A lélegzet ereje

lélegzetLélegzettel szívjuk be az Univerzum teremtő erejét. A levegő mozgatásával áramoltatjuk át testünkön, és rezgéseit megváltoztatva fújjuk ki. Ezért fontos nagyon, hogy a helyes légzéstechnikákat begyakoroljuk. Tulajdonképpen minden varázslat és teremtés ezzel a teremtő lélekzettel formálódik valósággá.

"ÉLETET LEHEL BELÉ"

Testünk csakráit megtisztítva a beáramló erő rezgését magasabb szintre tudjuk hangolni.

Az egész univerzum a belégzés-kilélegzéshez hasonló ciklusok szerint működik. Amikor csak kilélegzel (adsz), vagy csak belélegzel (kapsz), elveszíted az Univerzum ritmusát. Az optimális egészség, energia és feltöltődés érdekében életed minden egyes belégzését egyensúlyozd ki egy kilégzéssel.

Ezt az útmutatást drága angyaloktól kaptam.
Kérjetek segítséget. Nekem sem menne egyedül.

HozzászólásokLégzéstechnika.

A légzéstechnikát már a japánok is alkalmazták. A szamurájok a minden napi bemelegítésüket légzéstechnikával kezdték és fejezték be. Ezt azért tartották fontosnak, mert úgy tartották, egy különleges erőt kapnak ezzel. És valóban.
De honnan kapjuk ezt a sok erőt? Mi ez az erő? Ezt vizsgálta a tudomány is, míg végre megtalálta: a tüdő teljes megtöltése. Mikor átlagosan lélegzünk, a tüdőnk 70-, vagy még annál is kevesebb százalékát használjuk. Legkevesebb kihasználtsága a tüdőcsúcsoknak van. Ez városi embereknél okoz komolyabb problémát, ugyanis oda gyűlik össze a legtöbb szennyeződés. A légzéstechnika segít abban, hogy a tüdő létezését 100%-osan kihasználjuk. Ez egy nagyon hasznos dolog, ugyanis kitisztíthatjuk vele az elszennyeződött részeket és olyan extra mennyiségű oxigénhez jutunk, ami valóban serkentő erőként hat a sejtekre.Köszönöm a csodás képet, Admin!

Reggeli korcsolyázás közben a legjobb gyakorolni. Hát az valami csodálatos érzés, mikor a levegő minden egyes sejtemet tudatosan élteti, sejtszintű életesszencia-légzés. Tanulom a távoli gyógyítást és haladok!!!!
Tulajdonképpen ha az ember a testét edzi nem szabadna elfeledkezni a belső izmok megtornáztatásáról sem, hiszen azok is a testünkhöz tartoznak!
A helyes légzéstechnika már önmagában is varázslat. Hát még ha gondolatokat, szavakat, hangokat, képeket társítunk hozzá. Hát ez az amit egyesek mágiának hívnak. Tulajdonképpen nem más, mint az energia mozgatásának a tudománya.
És igen, ilyen egyszerű az egész.
Kedves admin, ha itt jársz...betelt a csatolható területem, lehet ezen valahogy segíteni? Köszi!ragyogó napot!