Pénz, pénz, pénz!

pénz"Minden kiejtett szónak saját rezgése van. Az is sajátságos, ahogy az egyes emberek kimondják. A neveltetésünktől, életszemléletünktől függően a kiejtett szavakat személyes, egyedüli rezgéssel töltjük meg. Számtalan erőteljes szó van a nyelvünkben, de csak egy van, amely kiérdemli a legnegatívabb rezgésű szónak járó első díjat. Ez a szó a "pénz", a legnagyobb töltésű rossz szó minden nyelvben.

A legtöbb emberben a "pénz" szóhoz kapcsolódó képzetek olyan hihetetlenül erősek, hogy amikor kimondják, rágondolnak, meghallják, negatív rezgést küldenek mindenfelé. Ezektől a hullámoktól olyan áthatolhatatlan fal képződik körülöttük, hogy a nagyon áhított pénzhez hozzá sem tudnak férni. Pedig ha csak elhangzik a szó, már lelki szemeik előtt látják, mit vennének belőle.
Amióta a pénzt mint fizetési eszközt kitalálták, senkinek sincs belőle elég. Ezért, ha csak rágondolunk, azonnal bekattan: "nem elég"... A pénz egyenlő a nem eléggel, ami egyenlő a hiánnyal, ami egyenlő a rossz érzés rezgéseivel, ami garantáltan többet vonz vissza abból, amit nem akarunk: a hiányt.

Az a jó, ha nem kell belemennünk ebbe, és nem kell foglalkoznunk az idejétmúlt, pénzzel kapcsolatos beidegződésünkkel, hogy utat engedjünk a jólét áramlásának. Csak figyelmen kívül kell hagynunk, amit a pénzről tanultunk.
Az új forgatókönyv nagyon egyszerő. Ki kell találni egy nagyszerű álmot, és bele kell élnünk magunkat. Ez egy fontos rész: érzelmileg kell benne lennünk az álmunkban, mert különben csak a levegőbe beszélünk.
Kitalálunk egy kedves szituációt a kívánságunkkal kapcsolatban. Hangosan beszélünk, mintha egy barátunk lenne ott, vagy írjuk le. Ne arról szóljunk, mi fog történni. Csak arról legyen szó, mi történik most, és ebből kiindulva elég reálisra formálhatjuk a történetünket, hogy megízlelhessük az elégedettséget, az örömöt a beteljesedést.

De ne feledjük, érezni kell a szenvedélyt minden egyes szó mögött. Ha nem érezzük, nem kapjuk meg, mert az új érzés nélkül nem következik be változás a rezgésekben.
Ezek azok a szép, mámorító érzések a szavak mögött, amelyek a kívánt dolgot előidéző, pozitív rezgéseket kiváltják. Egy új mágneses örvény jön létre az elképzelésből szenvedélyes érzéseinkkel."

(Lynn Grabhorn: A Vonzás Hatalma)

HozzászólásokKedves Vibrocil! Én is köszönöm!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKöszönöm! Ezek a

Köszönöm!
Ezek a megerősítések kellenek azért!

Én is régen rájöttem és alkalmazom, hogy ha valamit szeretnél, mondjuk egy exkluzív utazást, akkor ne a pénzt kezd el vizualizálni, átérezni, hogy az meglegyen, hanem már légy ott és élvezd. Mintha csak játszanál az érzéssel, hogy milyen érzés lenne ott lenni. Csak itt, a lenne, a jövőidőt ne alkalmazd.
A cél beteljesül.
Ne akard, vagy erőlködj nagyon, mert akkor célt tévesztesz. Egyszerű gyermeki hozzáállással, görcsölés és erőfeszítések nélkül kell csinálni és az eredmény nem marad el.
Elég, ha a célt elképzeled, fenntartod és folyamatosan arra gondolsz, hogy minden egyes gondolattal csak töltöd és töltöd a cél megvalósulásáért.

Szeretettel mindenkinek és köszönöm!Drága Kata!

Úgy gondolom, hogy nem árt néha "Nagyjaink tollából" a megerősítés.
Azoknak pedig, akik még ismerkednek biztosan jól jöl!
Köszönöm a hozzászólásodat, további szép napot Neked!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryEz így van

Drága Ery. Köszönöm hogy leírtad és én már hozzá is láttam az elképzelésnek, amit teljes szívemből átérzek!!!
Puszillak!
Kata

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=5883940&p=1&p=0