az aktuális problémájával kapcsolatban, beleértve az egészségét, munkáját, párkapcsolatát érintő kérdéseket. Ezeken a meditációkon a részvétel 3000 forintba kerül személyenként.

A csütörtöki napon a Secret Klub tagjainak lehetősége van arra, hogy mindezt megtapasztalják a szokásosnál kedvezőbb feltételekkel. Ha kérdéseiteket előre felírjátok egy papírra, akkor Láti mindenkinek válaszolni fog (nevet sem kell ráírni ő anélkül is tudja, hogy melyik kérdés kitől van). Ha szeretnétek kipróbálni, akkor ez egy kiváló alkalom, hiszen a szokásos díj helyett fejenként 2000 Ft-ért kaphattok válaszokat kérdéseitekre.

Jelentkezés a programra az ÉletKözpontnál, az alábbi telefonszámon: +36 20/ 208 4733 vagy email címen: info@eletkozpont.hu

Helyszín: ÉletKözpont, Budapest, V. ker. Október 6. u. 19. IV. emelet, 45-ös kapucsengő

Hozzászólások

 

Szia drága Admin:) Megtaláltam, elmentem többedmagammal, és :):)

és elmondom: Remek volt. Csodálatos az egész Központ, Mirjam, Láti, nem győztem kisugározni azt, amit kapok:) És sokat kaptam, és mindannyian akik ott voltunk, rengeteget nyertünk azzal, hogy elmentünk. Nem véletlen a mondás ereje sem: " Bátraké a szerencse!" Láti úgy mondta, akinek ott kellett lennie, Ő ott van.

Nagyon szépen köszönöm neked, hogy feltetted ide ajánlóba! És teljes szívemből hálás vagyok ezért neked, és az oldalnak, hogy olvashatom:) Anikó
ui. Amúgy mától van munkám!!!!! És ezt is nektek köszönhetem, mert rengeteget tanulhattam tőletek!:)

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Szia Ragyogás! Igen, ma

Szia Ragyogás! Igen, ma csütörtökön lesz akciósan 2000, és azon a címen ahol írtad. Beletettem a szövegbe is.Admin, ide kell menni, aki szeretne? Mivel szeretnék ma ott lenn

Helyszín: ÉletKözpont, Budapest, V. ker. Október 6. u. 19. IV. emelet, 45-ös kapucsengő

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Van-e sors? Van. Mint esély. Beteljesítheted, és megélheted.

Én úgy gondolom, hogy a sors egy velünk, általunk létező Állandó, mely akár utunk a Tao azt mondja rá, akár a Sors könyve, mindent magába foglal ás zár, amit megélünk életünk során. Felismeréseink tudatosságunkat egy magasabb szellemi fokra emeli benne.

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)Sziasztok...

Nincs végzet csak ha bevégzed..Ismerős mi??? ez arra írtam. hogy változtass a sorsodon..:):))))))))) ( Van sors?????)Admin?

Bocsika! Már megvilágosodtam:) 2 000 Ft most csütörtökön. És péntekenként 3 000 Ft-ért vállal Láti.

És mitől emelkedett 2 ezerről 3 000 Ft-ra az ára? És hol van ez az Életközpont helyileg, megtudhatjuk?

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé, mert az élet kegyetlensége csupán megfelelő alkalmat jelenti a számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes zamatodat"! A döntés a Te kezedben van! IGENT mondtam magamra. :)majdnem egyszerre :-)

majdnem egyszerre :-):)

jaaaa, itt vagy? bocsi hogy beleszóltam :))))))))))))

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)Szia Shakti :)

Nem 100 %, de szerintem most ennyi, mert a szokásos díj elmarad, mivel az inspirációs szerda nem lesz megtartva holnap.
De a tutit Admin tudja, vagy a helyszínen Dhiriam :)
Öbike

A szeretet mindent áthat.....

Mosolyogj Magyarország :)már az is baj ha olcsóbb

már az is baj ha olcsóbb lett? :-)
klub nem lesz, írtam köremailt azoknak akik szoktak jönni...1000-2000

Szia Admin!

Eddig nem úgy volt, hogy a szokásos belépő + 1000 Ft? Ha így lenne, elmennék. Erre készültem is. Mi változott meg azóta?

Shakti