Beszélgetések Istennel - Mindenből van

magasan fejlett lények- A MFL-kultúrában (Magasan Fejlett Lények - Zsul) nincsenek "nélkülözők" és "szegények".
- Jó, jó, de hogyan érték el?
- Két alapelv alkalmazásával:
Mindnyájan Egy vagyunk.
Van elegendő.
Az MFL-ek tudatában vannak mennyi az elegendő és tudatosan meg is teremtik. Mivel az MFL-ek tudatában vannak annak, hogy minden dolog összefügg, szülőbolygójukon semmit sem pazarolnak és nem pusztítanak el természeti kincseikből. Így marad mindenkinek bőven - vagyis valóban "van elég".
Az az emberi érzés, mely szerint "nincs elég" gyökere minden aggodalomnak, minden feszültségnek, minden versengésnek, féltékenységnek, dühnek, konfliktusnak, és végül, a bolygótokon bekövetkező minden gyilkosságnak.
Ez, valamint, hogy az ember sokkal inkább hisz az elkülönülésben, mint minden dolgok egységében, okozta életetek nyomorúságának, történelmetek tragikumának a kilencven százalékát, és azt, hogy képtelenek vagytok megelőző intézkedésekkel jobbá tenni mindnyájatok életét.
Amennyiben megváltoztatjátok tudatotoknak ezt a két összetevőjét, minden megváltozik.
- Hogyan? Meg akarom tenni, de nem tudom, hogyan. Adj eszközt a kezembe, ne csak közhelyeket mondj!
- Jól van. Ez így helyes. Íme az eszköz.
"Tégy úgy, mintha."
Tegyetek úgy, mintha mindannyian Egy lennétek. Holnaptól viselkedjetek így. Tekints mindenkire úgy, mint magadra, amikor éppen nehéz napokat élsz át. Tekints mindenkire úgy, mint magadra, amikor éppen valamilyen esélyre vársz. Tekints mindenkire úgy, mint magadra, amikor új élményben van részed.
Próbáld ki. Járj egyet holnap és próbáld ki. Mindenkire más szemmel fogsz nézni.
Azután kezdj úgy viselkedni, mintha "lenne elég". Ha "elég" pénzed, szerelmed, időd lenne, mit tennél másképp? Nyiltabban, szabadabban, tisztességesebben osztoznál?"

HozzászólásokKedves Ági!

Szívessen!:)Kedves Zsul....

Köszönöm írásod. Üdv.:ÁgicaSzia Kedves Orsy!

Külön öröm, hogy Szlovákiából írsz...:)
Amikor úgymond megfeletkezel a titokról akkor is használod... sőt lehet, hogy épp jobban, mert a "tervező-rendező-türelmetlen" elme legalább nem akarja felügyelni a folyamatokat.:) Amit írtál én is átéltem többször, és még biztos jó párszor át fogom élni. A kedvencem az, amikor hosszabb ideje nem jövök fel, majd egyszer csak felnézek, és láss csodát, az éppen aktuális főcikkek pont arról szólnak, ami épp foglalkoztat.:)
Most kapsz egy határokat átívelő, nemzetközi puszit:
pusssz:)csak úgy :)

18 éves vagyok, kb 2-3hónapja olvastam / alkalmazom a Titkot, és nálam be szokott válni ... azért is kezdtem olvasni ezt az oldalt...és ugyebár most fogok érettségizni és nagy a hajtás, őszintén néha elfeledkezek a Titokról ... de mivel ez az oldal a kezdőoldalam ha megnyitom a net-et, így mindig figyelmeztet, elolvasom a bejegyzéseket, és nagy boldogsággal és megnyugvással töltenek el :) nagyon szeretem ezt az oldalt :) csak így tovább ;)
Orsy, Szlovákiából :)