Váltsd készpénzre a tudást

siker előadásTe is lehetsz boldog, kiegyensúlyozott és sikeres ember, akinek vannak céljai, és a vonzás törvénye segítségével el tud érni bármit, amire vágyik, bármikor, bármilyen körülmények közt. Hiszen a saját körülményeidet is te magad teremted meg. Ezt mindenki tudja, mégis kevesen vannak akik ennek megfelelően élnek. Ha pénteken eljössz a Trigonba, megismertetlek egy fantasztikus módszerrel, mely nem csak lehetőséget ad rá, hanem egyszerűen GARANTÁLJA hogy sikeres és boldog légy! A vicc az, hogy erre bárki képes, nem kell hozzá más csak TE. Érdekel? Elmondom részletesen, hogyan csináld.

Most pénteken 18 órakor a Trigon Stúdióban tartok egy előadást arról, hogyan válthatod valóra álmaidat, hogyan kereshetsz akár havonta annyi pénzt amennyit eddig egy egész évben kerestél! Hihetetlennek hangzik? Pedig te ugyanúgy képes vagy rá, ahogy én!

Ha eljössz, választ fogsz kapni az alábbi kérdésekre:
- Hol hibáznak azok, akik folyton az érzéseikre hallgatnak?
- Mi az a módszer, amivel a SIKER nem csak lehetőség hanem egyszerűen GARANTÁLT?
- Miért van az hogy egyes embereknek sikerül, másoknak nem?
- Miért nem elég csak a vizualizáció?
- Hogyan kerülhetsz át a borotvaél másik oldalára?
- Hogyan kereshetsz annyi pénzt egyetlen hónap alatt, mint amennyit eddig egy egész évben?
- Megtudhatod azt is, hogy miért pénzt teremteni a legkönnyebb.

Az előadás helyszíne:
TRIGON új energia központ
1074 Budapest, Csengery utca 15.
Telefon: +36 1 413 1389
További információkért kattints ide!HozzászólásokSzia Admin! Igen, ez tényleg

Szia Admin!

Igen, ez tényleg nem rossz ötlet, hogy vidékre is eljössz esetleg.
Miskolcon is gondolkozhatnál esetleg! :-)Pénz

Hallottam ma egy jó dumát:

Tisztelet a bevételnek!

:DKedves Kormorán! Nagyon

Kedves Kormorán!

Nagyon szívesen megyek messzebbre is előadást tartani, de egyelőre még csak tervben vannak a vidéki helyszínek, épp szervezés alatt van egy február végére. Videó erről most nem fog készülni, de az előzőről készült és egy rövid összefoglalót fel fogok majd tenni, de egyelőre még vágatlan az anyag, és másfél órás, külön sávon a kép és a hang, úgyhogy amint sikerül összevágni mindent, akkor az nézhető lesz, de nem ígérem hogy mostanában... de előbb-utóbb elkészül.

Szép napot!

A.Szia Admin!

Szivesen elmennék erre,csak egy a gond kb 6-700 km-re délebbre lakom.Vajdaságban.Csak régi útlevelem van,és lejárt a vizum...Ha ez meglenne videón,később nagyon szivesen megnézném!Üdvözletem Délvidékről,ahol szintén gyönyörű havas a táj...Imádom!:)Ja,jut eszembe felénk is jöhetnél előadást tartani egyszer :)