Lee Harris közvetítésének írott változata a Boldogságról

közvetítés, Lee Story, channelingAhogy a boldogság a szíved "üzemanyaga", úgy a boldogság az életed "üzemanyaga" is. Amikor boldog vagy és amikor nagyon magas szintre sikerült emelned az örömérzést legbelül, akkor a negatív energiák, és a negatív élmények nagyon nehezen érintenek meg. Amikor megtanultad hogy kell létrehozni és megtartani annyi boldogságot amennyiről beszélek, és ez az az út amelyen már jónéhányan átmentetek és úgy ismeritek, hogy az "ébredés" állapota, a "megvilágosodás", - csak hogy értsd - nem azt jelenti, hogy mindazok akik már ezt átélték olyan magasan "repülnek" állandóan, mint egy sárkányrepülő.
De ez azt jeleni, hogy van egy olyan szint ahova mások negatív energiája már nem tud eljutni, és rád hatni.
Mert már nincs szükséged mások negatív energiájára és jelenlétére, mint egy leckére, amiből tanulnod kell.

Szóval az egyik oka annak, hogy miért beszélek erről nektek ma, az az, hogy nagyon sokan nagyon fáradtak vagytok, ahogy így végigmentek a "megvilágosodás" ösvényén, mert ez egy igen fárasztó folyamat - persze közel sem olyan fárasztó, mint azoké, akik még nem indultak el ezen az úton. De az egy teljesen más történet és általában erről még nincs teljesen tudomásuk.

De a lényeg az, hogy az elkövetkező években több és több Öröm és Boldogság jön majd sokatok életébe. És ez egy olyan valami, amint meg fogsz tanulni, hogy kell elsajátítani, fejleszteni, de a legfontosabb mindettől függetlenül: mennyire vagy nyitott arra, hogy Örömöt és Boldogságot tapasztalj a hétköznapjaidban.

Egy válasz jön általában tőletek amikor felteszem ezt a kérdést. Még most is ebben a szobában. A Félelem. A félelem a boldogságtól, a félelem az olyan sok boldogságtól ami megváltoztatná az életed. Az életed, amit most ismersz, nagyon is megváltozna. Egyik napról a másikra képes az életed megváltozni, ha olyan szintre emeled a boldogságot önmagadban, amiről én beszélek.
De gondolj bele, csak egy pillanatra, mert amikor te önző
módon a boldogságodat kezded el "szolgálni", minden megváltozik körülötted és minden nagyon-nagyon gyorsan elkezd majd előre haladni.
A fejlődésed alatt, nagyon fontos, hogy ne fejlődj túlságosan gyorsan, és nagyon fontos hogy egyensúlyban fejlődj önmagaddal.

De befogadni a boldogságot a mindennapjaidba, a hétköznapi életformádba, az egy kulcs és fontos azok számára, akiket az élet megsebzett.
Enyhítése, és elengedése a sok különféle emberi útnak, az emberi érzelmeknek. És természetesen mindazok, akik itt vannak ma este és akik olvassák a sorokat, ez mind egy lehetőség, amin elgondolkozhatsz egy pillanatra.

Hogy tudod a boldogságot a mindennapjaidba beépíteni tudatosan?
Sokatok még most is a jövőben él és álmodozik, hogy majd egy nap ilyen és olyan boldog leszek, én ezzel tisztában vagyok. De ami ennél sokkal fontosabb: Mi az öröm az életedben ebben a pillanatban??? A Mindennapokban? És hol találhatsz több és több örömteli pillanatra?
Hogy, hogyan tudnád a házimunkát elvégezni gyorsan, hogy azzal mar ne keljen törődnöd, hogy több és több kellemes pillanatot tudj magadnak okozni. De ne érts félre, lehetséges, hogy éppen a házimunka végzése okoz örömöt.
Ahogy mar korábban is elmondtam, az Öröm az nagyon is személyes dolog. És ez fontos, hogy megértsd. Néha biztosak vagytok abban, hogy mi az, amiben elvileg örömöt kellene, hogy találjatok. Például, a cinikus embereket igazi örömmel tölti el, amikor cinikusak lehetnek. s nem szabad őket ebből a "szerepből" kiszakítani, mert őszintén örömöt lelnek a
cinikusságban. Kérdezd meg tőlük, ők megmondják neked.
Szóval, nagyon fontos hogy lásd: az öröm és boldogság arról szól, hogy Neked mire van szükséged, ki vagy és mi az, amiért a földre jöttél tapasztalni, felfedezni? Csak és kizárólag Te tudod, hogy mi az, ami a számodra igazi boldogságot, örömet okoz, és Te vagy az egyetlen felelőse az örömödnek!

És a másik dolog: némelyeteknek voltak olyan gondolatai néha, hogy mi az, amit rosszul csinálok? Nem, nem, ez sajnos nem egy segítő gondolat, és ezt te is jól tudod.
Ez inkább arról szól, hogy te folyamatosan haladsz az életed különböző területein, és ez általában úgy néz ki, mintha egy nyolcas alakban járnád az életed útját.
Egyik körből a másikba jutsz, és vissza a közepébe, de addigra mar minden egy kicsit jobbra fordul körülötted.

Ki szeretnélek hívni egy "harci feladatra" kérdésemmel; Mennyi boldogságra és örömre tudsz koncentrálni egyfolytában?

Ez nagyon egyszerű, bár nem tűnik egyszerűnek. Sokszor az emberi agy, túlkomplikál dolgokat, emberi kapcsolatokat, embertestben lévő szituációkat, hogy könnyen el tudja venni a figyelmed a Boldogság megteremtéséről.

Az energiatested már születésed óta létezik. Sokatok reinkarnálódott is jónéhányszor, és lelkileg nőtt, fejlődött, elengedett dolgokat a múltból, más életekből, de az energiatest mindig is emlékszik arra, hogy mennyi boldogságot engedtél be az életedbe és emberi életed során nyert tapasztalataidba, és hogy mennyire hiszed, hogy mennyi boldogságot "érdemelsz" meg, és kaphatsz meg az élettől.

Szóval tedd fel a kérdést önmagadnak csendben, amíg olvasod a soraimat. Van e kimondott oka annak, hogy ne érezz boldogságot a legmagasabb szinten és állandóan? Van e valaki az életedben, aki nem "nyerne" abból hogy te állandóan boldog vagy? Most lehet, hogy ismerőseid, barátaid szavai csengenek a füledben, hogy például te elmentél egy utazásra és hogy örömteli élményekkel jöttél haza, az nekik nem okozott örömet, ugyan is az ő szemükben te magad mögött hagytad őket, és önző módon el mertél menni nyaralni.
Tehát, állj meg egy pillanatra és értsd meg az igazi kapcsolatod a Boldogsággal,
mert nagyon sokatoknak, akik már elindultak a "megvilágosodás" útján, az egyetlen dolog, ami hiányzik a tudásotokból, és nagyon segítene az előrehaladásban, az a Boldogság és a kapcsolatod a Boldogsággal.

Nagyon sok munkával jár amikor elindulsz az "ébredők" útján, ahogy azt már te is tudod. Sokszor kérdezitek, ez valaha is jobb lesz?
Mikor fogom magam jobban érezni? Akkor, amikor emlékszel rá és rájössz, hogy a jó érzés, a boldogság, az legbelülről jön. És sem egy tanár, sem egy kívülálló személyiség nem lesz képes arra, hogy boldogságot hozzon az életedbe, csak és kizárólag TE vagy a felelős azért, hogy ezt a mindennapi életedbe behozd és beépítsd.

Akkor most gondolkozz el mindarról, amiről eddig beszéltünk, és próbáljuk meg praktikusan végiggondolni. Holnap, amikor felébredsz, írhatsz egy listát, amiben felsorolod mindazt a tevékenységet, amit nagyon szeretsz csinálni.
Ebből egy sorozatot készíthetsz hetente.
Logikusan is felfoghatod ezt a dolgot, mint egy kísérletet, ahol te vagy a kísérleti alany. A „kísérletben” folyamatosan növeled az "örömteli percek" adagot.
Egy idő után, keresztül mész különböző szintű örömökön, amiből látni fogod, hogy mi az, ami nagyon magas szintű örömet okoz és mi az, ami csak alapszinten örvendeztet meg.
A kedvenc házimunkád végzése után később már repülőgépekből fogsz kiugrálni, mert már az lesz, ami igazi örömet okoz.(mosoly)

HozzászólásokBoldogság:))

Na én aztán biztosan nem!Ez olyan,mintha azt mondanám,igen,pedig nem:)))
Tuti,hogy nem fogok ejtőernyőzni:))))
SzikretAdminImi,nagyon-nagyon köszi,hogy megosztottad:)
Ehhe,ez azért most furi...
Épp jöttem vissza a boltból,még sötét van amúgy,és a tegnapi reggelhez képest vagy 8 fok pluszba,nagyon enyhe az idő.Madarak énekelnek,lágy szellő fújdogál,és olyan,Olyan Jó Érzés lett bennem.Hangosan elkezdtem beszélni magamnak,hogy dejó ezmegazmegmindenésmitszeretekésáldassékminden:))/az utcán csak én voltam meg a fák és madarak:)/
És erre tessék.
Mit olvasok?
Pontosan Ezt.Ami bennem is ott motoszkál.
Hűdejóezavilág.
Azért jól ki van találva.
Ugye?:)

Nyahh,szépséges napot mindannyiótoknak;)
Pusszantás:))
KatisDrága ÖBI!

KÖSZÖNÖM!!!

Nem volt egy órája, mikor arra gondoltam, nem válaszol senki a kérdésemre... és erre tessék, és pont TE... Ez most nagyon jól esett!!!
Azért is szeretem olvasni a bejegyzéseidet, mert közben a Te hangodat hallom... nem a sajátomat, mint más írásoknál... HMMMM...
Furán Jó Érzés Ez!!!
Elolvastam korábbi blog bejegyzéseidet is, immáron nem először... JÓ VOLT!!!

Az az érdekes érzésem van e két fiatalemberrel kapcsolatban, hogy amiket olvasok tőlük, az nem tartalmaz számomra új információkat...
Ráadásul felgyorsult belső folyamataim okán, kicsit megerősödött a tartózkodásom is a másoktól jövő ismeretekkel szemben... (azt hiszem ez természetes...)
Mindezek mellett azonban motoszkál bennem valami, régen tapasztalt, izgatott kíváncsiság, ügyükkel kapcsolatban... Biztos ismered ezt a vibrálást :)

Bízom benne, hogy még lesz alkalmunk erről bővebben és szóban is értekezni... Talán egyszer "műsorra tűzzük" a Harmóniában...:) :) :)

Országos Ölelés Neked!!! És még egyszer KÖSZÖNÖM!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaDrága Zorbám :)

Sokadmagammal ott voltam október közepén, amikor ez a két fiú csatornázott nekünk. Hát tényleg valami fantasztikus élmény volt, mert általuk nekünk is könnyebben és tisztábban megnyílt a mindenség.
Az én élményeimről is olvashatsz az alábbi blogokban:

Márciusban újra jönnek, én tutyi hogy megint elmegyek, márcsak azért is, mert VALAMI VAN :))))
De ez majd kiderül a jövőben :))))
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kedves ébredező!

Nagyon nagy igazság volt, amit írtál! Én is voltam ilyen helyzetben, igaz az én zártabb világom (most sem vagyok a szabadság és korlátlanság csúcsmintaképe) nem volt olyan kegyetlen, mindössze zárt.:) Az én szemszögömből olyan, mintha magától történnének az események... külső erőltetésre nem megy... Hogy mit tehetünk ilyen emberekkel? Szerethetjük őket, ameddig engedik. Hidd el ez tényleg a legtöbb, amit tehetünk. Továbbá bízhatunk benne, hogy a bennük elültetett mag egyszer kikel és merik megtapasztalni önnön korlátlanságukat, és azt ahogy egyre több szeretetet engednek meg maguknak és másoknak. Miközben ezeket a sorokat írtam folyamatosan az vízhangzott bennem:
"25 évig én is így éltem!"A boldogságról

Azt tapasztalom,hogy az emberek nem merik élni az életüket,így a boldogságot is elutasítják.Kiépítenek maguknak egy sémát,amiben biztonságban érzik magukat,attól függetlenül,hogy nem érzik benne jól magukat. Az a szörnyű számomra,hogy még meg is magyarázza,hogy ezek nélkül a kapaszkodók nélkül elveszne és ebből kifolyólag változtatni képtelen.Amikor lehetősége nyílna egy kis öröm megélésére azt is visszautasítja,tehát egyszerűen tehetetlen vagyok velük szemben.Tudom ez az ő választásuk.
AndreaMegnéztem pár írást...

... és videót erről a két bácsiról... eddig csak a nevüket ismertem ,semmi többet...

Most sok vegyes érzésem és gondolatom van velük és az engem ért impulzusokkal kapcsolatban...

Ha valakinek van személyes tapasztalata vagy volt kapcsolata e két úriemberrel, szívesen meghallgatom vagy elolvasom élményeit...

Előre is Köszönöm!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorbaLaár Andrást kérdezték...

... egy tv riportban, a buddhizmussal kapcsolatban...

-Mit jelent számára eme világnézet?
Azt válaszolta, számára ez hozta meg az állandó boldogságot...

A riporter visszakérdezett: -Ez azt jelenti, hogy sohasem szomorú?

-Dehogynem- mondta- engem is érnek nagy veszteségek és tragédiák, DE ATTÓL MÉG BOLDOG VAGYOK...
( és ismeritek azt az arcot, amivel kíséri az ilyen "költői" gondolatokat- sírva nevetünk tőle-vele )

Azt gondolom, a létezés örömének okán érzett Boldogságról beszélt...

A szívembe zártam ezeket a gondolatokat, és sokszor eszembe jutnak, mikor elveszítem a fonalat...

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba