Lee Harris – a közvetítő

lee harrisStory Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti channeling-re: JELENTKEZEM!


Nemrég olvashattatok Story Watersről, egy angliai médiumról. Néhány éve egy másik híres médiummal, Lee Harris-szel együtt is tartanak közvetítéseket. Lee dalszerző, szövegíró, nagyszerű albumai vannak, amelyekről nem egy dala toplistás Nagy-Brittaniában.

A zenéjét megízlelheted a venusman.com oldalon. Nagyon kellemes, helyenként meditatív, néhol meg nagyon vidám zenét ír. Emellett elég gyakran végez kreatív munkákat a filmes és a színházi világban. A zenéről azt mondja, hogy ez is és minden más kreatív tevékenység is gyógyító erejű. Sőt, a kreatívitás tulajdonképpen a közvetítés egy másik formája.

Elég hamar, már gyermekkorában kiderült, hogy Lee igen érzékeny, komoly intuitív hajlama van, de csak a 90-es évekre fejlődött ki igazán. Eleinte csak a barátainak, ismerősöknek közvetített, aztán rábeszélték, hogy ajánlja fel a képességeit mások segítségére is, és csináljon nyilvános channelingeket. Nagyon hamar híre ment a csatornázásainak és azóta is rengeteg híve van. 2004-ben hozta létre a Guidance2012.com oldalt, ami a channelingek alapján készült írásainak és szolgáltatásainak a honlapja. Olvassátok el, megértitek, hogy miért látogatják több ezren a világ minden táján. Mostanra több száz embernek végzett személyes közvetítést is, de nagyon sok tapasztalata van a csoportmunkáról is, mert elég gyakran szervez elvonulásokat, meg workshopokat.

Lee és az általa leközvetített szellemi vezetők egyik legfontosabb tanítása, hogy a szívedre hallgatva kell élned az egész életedet. Ha így teszel, az elméd helyett (amely nagyon könnyen tévhitek csapdájába kerül és elvisz a belső igazságok felismerésétől) az ösztöneid veszik át az irányítást és akkor korlátok nélkül, örömben és bőségben élheted az életedet, de a szeretetteidnek is ugyanezt az életérzést adhatod át. Lee egyik legnagyobb hatást kiváltó közvevítése a „The Assimilation of the Now” volt.

Itt olvashatod Lee egyik közvetítésének részletét magyarra fordítva:
„Isten hozott életed legnagyobb utazásán! Kapcsold ki a biztonsági övedet, ha kész vagy arra, hogy befogadd a változást hozó felszabadulást!
Kérlek, hagyd hátra a bőröndjeidet; a jelenben nincs szükséged a múltra. Már minden a kezedben van, amire szükséged lehet. Ideje felszállni! Rá fogsz jönni, a felszabadítás és a teremtés képessége egyetemes.
A mi spiritualitásunk talán kicsit új, kicsit más, de remek kihívás és nagyon élvezetes!
Készen állsz arra, hogy befejezd az önmagadon kívüli keresést, és megtaláld saját, legbelülről származó egyedi válaszaidat? Önmagad cselekvő felszabadítása csak döntés kérdése. A mi dolgunk, hogy kapcsolatba lépjünk azzal az éneddel, amely képes meghozni ezt a döntést. Ez nem arról szól, hogy emberi önmagadat feladod isteni valód (lelked) kedvéért, hanem arról, hogy emberi önmagadat egyesíted lelkeddel, s ezáltal lehetsz Minden, Ami Vagy – egy égi lény, emberi formában."

Az egyik legfontosabb dolog, amit át szokott adni üzenetként, bárhol is jár, hogy meg kell tanulnunk erőlködés nélkül, lelki, szellemi szabadságban élni. Hasonlóan Storyhoz, Lee is azt mondja, hogy nincs más dolgunk, mint elfogadni, hogy egyszerre rejlik bennünk emberi és isteni lényünk. Így lehetünk önmagunkkal egyensúlyban és teljességben, a félelmek helyett az álmainkat váltja valóra az életünk. Lee egyik nagyon fontos mondata, hogy az öröm, szeretet és a bőség nem jutalom, amit ki kell érdemelni, hanem hozzátartozik mindannyiunk létezésének természetes állapotához. Lee és Story közvetítésein megnyugtató, békére és harmóniára tanító üzenetek érkeznek az egész emberiség számára.
Story Waters és Lee Harris 2008. októberében Budapestre jön! ...további információk!
Itt tudsz jelentkezni az október 11-12-i budapesti közvetítésre (channeling): JELENTKEZEM!HozzászólásokLee es a Story...

Nagyon de nagyon izgi....
Csak igy tovabb szervezo csapat, csak igy tovabb...
Minel tobb channeling lesz itthon, annal hamarabb valtoztatjuk meg az energiajat az orszagnak.
Draga kis hazanknak nagy szuksege van a szeretetre es a gyogyito energiara napjainkban...
megegyszer koszonjuk a szervezoknek ezt a lehetoseget.

VukKöszönet a "cikkért" Admin:)

Ez a pdf nagyon jó.Amelett,hogy érdekes.
Bár "nyilvánvaló".Úgy értem,az,amit közzétettél nekünk,benne van a lényeg.
Olyan egyszerűséggel "beszélnek" ezekről a dolgokról,hogy úgy érzem,csak én fordítok olykor túlzott figyelmet egy-egy dologra,közben ha csak szimplán a bizalom megvan magamban,az energiákban és figyelem az érzéseket,vagyis nemcsak figyelem,hanem veszem is a jelzéseit és ráhangolódva cselekszem vagy éppen nem,minden a Rendje szerint megy.
Hogy ez milyen jól van "kitalálva" :)))
Csúcs,komolyan...

Már csak a belső örökös beszélőkét kellene halkabbra venni.Bár az az érzésem,ha a fentieket alapul véve történik ami kell,hogy történjen,akkor ő is elcsitul:)Csak info,

a guidance2012 nem abban a formában működik,ahogyan vártuk,azthiszem,viszont a limitlessness.com már okés lesz.
Vagy ez: http://kula.alienation.com/LeeHarris.pdf

Szép napot:)Szuper! Holnap lesz mit

Szuper! Holnap lesz mit "mazsoláznom", köszönöm az ismertetőt és a linkeket!
Alig várom, hogy ráhangolódhassak:-)
Jó éjt:-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Jó kérdés, mert nehéz

Jó kérdés, mert nehéz folyamatosan jó érzésben maradni.

De nem is biztos hogy kell, hiszen a jót csak akkor tudjuk értékelni, ha közben tapasztalunk rosszat is. A lényeg szerintem inkább az, hogy minél több jó, és minél kevesebb rossz tapasztalatot gyűjtsünk be. Minél előbb keveredjünk ki a rossz érzésből... és minél tovább maradjunk a jó érzésekben!Húúú,Admin kedves,

"szívedre hallgatva kell élned az egész életedet".
Ha most azt mondanám,hogy na jó,de mikor "szól" a szívem az eszem helyett,akkor ezt már is az eszem mondta,vagy az,amit nevezhetnénk átvitt értelmű tudatosnak.Vagyis akkor már nem a szív.
Mivel a szív alatt az érzelmeket értjük,így erre kell érteni.Ugyebár.Húú,na ezt most jól kifundáltam:))
Szóval,ha a szívemre hallgatva kell élnem az életemet,akkor máris hatalmas öröm szabadul fel bennem,nem csupán azért /na,most jön az eszes megmagyarázás,ami érzelmek szempontjából feleslegesen sikertelen próbálkozás:)/mert JÓ érzés van bennem,hanem ez azt is jelenti,hogy SZABADSÁGot jelent.Mert nem kell,hogy bűntudatom legyen bármi miatt is,vagyis nem kell agyonszabályoznom az életemet,hogy,neki így lenne jó,amannak meg amúgy,nekem meg a végén sehogy éás senkinek sem sehogy.Hogyha nekem jó,teljes vagyok,egésznek érzem magam,onnantól minden rendben van:)
Igaz.Ugyebár.
Nade,akkor egy iciripiciri egészen aprócska kérdésem van,egészen bagatell...
Hogyan vagyok képes ezt az állapotot fenntartani?
Persze,belül kell rá megérni,mert ez olyan jól hangzik:),de ha van itt valaki,aki erre megadja nekem a választ,tudom,magamnak kellene,mert bennem van a válasz,szóval,ha elmondja nekem bárki Istennek fia,lánya,hogyan kell vaníliás pudingos mákos mennyei cseresznyés finomságot készíteni,én vagyok az első,aki megcsinálja:)
Viccen kívül.
Valóban ez érdekel,itt szoktam "falba" ütközni.
Egy idő után,amikor úgy alapból jól mennek a dolgok,valami bennem elkezdi kreálni a helyzetet,hogy "történjen" valami,és akkor mindig csak nyűglődés van.
Ezek után remélem,lehetett érteni mit is szerettem volna mondani...
:)
Egyszerűen csak élj úgy és tedd azt,amit szeretnél.
De hogy?
Egyszerűen.
És ilyenkor nem tudom figyelmen kívül hagyni azt,hogy más mit mond.
Ezt a funkciót hol tudom kikapcsolni?

Köszönet minden értékes válaszgondolatért:)
Szép estét
KatisLee Harris és Story Waters...

Én is végignéztem a videókat,elovastam mindent amit lehetett róluk. Szeretnék ott lenni októberben az előadásukon, nagyon felcsigázta a kíváncsiságomat,ahogy hallgattam őket,és Lee zenéjét. Tényleg érdemes megnézni őket az oldalon ....fénysugárHát de jó! És milyen jóképű!

De jó lenne ismerni a többi üzenetét!Bár ez is nagyon ütős, hiszen egybevág a titokéval!
Nem kiérdemelni, hanem életrekelteni, mert hozzánk tartozik!
Ez nagyon szuper!
Köszönet érte Imrénknek!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huEngem megérint Lee Hariss ahogyan...

Engem megérint Lee Hariss ahogyan közvetít. Mindig jó olvasni róla, de legfőképpen hallgatni őt.

Ezt nézzétek meg annyira tanulságos az anyaságról beszél, de mindet ajánlom.: http://www.channeling.hu/index.php?oldal=vide%F3k
szeretettel: Juvina

" Bölcs ember az ,aki megérti,hogy csak az azonos önmagával,amit az adott Most pillanatában választ."