Légy türelmes

Légy türelmesMindennap fejlődsz és tanulsz valamit, még akkor is, ha tudatosan nem is érzékeled ezt az előrehaladást. Amint később visszatekintesz majd életednek erre a szakaszára, meg fogod érteni, hogyan illeszkednek egymáshoz a kis darabkák. Meg fogod látni, milyen áldásban volt részed, és mennyit tanultál ebben az időszakban.
Kedvesem, néha túl szigorú vagy önmagadhoz! Oly hosszú utat tettél már meg, és mégis megbünteted magad azért, mert nem haladsz elég gyorsan, vagy mer nem jutottál elég messzire. A mai napra szóló üzenetünk tehát az, hogy légy türelmes önmagaddal és az élet folyamatával szemben. Minden dolgot a mennyország időzít - miként egy rózsa is egy tökéletes időbeosztást követve fejlődik. Ha kezeiddel szétfeszítenéd a virág szirmait, és erőszakkal próbálnád meg kivirágoztatni, az hamar elhervadna... és ez történne az életeddel is.
Minél türelmesebb állsz hozzá a fejlődés folyamatához, annál tágasabbra nyithatod az energetikai kapuidat, hogy minél több jó érkezzen be hozzád. Add át nekünk az összes aggodalmadat az idővel kapcsolatban, és engedd meg, hogy elkísérjünk ahhoz az örök energiához, ahol létrejön a varázslat.
(Angyalok)
csepp

HozzászólásokKöszönöm Uni :)

és Neked is Drága Csepp :)
Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Kedves Jugik!

Örülök, hogy olvastad...
cseppKedves Csepp!

Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet, a türelmet nekem is tanulnom kell még :-)
Nagyon tetszik a hasonlat a virágszirommal, szemléletes...
Köszönöm, hogy olvashattam!

Szép estét kívánok Szeretettel!
JugikOlyan türelmetlen

Olyan türelmetlen vagyok,mint amilyen szerelmes,pedig 2010 március 19 péntekig csak időm van.Voltam aki mindenhol ott lehettem,és voltam is.Most haza megyek,és a befelé világ a Titok lett számomra.Csak munka,otthon zene semmi hirek,értékessé akarok válni,elindúlni ezen az úton.Ez nekem szólt ;)

Köszönöm.
.
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..