A budapesti videó (Lee és Story üzenete)

videó, üzenetEbben az üzenetben Lee és Story csodálatos őszi látogatásukról és a márciusi visszatérésről írnak. A budapesti, októberi rendezvényen többen ott voltunk, így a videón elég sok ismerős arcot láthattok :-)

LEE ÉS STORY ÜZENETE: "Nagyon várjuk már, hogy visszatérjünk Budapestre 2009. márciusában. Az első látogatásunk nagyon különleges volt – 2008. októberében - és nagyon élveztük a kétnapos erőteljes munkát, amit azokkal együtt végeztünk, akik részt vettek a szemináriumon. A márciusi eseményt hasonló gyógyító energiák fogják övezni, de lehetőséget is nyújt majd arra is, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat.
Lehetőség lesz arra, hogy emlékezz, ki is vagy valójában, és hogy többet megtudj belső tehetségeidről és képességeidről. Ez a célunk, és ahogy mindig, a résztvevők energiájával, azaz a ti energiátokkal fogunk dolgozni, kiderítjük, mi zajlik bennünk és a világban abban pillanatban.
Öt hónap után ez lesz az első élő szemináriumunk, sőt 2009. márciusa és áprilisa energetikailag nagyon "eleven" hónapnak ígérkezik, így az esemény időpontja tökéletesnek tűnik. Ha úgy érzed, szívesen eljönnél, hogy velünk legyél, szeretettel várunk. Eljöhetsz csak az egyik napra, de részt vehetsz akár az egész hétvégén is. Mindkét nap fogunk csatornázni, válaszolunk a közönség kérdéseire, lesz vezetett meditáció, jelen lesznek gyógyító energiák, és beszélgetünk az emberi természetedben rejlő lélekről, és hogy hogy éld meg, hogy élj vele nagyobb örömmel és teljességgel.
Nagyon várjuk az újabb találkozást, és nektek, akik a felfedezés útját járjátok, kívánunk a kereséshez szeretetet, békét és világosságot."

Lee és Story

Aki szeretne részt venni a márciusi channeling-en, itt tud jelentkezni: http://www.channeling.hu/

És íme a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=HurL3c0pkoo

Aki szeretne részt venni a márciusi channeling-en, itt tud jelentkezni: http://www.channeling.hu/

HozzászólásokHello, ez az :-)) Senki sem

Hello, ez az :-)) Senki sem találja? :-DDD