Szerelembe esni - Lélekszintű kapcsolatok mély megélése

lélek, kapcsolatok, szerelem, álomÜdvözlet Otthonról!

Kedveseink, olyan messzire jöttetek az univerzumon keresztül olyan sok különféle inkarnációban. Ez nagyon eltérő állapotot és lehetőségeket adott nektek, hogy lássátok a tükröződéseteket más emberekben. Mégis sokszor összezavarodtatok ezektől a tükröződésektől. Elmondjuk nektek, [hogy] amint folytatjátok a fejlődést, minden ember olyan fejlődési folyamaton megy keresztül, hogy a fátyol vékonyodjon. Ezek után elkezditek úgy látni a dolgokat ezeken a területeken, ahogy soha korábban. Elkezdtek megtapasztalni [mind] több fogalmat, elképzelést és szívnyitást, új módon fogjátok látni a saját tükröződéseteket más emberekben. Ma erről akarunk beszélni, a tükröződésetekről másokban. Nem azért vagyunk itt, hogy a jövőbeli utakat mutassuk meg nektek arra, hogy a dolgokat másképpen csináljátok, vagy új lehetőségeket a fejlett emberiség számára. Ellenkezőleg, azért vagyunk itt, hogy adjunk nektek néhány javaslatot, eszközöket és fogalmakat abból a célból, hogy játsszatok velük.

Visszatükrözött fény
Szerves részei vagytok egymásnak, szellemek, akik úgy tesznek, mintha el volnának egymástól különülve. Miközben játsszátok ezt a játékot, számos szinten kommunikáltok egymással. Szavakkal beszéltek egymáshoz és nevettek vagy sírtok. Kommunikáltok a szemetekkel, a testbeszéddel, a mosolyotokkal vagy az arckifejezésetekkel. És sokkal jobban kommunikáltok az érintéssel, mint ahogy annak tudatában vagytok. Sokszor ezek a szavak nélküli kommunikációs módok sokkal hangosaban beszélnek, mint a szavak, amelyekben annyira bíztok. Mivel minden ember folytatja a fejlődést, eltéréseket fogtok tapasztalni a kommunikáció minden formájában.

Először is fontos, hogy megértsétek, [hogy] a kommunikáció minden formája a ti fényetek tükröződése. Másodszor, ha túlságosan [sok] energiát fektetsz bele egy személybe vagy a személyekbe, akikkel dolgozol, akkor a kommunikációd azonnal szennyezetté válik. Akkor történik ez meg, amikor annyira érzed őket, hogy már azt mondod, amit ők szeretnének hallani. Nem igazán számít, hogy mit gondolnak rólad, ez valahogy nem a te dolgod. Mindig érezni fogod őket, érzékeny maradsz rájuk, mert az energiád a természeténél fogva visszajön hozzád azokról, akikkel kommunikálsz, de ha ez az érzékenység határozza meg a kommunikációdat, akkor ez nem a megfelelő tükröződés lesz. Ez egyike azoknak a területeknek, amelyre a figyelmedet irányítani akarjuk, amikor ezzel az energiával dolgozol.

Mély kapcsolat
Behozod az egész új energiát az életedbe és fejlődsz. Amikor ezt teszed, a mostani kapcsolataid egyik része megszakad, mások pedig új magasságokat érnek el. Ennek ellenére két ember különböző módon növeli a rezgésszintjét, amíg hatékony kommunikáció van ezek között a szintek között, és a hiedelemrendszerek, amelyek megengedik neked, hogy kiterjeszd a tudatosságodat, helyet biztosítanak ennek a megtörténtéhez. Valami újnak a kezdetét fogjátok látni a kapcsolataitokban, és erről akarunk most beszélni. Néhány hónapja már volt róla szó. Ez az, amit mély kapcsolatnak neveztünk el. A mély kapcsolat a kommunikáció egy formája, amelyet esetleg mindenkivel meg fogsz élni. Ez lélekszintű kommunikácó egy másik emberrel, de eddig nagyon kevesen érték ezt el. Ez a mély szintű kommunikáció sok élet alatt fejlődött ki. Először most lehetséges ezt teljességében megtapasztalni számotokra, akik kezditek a fátyol elvékonyítását. A mély kapcsolat azt jelenti, hogy más személyekhez lélekszinten beszéltek már a kapcsolat kezdetétől fogva. Magában foglal ez szavakat? Igen, esetleg a kezdeti időben, mert ehhez vagytok a legjobban hozzászokva a kommunikációban. Később telepatikus kommunikációvá fejlődik, de az érdekes része az, hogy még mindig elkülönültek vagytok. Amikor a fátyol vékonyodni kezd, tisztán fogjátok látni az energiákat, amelyek a köztetek és a mások közötti kapcsolatot alkotják, és azt, hogy az érzelmeitek hogyan hatnak másokra. Fel fogjátok ismerni [azt], hogy az energiátok együtt dolgozik más emberekkel, és hogyan hattok a világra. Valami, amit szintén elkezdtek látni a ti saját tükröződéstek, mert ez az, amit tapasztaltok, amikor eléritek a kommunikációban a lélekszintet. Amikor a kommunikációban eljuttok lélekszintre a más személyekkel, akkor a saját tükröződéseteket látjátok, és nem az övékét.

Segíteni fog nektek, ha megértitek ezt a fogalmat, mert amikor az egész emberiség eljut erre a következő szintre, az összezavarodást fog okozni bennetek. Amikor kezditek látni ezt a nyitást, lélekszinten kapcsolódhattok más személyekhez. Mint minden kommunikáció, ha fejleszted, ha dolgozol vele, ha azon dolgozol, hogy segítsd a növekedését, akkor növekedni fog. Még sokkal erősebbé válik, ami majd elvezet ahhoz a kommunikációs formához, ami az időtlen szeretet szintjének elérése. Amikor eléred ezt a kapcsolatot más személyekkel, akkor végül tisztán látod a saját tükröződésedet más személyekben, olyan viszonyban vagy velük, ami sosem ér véget és nem számít, hogy hány életre tekintesz vissza. Te mindig látni fogod a tükröződésedet teljesen tisztán ebben az egyedi lélekben. Megtanultad tisztán tükrözni az ő energiáját, ő pedig megtanulta, a tiédet tisztán tükrözni. Ez a kommunikáció nagyon mély szintje, egy mély kommunikáció.

Kezdetben a mély kommunikáció leginkább szerelmi kapcsolatokban fog előfordulni, mégis megtörténik esetleg más olyan emberekkel, akiket ismersz, munkaviszonyban, vagy éppen idegenekkel a sétáló utcában vagy a fűszeresnél. Megtörténhet egy egyszerű fejbiccentéssel a szoba túlsó oldalára, vagy egy pillantással a szemed sarkából, amikor elkapod valaki tekintetét. Amikor ilyen kapcsolatba lépsz másokkal, ez a személy ténylegesen az energimeződbe léphet és megélheted vele a mély kapcsolat pillanatát. Ez addig fejlődik tovább, hogy a napi kommunikációnak már szokásos formájává válik.

A felsőbb és alsó én hiedelemrendszereinek elkülönülése
El akarunk mondani nektek egy másik dolgot is, ami esetleg zavart okoz az emberekben. Sokatoknak olyan a hiedelemrendszere, ami gyakran megfertőzi a kommunikációt. Ezeket a korlátozásokat más néven „HR”-nek, vagyis hiedelem rendszernek nevezzük. Semmi rossz sincs abban, hogy hisztek valamiben, de sokan alakítják úgy a kommunikációjukat, hogy megfeleljen annak, amiről úgy hiszik, hogy az a helyes mód. Ez szomorú eset, és ez okozza a legtöbb kihívást, amikor az emberiség a következő szintre lép. A „HR” az, ami a fensőbb és az alsó ént egymástól elválasztva tartja. A fátyol, ami önmagában ennek az elválasztódásnak az illúzióját adja nektek, már gyorsan vékonyodik. A kihívás most az, hogy ezzel az új, mély kapcsolat szintjével a kommunikációnak lehetségessé válik, hogy csak azért legyen mély kapcsolatod más lélekkel, hogy hallj valamit az ő felsőbb énjétől és megtapasztald az alacsonyabb énnek a hiedelemrendszered által meghatározott kommunikációját. Ez a hatás gyorsan megszűnik majd, de nagyon zavaró lesz kezdetben ennek az új eszköznek a használatánál.

Ami tipikusan történni fog az, hogy megtaláltok valakit, akivel megélitek ezt a mély kapcsolatot, de látjátok ezt, és megijeszt benneteket. Az emberek félnek ettől. Valamikor, amikor éppen a szoba túloldalára néztek valakire és találkozik a szemetek, ez megijeszthet benneteket, mert azt feltételezitek, hogy láthat mindent bennetek, nem tudtok elrejteni semmit. De ez a kapcsolat igazából erőt ad nektek. Igen, minden ember rejteget valamit. Ha te átlátható vagy, az hatalmas erőt ad neked. Ez az, amin dolgozunk veletek, és ezek a dolgok kezdenek most megnyílni, lesznek olyan idők, amikor ti vagy a körülöttetek lévő emberek félelmet tapsztalanak meg ennek eredményeként. Azért is beszéltünk veletek az elmúlt hónapban a félelemről, hogy elmondjuk nektek, hogy ez csupán egy üres tér, vagyis az információ hiánya. Csak az ismeretlentől lehet félni. Tehát töltsd meg az ismeretlent a tudással és elveszíted a félelmet. Ha el tudod engedni a félelmet, akkor a valóságod megváltozik és a hiedelemrendszered ezzel együtt alakul át.

Látni a lelket – szerelembe esni
Van valami, amiről tudnotok kell, amikor elkezditek látni más emberek lelkét. Amikor ez megtörténik, akkor az, amit láttok, tulajdonképpen a saját tükröződésetek. Amikor igazán meglátjátok más emberek lelkét, akkor beléjük szerettek. Sokatok hiedelemrendszere a szerelemről nem fogja megengedni nektek, hogy érezzétek ezt, mert mindig azt hittétek, hogy az igazi szerelem csak egy valakire koncentrálódhat. Miután már jól érzitek magatokat a mély kapcsolatokban, eljön az ideje, hogy dolgozni mentek egy reggel, esetleg buszra vagy vonatra szálltok, hogy oda jussatok és útközben kölcsönös kapcsolatba léptek másokkal. Esetleg felhívjátok a feleségeteket, amikor megérkeztek a munkába, és azt mondjátok neki: „Drágám! Éppen most érkeztem meg a munkahelyemre, és ma reggel háromszor is szerelmes lettem!” Valami ilyesmihez fog ez hasonlítani. Szó szerint szerelmesek lesztek egyes emberekbe, akiket megláttok. Nagyon zavarbaejtő, mert ez tiszta szerelem és a ti tükröződésetek az, amit ténylegesen bennük megláttok. Talán a legfontosabb része ennek az érzésnek, hogy amikor ez megtörténik, akkor ti saját magatokkal estek szerelembe.

Néhány személy meg fogja tapasztalni ezeket az új energiákat és ekkor tipikusan visszafelé tesz egy lépést a régi hiedelemrendszerébe. Ez normál folyamat, ezért, kérlek, ne ítélkezzetek, amikor megtörténik veletek vagy a barátaitokkal. Sokszor előre fognak lépni, megtapasztalják a mély kapcsolatot más személyekkel és ez által fénylőbbnek fogják magukat érezni. A szokásos hiedelemrendszer az a feltételezés, hogy csak egy személybe lehetnek szerelmesek egy monogám kapcsolatban. Mégis minden gyermekes nő elmondhatja nektek, hogy ez nem igaz. Elmondjuk azt is nektek, hogy amikor mindenkibe szerelmesek lesztek, akkor a föld csodálatos hellyé válik. Ez akkor történik meg, amikor a fátyol teljesen eltűnik és beléptek sokkal teljesebben az isteni mivoltotokba, miközben még mindig a fizikai testetekben vagytok. Ide tartotok, és ez pontosan a menny megteremtése a földön, ami a várakozásotok által teremtődik meg.

Ahogy élitek az életeteket, összetalálkoztok más lelkekkel, néhányat ismerni fogtok – néha a házastársatok lesz, néha egy idegen, néha egy barát – akikre másképpen fogtok nézni és látjátok magatokat szerelmesen. Tudjátok, hogy ilyenkor a saját tükörképetekbe szerettek bele, amelyet különféle tükrökben láttok meg. Ez ugyanaz a szépség, amelyet a lelketekben láttok, amikor Otthon vagytok. A hiedelemrendszeretek korlátozó elvárásai nélkül egyszerűen elfogadhatjátok ezt a szerelmet. Ez még érzőbb személlyé tesz benneteket, mert lehorgonyozza a lelketeket a fizikai testetekben. Magasabb rezgészintre visz benneteket. Jobban érzitek magatokat ettől, mint lélek, aki elkülönülést játszik és jobban az egész játékban. Sok mindent adhattok más embereknek. Amikor látod magad egyre átláthatóbbnak minden nap és az emberek belédszeretnek, akkor tudd, hogy ez csupán a következő lépcső, és ez nem jelenti azt, hogy ezzel bármit kezdened kellene. Ez nem jelenti azt, hogy mindnyájukkal hosszútávú vagy fizikai kapcsolatot kellene kezdened. Ez nem jelenti azt, hogy elvárások vannak az ilyen kölcsönhatások eredményeként. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy tükör vagy. Te az emberek energiáját csodálatos módon türközöd, olyan ponton, ahol ők megláthatják a saját isteni énjüket benned. Ez a természete annak, ami most közvetlenül rátok vár.

Számos útja van annak, hogy az emberek megtegyék ezt a következő lépést. Egyet említettünk és ez a félelem, de nem hisszük, hogy erre sor fog kerülni. El szeretnénk mondani nektek, hogy eléritek a kritikus tömeget a szeretetben ezen a bolygón, és ezt részben az által a kényszer által teszitek, ami jelenleg a bolygón van. Azok miatt a nehéz idők miatt történik ez meg, amelybe magatokat helyeztétek, mint emberek és társadalom. Ez elkezd megváltozni nagyon csodálatos módon. Látjátok a világotokban nehézségekként, kihívásokként, de ezek tulajdonképpen nem azok. Ezek lehetőségek a fény számára és számotokra, hogy lássátok magatokat más emberek szemében olyannak, amilyenek igazából vagyok. Amikor pedig ez megtörténik, reméljük, hogy beleszerettek önmagatokba.

Szerelmesek vagyunk belétek!
A legnagyobb megtiszteltés, hogy beszélhetünk hozzátok ezekben a napokban. Megértitek, hogy angyalként a mennyben a mi legnagyobb reményünk itt lenni és segíteni nektek arra emlékezni, hogy kik vagytok valójában, és ez működik. A legnagyobb szenvedélyünk az, hogy visszatükrözzük a csodálatosságotokat szépséges és meghatalmasodott módon. Mi nagyon mélyen szerelmesek vagyunk belétek. Olyan megtisztelő, hogy láthatjuk ezt, és hogy ez bolygószinten is megtörténik. Az emberiség rezgésszintje napról napra változik. Minden új energia, ami jön, minden új dolog, ami történik, ha ezek nem illeszkednek az Új Föld magasabb rezgészintjéhez, először nehézségeknek fognak látszani. Üdvözöljétek ezeket. Lássátok ezekben a nehézségekben a fény lehetőségét és hagyjátok, hogy lássanak benneteket az emberek. Hagyjátok, hogy lássák az igyekezeteteket. Hagyjátok, hogy lássák a fájdalmatokat. Hagyjátok, hogy lássák a kihívásaitokat, és ha meritek, hagyjátok, hogy lássák a hiedelemrendszereiteket, mert ez fogja megmutatni, hogy kik is vagytok.

Kérjük értsétek meg, hogy ahogyan élitek a napi életeteket szerelembe esve, ez a ti saját tükrözödésetek abban, akivel szerelembe estek. Ez az, ami a szépséget hozza. Ha szereted [azt] a módot, ahogy tükröződsz a szívükben, amikor a szemükbe nézel, akkor ők a barátaid. Ha szerelembe esel velük, akkor ők esetleg szintén megtapasztalják ugyanezt, ha ők is nyitottak erre. Néha olyan mély és erős kapcsolatokat érzel, nagyon gyorsan, nagyon hamar, pillanatok alatt, de ez megváltozatja az életedet egyik napról a másikra. Sokak számára ez nagyon zavaró lehet, mert a szeretetnek és a szerelemnek nagyon sok meghatározása van. A társak szerelme egyike ezeknek, a gyermekek iránti mély szeretet egy másik meghatározás, a barátok iránt érzett szeretet, a szenvedélyetek iránt érzett, a munkád iránti és azok iránt a dolgok iránt érzett, amit szívből teszel. Mégis ez mind ugyanaz a szívben érzett szeretetenergia. Ezeket az energiákat beengedni, megengedni nekik, hogy hassanak a szavaid, a tükröződéseid és az energiád által az, amit megtenni jöttetek legtöbben ide a földre.

Tükörnek lenni
Mi vagyunk a bolygó tükrei. Sokan közületek azt választották, hogy semmi mást nem tesznek, mint az emberek igazi tükrévé válnak, hogy visszatükrözzék az energiáikat. Ti vagytok a Föld bolygó gyógyítói és tanítói, és ti foglaljátok el most a helyeteket. Éppen időben vagytok. Érezzétek és tudjátok, hogy a napi életeteket szerelembe esve élitek. Eljön az idő, amikor szerelembe esel sétálva az utcán. Milyen örömteli és vidám bolygó lesz ez, mert ha a szívedet ilyen szerelemmel töltöd meg, akkor nem lesz hely benne a háború számára. A szívedben nem lesz helye az egyet nem értésnek, ha szerelemmel lesz teli. Ez az elképzelés. Tudd, hogy a tükröződés, amit a másikban meglátsz, a te tükröződésed. Ennek ellentétes oldala is van, mert jelenleg polaritás mezőben éltek. Láttok dolgokat fent és lent, helyesnek és helytelennek, rossznak és jónak még akkor is, ha nincsenek ilyen meghatározások. Ha odafigyelsz, akkor látod az embereket a negativitásodat is tükörzni. Ezek az igazi ajándékok, mert ez mutatja meg a te saját tükrözödésedet a negatív aspektusaidban.

Ez majdnem olyan, mintha egy fotónegatívot néznél. Tisztában vagyunk vele, hogy ez már régi technológia, de mindenesetre használjuk ezt az analógiát. Van egy kidolgozott filmnegatívod és nézed a képeket, izgatott leszel és viszonyulsz, kapcsolódsz a képhez. De a negatívot nem fogod megérteni, mert a fény és a sötét ellentétesen vannak rajta. Ez nagyon egyszerű, mégis ez az, ami történik néha, amikor valakinek a szemébe vagy a lelkébe nézel. Valójában nem szereted, amit látsz, vagy elutasítod azt, amit látsz. Ez szintén egy lehetőség számodra, hogy lásd önmagadat, mert a legtöbbször ezek egyszerűen a te olyan tükröződéseid, amelyeket nem fogadsz el.

A felemelkedés könnyű!
Sokan közületek tudják, hogy amikor valamit mesteri szinten csináltok, amikor magas mesteri szinten éltek bármely tulajdonságotokban, akkor nehezen toleráljátok azokat az emberket, akik nem ilyen szinten élnek. Ez szokásos emberi reakció. Kérlek, hogy ne ítéld el magad e miatt, de légy tudatában ennek, mert nincs olyan, hogy magasabb vagy alacsonyabb. Ez csupán a polaritás illúziója a játékasztalon. Nincs ítélkezés, nincs helyes vagy helytelen. Vannak dolgok, amit kezdtek megérteni, és ahogy csináljátok is ezeket, akkor már az érzékelési pontotokká válnak. Most képesek lesztek rá, hogy érzékeljétek magatokat más emberek által az utcán átkelve, vagy azok által, akiket szerettek, akikkel hosszútávú kapcsolatot hoztok létre, vagy együtt dolgoztok napi szinten. El tudjátok képzelni, hogy milyen volna úgy együtt dolgozni valakivel, mint amikor szerelmesek vagytok? Úgy, hogy alig tudjátok kivárni, hogy beérjetek a munkába reggel, mert már az is öröm, hogy a közelében vagytok? Ezt tapasztaljátok, amikor a saját energiátokat már teljesen megszoktátok. Ez akkor történik, amikor már teljesen megbíztok, amikor már lélek szinten bíztok meg saját magatok tükröződésében, amit mások szívén keresztül láttok meg. Ez az emberiség előtt álló következő lépés.

Sok útja van annak, ahogy ez megtapasztalható. A tudás hozza a fényt, a tudás birtokában nincs már helye a félelemnek. Ez a mi legmagasabb látomásunk számotokra. Reméljük, hogy képesek vagytok meglátni a saját tükröződéseteket a szemeteken keresztül, mert jobban szeretünk benneteket, mint ahogy [azt] lehetségesnek tartjátok. Az Otthon energiája ott van mindnyájatok körül. Magatokkal hoztatok valami egyedit, amit adhattok. Most van itt az ideje, hogy előlépjetek vele. Most van itt az ideje, hogy levegyétek az ellenzőket. Most van itt az ideje, hogy megtegyétek az első lépést és eltoljátok a falakat. Ha látod azt a személyt, aki viszatükrözi az energiádat és beleszeretsz, [akkor] ne kösd magad ehhez a szerelemhez. Engedd, hogy átáramoljon rajtad, és egyszerűen mondd azt: ”Köszönöm.” Ne gondold, hogy járnod kell vele, vagy tenni valamit az életed hátralévő részében, mert ha minden második személybe beleszeretsz, akkor ezzel nagyon elfoglalt leszel. Az igazság ebben az, hogy magadba szeretsz bele. Ne zavarodj össze, amikor ez elkezd megtörténni. Tudd, hogy te vagy a gyógyító, aki mások számára nyitja ki az ajtókat. Sokan közületek fénymagokat hordoznak magukban, amelyek kinyítják a következő szintet sok más ember számára. Engedd meg, hogy ők lássanak téged. Légy bátor, hogy megengedd ezt nekik minden módon, ahogy lehetséges és lényegbevágó változást fogsz látni a meződben. Látni fogsz energiákat, amelyek növekedni kezednek körülötted. Látni fogsz támogató hálózatokat. Látni fogsz lehetőségeket. Látni fogsz csodálatos módon megtörtént dolgokat.

Nem azért vagyunk itt, hogy segítsük a kibontakozásotokat. Nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek a mennybe emelkedni. Ez könnyű. A felemelkedés könnyű. Csak meg kell hozzá halni. A kemény része inkább az, hogy itt maradtok és megengeditek, hogy a szíveteket más lelkek lássák. Veletek vagyunk minden nap minden pillanatában. Tudjátok, hogy hordozzátok az Otthon energiáját, amikor mosolyogtok, amikor elültetitek azokat a magokat, amelyek olyan fontosak a számotokra és reméljük, hogy nagyon sokszor estek majd szerelembe. Élvezzétek ennek minden pillanatát.

A legnagyobb tisztelettel arra kérünk benneteket, hogy mély tisztelettel bánjatok egymással. Tápláljátok egymást minden lehetséges módon. Tudjátok, hogy ez egy csodás játék és játsszatok jót együtt.

forrás:

Hozzászólásokodżywki na masę

canada goose jackets
adidas nmd shoes
true religion outlet
michael kors outlet online
ralph lauren polo
coach outlet
canada goose
pandora jewelry
coach outlet online
louis vuitton factory outlet
pandora charms sale clearance
kate spade
fitflops outlet
pandora jewelry
polo ralph lauren
pandora outlet
cheap oakley sunglasses
ugg boots
kate spade outlet
moncler jackets
air max 2017
kate spade outlet
mbt shoes outlet
michael kors outlet online
adidas nmd
coach outlet
polo outlet
nike trainers
pandora rings
uggs canada
cheap jordan shoes
coach outlet store online
louboutin shoes
coach outlet
michael kors outlet
ralph lauren uk
adidas shoes for women
christian louboutin outlet
coach factory outlet online
off white clothing
pandora outlet
pandora jewelry
coach outlet
pandora charms
polo ralph lauren
michael kors outlet
pandora charms
yeezy boost
pandora outlet
pandora charms
cheap jordans for sale
canada goose jackets
cheap ray ban sunglasses
coach factory outlet online
canada goose outlet
pandora outlet
coach outlet
pandora jewelry
pandora outlet
canada goose
coach outlet online
coach outlet
canada goose outlet store
true religion outlet
cheap nfl jerseys
air max shoes
canada goose jackets
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
coach canada
michael kors outlet
pandora charms
lacoste outlet
yeezy boost 350
pandora charms
kate spade outlet
supreme hoodie
coach outlet store online
pandora charms sale clearance
fred perry polo shirts
pandora charms
kate spade outlet
cheap ugg boots
michael kors outlet clearance
kate spade bags
ugg outlet store
cheap jordans
coach outlet
pandora charms sale clearance
polo ralph lauren pas cher
pandora charms
canada goose outlet
ray ban sunglasse
true religion outlet
lunette ray ban
christian louboutin outlet
nike shoes outlet
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet online
coach outlet online
michael kors outlet
yeezy shoes
ed hardy clothing
michael kors outlet clearance
canada goose uk
pandora charms
pandora charms
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet online
rolex replica
ray ban pas cher
ugg boots
cheap nhl jerseys
polo ralph lauren
coach outlet online
michael kors outlet
mlb jerseys
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
nike shoes on sale
birkenstock outlet
ralph lauren polo
canada goose outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
coach outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
adidas outlet
coach outlet
clarks outlet
michael kors outlet clearance
prada outlet store
michael kors outlet online
mulberry outlet
rolex watches
canada goose uk
cheap jerseys wholesale
valentino outlet
polo ralph lauren
nike shoes for men
canada goose
pandora charms
kate spade outlet online
michael kors outlet
pandora charms outlet
mont blanc outlet
coach factory outlet
coach factory outlet
coach outlet online
polo shirts
coach outlet
ed hardy outlet
michael kors outlet online
coach outlet online
ugg outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
longchamp outlet online
pandora jewelry
michael kors outlet clearance
ray ban wayfarer
coach outlet
ralph lauren shirts
christian louboutin shoes
nike air ma 90
polo outlet
pandora charms
mulberry bags
kate spade outlet
pandora charms
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
kate spade sale
pandora outlet
nike outlet
louis vuitton outlet
mbt shoes
pandora charms
uggs outlet
mbt
giuseppe zanotti sneakers
pandora jewelry outlet
michael kors outlet
ralph lauren uk
ralph lauren polo
adidas yeezy shoes
rolex watches for sale
canada goose outlet
canada goose outlet
fitflop sandals
christian louboutin outlet
yeezy boost 350
pandora charms sale clearance
longchamp outlet
prada outlet
canada goose outlet
yaoxuemei20180525wanglili258@hotmail.com

true religion outlet online
ray ban
fitflop sandals
true religion outlet
adidas yeezy shoes
ralph lauren shirts
pandora charms
nike shoes outlet
cheap jordans
canada goose
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
cheap nhl jerseys
ugg outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet store
kate spade outlet store
cheap uggs
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach outlet online
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mont blanc outlet
asics shoes
ralph lauren polo
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
cheap jerseys
nike shoes for men
prada outlet
valentino outlet
michael kors handbags clearance
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
asics running shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
valentino shoes
ralph lauren uk
hermes belts outlet
jordan retro
polo ralph lauren
kate spade handbags
mlb jerseys
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
mont blanc pens
yeezy boost 350
true religion outlet
nike shoes on sale
lunette ray ban
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
fred perry
ralph lauren uk
fred perry outlet
pandora outlet
coach factory outlet
prada outlet store
ray ban sunglasses
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
air jordan shoes
pandora outlet store
fitflop sale
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
hermes outlet
cheap nba jersey
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet online
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
michael kors handbags sale
coach outlet online
adidas yeezy boost
cheap jordan shoes
polo outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
michael kors outlet clearance
fitflops clearance
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
pandora jewelry outlet
michael kors outlet clearance
cheap authentic nba jerseys
ralph lauren
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
nike shoes for women
cheap ugg boots
coach outlet
lebron shoes
canada goose jackets
vintage nhl jerseys
mont blanc
ray ban pas cher
canada goose
coach outlet
coach factory outlet
polo outlet
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nike outlet store
mont blanc outlet
mbt shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap uggs
hermes birkin
ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet online
prada outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade outlet online
nike outlet store
christian louboutin shoes
canada goose
coach factory outlet
polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap ray bans sunglasses
polo shirts
nike air jordan 4
fitflop sandals
mont blanc
air jordan shoes
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
kate spade handbags
ralph lauren uk
coach outlet online
prada outlet online
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet online
lacoste clothing
lacoste shoes
canada goose outlet
lacoste shirts
mulberry handbags
nba jersey
ralph lauren
valentino outlet
ralph lauren
cheap ray bans
nhl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
true religion jeans sale
valentino outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
adidas outlet
cheap nike shoes
polo ralph lauren pas cher
coach outlet online
cheap ugg boots
pandora charms
pandora rings
cheap jordans for sale
nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren pas cher
nike outlet store
oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
mont blanc outlet
kate spade bags
asics outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy shoes
mont blanc pens for sale
coach factory outlet
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
ed hardy clothing
fred perry clothing
michael kors outlet
michael kors outlet online
pandora jewelry
giuseppe zanotti outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
prada outlet
oakley sunglasses
cheap ugg boots
ugg boots
polo outlet
pandora jewelry
coach outlet
yeezy boost 350
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
kate spade handbags
nike outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach factory outlet
nike shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
air jordan 4
canada goose outlet
air jordan shoes
coach factory outlet
pandora bracelet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy outlet
longchamp
adidas nmd r1
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online
nike trainers
canada goose outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet online
coach factory outlet
pandora bracelet
nike factory outlet
michael kors outlet
adidas outlet store
coach factory outlet online
coach outlet online
nike shoes for men
michael kors handbags
mbt outlet
coach outlet online
fred perry polo shirts
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air jordan 4 retro
michael kors outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
prada outlet stores
kate spade outlet online store
fred perry polo
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
cheap mlb jerseys
mcm bag
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
christian louboutin
fitflops sale clearance
oakley sunglasses for men
michael kors outlet
true religion outlet store
michael kors outlet store
polo ralph lauren
mulberry uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys wholesale
adidas outlet
valentino outlet store
polo outlet
coach outlet clearance
mcm backpack
ralph lauren
ed hardy
nike shoes
polo outlet
longchamp outlet store
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
adidas yeezy boost
true religion
giuseppe zanotti sneakers
mbt shoes
true religion outlet store
michael kors outlet online store
fred perry shirts
michael kors outlet online
ralph lauren uk
coach outlet online
lebron james shoes
ralph lauren uk
kate spade outlet store
mbt shoes outlet
adidas shoes for women
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
air jordan retro
michael kors outlet stores
polo ralph lauren outlet
nike outlet
mbt outlet
adidas shoes for men
nike outlet
ray bans sunglasses outlet
uggs outlet
kate spade bags
yeezy boost
adidas yeezy
kate spade purses
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
canada goose jackets
yeezy shoes
nike shoes
oakley sunglasses
valentino shoes
puma shoes
nike outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
cheap mbt shoes
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
puma outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet store online
moncler outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
nike outlet store
michael kors outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin
polo ralph lauren
lacoste polo
mont blanc pens
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
fred perry clothing
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
longchamp outlet
mont blanc outlet
longchamp handbags
fred perry polo
canada goose outlet
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
hermes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
ralph lauren polo
michael kors outlet online
canada goose jackets
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan retro shoes
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
ralph lauren polo
ugg boots
coach outlet store online
canada goose
jordan shoes
pandora outlet
adidas nmd
michael kors
ray ban sunglasses for men
fitflops sale
canada goose
cheap oakley sunglasses
nike outlet
nike shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
polo outlet
pandora jewelry sale
20170620wanglilichenlina20170614 michael kors

chenlina20170614
michael kors väska
thunder jerseys
coach factory outlet
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
toms outlet
mac cosmetics outlet
ralph lauren polo
rolex watch
michael kors outlet
beats by dre
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
michael kors handbags
oakley canada
michael kors uk
mbt shoes
clarks shoes
michael kors outlet
coach factory outlet
michael kors outlet
prada outlet
michael kors bags
prada bags
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet
vans shoes
michael kors handbags
coach factory outlet
michael kors canada
louis vuitton outlet
occhiali ray ban
nfl jerseys wholesale
adidas shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
coach factory outlet
borse louis vuitton
true religion sale
hermes belt
yeezy 350
burberry outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags
cheap mlb jerseys
retro jordans
coach handbags
coach purses
christian louboutin
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
abercrombie and fitch
burberry outlet
warriors jerseys
jordan femme pas cher
michael kors outlet
ralph lauren outlet
cheap jerseys
adidas stan smith
burberry outlet
montre rolex
michael kors taschen
ralph lauren uk
rolex watches
adidas yeezy boost 350
ray ban solbriller
adidas stan smith
michael kors taschen
louis vuitton outlet
michael kors taschen
chelsea jersey
kate spade outlet
coach outlet
louboutin pas cher
nike outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses uk
louis vuitton outlet
coach outlet
lunettes ray ban
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
instyler max
nike football boots
louis vuitton outlet
knicks jerseys
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
converse shoes
miami heat jerseys
ray ban canada
louis vuitton outlet stores
vikings jerseys
michael kors outlet
nike roshe run pas cher
coach factory outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
cheap basketball shoes
salvatore ferragamo
coach factory outlet
gucci outlet online
longchamp outlet
yeezy boost 350
new balance shoes
omega watches
vans shoes
pandora jewelry
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray ban zonnebril
birkenstock outlet
michael kors canada
michael kors handbags
cheap nfl jerseys
jordan 8
michael kors väska
jordan 4
ray ban solglasögon
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet
michael kors veske
oakley sunglasses
longchamp pas cher
ugg outlet
adidas yeezy
prada sunglasses
bengals jerseys
adidas yeezy boost 350
timberland boots
chaussures christian louboutin
ralph lauren uk
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
timberland boots
coach outlet
hermes uk
scarpe hogan
vans store
michael kors taschen
fred perry outlet
nike outlet store
columbia sportswear
ugg boots
pandora charms
polo ralph lauren
coach outlet
Ugg støvler
hermes outlet
oakley store
timberland boots uk
lebron shoes
adidas nmd r1
kobe shoes
canada goose sale
mcm outlet
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
air jordan 14
michael kors uk
toms outlet
true religion jeans
christian louboutin uk
kate spade outlet
tory burch outlet
adidas football boots
nike soccer shoes
pandora jewelry
ray ban sunglasses
coach outlet
rolex submariner
replica watches
replica rolex watches
ray ban sunglasses
rolex datejust
coach outlet canada
ray ban sunglasses
adidas soccer shoes
christian louboutin outlet
tory burch
ray ban wayfarer
michael kors handbags
gucci handbags
hermes handbags
louboutin outlet
polo ralph lauren
bulls jerseys
manolo blahnik
giuseppe zanotti
christian louboutin shoes
jordan 3
the north face
the north face
michael kors
timberland boots
sac louis vuitton
polo ralph lauren outlet
coach outlet
adidas outlet
gafas ray ban
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
cheap snapbacks
ray ban sunglasses
burberry outlet online
michael kors outlet
nhl jerseys
kate spade
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
nfl jerseys cheap
ferragamo belt
canada goose jakke
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
jordan 13
yeezy boost 350
pandora rings
toms wedges
louis vuitton belt
michael kors outlet
salomon shoes
asics shoes
nfl jerseys cheap
north face
clarks shoes
polo ralph lauren
michael kors
louis vuitton purses
mavericks jerseys
coach factory outlet
christian louboutin
adidas neo
spurs jerseys
louis vuitton handbags
yeezy 350
clarks outlet
kate spade outlet
michael kors uk
true religion outlet
patriots jerseys
michael jordan shoes
oakley sunglasses
kate spade outlet
louboutin pas cher
polo ralph lauren
michael kors outlet online
pandora jewelry
louis vuitton
adidas yeezy
louis vuitton outlet online
nike outlet
ralph lauren uk
michael kors handbags
michael kors handbags
sac longchamp
calvin klein jeans
columbia sportswear
ugg boots
jordan retro
oakley vault
seahawks jerseys
the north face
broncos jerseys
clippers jerseys
ray ban eyeglasses
rolex watches for sale
polo ralph lauren
coach outlet
converse shoes
vibram fivefingers
polo ralph lauren
burberry sale
kate spade handbags
prada outlet online
air max
fitflops outlet
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
nike outlet store
rolex watches
ralph lauren
beats by dr dre
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
fitflop sandals
retro jordans
ralph lauren
michael kors outlet
longchamp handbags
nike running
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren
toms shoes
jordan 6
ralph lauren outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
oakley sunglasses
celine handbags
coach outlet
celine outlet
rolex datejust
nike air max pas cher
ed hardy clothing
timberland outlet
louis vuitton outlet
cheap jordan shoes
the north face jackets
moncler jacke
ray ban sunglasses
wizards jerseys
pittsburgh steelers jerseys
ralph lauren outlet
polo outlet
christian louboutin
michael kors taschen
kobe shoes
michael kors canada
ferragamo shoes
adidas nmd
christian louboutin outlet
adidas yeezy
tommy hilfiger outlet
michael kors tote
supra shoes
oakley sunglasses
fitflops sandals
asics shoes
burberry handbags
adidas yeezy
coach outlet
michael kors
louboutin shoes
michael kors outlet
cheap jordans
ralph lauren
nike outlet
ugg boots
manchester united jersey
coach factory outlet
michael kors handbags
air jordan
christian louboutin outlet
oakley vault
mcm outlet
columbia outlet
oakley sunglasses
mlb jerseys
michael kors outlet
under armour outlet
tory burch outlet
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
snapbacks wholesale
polo ralph lauren
gucci shoes
retro jordan shoes
fitflop sale
tory burch outlet
seahawks jerseys
kd shoes
boston celtics jerseys
yeezy 350
chenlina20170614Drága Csajok! :-)

Shaktikám, mostanában én is "más" utakon járok, de rá-rá vagyok irányítva erre is.
Az, ami számomra fontos, időben lejön.
Remélem jól vagy és napról napra, egyre jobban és jobban érzed magad :-)

Kedves Ébredező és Mártikám: köszönöm a megerősítést, hogy nektek is jókor érintett meg valamit az üzenetet.
És igen! Már nagyon-nagyon várom, hogy ott lehessek veletek a klubban újra! :-D
Mindig "irigykedve" olvasom mi történt, miből maradtam ki. Menni akarok, ezért fogok is! :-))

Szeretettel ölellek Benneteket!

Életem...Drága Gini! Szerintem

Drága Gini!

Szerintem nagyon sokan vagyunk, akiknek a lelke mélyén már régen megjelent valamilyen formában ez az igény.Még akkor is , ha nem tudtuk kifejezni, de sokszor éreztük, hogy ez a "módszer" vezethetne a FÜLD megváltásához, lelkünk valódi felemelkedéséhez!!Csodálatos írás, gyönyörű üzenet, még ha szokatlan megoldásnak is tűnik!Szivem tele van szerelemmel, még azok ránt is akik ezt nem is gondolják rólam......és Te fogalmaztad meg pontosan, hogy mit is jelent ez.... Nagy kegyelem, hogy ilyen gyönyörű üzenetet "átvehettél", HÁLA neked érte , milliószor ÖLELLEK:HARMÓNIA Legközelebb feltétlen gyere le a Klubba!Várunk!Érdekes,

kb.egy hónapja e körül tekeregnek a gondolataim.Köszönöm ezt az írást,így sikerült megkapnom a megerősítést.:)
"Egyetlen szó létezik,ez a szív szava."
AndreaKöszönöm

Gini, olyan jó, hogy ezt most leírtad ide. Annyira kellett, mint egy falat kenyér. Már majd' elfelejtkeztem a "kapcsolatról" Velük.
Annyira jó, hogy ilyen szerett Lények vagyunk, és olyan jó, hogy erre a blogra irányítottak. Óriási szükségem volt most ezekre a szavakra. Köszönöm szépen!

Shaktiáltalánosan ismert gondolatról

Nagyon fontos látni, hogy az ezoterikus tanítások mind a Mindenség szemszögéből születnek. Abból a szempontból pl. a jó és rossz relativitása teljesen igaz. De, ha már a játékasztal szemszögéből, az ÉLET szemszögéből nézzük, akkor már van jó és rossz: ami az életedbe kerülhet, annak bármilyen formában történő szűkítése, az rossz, ami annak kiteljesedése, az jó. Ez a te, ill. az élet szemszöge. A Mindenség szemszögéből igazak a tanítások, de azért nem szabad elfeletkezni a saját szemszögünkről sem, mert hát csak beletartozunk ebbe az egészbe, ráadásúl egyszeri és megismételhetetlen módon, hiszen halálunk után már nem leszünk "Kovács Pistikék", azok csak egyszer voltunk.:):)

Az Univerzum bármilyen törvényszerűsége egyből KÉT részre osztja az egészt!
Az egyik részbe tartoznak azok a jelenségek, melyek a megfigyelt törvényszerűséggel megegyezően történnek, a másik halmazba azon események helyezkednek el, amelyek mégsem úgy alakúlnak. Az Univerzum, Mindenség, ettől mindenség, hogy minden megtörténhet. Sose vegyük le szemünket a Mindenségről gyűjtött tapasztalatok és észbeli információk erdelyében arról az útról, amelyben jól érezzük magunkat. Figyelem, nem olyan állapotról van szó, mely nem tükröz bennünk időnként rossz érzéseket, hanem olyan állapotról, választási lehetőségről, élethelyzetről, mely a legtöbb lelkesedést, erőt tüzet adja számunkra! Ezen választások, Fóka alapján kapuk, egyszerre többek is lehetnek az életünkben, mint ahogy az életünk is sokdimenziós. Én ezeket a szabad akarat álltal választott, kiérzett életállapotokat kiemelt figyelemmel szentelem meg, számomra ezek kiemelkednek az Univerzum törvényszerűségeinek sokaságából. Közben persze mindíg érdeklődve figyelek meg új összefüggéseket, melyek vagy élettapasztalatként csapódnak le nálam, vagy az itt fellelhető nagyszerű írások formájában, tehát pusztán gondolatok formájában.Kedves Csaba!

Nagyon szívesen, örülök hogy kaptál tőle.
A szó jó értelmében irigyellek, hogy ott lehettél tegnap.
Én még csak egyszer tudtam letolni a képemet:-), de azóta is vágyom oda.
Menni is fogok, mert ÚGY AKAROM!:-)

Életem...Kedves Gini!

Köszönet az írásért! Nagyon sok kérdésre kaptam meg a választ. Sok mindent megértettem én is saját magamból, olvasva az írást. Valahogy így éreztem magam tegnap a klubban. Valahogy nem akaródzott hazamenni. Annyira varázslatos volt igaz, tiszta, lélekemelő, lélekszépítő lélektársak közt lennem.

Fény kísérje utadat!

Szeretettel

CsabaNa ugye, megmondtam

Na ugye, megmondtam :-)
Szeretlek Te cuki lány... ott vagy a helyeden!

Életem...Nem tudom,

hogy is találtam erre az írásra,
miképpen értem az esszenciáját,
hogyan lehetséges, hogy ez így le van írva;

..csak azt tudom, hogy az érzés az enyém; és először Ezt Köszönöm.
Gini, másodszor pedig Neked köszönök, aki most a csatorna voltám nekem ehhez.
Ragyogást Neked:
Dia

..
Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Szivesen Connie :-) Tudom,

Szivesen Connie :-)

Tudom, hogy sokaknak ez "mélyvíz", de mivel én is itt találkoztam először ezzel a területtel, sőt mondhatom, hogy a találkozás időzítve volt és már "vártam rá ott lent mélyen, a veséimnél", nem kímélem azokat, akik szintén fel kell, hogy kapják a fejüket erre.
Sokan, és egyre többen leszünk, akik szeretnénk a bolygó rezgését átállítani.
Minél több a Shaumbra, annál erősebb a hatás.
Ha végigrágtad magad ezen a nehéz közvetítésen, becsületedre váljék :-)

Életem...Köszi Gini!!!

Ez nagyon mély információ volt!

Köszönöm!

Ölel:

C.