Lélektárs

lélekLélektársad néha csendben lép az életedbe, Te azonban a csinnadrattát várod ; a fények és színek összemosódását. A tűzijátékot. A nagy sodrást. HANGOSAN akarod megélni a találkozást!

Lélektársad azonban halkan lép be az ajtón. Néha nem is kopog. Leül, figyel. Nem kiabál, nem tapsol. A lélektársad megérkezése az életedbe nem mindig egyenlő a "CIRKUSZ JÖTT A VÁROSBA" élményével.

Nincsenek harsonák, kürtök és pergő dob szólók sem. Nem rohangálnak a piros orrú bohócok, táblával a nyakukban.

Egyszerűen belép, és OTT van. Észrevétlenül suhan be, mint egy árny. Ha nem veszed észre: érzelmi vakság a diagnózisod. Végig ott ül a szemed előtt, csak Te vagy képtelen őt látni. Ő viszont lát Téged. Nagyon is jól. Bár felfelé néz, látja hibáidat is. Gyengeségeid, gyarlóságod, kapálózásaid. De látja nagyságod is. Ő azt is beléd látja, amit még Te sem mersz elhinni magadról. Néz Téged. Figyelemmel kíséri az életed. Elidőz ; Vár ; Ha igazán a lélektársad, megérti vakságod is. Elfogadja. Aztán feláll és kisétál a szobádból; majd lassan az életedből is. Miközben kifelé megy, arra gondol: "Nem kell mindig gólt lőni ; az örökkévalóság hosszú idő "

Hozzászólásokhibátlan

Másfél évvel ezelőtt találkoztam valakivel....első látásra nálam semmi nem történt. Milyen meglepő :-)
Aztán nem olyan rég...végre én is megláttam, hogy ki ő valójában. Olyan volt, mintha elhúztak volna egy fátylat a szemem előtt. Egyszer csak ott termett. És tudott mindent rólam, pontosan azt is, amit még én sem mertem bevallani magamnak.
Most még messze van és még sok türelem kell, hogy a távolság ellenére bármi kialakuljon. DE! Igenis vannak dolgok és vannak emberek, amikre és akikre érdemes várni.
Most már én is látok......Így van

Szia!

Ez így van:) csak vedd észre és értékeld, hogy megkaptad:)köszönet

:) Köszönöm NekedKöszönöm

Nagyon jó irás pont igy éltem meg mikor lélektársam belépet az életemben mikor nem vársz nem kérsz nincs elvárás csak ott "van" nekem hatalmas szerelemmel és szeretettel azóta is....mert van ilyen s mikor kész vagy rá eljön tudom hiszem s élem....
Mindenkinek ilyen kivánok amiben én élek...mert csodálatos...:) ♥A lélektárs nem feltétlenül

A lélektárs nem feltétlenül a szerelmed. Sőt. Mért kellene, hogy romantikus legyen?A lelektarsad szerintem soha nem hagy el

A lelektarsad szerintem soha nem hagy el,tudja mi az a feltetlen szeretet,akkor is ott van ha balga vagy,ha jo vagy csak mindig legy egyszeru es szeretettel teljes.Koszonom.Sziasztok!

A Lélektárdad mindeben elfogad és úgy ahogy vagy Te fogsz kelleni Neki :)
Kívánom, hogy átéljétek:)Igaz!

Az élet sokszor nem olyan, mint egy romantikus film. Nincsen végállomás, csak élvezd az utazást!Nagyon tetszik

és nagyon igaz! Ilyen is van, nem csak sikeres találkozás. Megéltem és tudom!szép

Szép talán erre volt szükségem! Köszönöm. Szép napot illetve estét :)"Ha igazán a lélektársad,

"Ha igazán a lélektársad, megérti vakságod is. Elfogadja. Aztán feláll és kisétál a szobádból; majd lassan az életedből is. "
Nem lett romantikus a vege, de igazsag van benne. Szep iras. Koszonom."Mindkettő - ami elől

"Mindkettő - ami elől menekülsz és ami után vágyódsz - benned van."
Anthony de Mello