Lepaktáltam saját magammal, és működik!

paktumIde is leírom emlékeztetőül magamnak, amire korábban rájöttem, és amit időről időre hajlamos az elme a feledés homályába burkolni. Lepaktáltam saját magammal, és működik :) Arról van szó, hogy amikor egy-egy negatív gondolathullám magával akarja ragadni az érzéseimet, akkor megállok – amikor még tehetem – és emlékeztetem magam erre a magammal kötött alkura, miszerint: Nem küzdök a negatív gondolatokkal, csupán egy kis időt kérek.

Amikor valami negatív gondolat készül elragadni a figyelmemet, megállok és keresek 3 dolgot, amiért hálás lehetek a jelen pillanatban. Amint átérzem a hála érzését (nem csak gondolatban letudom a hálát!!) ezért a 3 dologért szépen egymás után, a megállapodás szerint az „elmének” jogában áll folytatni a negatív hadjáratot. A helyzet viszont az, hogy mire rendesen átjár a hála érzése, teljesen erejét veszíti minden negatív gondolatom, és jó érzésekkel, jó gondolatokkal folytatódik a napom. Néha persze – bevallom – feladja a leckét ez a feladat, de jó csel, és nem kell hozzá több mint egy szikrányi maradék akaraterő :)

Jon

"Március" című zenét nem írtam, de írtam egyet "Április" címmel :) Az Élet Mosolya c. dvd-hez, most töltöttem fel belőle egy videórészletet ide:

HozzászólásokKoszonom!

Erre most nagyon nagy szuksegem volt! :) Eppenseggel nehez helyzetben vagyok, ido szukeben, es epp hogy ott alltam, hogy eluralkodnak rajtam a negativ gondolatok. Mivel csodalatos modon feljottem erre az oldalra megoldast talalni, hat ime. "Aki keres talal". En megtalaltam! :)

Megegyszer nagyon szepen koszonom, halas vagyok ezert az irasert.
Tovabbi mosolyteli, boldog hetet, es nem csak! :)

BogiKedves J J

Örülök :)
Köszönöm :)

JonKedves Szellő :)

Működik?
Köszönöm :)

JonKedves Kreátor :)

Örülök, ha kellemes pillanatokat szerzett a zene és a képek.
Köszönöm :)

JonSzia Öbi :)

Szerda este van, bárcsak ott lehettem volna a Möbius-ban.
Jó volt? :)

Jó éjt :)

JonKedves Lollipop :)

Ezek szerint ... :)

JonHello Jon!

Köszönettel tartozom neked!Amit írtál és ahogy írtad végig játszódott a fejemben és azthiszem erre van szükségem nekem is!Üdv J JMűködik! Köszönöm...:)

Működik!
Köszönöm...:)a zene is és a képek is tetszenek

:)Tudod Jon :)

én is lepaktáltam már magammal.
Amikor nekem is jönnek azok a gondolatok, amitől nincs túl jó érzésem (hála Istennek nagyon ritka :))), akkor én meg az Emberekre gondolok. Azokra az emberekre, akik körülvesznek és csodálattal töltenek el. Hála Istennek nagyon sok van ilyen :))
Holnap körülveszel? :DDDDD
Egyébként éppen a HÁLA a téma :)
Ölellek ((())) Öbimegvettem

szuper! Én is időt kérek ezután
időnként majd nekem arra kell emlékeztetnem magamat, hogy ez nem a saját ötletem, mert van rá esély, hogy a magaméként fogom ajánlani másoknak.
pedig nyilvánvaló, hogy semmi sem az enyém, amit tudokde a legtöbbnél már feledésbe merül a forrás.
Amúgy én sem vagyok háklis a saját copyrightjaimra, sőt hálás vagyok, ha elfogadnak tőlem valamit.:D

.........Kedves Jon!

Ez egy nagyon hatásos elterelés! Én is kipróbálom!