Látomás a Magyarság feltámadásáról

látomás a magyarságrólNagyon régóta bennünk él ez a vágy. Nem csak bennem. Hogy újra szép lesz. Méltó régi, nagy híréhez. Hogy újra életre kelnek a hősök. Bennünk. Mindannyiunkban. Mit tehetünk ezért a mindennapokban, ez a kérdés. Hogyan csináljuk? Emlékezni kell... de nem csak nagy szavak kellenek és ritka pillanatok, felvillanások...Hogyan építsük be mindennapjainkba ezt a tudatosságot, ezt az útmutatást? Hogyan adjunk gyermekeinknek hőslelket, ha magunknak sincs, ha mi is gyarló hétköznapi csetlő-botló emberek vagyunk?

Meséljünk.
Álmodjuk vissza magunkat a KEZDETEKHEZ. Ahonnét indult minden. Teremtsük újra. Menjünk végig velük álmokon, vágyakon, küzdelmeken, csodás tájakon, s találjuk meg újra a varázslatos völgyet, ahol két folyótündér táncol, hol piros pipacsok és fehér margaréták nyílnak zöld mezőben, lássuk újra az ő szemükkel és érezzük az ő szívükkel, egyesítsük szívünk dobbanását az őseink szellemével. Így hívnak minket nap mint nap.

Komjáthy István: Mondák Könyve
a legalkamasabb csoda ennek az új valóságnak a megteremtéséhez.Varázslatos nyelvezete tündérfénybe burkol, a magyar nyelv csodáját mutatja meg újra, mert ezt a szép nyelvünket is elfelejtettük használni, sajnos...Mert ez a nép a napkeleti bölcsek bölcsességével élt a természettel egybesimuló imádságban. Hősei Isteni jellemvonásokra tanítanak, élő példaként járnak előttünk. De elfeledkeztünk róluk. A Keresztény Kultúra betörése megosztotta a Magyarság erejét, mert elvágta a gyökereit, így aztán könnyen sebezhetővé vált. Elveszítette az EGYSÉGTUDATÁT. Elfelejtettük kik vagyunk, honnan jöttünk, pedig génjeinkben állandóan ott lüktet ez a vágy , HAZATALÁLNI végre! Mi csak egymás szívében lehetünk újra otthon, hiszen tudjuk. Ezt az új világot csak mi teremthetjük meg, mindannyian, együtt. Mi vagyunk a SZABADSÁG VÁNDORAI, ahogy azt nekünk Demjén oly szépen megénekelte,hogy áldja meg az Isten minden egyes lélekzetét.

Neale Donald Walsch Beszélgetései nekem a Bibliám, minden benne van, amit tudni kell, amit érezni kell hogy az ember rendben legyen. Az Első könyvem valahol elkallódott az univerzumban, de a második végszava, ezt úgyis be kell gépelnem előbb vagy utóbb, hát mért ne most? Ez is olyan mindennapi kötelező olvasmány, hogy el ne felejtsük, honnan is érkeztünk s miért is vagyunk itt... Ne feledjétek...Mi ARANY ATYÁCSKA Népe vagyunk!
Ő így szól hozzánk:
"Soha többé ne lássátok magatokat a másiktól elkülönülve, és ne lássátok magatokat Tőlem elszakadva.Mindig csak a teljes igazságot mondjátok,és csak a legteljesebb igazságot fogadjátok el rólam.Az első döntés maga után vonja a másodikat, mert mihelyt látni és érezni fogjátok,hogy Mindannyian Egyek vagytok , nem fogtok igaztalan kijelentéseket tenni, elhallgatni lényeges adatokat, és tökéletesen átláthatóak lesztek egymás előtt, mert tiszták lesztek,miként ezt saját életetek megköveteli.
De ez a paradigmaváltás nagy bölcsességet, bátorságot és következetes elhatározást igényel. Mert a félelem és rettegés felfalhatja ezeknek a csodálatos igazságoknak a magvát és tartalmatlannak tüntetheti fel őket - ha hagyjátok! A Félelem elferdít, megaláz, pusztít. A félelem a legnagyobb ellenségetek.
Akkor fogjátok elérni és megvalósítani a Társadalmat, ami után sóvárogtok, mikor tisztán látjátok a végső Igazságot, hogy amit másokért tesztek, azt magatokért teszitek, amit másokért nem tesztek meg, azt magatoknak nem teszitek meg, hogy mások fájdalma a ti fájdalmatok,hogy mások öröme a ti örömötök, és hogy amikor megtagadjátok egy részét az egésznek, magatok egy részét tagadjátok meg. ITT AZ IDEJE, HOGY VÉGRE ANNAK LÁSSÁTOK MAGATOKAT, AKIK VALÓJÁBAN VAGYTOK, s így végre láthatóvá tegyétek magatokat. Mert ha ti, és Istenhez fűződő igaz kapcsolatotok láthatóvá válik, akkor MI Megoszthatatlanná válunk. És semmi sem fog elszakítani minket soha.
És amikor teljes mértékben felvilágosultak lesztek, azaz ismét kitölt titeket a FÉNY, akár azt is választhatjátok, hogy visszatérjetek a fizikai létbe mások emlékeztetésére. Dönthettek így, hogy ebbe a látszatvilágba elhozzátok a FÉNYT, amelyet így mások is megláthatnak. Akkor a 'FÉNY HORDOZÓI' lesztek. Az ébredés része lesztek.
Vannak, akik ezt már megtették. Azért jöttek közénk, hogy segítsenek rájönni, kik vagyunk. Hogy segítsenek EMLÉKEZNI arra, kik vagyunk! Ő már megtapasztalták a legmagasabb élményt. Ők már csak arra vágynak, hogy elhozzák nektek a jó hírt - Isten útját és létét fogják megmutatni nektek. Azt fogják mondani: "Én vagyok az Út és az Élet. Kövessetek." Azután meg fogják mutatni nektek, hogy milyen az Istennel való tudatos egyesülés örök dicsőségében élni, amit Iseni Tudatnak nevezhetnénk.
MI MINDIG EGYÜTT VAGYUNK, TI MEG ÉN. Nem tudunk nem együtt lenni. Ez egyszerűen lehetetlen. Gyakran mégis ennek az együttlétnek az öntudatlan éményében éltek. Amikor Tudatosan kinyilvánítjátok a Végső Igazságot, példaként fogtok állni mások előtt, akik feledékenységben élnek. ÉLŐ EMLÉKEZTETŐvé váltok. És ekképp megmentetek másokat attól , hogy örökre elvesszenek a feledésben.
Ez a pokol: örökre elveszni a feledésben.
De ezt nem fogom megengedni. Egyetlen báránynak sem fogom megengedni, hogy eltévedjen, hanem el fogok küldeni...egy pásztort.
Bizony, számtalan pásztort fogok küldeni, és dönthetsz úgy, hogy te legyél egyikük.
Bizony.
Dönthetsz így. "

HozzászólásokDrága Lángvirág :)

Köszönöm.... az érzést.... köszönöm hogy EGY lehetek VELED.....
Itt vagy a lelkünkben.... itthon vagy.....
Végtelen szeretettel: Boldogság :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Köszönöm, Secret Admin!

Köszönöm! Szívemben veletek vagyok, de most még itt, messze Írországban, nemsokára én is hazatalálok!A mosoly népe :)

Hát a Mosolyogj Magyarország Mozgalom pont erről szól, következő akciónk pedig holnap reggel :)))) Már úton van a NAGY változás!