Madonna és a saját utad

MadonnaTöbb cikket is olvastam arról, hogy Madonna első saját rendezésű filmje debütált a berlini filmfesztiválon. (Önéletrajzi ihletésű film, Madonna nem szerepel benne)
A hozzászólásokat is átnéztem, mert érdekelt mit gondolnak erről az emberek, akik még nem is láthatták a filmet, mivel még nem forgalmazzák, csak sajtóvetítés volt. A vélemények tele vannak negatívummal, és utálattal. Ilyen a legtöbb ember: aszerint ítél meg mást, hogy nem ivott vele egy kávét, és nem beszélgettek egymással húsz percet, a mindennapokról...
Tudom, Madonna esetében ez nem igazán reális lehetőség, de aszerint pálcát törni valaki feje felett, hogy nem látták a filmjét, ez számomra furcsa, és alátámasztja az előítéletesség létezését.
Sok mindent lehet mondani Madonnáról, lehet szeretni vagy nem, de tény, hogy 25 éve van a zenei pályán, és azt hiszem, ez mindenképpen elismerésre méltó teljesítmény. Én szeretem a zenéjét, díjazom a kitartását. Nem ő a legjobb énekesnő, és a legjobb zenész sem, ő előadóművész. Az a dolga, hogy elvarázsoljon, és elgondolkoztasson... ennyi.

Egy barátom - ERY - ma ezt írta Nekem : "Az élet Titok - fejtsd meg !"
Nos, az egyik legfontosabb "titok", Isten Létezése után, az, hogy: "mindig járd a saját utadat, figyelj, tanulj, változz, hogy változhass... légy befogadó a világ dolgait illetően."
Madonna tudja ezt a "titkot", mert máskülönben már eltűnt volna a süllyesztőben. Lehet, hogy ő maga jött rá, vagy mások figyelmeztették, de tudja a megújulás, és a változás, változtatás fontosságát. Amikor a szexualitás volt a téma a karrierjében, akkor egy dolgot mindenképpen megtett. Felhívta a téma fontosságára a figyelmet, hatására sok emberben omlottak le gátlások, talán mondhatom azt is felszabadította generációját, rajongóit.
De zenében küzdött már a háború ellen -American Life- kiemelte az AIDS, az Éhezés témakörét is. Tény, hogy kipróbálta magát sok területen, mert gyerekkönyvet írt - vagy íratott - , és filmet rendezett. (Mellesleg az Evitában tényleg jó volt, az ének, és a tánc tudását tekintve...)

Zenei karrierjében az 1998-as "Ray of Light" hozta a változást, mert az album zenéje és szövegei egy komolyabb nőt mutatnak meg, akit érdekel a spiritualitás témaköre, és az, hogy miért jöttünk erre a világra, mi a dolgunk itt. (Ez pedig minden gondolkodó embert foglalkoztat ugyebár, azokat is akik épp ezen az oldalon lógnak :) - Sajnos sokan még "alszanak" az emberiség nagy családjában...)

Azóta is a saját útját járja...

Nem hagyja, hogy beskatulyázzák. Ezért lehet jó példa, mert mindenkinek ezt kellene tennie. Követni kell az álmainkat... Ennyi.

Ha ezt tesszük, akkor rátaláltunk a másik fontos titokra... "Kövesd az álmaidat, és rálépsz a saját utadra". Higgy abban, hogy semmi sem lehetetlen az életedben. Persze ehhez, az kell, hogy gondold ki, mi az amiben meg szeretnéd mutatni a világnak saját magadat.
Ebben is alkalmazhatod a Titkot, az Ősi tudást... a Teremtést... Ekkor, ha már pontosan tudod, mit szeretnél képviselni , az adott cél megvalósulásában, segíteni fog Neked az Univerzum, Teremtő...

Madonna?
Maradjon meg, annak aki, Madonnának, a nevével a plasztikai sebészével, a saját dolgaival együtt. De biztos vagyok benne, csakúgy, mint mindenki másban, benne is szunnyad még mondanivaló, lehetőség... Végül, arra bíztatnék mindenkit - magamat is beleértve - , hogy "kövesse az álmait", találja ki, hogy saját fényét, hogyan mutatja meg a világnak...változzunk, hogy változtassunk :)

Szeretettel: "M"
(((mate29)))

HozzászólásokDrága Öbike! Akkor mindhármónknak kívánok még

számos, hasonló teremtést! :))))))))

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryDrága Ery :)

Köszönöm Neked, de én inkább Nektek vagyok hálás, hogy elinditottátok az energiát, én pedig vevő lehetek rá :) Ami VAN, MOST és MINDIG, a TI teremtésetek. Én csak az egyik eszköz vagyok benne :)))
Végtelenül SZERETLEK :)
öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Jó..., jó ez a

Jó..., jó ez a cikk.
Mivel a hidegráz Madonnától - mégis akad olyan száma, amit meghallgatok -, nagy teljesítmény tőled, hogy végigolvastalak:-)
Igazad van, egy fánkárús lányból valaki lett. Megálmodta - vitatható módszerekkel, de -, végigvitte.
Van mit tanulni.
Kyle Minoque - a másik hidegrázásom -, úgyszintén videótéka pultból álmodta ki magát...

www.aminababa.com
www.flavin7.com/gini99Szívesen Öbike! Én is nagyon szeretem Őt!

És Téged is Te Drága. Örülök, hogy idevonzottunk a Mátéval és ezen a helyen is szeretnék Neked gratulálni MAGADHOZ!
Nagyszerű dolog, amit csináltál, minden fényképen Te is ragyogsz, sok embert vagy képes mozgatni, Szeretlek!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryUgye? Te is jó, hogy vagy Máté! :)))))))))

Gratulálok a címlapra kerülésedhez!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: EryDrága Máté :)

Nagyon köszönöm az irásod, élveztem minden sorát :)
Szerető öleléssel: öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Madonna :)

Húúú Ery ezt nagyon köszönöm :)
Madonnát mindig csodáltam azért hogy újra és újra meg tudott újulni. Biztos vagyok benne, hogy ő is tudja a Titkot. Hiszen mindig a csúcson van, vagy annak közelében. Egyszer láttam róla egy életrajz ihletésű filmet, és akkor döbbentem le, hogy mekkora müvész és mekkora ERŐ van benne. A körülötte élő emberek ragyogtak tőle. Ő pedig egyszerüen csak egy energiabomba volt. A fellépések előtt mindig összegyüjtötte a produkciót segítőket, imádkoztak és megölelték egymást. Ez annyira megfogott, hiszen nem gondoltam volna, hogy egy ekkora müvésznek ilyen fontosak a körülőtte élő lelkek...
Én biztos megnézem majd a filmet, kiváncsivá tett, hogy mit akar mondani nekünk :)
öbike :)
Mosolyogj Drága Magyarország :)Szia Ery!!!!

Jó, h. Vagy:)A mai napig szívesen hallgatom bármikor ezt a klippet

és jó szívvel ajánlom Nektek is:

Egyébként most hallottam az RTL Klub Fókuszában a bejátszást, hogy Madonnát szétszedték rajongói a filmfesztiválon.
Később jön a film is!

"Az élet titok - fejtsd meg!"
Szeretettel: Ery:) Imikém, KÖSZÖNÖM! Ez nagyon kedves volt Tőled!

És hálából ideírom Máté blogjába azt a frappáns idézetet, amit az előbb nem sikerült rendesen beírnom:

"Nincs annyi sötétség a Világon, hogy akár csak egyetlen gyertya fényét is kioltsa!"

Imikém, én nem tudom kiért vagyok, dehogy addig nem halok meg, amíg minden szeszesüvegre rá nem lesz nyomva:
"SEJTMÉREG, ÖL BUTÍT ÉS NYOMORBA DÖNT!" , az tuti!

Ha a bagóra ráírják, írják rá a szeszekre is! Egy bagós apuka vagy anyuka koránt sem akkora veszély egy gyermekre nézve , mint egy vagy esetleg kettő alkoholista szülő!
És még egy! Addig sem fogok meghalni, amíg be nem jut a köztudatba: Negatív énképpel nem működik a pozitív gondolkodás! És hogy az énkép egy jobb élet kulcsa! az a célom, hogy egyetlen kicsi gyermeknek se kelljen idióták mellett felnőniük, akiknek fontosabb a napi két tengelyesük, mint az, hogy van-e mit ennie otthon a gyerekeknek avagy nincs!

Azt a kukoricabajszát neki!
Igen. Nekem ez a dolgom, amit örömmel csinálok. Nyolcas házas vízöntő szaturnusszal nem is igen csinálhatnék mást különben... :)
határtalan szeretettel és elkötelezettséggel:
Csillátok
„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *HÁLA NEKED!

Drága Csilla!

Hála Neked a Magazinért, a gondolataidért, a sugárzásodért, a tetteidért !

Köszönjük,hogy Értünk Vagy!

ImiSzia Máté!

Erre csak annyit tudok mondani, a virtuson van egy magazinom.
Nap mint nap teszem fel az önfejlesztésre sarkalló cikkeimet, a sikertörténeteket, a vonzás törvényének gyakorlati alkalmazásáról szóló írásokat, már társszerzőim is vannak.
Szóval igyekszem mindent feltenni, ami jó és használható.
És tudod, mi történik?

Minden nap akad egy két sötétagyú, aki lenullapontozza ezeket a cikkeket, persze, név nélkül! A lenullázás együtt jár a gerinctelenséggel.
Aki lenulláz egy olyan cikket, ami arról szól, hogyan segített valaki önmagán, ott bizony hatalmas sötétség van!
(pl. egy három gyerekes elvált asszony a vonzás törvényének alkalmazásával, hogyan teremtette meg egyedül, minden segítség nélkül magának a saját lakását, hogyan rendezte a nagy gyermekeivel a kapcsolatát, hogyan tudott lezárnai egy számára abszolút megalázó kapcsolatot.)

A nullázók még mindig azt hiszik, az események véletlenszerűen történnek vele az életükben.
Ám én csak mosolygok rajtuk és elképzelem őket a fehér keretes tükrömbe, ahogyan megértik, hogy a világ pontosan olyan, amilyenné tesszük. És attól még, hogy ők ateisták, bennük is a Végtelen Intelligencia kelt életre és az angyali bosszúm tetőfoka az, amikor egy határtalan dózis szeretetenergiát küldök feléjük! :)

Persze, mikor még kezdő voltam a virtuson, nem értettem, miért ilyen ez az egy, esetleg két ember?
Ma már tudom! Még nem ébredtek fel!

És most kérdezem én! Amikor egy cikkre kapok 19 db 10 pontot és 1 db 0 pontot, akkor most ne inkább azzal a 19 olvasóval foglalkozzam, akik örülnek és használják a módszeremet?
Mi több? Egy babszem vagy 19 babszem?
A kérdés ennyire egyszerű!
És van egy jó hírem! Amikor tudósítottam Öbike Mosolyogj Mozgalmáról, arra a cikkemre még a sötétagyúak sem adtak nulla pontot! :))) Tehát van még remény!
Azóta, ha kapok egy nulla pontot, rögtön felidézem magamban:
-Te is mosolygó Magyarországot akarsz, csak még a módját nem látod, barátom, mert még nem látod fától az erdőt!

Úgyhogy Máté, teljesen igazad van, Madonna tiszteletet érdemel és óriáis dolog, amit már eddig is letett az emberiség megjobbításáért az asztalra! nem úgy, mint az őt kritizáló anyaszomorító sikertelen babszemek!
Csilla
Mostanában hallottam egy csodaszép gondolatot:

Még a legsötétebb sötétség sem képes akárcsak egyetlen gyertyfényét sem legyőzni!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell *Erre csak 1 Őszinte Szóval Reagálnék!

Köszönöm!!Drága Máté! Én is láttam a bejátszást Madonna

filmbemutatójáról. Szó szerint azt mondták, hogy a vetítés végén gyér tapssal jutalmazták a filmet.
Igaz, amiket leírsz, egyetértek. Sajnos, olyan világban élünk, amiben sokkal gyakrabban hallassz kritikát,
lehúzást és rosszat, mint jót, vagy dícséretet. Nem érzik az emberek, hogy ezzel önmagukat is minősítik.
Amióta létezik a szólássszabadság, ezt olyannyira használjuk, hogy szépen visszájára is fordult. Mégcsak
nem is kritika lett belőle, hanem lehúzások sorozata. Ezt a szemléletet kell megváltoztatni, megváltoztatnunk.
Igen, mindegy hogy milyen előélete volt Madonnának, nagy karriert futott be, ami még nem teljes. És ha
a filmrendezés még hiányzott ahhoz, hogy teljes élete legyen (bár, meg fog ő még sokmindennel örvendeztetni
bennünket), akkor miért is ne tehetné. Ad és folyamatosan ad, nekünk kell megtanulni felnőni hozzá és méltó
toleranciával fogadni. EGYETÉRTEK VELED, KÖVESSÜK ÁLMAINKAT....MÁSIK TITOK....SAJÁT UTUNK....
Írásod nagyon jól tükrözi a színes egyéniségedet és az alapos ismereteidet, gratulálok.

Szerető baráti öleléssel: Ery