Madonna a számmisztika szemszögéből

MadonnaKedves Barátaim!

Szeretnék egy sorozatot elindítani, ami 12 részes lesz és minden hónap 16-án fog megjelenni. A számmisztika szemszögéből fogok bemutatni híres sztárokat, és olyan nem a művész világból ismert embereket, akik egyéniségükkel és szellemiségükkel, viselkedésükkel jó irányt mutatnak Nekünk. Fogadjátok szeretettel ezeket az írásaimat.
Várom hozzászólásaitokat, akár egyetértettek, Velem, akár nem. A bevezető része ennek a sorozatnak a Michael Jacksonról írt elemzés volt, a helyzet szomorú aktualitása folytán. Ezért nem írtam ott előszót, az idő rövidsége miatt.
Akiről most fogok írni, mindannyian jól ismerjük. Van, aki szereti, van aki nem, de azt hiszem senki számára nem közömbös.

MADONNA
= 8 Belső Én / Harcos/
MADONNA = 26= 8 Névszám / Harcos/
=18=9 Külső Én/Szellemiség/
Születési adatok:
1958 08 16 = 38 = 11 = 2 Sorsmissziószám

Ha jól megnézzük Madonna a születési számaival, ami adott volt, és a felvett választott nevével nagyon jó energiákat hozott be az életébe. Mivel a nyolcas szám többszörös jelenléte (Mars bolygó) biztosítja számára azt a nagy energiát, ami az ő temperamentumos, energikus egyéniségéhez, személyiségéhez, és a zenei karrierjéhez is szüksége van. Korát meghazudtolva, csinálja végig a koncerteket, és sokat hallottam arról is milyen kemény edzéseket szokott naponta elvégezni.

Régebben amikor, még nem foglalkoztam számmisztikával, mindig csodálkoztam, hogy tudja ilyen jól formában tartani magát, de a számait elnézve már egyáltalán nem csodálkozom. Az ilyen típusú nőkre szokták azt mondani, hogy harcos amazon, benne van az őserő, ami nagy lendületet, és kitartást ad neki. S a számai segítik abban is, hogy, sikeres legyen az üzleti életben, merjen kockáztatni. Viszont a bukás kockázata is benne van, de azt hiszem az Ő esetében ez nem mérvadó, elhanyagolható. Az anyagiasság, amit a jó üzleti érzékével meg is teremt magának.

Eddig a jó oldalairól írtam ennek a nyolcas szám rezgésének, de ennek vannak árnyoldalai is. Főleg, ha többszörösen fordul elő, mint Madonna esetében is. Ez a szám behozza az uralkodásra való hajlamot, és ez problémát okozhat a párkapcsolatban, mint ez valójában látható is az Ő kapcsolatában.

A nevében 18=9 külső Én az egyes szám kreatív, vezetésre, irányításra alkalmas tulajdonságokkal
ruházza fel az egyéniséget, a nyolcas szám energiája itt is megjelenik, tovább erősítve az egyéniséget. S kettőből pedig kapjuk a kilences számot, amiben az összes szám van, és hozza a jó művészi kifejező képessége, a jó felfogó képességet, spiritualitást, de az érzékenységet is. S ez az egyik problémája, mert egyrészről kiszámíthatatlan érzéseit, cselekedeteit nézve, másrészről viszont nagyon érzékeny. S ez konfliktust okoz a személyiségben. Viszont szerencsére a Sorsmissziószáma egy 38=11=2 Segítő típus. S a kettesszámú személyiségtípusnak fontos a párkapcsolat, és a család. S ezt láthatjuk Madonnánál is, hiszen szereti a gyerekeit, sőt még örökbe is fogadott egy gyereket, tehát fontos neki a karrier mellett a család. S képes kompromisszumokra is a család érdekében. Igaz ugyan, hogy a sorsmissziószámában is megjelenik nyolcas szám, ami a hármassal kombinálva egy nagyon gyors energiákból álló szám, ez hozhat feszültséget a személyiségben. De a 11-s mesterszám sok jó tulajdonságot, és lehetőséget tartogat számára, a dupla kreativitás, ego, intelligencia.

A 16-s születési napszám céltudatosságot, szellemiséget és spiritualitást adja a személyiségének. Az 1958-s születési év pedig az optimizmusra való hajlamát, és az idősebb korban levő jó lehetőségeket vetíti előre.
Hát Én azért, úgy gondolom, hogy mind a születési képletében, mind a nevében levő számok energiái együttesen, segítik Őt a boldogulásban, annál is inkább, mert egy elég tudatos, okos talpraesett energikus Emberről van szó.
Becsülöm, és tisztelem az eddig elért sikereiért, és további sok sikert kívánok Neki, akár itt most a koncerten, akár máshol.

HozzászólásokSajnos nem,

de nagyon sok jó kritikát hallottam róla..
Jó is, hogy szóba került. Valahogy időt szakítok rá...Lovagregény

Igen, én is így vagyok! És ami nagyon érdekes a születési számában a két 4-es, és mikor meghalt 22.-én összeadom az is 4-es! Nem tudom ennek van-e vmi jelentősége.... jó lenne választ kapni!
A Brokeback Mountain - Túl a barátságon című filmjét láttad? Pfúúúú ott is hatalmasat alakított!

puszLovagregény...

Nekem is az egyik kedvencem (bár én egyáltalán nem vagyok nagy film-néző vagy film-rajongó..). De ez a fiú... és a szívem szakad meg érte...Heath Ledger

Kedves Leila!

Tetszett az elemzésed Madonnáról. Van egy ötletem kivel lehetne folytatni, ha kedved tartja, és szerintem rajtam kívül sokat szerették Őt. Heath Ledger, született 1979.04.04., és sajnos meghalt 2008.01.22.
Pont tegnap este játszottát egyik nagyszerű filmjét a Lovagregényt! Annyira szeretem!!!

Előre is köszi!
ShallyEgyre jobban látom/érzem,

Egyre jobban látom/érzem, hogy mekkora KINCS vagy, NE HAGYD ABBA az itteni publikációt kérlek...

Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.
- Fem -Szia Leila!

Tök jó lenne, ha a mai napról 2009.11.11 is írnál valamit :)

Mi magunk legyünk az a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.
- Fem -Miért, Connie, Te ideges vagy? :-)

Vagy nem olvastad el, amit írtam?
Idegeskedés nélkül is meg lehet ám védeni magadat mások negatív véleményétől! :-)
Minek idegeskednék én mindeközben? :-)Idegeskedni.

:)Mit nem kell, Connie?

Egyre nehezebben kapisgálom a dolgokat már... :-)Origami...

... nem is kell! Ez a lényeg. :)

C.Tudod, Connie, úgy is ki lehet kommunkálni azokat a ...

véleményeket, amelyeket az ember nem tart pozitívnak, hogy közben nem idegeskedik és nem is haragos. :-)
Mitől lennék szerinted ideges?
Attól biztos, hogy nem, hogy egy olyan személy, aki egyáltalán nem ismer engem, ír rólam egy negatív véleményt, mert elemzésnek én az irományát azért nem nevezném.
Viszont miután ezt kérés nélkül megtette Leila, azért csak érdeklődhetek arról, hogy mégis mennyire tartja magát ezek után érdemesnek arra, hogy igazán konstruktív, nem a személyes érzelmei által befolyásolt elemzéseket készítsen.
Ennyi az egész.
Ezért Te ideges lennél, Connie?
Nem értem most már pláne...Nos...

... én kéretlenül nem készítek elemzést, így is elég macerás, nem dolgozom magánszorgalomból, legfeljebb ha valaki nagyon érdekel, de akkor is csak magamnak, hogy jobban megismerhessem az illetőt (értsd: az engem érdeklő pasit :D).
Negatív elemzés meg szerintem nincs, mert mindennek és mindenkinek van pozitív oldala is, csak az a kérdés, hogy melyiket helyezzük előtérbe a másik rovására. Mondom, ha Te nem érzed magadénak ezt az elemzést, akkor ne foglalkozz vele. Ha egyébként érdekelne a számmisztika, akkor más, elfogulatlan szakértőtől kérj elemzést, vagy olyantól, akiben megbízol. Ha meg annyira nem foglalkoztat, akkor hagyd a fenébe. Leila ilyennek lát téged, de ez az ő nézőpontja, és az ő problémája, nem a tiéd. Viszont amikor már ennyire felhúzod magad rajta, onnantól kezdve a Te problémád lesz, és annak oka van, hogy nem lépsz túl rajta. Például láttam, hogy többször is bemásoltad az elemzést. Ha nekem valami nem tetszik, nem értek egyet vele, vagy olyan kritika ér, amiről tudom, hogy igazságtalan, csak rántok egyet a vállamon vagy nevetek rajta és továbblépek. Mindenki azt gondol, amit akar. Aki ismer és tudja milyen vagyok, az úgy sem hiszi el, aki meg elhiszi, az nem érdekel, mert olyan is. Te azonban folyamatosan ezzel foglalkozol, már rég elült a téma, de még mindig felhozod, így adva plusz energiát egy negatív történésnek, ami zavar. Te is alkalamzod a Titkot, érted, mire gondolok. Szerintem ezt vedd figyelembe és irányítsd a figyelmedet másfelé. Ez egy kéretlen tanács volt tőlem, de jószándékkal adtam. :)

További sok sikert kívánok!

ConnieAkkor még egyszer, Connie, mert úgy tűnik nem voltam...

érthető.
1. Én NEM kértem Leilától elemzést, azért készített rólam egy tökéletesen negatív elemzést, mert engem nem hatott meg Jackson halála. (Másodikat meg pláne nem fogok tőle ezek után kérni.)
2. Ez NEM az én "véleményem", LEILA ÍRTA ezt rólam, mert nem csípem Jacksont:
Origami,
Először is 2+8 = 10 valóban. Nem is ebből jött ki a 11. A 11 a 29= 11
jött ki.Úgy hogy, számolni még tudok !
Na de nem ezért írtam , hanem azért hogy az Én nézetem szerint nem
illik egy ember halálával gúnyolódni!
Az a Te ügyed, ha nem kedvelted Michael Jacksont, akkor légyszíves ne
foglalkozz Vele. S szállj le az írásomról !!!
Még hogy, férjhez menni, ilyen természettel, hát nem tudom, ki tudna
Téged elviselni hosszabb távon. Most nézd a választott neved számait:
= 25= 7
ORIGAMI =45 = 9
=20= 2
A neved alapján nem tudom, de valószínűleg fiú vagy. Akkor viszont, a
20= 2 külső én elég nem jó szám. A maga hússzoros női
energiájával. Hát elég érzékeny kis mimóza pasit takar.Ha lány vagy
akkor is túl érzékeny, ha ezt a nevet használod. Ez látszik is az
írásaidból, mert gúnnyal ütöd el az érzékenységedet. Akár fiú
vagy, akár lány. Kár, mert eszed van ezt tükrözi a 9-s névszám, csak
nem a jó irányba használod . A belső én is egy zárkózott érzelmileg
problémákkal küszködő embert takar. S tudod, nincsenek véletlenek
ezért is választottad magadnak ezt a nevet.
Én úgy gondolom van mit dolgoznod a saját személyiségeden, s csak
utána vegyél célba másokat, ha már magadon nincs mit javítanod. S
Mikinek se adjál hülye tanácsokat,mert egy depressziós ember nem tud
egyedül felállni, ugyanis hiába mondod neki, hogy szedd össze magad Ő
erre nem képes. S azt is hiába mondod neki, hogy Ő így jó ahogy
van,nem hiszi el, ehhez szakemberre van szüksége, s nem muszáj
pszichológus legyen, lehet akár kinezólogus, vagy transzperszonális
pszichológus is. Felelőséggel tartozunk embertársaink iránt, Én is
hibáztam, de Te sem adtál neki jó tanácsot. Gondolkozzál el ezeken a
dolgokon.

Üdv.: Leila"

Szerinted ez egy OBJEKTÍV, NEM személyes érzelmeken alapuló elemzés?
Érdekes.
Konkrétan azért kaptam, mert nem gyászoltam Jacksont. Biztos a megérzései vezették a "szakértő" Leilát, és én vagyok az oka annak, hogy negatív elemzést ír arról, akivel valamiben nem egyezik a VÉLEMÉNYE.
Egyébként meg miért nem válaszoltál a kérdésemre, Connie?
Szép elemzés ez?
És szép dolog ezt csinálni azzal, akivel valamiben nem megegyező a véleményed?
Te is ilyen elemzéseket szoktál azokról készíteni, akiket nem kedvelsz?Origami!

Te is kifejtetted a véleményedet Leila számmisztikájáról és én is. Ehhez mindkettőnk joga megvan, nincs is vele semmi probléma.
Hogy rólad mit írt, az meg az ő dolga, hogy Te mennyire hiszed el, mennyire ismersz benne magadra, az meg a Tied. Ha nem tetszik, kérj másikat mástól, ezt pedig dobd ki és felejtsd el. A számmisztika, mint minden jóslás a számolgatáson túl nagyban épül a jóslást/elemzést végző személy megérzéseire, belső sugallataira. Novícius wicca múltamban a tanulással eltöltött évek nagy részét éppen az erre való érzékelés fejlesztésével töltöttük. Tehát ez mindenképpen az ő saját megérzéseinek és gondolatainak a tükröződése is, azon felül, hogy a számoknak van egy köztudott, bárki számára utánajárható jelentése (könyvek, internetes oldalak). Bár a különböző perspektívákból való megközelítést jól mutatja, hogy gakran még az egyes számok általános jellemzésének leírásában is lehet találni különbségeket (ahány könyv, annyi féle). Tehát az elemzést végző nagyban támaszkodik a kivülről/fentről/bentről érkező sugallataira, és ez így is van rendjén. Leilánál jóval kevesebb tudással és tapasztalattal én is készítettem számmisztikai elemzéseket. Mivel több féle jósláshoz értek, ám egyikbe sem mélyedtem el olyan szinten, mint ő, én sokkal jobban támaszkodtam ezekre a sugallatokra, és az elemzéseim nagyban helytállóak voltak még akkor is, ha idegennek készítettem. Mivel Leila sokkal mélyebben és áthatóbban foglalkozik a témával, én nem kételkedem elemzései hitelességében.
De ha Te úgy gondolod, hogy Leilának ezek a megérzései személyes ellentétből, unszimpátiából keletkeztek, akkor az elemzését ne fogadd el, hanem kérj olyantól, aki személytelenül, ismeretlenül elkészíti neked.

Hát remélem, a hosszas magyarázatom segített valamelyest helyretenni a dolgokat. Ennyit tudtam hozzáfűzni az itt leírtakhoz. Minden esetre akárhogy is van, nem érdemes bántani senkit, mert ez az oldal nem arra van, és az is igaz, hogy ha valami zavar, ha valamin nem tud az ember túl lépni, akkor belül kell keresnie a problémát.

Szeretettel írtam, és bízom a hasonló fogadtatásban!

Connie?

Udv Origami !

Szerintem, ha a zeneje nem okozott benned teljesseget, vagy a kozeli allapotot, akkor a hianya sem okoz hianyt. Kinek mi mit okoz, azon felesleges vitazni. Szerintem egyszerubb lenne tiszteletben tartani egymas erzeseit. Neki gyasz, neked semleges. Neked mas gyaszod van, ami nekem semleges. Nekem is mas, az nektek : ) szerintem ezzel egyre gondolunk….
Az ellemzesed tobbszor olvastam. Az a gond vele, hogy az ellemzo nem elfogulatlan. Beleviszi a sajat erzeseit. Az meg nem te vagy, amit rolad, veled kapcsolatban erez. Ha irasban megnyilvanulhatna egy ember, egy lelek, akkor nem testben, hanem nyomdaban szuletnenk. Igy iras, nicknev alapjan erdekes lehet, de nem valos. Kifogasolni, hogy valaki milyen uton modon probal segiteni , nem kell. Segiteni, hogy figyelj, ha igy kozelited meg a dolgot, nagyobb felismerest hozol, azt igen. Amugy, ha erdekel, a szamisztika.com on Peti elkuldi ingyen, a rendes elemzest. Mondjuk en megneztem a magamet, aztan mar nem nezem. Onismeretre jo. De arra minden jo: ) Azt mondjuk azert talalom viccesnek, hogy neved alapjan hatarozzak meg, milyen vagy, mert itt a neved a szimbolumod. Origami. Nagyon szep muveszet is lehet, es vegul is papirkupac is. Nezopont kerdese. Ehhez nem kellenek szamok. En a muveszeti papirhajtogatast latom benned. Azt, hogy valami dolog altal egesz mast, ujat, szepet , figyelemre meltot hozol letre, ami ha figyelek, mesel nekem. Mas lathatja ugy, hogy csak gyüröd a papirt. De ez meg olyan, hogy azert nem lehet rosszul segiteni, mert vagy neked, az iras altal, vagy akinek irod, vagy aki olvassa, de valakinek valami mindig lejon. Hogy mit kezd vele ? azert az o elete, hogy eldontse.

Egyebkent meg az az erdekes a szamisztikaban, horoszkopban, akarmiben, hogy azt feltetelezi, kutyabol nem lesz szalonna, ergo fix szemelyiseget ad, aki nem kepes a valtozasra. Illetve hogy nincs benne az, hogy nem tudom. Namarmost mindent tudni meg …..: ) szoval van mindenre minden fele allas, szam, akarmi. Persze lehet, hogy nem tudom. Csak igy élem meg . Ha tudok letezni a jelen pillanatban, nem igazan erdekel, meg van e ez nekem irva, vagy sem, az sem, milyen vonalkodja van.

Lelila !

Az en nevem mehet nyugodtan elemzesbe. Engem nem zavar.
Azt kerdeznem, “”igy”” miert nem latod ertelmet ? Illetve, hogyan latnad ertelmet ? Illetve mi az ertelme? O, es azt, hogy ha hiszel a szamisztikaban, akkor hiszel e abban, hogy az egy nagyon szemelyes dolog, ami az eredmeny. Abban mit keres a te szemelyiseged?Na, ja, Millenia.

Én sem nagyon értettem, miért baj az, ha nem érint meg engem egy általam teljesen ismeretlen ember halála.
Minden nap jó sokan elhaláloznak, de nem török össze.
Ennyi az egész.Jacko, avagy szeretem/nemszeretem

Kedves Origami !

Bocsi, hogy közbekotyogok, többször bekukkantok ide, igaz írni még nem írtam, (de ezt most valahogy nem tudom megállni szó nélkül). Talán azért, mert én is kaptam irgum-burgumokat (más helyekről), mivel nem gyászoltam "eléggé" Jackot..... :(((
A témához annyit: Michael Jackson számomra is totálközömbös volt. Sőt: nem szerettem a zenéjét, a stílusát, a kinézetét, 'munkásságát'.....stb.... Ez van. Sajnálatos, hogy meghalt, de valahogy nem "érintett" meg.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy rajtad kívül mások is vélekednek hasonlóan Jackoról.
üdv
milleniaÉs annak mi "értelmét" láttad, Leila, hogy készíts egy ...

olyan emberről, akit alig ismersz egy negatív elemzést?
MIÉRT csináltad?
Mi volt vele a CÉLOD?Kedves Connie !

Köszönöm hozzá szólásodat . Nem ijedtem meg, csak így nem sok értelemét látom az egésznek.
De igazad van felteszem az oldalra a következő írást is, ha az Akiről írok a belegyezését adja. Mivel Ő a környezetünkben él.
Ha egy kicsit lejeb mész találsz Madonnától különböző számokat, ha gondolod hallgass bele. Tudom, hogy szereted a jó zenét. Gondoltam egy ki zene is legyen itt.

Szeretettel: LeilaSzerintem ez itt nem az én "véleményem", Connie:

"Origami,
Először is 2+8 = 10 valóban. Nem is ebből jött ki a 11. A 11 a 29= 11
jött ki.Úgy hogy, számolni még tudok !
Na de nem ezért írtam , hanem azért hogy az Én nézetem szerint nem
illik egy ember halálával gúnyolódni!
Az a Te ügyed, ha nem kedvelted Michael Jacksont, akkor légyszíves ne
foglalkozz Vele. S szállj le az írásomról !!!
Még hogy, férjhez menni, ilyen természettel, hát nem tudom, ki tudna
Téged elviselni hosszabb távon. Most nézd a választott neved számait:
= 25= 7
ORIGAMI =45 = 9
=20= 2
A neved alapján nem tudom, de valószínűleg fiú vagy. Akkor viszont, a
20= 2 külső én elég nem jó szám. A maga hússzoros női
energiájával. Hát elég érzékeny kis mimóza pasit takar.Ha lány vagy
akkor is túl érzékeny, ha ezt a nevet használod. Ez látszik is az
írásaidból, mert gúnnyal ütöd el az érzékenységedet. Akár fiú
vagy, akár lány. Kár, mert eszed van ezt tükrözi a 9-s névszám, csak
nem a jó irányba használod . A belső én is egy zárkózott érzelmileg
problémákkal küszködő embert takar. S tudod, nincsenek véletlenek
ezért is választottad magadnak ezt a nevet.
Én úgy gondolom van mit dolgoznod a saját személyiségeden, s csak
utána vegyél célba másokat, ha már magadon nincs mit javítanod. S
Mikinek se adjál hülye tanácsokat,mert egy depressziós ember nem tud
egyedül felállni, ugyanis hiába mondod neki, hogy szedd össze magad Ő
erre nem képes. S azt is hiába mondod neki, hogy Ő így jó ahogy
van,nem hiszi el, ehhez szakemberre van szüksége, s nem muszáj
pszichológus legyen, lehet akár kinezólogus, vagy transzperszonális
pszichológus is. Felelőséggel tartozunk embertársaink iránt, Én is
hibáztam, de Te sem adtál neki jó tanácsot. Gondolkozzál el ezeken a
dolgokon.

Üdv.: Leila"

Leila ezt az elemzést készítette el nekem, mert megbántottam azzal, hogy nem gyászoltam Michael Jacksont.
Ez is tetszik Neked, Connie?
Szép?Drága Leila!

Nekem is nagyon tetszett az írásod, és én is szívesen olvasnék még hasonló elemzéseket ismert vagy kevésbé ismert emberekről. Azt gondolom, hogy egy személy vélemény nyilvánítása miatt ne ijedj meg, mert amint a hozzászólásokból is kiderül, népszerű a cikked, és sokan várják/várjuk a folytatást.

Nagyon remélem, hogy meggondolod magad és a következő írásod is mindenki számára látható lesz itt az oldalon.

Szeretettel: ConnieNevedben a sorsod - Énekes nők -JÖN!!!! :-)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Leila. Komplexus = tudat alatti elfojtott vágyak.

Ez NEM egy bizonyos komplexus, hanem a komplexus szó meghatározása.
Konkrétan az lett volna a kérdésem, hogy milyen komplexusokra gondoltál velem kapcsolatban, és ezeket én nem írhattam le, mert éppen azért kérdeztem, mert nem tudom.
Aha, ha dicsérem Jacksont, akkor jókat írsz rólam, értem. A szeretet szerinted adok-kapok üzlet.
Eddig is értettem, ezt nem kellett volna leírnod.
Tehát a kérdésemre a válasz hol van? :-)Kedves Origami !

Arra a komplexusodra gondolok, amit olyan jól megfogalmaztál Te magad . A tudat alatti elfojtott vágyak.
S Én itt arra gondolok, hogy szeretsz a középpontba lenni, mert akkor azt hiszed figyelnek Rád. Bizonyára kevés figyelmet kapsz, s ezért csipkelődsz, mert úgy gondolod így figyelnek Rád. Nos gondolkozz el ezen.
S valóban túl érzékeny vagy különben nem irányítanád mindig magadra a figyelmet. Próbálj meg egyszer egy kicsit
pozitívan hozzászólni. S ne mindenben , és Mindenkiben a rosszat látni. Tudod a külvilág tükröt tart Neked, mint ahogy Nekem is, és Mindenkinek. Ha szeretetet adsz, szeretetet kapsz.

Szeretettel : LeilaNa, Ritocska, jelentősen előrejutottál eme mélyenszántó...

gondolatoktól a nevedet illetően spirituális útkeresésed folyamatában? :-)Na, ugye, milyen jó, hogy szóltam. Dicsértétek Jacksont...,

és milyen pozitív elemzést kaptatok! :-)Te Leila! Hol van a válasz arra, hogy milyen a komplexusaim...

helyzete a számok tükrében éppen most?
Kell még fejlődniük a komplexusaimnak, vagy éppen megfelelel a "túlérzékeny 20-asomnak"? :-)
Egyáltalán így a Te szakmai szemeddel nézve pontosan milyen komplexusokkal is rendelkezem?
Mivel elkezdted, de nem folytattad, így még mindig nem értem, mire is gondoltál. :-)Zene.......még......
Még egy kis zene........Zene.......