Lábnyomok nélkül

lábnyomok a hóbanCsak azt az utat ismered, amit térkép nélkül találsz meg.

Mi ez? Mi az amiről írni fogok? ... Teleportálás kérem.

"És azon a napon nem kérdeztek majd engem semmiről. Bizony, bizony mondom néktek, hogy a mit csak kérni fogtok az Atyától az én nevemben, megadja néktek.
Mostanáig semmit sem kértetek az Atyától az én nevemben: kérjetek és megkapjátok, hogy a ti örömetek teljes legyen."

Rájöttem, hogy mind az amit eddig műveltem ... hiábavaló erőlködés volt.
Rájöttem hogy valóban akkor érem el leghamarabb a célom ... ha "megtanulok" megeggyezni vele.
Rájöttem hogy a fent idézett szöveg totálisan értünk van ... emberekért ... egyénekért ... szegény sínylődő földlakókért ... akik a legnagyobb veszélyt akkor idézték a nyakukba ... amikor is elhitték hogy veszély van.

Na jó ... figyu: :) Álsz a hóban ... ugye? ... Persze, hisz most mondom neked hogy ez van ... :)) szóval a hóban állsz és mit veszel észre? Nincs körülötted egyetlen francos lábnyom ami arról árulkodhatna hogy te miként, és honnan jutottál oda ahol most vagy.

Hát így vizualizálj!!!!!!!!!!!

Hogy közben semmit sem tudsz arról hogy mi van más ... mi volt, hogy lesz ... és a többi ...

Az élet csodálatos ... és végtelen utakat véltem felfedezni ... egészen bele is borzongtam ...

Na jó ... száljunk le a földre ... Tudod e mi a leggyorsabb busz ... ami elröpíthet? Oda ... tudod te ... nincs kedvem leírni ... Szóval? ... Na majd andromed mester megmondja :)))

A jelen.

Na most nézett mindenki nagyot ... velem együtt ...
Hogy? ... De hát a jelen az aminek ellenében kívánjuk a jövőt ...
Na ... A LÓPIKULÁT .... Hát ilyet ne mondjál :DDD ......... még csak ki se találj ...

Nem próbálom meg megmagyarázni miért van ez így:
DE! Te ... úgy ahogy vagy ... ahol vagy, amiért vagy, ahogyan leszel :) ... ahogyan voltál ... amit és amiért csinálsz ... meg ami eszedbe jut ... meg ami eszedbe juthat ... a jelenlévő, és az elkövetkezendő dolgok ... ezek a legtökéletesebb eszközök arra hogy teleportálj.

(teleportálás ... másodjára említi ez az andromed ... nehogy a végén valami elmebaj legyen rajta úrrá :D )

hmm valóban megbolondultam ... és szeretek így lenni ...

Semmi eszközöm nem maradt az álmaim megvalósítására

... csak én ...

Ez itt most a szakadék ... és te felette repülsz

Most épp senki nem hisz benned ... most épp a romok felett csücsülsz ...

De végre valahára ... visszatért a hatalmad ... be kell látnod ... túl bonyolult volt az amit teremtettél ... érthetetlenné vált ... és végre csak te vagy ... és a körülmények: csak körülmények ...
Be kell látnod, hatalmat adtál ... és cselekvés beli szabadságot a teremtményeidnek ... mindegyik magáért dolgozott, és egyik sem érted ...

Bocs mindenkitől akire most nem illik de most csak így megy :)

Emlékezzetek: Jézus miket tett.
... A buddhizmus, mostanában pesszimista vallásként merül fel előttem ... a gondolataimban ... Fogadd el ami van ... blabla bla ... :D na jó ... meg kell vallanom ... rengeteget segített a zen buddhizmus számomra ... De akkor is ... sokszor csak mit mondd? Ne akarj semmit mert mindennek a vége szenvedés ... fogadd el ami van ... és ne kívánj többet ... ha magadnak kívánsz dolgokat ... azok ha meg is lesznek ... kifordítanak téged ... és a szenvedésbe hajítanak ... hogy aztán megtanuld hogy a boldogság: a tökéletes vágytalanság ... ám de! ... Jézus szavai ide kapcsolhatóak ... Ő azt mondja ... legyél közömbös a vágyad megvalósítása iránt ... ugyanis az ... meglett.
Ez az erőfeszítés nélküli ... az önzés nélküli teremtés ...

a buddhizmus jó lecke ... de nem minden ...
A szenvedés, szenvedés nélkül is elkerülhető ... Hittel.

Végső soron pedig azt ajánlom neked ... ha van olyan cél amiért úgy érzed érdemes lenne meghalni ...
Képzeld el esténként hogy meglett.
Tegnap én is ezt tettem ... és megdöbbentem hogy mennyi új érzés tódult belém ... és mind eszméletlenül gyönyörű volt ... a gyönyörű nem is elég kifejező ... tiszta ... élettel teli érzések ... tágas tapasztalások ... árnyalatgazdag jövőképek ...

A jövőből jöttél :D ... ezt fogod érezni ... azért vagy a jelenben hogy mindent időben elintézz akkorra amikorra kell.

Sokszor annyi bizonyíték kerül a tapasztalásaim közé, hogy hitetlenül ... bambán kapkodom a fejem.
Tegnap hogy ezekről érzelgősködtem :D ... nem tudom máshogy írni ... elvégre nem gondolatok voltak ezek ... hanem lelki tapasztalatok ... szóval tegnap ahogy ezeken ábrándoztam :) ... reggel felkelve a kezembe kaptam egyik hasznos olvasmányomat és fellapozva ... azt gondoltam ... hogy mindenképp vissza kell igazoljon a hitem felől ... ha most ... akárhol is kinyitom ... és a szövegre bökök ...

"Ami gondolataid valóra váltását - vonatkozzék az akár a környezet átalakítására, vagy jellemed megváltoztatására - késlelteti, az nem más, mint a múltból származó karmád súlya. Ez azonban pusztán késleltető hatás, amennyiben fenntartod szándékod koncentrált nyomását, erőfeszítésed végül meghozza gyümölcsét." (Paul Brunton)

Arról van szó hogy lehetőleg egyszer se szálj ki a teleportáló gépezetből ... ne szüntesd meg a reményt ... és az álmaidhoz-tartozás érzését.

Mire hívta fel figyelmünket Krisztus amikor köztünk járt?
Mindenki számára elérhetővé vált az az erőforrás, ami életét, isteni ihletettségben teremti csodává.
Nincs határvonal húzva Isten és ember közé.

Ne irigykedjetek ... ti magatok vagytok a kincs ... belőletek nő ki a jövő ... bennetek van meg minden lehetőség ... és hajtsatok ÚJ hajtásokat ... és teremjetek ÚJ gyümölcsöket ...

Szabad az út!

Innentől kezdve már csak rajtad múlik MINDEN.

Hozzászólások'

"apró sikerekre koncentráltam és kitágultak a mostani teljes sikerré"

próba, szerencse :)):)))

:)))Hú bizony:)

Most

Egy egész napon át:) Drága Andromed:) Sikerülni fog:) 17 óra van, és még mindig mosolygok, mint a tejbetök:) És csak annyi, hogy folyamatosan elengedek mindet amit előtte befogadok. Juj ez nagyon egyszerű:) Zéró erőlködés:) A gyerekek nagyon érzékeny "vevőkészülékek" Olyan békések ők is, és folyton körülöttem legyeskednek :D

Álmomban nagyon küzdöttem valaki ellen, aki bántani akart. Végül is csak magára a küzdelemre emlékszem. (Nem verekedésre gondolok) Aztán mikor felébredtem körbe karikába fájt a fejem. Ki se szálltam az ágyból, hanem egyből meditálni kezdtem és éreztem ahogy minden fájdalmat elengedek. Az apró sikerekre koncentráltam és kitágultak a mostani teljes sikerré:) Próbáld ki, szívből ajánlom:)De ez még csak az első

De ez még csak az első lépés ... tudni kéne megtartani egy egész napon át ...'

Minden célt, és minden utat.

minden kilátást :)

Persze ekkor jönnek igazán a felismerések ... a jelenre és a jövőre nézve.Andromed:)

Most

Értelek most:) Örülök, hogy felismerted ezeket a dolgokat:)
Üdvözöllek a jelenben:) És hogy tudatosságodban az elmédet mire használod, az már csak kreativitás kérdése:)

Én a céljaimat tudom. Kész. A cél része az útnak. Az út és cél egy. Most van jelen. Nem tervezek holnapra. Ma megteszek mindent és harmónia van. Most az érzésem érzem és nem más mint jelzés. Nem én vagyok a jelzés. Hanem a segítségem a jelzés. A test egy antenna. Az elme a processzor. Ha mind a kettőt elengedem, akkor egy szín, egy íz jelenik meg. Tudok róluk. Még nem 360 fokban. De gyakorlom, és mindjárt úgy is menni fog.

Ha segít neked, hogy kezdesz a hitben hinni... akkor egy olyan segítséget kapsz majd akkor, amikor hiszel a hitben, ami megingathatatlan. Innentől a magad mestere vagy. És a magad tanítványa.

Te is úgy kezded, hogy elengedsz mindent?...

Közben persze ... kapjunk frászt magunktól :)))

Kezdj el irreálisan viselkedni ... és higgy rendíthetetlenül abban amire vágysz ... Ekkor egy maggá válsz ... ami arról a fáról érkezik - a jövőböl - ... beékelődve a jelenbe ... amivé ... TE MAGAD leszel ...

Azt hiszem ... ennél pontosabban nem fogalmazhatom meg ... és ... köszönöm hogy megkérdeztél, hogy erről ... számomra is meglepő mélységekben, elgondolkodhattam.:)))

:)))

Várj ahhoz még egy kicsit úgy kell élnem ...

:)
Ez az írás is egy rövidke "úgy élés" eredménye :) ... na várj csak ... legyünk türelemmel felismeréseink elérkezéséhez ...

Egyszerűen a titokról van szó ... csak az a szitu hogy én, most ismerem fel ... hogy ez mi is a valóságban ...
Valamelyik blogban olvastam hogy: Ha elakarsz érni valahova; öltözz úgy mintha már ott lennél.
Persze ehhez kell egy megfelelő cél ... amiről már egyszer megbizonyosodtál ... hogy az a valami jóval magasabbról származik mint ahol te vagy.
Valami ami annyira tiszta érzés ... hogy azért mindent feláldoznál ... valami olyan """""szent""""" cél ... amiről te ... te ... - magad által lesajnált kis ego :) - még is tudsz
Vagy is adott esetben ... ilyen lehet a gyógyulás ... mivel az egészségre emlékszel ...
A lényeg hogy emlékezz ...
Mert az amire érzelmeiddel, gondolataiddal teljességgel ráhangolódsz ... csak emlék ... csak VALÓSÁG lehet.
Ez olyan mint egy jövőről szóló emlékezet.
Fogadd el hogy egészséges vagy ... és engedd el ... engedd el a módszert ... fogadd el hogy módszer nélkül ... út nélkül ... lábnyomok nélkül ott vagy ... ahol kell.

Kiskoromban egyik kedvtelésem az volt (télen) hogy messziről beléptem ... beugrottam a szűz hóra. És úgy álltam ott mint aki odatermett :))
Elképzeltem azt hogy csak oda lettem ... hisz nincs körülöttem idáig vezető lábnyom.
Jézus szinte a tanítványai elméjébe lopta a hitet. Azt mondta nekik ... minden megadatik ... ha a nevemben kéritek. A tanítványok tudták hogy Jézus mindenre képes. Ráadásul pont Jézus mondta nekik hogy ha a nevében kérik ... meg lesz ... elkerülhetetlen volt hogy higgyenek.
Az élő bizonyosság mondta hogy: SEGÍTEK! OTT LESZEK! MEGADATIK NÉKTEK!

Ez olyan mintha Istent hirtelen megpillantanád ... és szavak nélkül adná a tudtodra: ... ugyan az vagyok. Mondja ő ... és mondja te ... :)))) EGYEKKÉNT mondjátok ... ezért a mondatnak értelmetlen lenne megszületnie.

Akik tudják a választ, nem értik a kérdést :)

Szűz hó ...

Mindig az az út marad járható ... amire térkép nélkül találsz rá.

A térkép az elméd ... a térképen szereplő utak: a hogyan
... A térkép önmagának keres ... önmagában utakat ... abszurd ... az elmédet lábadként lásd ... és ne útmutatásért faggasd ...

Ha leállítod az ilyen jellegű ... önmaga jelentőségét megsokszorozó gondolatsort, a hogyanok Istenülését ... akkor jönnek váratlanul ... mennyei célok ... egyenként lebegnek be eléd ... és bármelyikért meghalnál örömest ... na ha egy ilyet meglátsz ... idézd fel az érzést minden nap ... de ne úgy mint ha fel kéne idézned ... hanem úgy mintha csak pár percre léptél volna ki ... elszívni egy pár szál cigarettát ... ami káros ... de legalább megnyugtat ... és hagyja hogy elfeledd akár még azt is hogy célul tűzted ki azt hogy a célodról úgy gondolkodol: hogy már ott vagy. Felejtsd el hogy nem vagy ott. Ha valamire vágysz ... felejtsd el hogy nincs ... ha valaki kérdez hogy hol van ... mondd azt hogy nem tudod ... és légy hálás azért hogy még is birtoklod ...

Bevallom, nekem ez; a szerelem. És itt, ... most ... szívesen várnék tanácsokat ... Bevonzható?
Deni rólad meg tudom hogy családod van ... nem tudom milyen egy családos ember céllátása :) ... de egészen biztos hogy a te életedben vannak olyan rád leselkedő ajándékok :) amelyekről még nem tudsz ... adj lehetőséget magadnak arra hogy megsejtsd őket ... ha pedig megsejtetted őket ... higgy bennük.
Persze nincs annál könnyebb mint ezt az egészet; ... csak mondani :) Még is ... más nincs ... beszélünk róla ... és kezdünk hinni a hitben :)

Isten lehetőséget adott arra hogy megteremtsünk BÁRMIT ... amire szívvel ... lélekkel vágyunk. Ehhez pedig nem az szükséges hogy módszerekben bízzunk ... hanem az hogy lélekben ... gondolatban ... érzéseinkben ... minden vonatkozásunkkal együtt ... aggódások nélkül ... beleugorjunk abba a világba ahova EL AKARUNK ÉRKEZNI

... a szűz hóban álljunk meg, ... és nézzük végig, ahogy a lábnyomaink ... apránként ... megérkeznek hozzánk ... ................Andromed:)

Most

Írj még erről kérlek, mert nem értem:)

Köszönöm testfényem:):)

... örülök hogy ha segíthettem ...

megérteni, hogy a csoda mi vagyunk ... és nincs szükség rá tovább várni ...Andro

Milyen tiszta,konnyed es boldogsaggal teli erzes a szellel magasba roppenni,lebegni, es tudni a vegtelent!
"A szenvedes,szenvedes nelkul is elkerulheto...Hittel."
Koszonom,hogy olvashattam gondolataidat.

Szeretettel,
felebarat...

... El is felejtettem ... elmondani honnan tudom ezt ... Jézus ugyanis azt mondta: az én nevemben kérjétek ... sokan nem értik ezt ... az ő nevében való kérés azt jelenti: Te: ő vagy ... és ő kéri ... aki vízen járt ... aki holtat támasztott ... aki azt mondta: hogy ha akkora hitetek lenne, mint a mustármag, akkor azt mondanátok a hegynek: ugorj a tengerbe, és az megtenné ... az aki szeretett (szeret) és akit szeretett (szeret) Isten ... Krisztus azonosult velünk ... és mindent nekünk adott abból, ami az övé ... mindent ... még a személyazonosságát is ... megdöbbentő hogy ettől többet ... már nem is kaphatunk ... ezért áll ... inentől fogva ... minden ... RAJTUNK.