Ma tegyünk együtt valamit az országért!

Ma még a Google kezdőlapját is a magyar zászló díszíti, a nemzeti ünnep alkalmából. Szeretnék ma az ünnep kapcsán egy olyan civil kezdeményezés üzenetét szeretném tovább adni nektek. Ez a kezdeményezés arra szeretné ráébreszteni az országot, hogy a saját környezetünket az határozza meg, ahogyan a benne élő emberek gondolkodnak.

Ha úgy érzed, hogy te is szívesen tennél azért, hogy saját környezeted barátságosabb, szebb, élhetőbb, vidámabb legyen, a körülötted lévő emberek mosolyogjanak, és összefogjanak, rá kell ébresztenünk az embereket, hogy ez olyan apróságokon múlik, melyről legtöbben azt hiszik, hogy semmin sem változtat. Mégis mik ezek?

A legegyszerűbb dolgok! Egy mosoly, mely az utcán szembejövő embernek szól, egy felvett szemét, mely szebbé teszi a város képét. Elsőre apróságnak tűnhet, de gondold végig, ha csak naponta két-három ilyen apró dolgot megteszel, és ezt 10 millióan együtt tesszük meg, annak mekkora hatása van!

És ez csak az első lépés ahhoz hogy az ország megváltozzon. Az igazi áttörés akkor lesz, ha példát mutatunk egymásnak, és ráébresztjük az embereket arra, hogy az ország fejlődését kizárólag a benne élő emberek fejlődése teremtheti meg.

Ahhoz tehát, hogy változás legyen, nekünk kell cselekednünk! Tennünk kell, mert ezzel lesz csak fizikai eredménye mindannak, amit mindannyian szeretnénk. Hogy Magyarország büszke és boldog nép legyen, és hogy elégedetten nézhessünk egymás szemébe.

A Magyarország Talpra Áll Egyesület ezzel az idézettel indult útjára:

"Egy ország változása egy személlyel kezdődik. Minden ország tükröződése a lakosság belső békéjének vagy zavarának, így ha egy ember megváltozik, az hatással van a lakosság többi részére is. Minden személynek hatalmában áll nagy változásokat hozni az országnak, a benne lakozó végtelen békén és szereteten keresztül. Azonban nem hozhatsz békét és jólétet az országodnak ha előbb nem teremted meg azt a saját életedben. Érted? Nem adhatsz olyat, ami nem a tied.
Minden ember feladata, hogy tökéletes harmóniát hozzon a saját életébe és így a legnagyszerűbb emberi ajándékot adja a hazájának és a világnak."

Hogyan támogathatod a kezdeményezést?

Magyarország Talpra ÁllHa van Facebook profilod, szavazatoddal tudod támogatni az országépítő program elindulását, mely óriási segítség nekünk!

Ezen a weboldalon lehet az ötletet támogatni, Facebook profiloddal belépve: kattints ide a támogatáshoz!

Egyszerűen kattints rá a nagy gombra, amin a felfelé mutató hüvelykujj van, és lépj be a Facebook profiloddal. Ha nem akarod megadni az email címed, még az sem kell, alul kiválaszthatod, hogy a szervezők láthassák-e az e-mail címed. Ha nem, akkor még azt sem kell megadnod. Elég csak egy szavazat, mellyel támogatsz minket, hogy a kiírt pályázaton indulhassunk.

Ha tovább küldöd ismerőseidnek is, azzal még többet segítesz. Szombat estére össze kellene szedni legalább 100 szavazatot! Köszönjük, ha megteszed. Mindössze egy perc neked, de az ilyen kis dolgokon nagyon sok múlik!

Ha szeretnél többet megtudni az Egyesületről, látogass el a honlapunkra, és olvasd el a bővebb leírást itt.

Kik vagyunk mi?

Olyanok vagyunk, mint te! Szeretnénk jobbá tenni a környezetünket, és gondolatunkat tett követte: megalakítottuk az egyesületet azzal a céllal, hogy a szavak tettekké válhassanak. Azt szeretnénk, ha Magyarország olyan emberek hazája legyen, akik jól érzik magukat benne, és akik szívesen tesznek egymásért a jó szándék jegyében.

Támogatásod előre is köszönjük!

Köszönjük, ha támogattál minket, ha még nem akkor kérlek kattints a fenti linkre, és támogass minket egy szavazattal. Ha pedig szeretnél csatlakozni programjainkhoz, várunk szeretettel a találkozóinkon, legközelebb november 4-én!

Mindenkinek vidám nemzeti ünnepet kívánunk, szíveteket töltsétek meg szeretettel a mai napon!

Üdvözlettel,
A Magyarország Talpra Áll Egyesület

Hozzászólásokmár lejárt a szavazás,

már lejárt a szavazás, vasárnap estig lehetett, összesen 21 szavazatot sikerült összeszedni, pedig több mint 3000 embernek küldtük szét, és közel 300-an el is olvasták a felhívást... nem itt, hanem annyian látogatták meg a "szavazógombot". ebből a 300-ból jött össze az a 21 aki nem csak megnézte a gombot, de rá is kattintott, hogy támogatja. de ez is szép szám, nagyon köszönjük annak a 21 embernek hogy szavazatával támogatta az egyesületet!!!

maga az ötlet függetlenül ettől a szavazástól működik, a oldalon olvasható bővebb információ. az oldal zárt, de meghívót lehet kérni tőlem is.

szép napot mindenkinek!Jó ötlet

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Én is gondolkodtam már hasonló dolgokon és most itt a lehetőség.

Aki nincs facebook-on és nem is szeretne ott lenni az hogyan tudja támogatni a kezdeményezést?kedves Ragyogás, a legjobb

kedves Ragyogás, a legjobb utat járod: példát mutatsz a többieknek is. nagyszerű vagy ebben, ezért szeretünk :-) köszönöm hozzászólásod!!POLITIKA??? Hol...? Ebben

POLITIKA??? Hol...?

Ebben csak arról van szó, hogy a magyar emberek képesek-e egymásért összefogni, vagy sem. Sajnos úgy tűnik, nem nagyon képesek... Hogy ennek mi az oka? Talán félelem. Az emberek nagy része fél. Csak nem tudom, mitől? Mi történik, ha segítek valaki másnak? Nekem kevesebb lesz? Dehogy... Érdekes hogy közel 250 ember megnézte már a felhívást, de csak 16-an kattintottak a támogatás gombra. Ez annyit jelez, hogy az emberek nagy részét nem igazán érdekli hogy segítsen másokon, vagy egyáltalán a saját környezetével törődjön. Ez a program arról szól, hogy saját magunknak segítünk. Saját környezetünket tesszük szebbé. Ráadásul önkéntesen, magunkért, és azokért, akiknek szükségük van rá. Aki lehetsz te is, ha épp úgy alakul. Vagyis aki egy ilyen kezdeményezést nem támogat, az hosszú távon saját magával szúr ki... szerintem.

Érdekes hogy az aug. 20-i tűzijáték "eltörlése" mellett több mint százezer ember letette a voksát. Sajnos a magyarok nagy része még mindig alszik: ha botrány van, ha tüntetni lehet, sokan mennek. De ha segíteni kell, mindenki csak legyint egyet... pedig valahol itt az oka annak hogy az ország nem jut egyről a kettőre... így még nem. Ameddig ez a hozzáállás, addig mindenki szív.

Vegyük észre, hogy egy hajóban ülünk!

Mindenkinek kellemes utazást! :-)Nem "angyali" most ez a beírás

Kedvesem:) o:O))))

Ami ellen vagy, azt erősíted, sajnos! Remélem tudod:) Anikó

És tudom, hogy már régóta így cselekszem. Kutyásként a piszkot összeszedem, és rákérdezek a kutyástárstól is, ha látom nem szedi ő össze... minden szemetet lehajolva, felveszek, Metron, buszokon. Érzem, hogy összefogásban az erőnk, csak még kevesen ismerik ezt fel.Humm..

Rohadt politika, mindenben ott van..