Mágia. Miért tud ránk hatni?

Mágia. De mit is jelent? Nem értem, még is félelmetesnek érzem. Erők amik láthatatlanok és hatással vannak ránk. A fehér mágiát még talán értem és elfogadom mert jó dolgokról szól. Talán az imával tudom összehasonlítani. Valami jót, kérek magamnak vagy másoknak. Bár imádkozni lehet úgy is valakiért, hogy nem tud róla, a fehér mágia ebben különbözik tőle. Ott a másik félnek is tudni kell róla, ettől tiszta az egész.

De mi az a fekete mágia? Egyre többet hallani róla még sem tudom hova tenni.
Elmennek emberek egy beavatott szakihoz és azt kérik egy másik embernek legyen vége a házassága és őt szeresse? Vagy azt kéri, hogy betegedjen meg? Vagy azt kéri, hogy szeressen belé? Vagy bármi olyat amit a másik egyáltalán nem is akar, csak az aki a háta mögött hatni akar rá, illetve befolyásolni?!
Valaki eltudná ezt magyarázni? Azt tudom, hogy minden hat ránk, de akkor miként lehet védekezni ez ellen? Lehet ha történik velem valami rossz akkor nem is a sorsomban van, ha nem valaki belekontárkodik az életembe? Honnan lehet tudni, hogy rossz erők akarnak irányítani vagy épp magamnak vonzottam be? Meg akkor egy csomó általam megértett dolog dől most dugába. Szellemi törvények amit nem ember alkotott, de még is tudja negatív értelemben felhasználni? Teljesen belekavaródtam a témába. Sok évvel ezelőtt már filóztam rajta, de valahogy a sötét oldalban nem hittem. Az ördögben sem hiszek. Ezek szerint rosszul teszem? Tisztában vagyok azzal, hogy amit az ember elgondol az működik is, de azt nem tudom felfogni, hogy aki másnak akar ártani miként lehetséges.
Valahogy tisztább lenne, hogy haragszom valakire, akkor oda állok és elmondom neki. Vagy ha szeretek valakit megmondom neki. Vagy ha engem megbántott valaki megkérdezem miért tette?

Szóval hogyan működik ez a feketeség? Szeretném megérteni de nagyon!!!!!!!!!!

HozzászólásokSzia Sünike!

Újra kellett olvasnom egykori bejegyzésemet, mert igen régen írtam.
Nos, igen, idáig eljutottam én, csak felfogni nem nagyon tudtam, tudom. A legjobb ellenszer, ha nem félünk tőle.

Azért köszönöm, hogy írtál.

Szép napot!válasz rózsafának!

Kedves Rózsafa! A fekete mágia egy nagyon sötét,és rossz dolog. Bele avatkoznak vele mások sorsába,életébe,kapcsolataiba,én elítélem ezt! A fehér mágia jó dolog álitolag. A fekete mágia ellen angyalokkal lehet védekezni. Mindenkinek van őr angyala,az angyalokat lehet kérni hogy segítsenek. A fekete máigjával nagyon gonosz,és sötét dolgokat csinálnak,és igen létezik olyan is hogy ha valaki nem szeret valakit,máigjával hozzá rendelik:szerelmi kötésnek hívják! Ez egy beteges dolog szerintem,ennek ellenére sokan csinálják ezt. Röviden ennyi! Szép estét neked!Kedves Rózsafa!


Mától működik rajta egy jósprogram!
Van hírlevelem is, várlak rajta szeretettel!

Mosolyokat!
CsillagvirágKöszönöm mindenkinek!

Ezért jó ez az oldal, mert sokféle gondolatok, elméletek, hitek és tudás létezik. Én jobban szeretek így tanulni, mint ha egy iskola padba ülnék.
Bennem kettősség van, mint mindennel ami felvetődik bennem. Megvizsgálom balról, aztán jobbról.
Én is azon gondolkodtam, ha van szabad akarat akkor miképpen tud rám hatni egy külső energiaforrás.

A szerelmi kötésben alapból nem hiszek, de ha tegyük fel létezne akkor is egy erőszakos, ostoba és gyenge megoldás.

Csillagvirág! Mi a honlapod neve?

Szép napot nektek.Kedves Rózsafa!

Sajnos nem láttam ezt a filmet,de elhiszem,hogy igaz.Azt is elhiszem,hogy ha valaki rengeteg energiát képes egy pontra összegyűjteni,akkor történhet ilyen,vagy mondjuk pl.tárgyak mozgatása.De azt nem hiszem el,hogy el kéne mennem rontást levetetni,mert a szomszéd Jucus megátkozott,hogy sose lesz pasim.Szerintem elég kevés ember képes ilyesmire,ehhez képest elég sok a rontás levételével foglalkozó hirdetés.Szóval én nem félek,mert szerintem a környezetemben egy darab olyan ember nincs aki annyi energiával rendelkezzen,hogy árt nekem anélkül,hogy beleegyeznék.Én is osztom Jamy véleményét. Csak arra hat a "mágia", ...

aki vagy tudatosan vagy tudat alatt maga is akarja, hogy hasson rá.
Tulajdonképpen mágia nincs is, csak szövetség van az emberek között az Uni nagy szövedékében.
Amit akarsz, az hat Rád.
Bevonzod vagy mifene! :DKedves Rózsafa!

Ha érdekel a kártyavetés, keress, e-mailen, skypen, telón:-)
Holnaptól működik a Poláris Világ jósda a honlapomon!
Ki lehet próbálni!

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágKedves Csillagvirág!

Tehát ha jól értelmezem akkor igen is befolyással lehet rám valaki a tudtom nélkül?
Nem hiszek ezekben, már mint, hogy valaki uralma alá kerülhetek, de elgondolkodtató.
Tudom a gondolati, érzelmi energiák hatnak ránk. De ezt akkor sem tudom felfogni.
Aki másnak vermet ás, maga esik bele. Meg vigyázz mit kívánsz, mert teljesül. A jó és rossz kívánságok egyaránt vissza szállnak ránk.
Ezek a legjobban ismert szólások, bölcseletek.

Jó magam nagyon érzékeny vagyok a rezgésekre, energiákra. A testem egyből jelzi ha valamit nem tud magáévá tenni. Sajnos nem mindig érzek rá mi vagy ki az, de tudatosodik benne, hogy nincs rá szükségem. Én egyből az univerzumhoz küldöm tovább, hogy azt alakítsa át Isteni szeretetté és kérem, hogy szálljon vissza arra akitől Én kaptam. Persze sosem gondoltam ártó mágiára, már mint, hogy azt küldenének felém, inkább csak irigységre, haragra, vagy ilyesmire. Még szerencse, hogy a testem egyből csenget.

Hát köszönöm az infókat. Azt hiszem az érdeklődésem ennyi volt ez ügyben. A kártyajóslás viszont érdekelne. A kártyákat nagyon szeretem, nekem is van mindenféle.Kedves Jamy!

Egyszer kaptam egy boszorkányokról szóló könyvet, de sajnos már nem tudom a címét. Nem jutottam tovább a 10. oldalnál.
A nagy boszorkány könyvben a jó oldalon álló varázslatok vannak leírva, de azt sem olvastam végig.
Aztán ahogy egy egy újság a kezembe akad és pont vannak benne ilyen cikkek.
A lányom meg mesélte a Sorvadj el című filmet. Az is ilyesmiről szól.
Ne haragudj de konkrét könyveket, lapokat nem tudok megnevezni. Valahogy az elmém tudatosan távol tart ezektől.

Viszont egyszer láttam egy doku filmet. Valahol Afrikában járt egy szkeptikus riporter és a fekete mágia nyomába eredt. Afrikában Wudunak hívják. Mert be akarta bizonyítani, hogy ez nem létezik.
Történet a következő. Ment a riporter, egy helybéli pap meg egy kamerás. A pap felvezette őket egy hegyvidékes részhez ahol azt állította, hogy ott végzik el az átok szórást. Tényleg találtak üvegeket amikben fényképek, hajak meg különböző tárgyak voltak bele rakva. A pap mondta, hogy menjenek távolabb tőle mert elkezdi a szertartást amivel felszabadítja a rossz erőket és elűzi azokat. A riporter jókat nevetgélt, hogy mikben nem hisznek egyesek. Aztán egyszer csak ahogy a pap végezte a dolgát az addig felhőtlen szép kék égbolton megjelentek fekete felhők. Ijesztő volt látni. A szél feltámadt és egyre viharosabb lett. A riporter meg a kamerás már feküdt a földön. Egyszer csak a riporter olyan rosszul lett, hogy pánik lett rajta úrrá. A pap csak türelemre kérte, meg hogy mit tegyen amíg nem tud vele foglalkozni. Az egészet felvette a kamerás. Ezt végig nézve a tv-ben igen meglepő volt.
Ahogy befejezte a pap a szertartását, oda sietett a riporterhez, mert szó szerint alig volt benne élet. Valamit csinált vele is, aztán jobban lett. Az égbolton megint egy árva felhő sem volt, a szél is abba maradt. A riporter teljesen más véleményemmel indult le a hegyről mint ahogy oda felé mentek.
Hát ennyi a történet. Ezt évekkel ezelőtt láttam valamelyik csatornán éjszaka. Most csak eszembe jutott, gondoltam elmesélem.Kedves Rózsafa!

A mágia van, működik...Te is ismered a szavak teremtő erejét! A jót és a rosszat is! Hiszen a szavainkkal teremtjük az életünket!...és milyen jól működik...
Létezik mágia fekete és fehér és a mögé tett energiától válik olyanná, amilyen lesz...
Amikor valakire gondolatban negatív érzelmi háttérrel gondolsz, azt az erőt, energiát elindítod felé, más kérdés, hogy ez mennyire tudatos vagy éppen nem!
Tőlem is kértek már szerelmei kötést, de én elvből nem teszem, hiszen nem szeretnék magamnak karmát csinálni, de sok esetben az ilyen kötéseknél, ha már nincs semmi érzelem a két ember között, akkor is ott van az az energia, ami miatt nem tudnak elszakadni egymástól!
Én kártyavetőként dolgozom, nagyon sok mindent látok, hallok tapasztalok...
Létezik a mágia, főképp a kevésbé tudatos embereknél....ők irányíthatóak, befolyásolhatóak és ezek a dolgok determinálják őket!
Elgondolkodtató, hogyan használjunk a szavainkat, energiánkat mert mindent mi irányítunk!

Mosolyokat, szerelmet, bőséget!
CsillagvirágSzia Rózsafa!

"Ennek ellenére rengeteg olyan történetet olvastam ahol igen is hatással tudtak lenni a másikon."-Hol olvastad?El szeretném olvasni én is. Per.pill nem tudom elképzelni,hogy akaratom ellenére történjen velem valami kívülálló által,hacsaknem hagyom magam manipulálni,de hát az már egy döntés,még ha nem is mindig tudatos.A szerelmi kötésekről,meg rontás levételekről nekem az a véleményem,hogy olyan nincs,nem hiszek ilyesmiben.Pont ezért érdekel miket olvastál.Köszi a válaszodat.

Én is ezért kerültem gondba. Mert amúgy én is így képzelem ahogy Te leírtad. Ennek ellenére rengeteg olyan történetet olvastam ahol igen is hatással tudtak lenni a másikon.
A legismertebb a szerelmi kötés. Én ezt sem igazán értem, de hát nem vagyunk egyformák.
Nekem a gonosz szó ha már meg kell határozni az maga a félelem, harag, irigység. Ami minden emberben meg van. Talán előfordul az is, hogy esetleg valakit elküldök a fenébe gondolatban. Akkor ez már ártó energia? Én csak megérteni szeretném nem alkalmazni. Tőlem igen távol állnak ezek a dolgok.
Én is úgy gondolom ha Én a tiszta és jó energiákban élek, akkor számomra mástól fakadó veszély nem létezik. Vagy még is?Kedves Rózsafa!

Én úgy hallottam,hogy nincs fekete,vagy fehér mágia,csak a mágia van.Az,hogy "fekete",vagy "fehér" attól függ,hogy a mágus mire használja az energiáit(hatalmát).És mindannyian mágusok vagyunk.
"Egyszerűen jelentsük ki, hogy csak és kizárólag a nekünk segítő,minket pozitívan támogató lények és energiák/információk számára nyílunk meg."Mivel szabad akarattal rendelkezünk,nem kényszeríthet minket senki sem olyan dolgokra amiket nem akarunk megtenni. Legalábbis én így értelmeztem amiket olvastam a témáról.