Lehetőségek kánaánja - Erőleves a léleknek!

Jack CanfieldEz a hónap hirtelen két fantasztikus eseménnyel lepett meg, úgyhogy a legnagyobb gondom most az hogy melyiket is válasszam. De még mielőtt elmondanám mi ez, egy kis visszaemlékezés... Tavaly egy csodás utazáson vettünk részt innen a secret oldalról 37-en. Egy nagyszerű csapattal. Igaz, hogy tizenhat órát buszoztunk érte, és nem volt olcsó, de minden percét, minden forintját százszorosan megérte. A 2009. év számomra legemlékezetesebb eseménye és a "nagy" fordulópont a tavalyi évben az én életemben épp ez volt, úgyhogy nagyon hálás vagyok mindezért nektek is, és természetesen annak a tanítónak, akitől olyan sokan kaptunk mind, akik itt vagyunk az oldalon. Ő pedig nem más, mint a Titok filmből ismert

Bob Proctor.

Most júniusban, azaz ebben a hónapban ismét itt lehetőség, sőt, most mindezt duplán élvezhetjük! Épp egyidőben, egyszerre lesz két világhírű tanító a közelünkben. Egyikük a Titok c. film ismert sztárja, sokunk nagy kedvence, az Erőleves a léleknek c. könyv szerzője, a siker nagymestere, Jack Canfield. Az örökké mosolygó és vidám Jack nagyon közel jön most hozzánk, pár óra autózással elérhető Pozsonyban tart előadást. Én biztos hogy megyek és szeretnék vele is, ahogy Bob Proctorral is tavaly kezet fogni, és személyesen beszélgetni egy kicsit kávé mellett. Ő lesz a harmadik szereplő a titok filmből, akit személyesen is megismerek. Remélem hogy most sem egyedül, hanem legalább annyian megyünk mint tavaly Bobbal traccspartizni :-) Na, most jól le is lőttem a poént, mert kiderült hogy én nem a második előadót választom. A tavalyi csapat viszont kettéoszlik, mert sokan inkább Rómába mennek, ott ugyanis egy négy napos komplex program lesz, nem is akárkivel!

Anthony RobbinsA másik előadó a motiválás és a személyiség fejlesztés koronázatlan királya, Anthony Robbins, aki Bill Clintontól a világhírű teniszező Serena Williamsen át megannyi Hollywoodi filmsztár személyes sikeredzője, és előadásain ezrek vesznek részt. Gondolom nincs amber, aki ne hallott volna róla, könyveit több száz nyelvre, többek közt magyarra is lefordították. Most neked is lehetőséged van megtapasztani azt az erőt, amit felszabadít benned. További részletekért kattints ide, most:
Ha regisztrálsz a weboldalon, még ma ingyenesen letöltheted Antony Robbins „Új év, új élet” című elektronikus jegyzetét, 55 perces hanganyagát, valamint további hasznos információkat osztanak meg a szervezők veled akciókról, eseményekről és további lehetőségekről.

Szóval kánaán van, senki sem panaszkodhat. És még ha soknak is tűnik a belépő egy-egy ilyen előadásra, tréningre, gondoljatok csak arra, hogy akik ott voltunk Bob Proctoron, mind a 37-en annyira sokat tanultunk, hogy a legtöbb résztvevőnek már a következő 1-2 hónapban visszahozta a befektetést az a plusz jövedelem, ami a tanultak hatására vonzottunk be! Jack Canfield Pozsonyi előadásának ára pedig igencsak szerény 150 Euró, amiben már most biztos vagyok, hogy többszörösen visszatér majd hozzám.

Ha szeretnél velünk jönni, egy jó csapattal, jelentkezz te is az admin kukac thesecret pont hu email címen, természetesen - mint mindig - most is kedvezményesen lehet rajtam keresztül részt venni! Irány Pozsony, vagy ha elég bátor vagy, akkor négy nap Róma!

Anthony Robbins, 2010. június 24-27. (4 nap) Róma
Program címe: Unleash the Power within (Szabadítsd fel a benned szunnyadó erőket!)
További részetek itt!

Jack Canfield, 2010. június 26. (1 nap) Pozsony
Program: 9:00 órától 19:00 óráig utána 21:00 óráig dedikálás és fotózás Jack Canfielddel!
Szervezés, további információk: admin kukac thesecret.hu

Hozzászólásokna úgy néz ki eddig olyan 10

na úgy néz ki eddig olyan 10 fős csapat jött össze, persze még lehet csatlakozni. érdekes, hogy a sokkal messzebb lévő Bukaresti programra 37-en mentünk, pedig az drágább is volt. Jack Canfield ráadásul sokkal ismertebb itthon, az Erőleves a léleknek c. könyve miatt. szóval aki bújt aki nem, szólj ha akarsz találkozni vele, és te is eljönnél velünk egy kis mentális wellness-re!Beletettem a végére az

Beletettem a végére az időpontokat. Anthony ára a linken kiderül, az többszázezres összeg, csomagtól függően 3-500 közötti, de Jack nagyon megéri, csak 150 Euró, ami 40 ezer körül van. Bár tény, hogy Anthony Robbins zseniálisan motivál, de mint a Titok film szereplője, engem jobban érdekel Jack. Ha van kedved csatlakozni, szól, még van a kocsiban hely, közös utazást szervezünk, több autóval.Idő?

Pontos időpontot lehet tudni Pozsonyról?