Magyarország Őrangyalának üzenete

őrangyal"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük.
Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.
Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"
Padre Pio (1887-1968)

Magyarország Őrangyalának üzenete
2008. jaunuár 23.
Drága Szeretett Lények!

Az élő Isten szeretetével és áldásával köszöntelek Téged. Hádrániel, Magyarország Őrangyala vagyok. Tudom, sokatokban megszületett a kérdés, hol voltál, miért nem segítettél minket.
Erre válaszolni fogok, de most örömhírrel köszöntelek Téged. A Föld Szívcsakrája aktívabb, mint valaha. Öngyógyító folyamatai aktivizálódtak, gyógyítja saját magát. A belső Nap újra aktív az áldásos és önfeláldozó munkátok által.

Mint ahogy tudjátok, testetek neuralgikus csomópontjai a csakrák. A Földnek is vannak neuralgikus csomópontjai, ahol több ley vonal találkozik. Ezek a szeretett Gaya-tok, a Föld Anyátok csakrái.
Magyarország, a Kárpát medence, a Szív Csakra és ennek epicentruma a Pilis, és most újra aktív. Mint ahogy azt médiális közlésekből tudjátok, hogy a médiumok lehozták Yehuna Gaya, jelentése megújuló Föld, azaz új Föld. Tiszta ötödik dimenziós szeretet energiából valósult meg.

S most a jó hír: E holografikus szeretet mátrix mostanra majdnem teljesen eggyé vált a Földdel, ezért hála és végtelen szeretetünk Nektek Magyaroknak, mert Ti vagytok a Föld Lelkének őrizői, gyógyítói, tanítói. Minden változás a szívből indul. Szeretet, szeretet szálljon Rátok. Nagy tanítótok, ki az élő Istent hordozta magában, Jézus Krisztus, kinek magyar gyökerei pártus vonalon tagadhatatlanok, azt tanította Nektek, Isten országa láthatatlan módon jön el és senki sem, ő sem, más sem tudja ennek az idejét. Ezért legyetek készen mindenkor, ugyanis e új Föld eljövetele nem rajtunk Angyalokon, hanem Rajtatok Embereken múlt. Csak Ti nyithattátok meg ennek a megvalósulásának kapuit szellemi és lelki felemelkedésetek által.

Mivel a Föld lelkének őrizői, gyógyítói vagytok, inkarnáció által Föld Anyátok fájdalmát, melyet emberek okoztak, és ezért embereknek kell feloldani, ez a karma törvénye, önként vállaltátok. Önkéntes áldozatotok nagyon nagy erővel bír, s ezáltal drága szellemi Lények, nem csak a Föld lelkét gyógyítottátok meg, de saját karmátokat is feloldtátok.
Feloldottátok a Mu és Atlantiszi valamint a tibeti karmátokat, melyet csak hosszú inkarnáció által tudtatok volna feloldani.

A tibeti karma a következő:
A tibeti papság fogadalmat tett őseiteknek, hogy megőrzi és kellő időben megossza a világgal, a magyar néppel, Veletek a tudást, őseitek tudását. A jelenkor Dalai Lámája elérkezettnek látta az időt, reformokat akart. Sajnos voltak lámák, akik nem támogatták ezt. Ennek következtében karmát vontak magukra, s azokra, kik a múltban fogadalmat tettek.
Mivel a tudatlanság rabságában tartották a Földet, rájuk is rabság vár.
Kína megszállta Tibetet, így a Dalai Láma s követői a falakon túlra vihette a tudást és megoszthatta a Világgal, a Szélrózsa minden irányában.

Kik itt vagytok tibeti mesterek, inkarnációiok által ezt segítettétek, és most válaszolok a kérdésre. Hádrániel, a szeretet angyala vagyok. A szeretet sugarán szólok most hozzátok. Feladatom nem az egyén, hanem Magyarország és a magyarság segítése védelme. Inspiráltalak Titeket, gyógyítókat, tanítókat, hagyományörzőket egyaránt.
Mindig is itt voltam Veletek, azonban kollektív összekapcsolódás most jött létre és most van itt az ideje, hogy mediális úton szóljak hozzátok.

Nagy esemény készülődik, áldás, nagy erő száll Magyarországra, a Kárpát medencére.
Én Hádrániel, Magyarország patrónusával, az Ég Királynőjével és az angyalaival a hetedik sugár elohimjának erejét, áldását árasztom Rátok a tavaszi napéj egyenlőség napján napkeltétől napnyugtáig, hogy legyen időtök lehorgonyozni. Ez nagy energia átömlesztés lesz a Földnek rezgésszintje, rezgése megemelkedik. Fénytestetek megtisztul, egy magasabb fényfrekvencián fog rezegni. Nagyon erős lesz. Készülj rá, tarts tisztítókúrát testben, lélekben.
A rezgéskorrekciót angyali lények segítik. Az emberek is boldogabbak lesznek. Fogadd magadba, s add e áldást, erőt át másoknak is ingyen. Így növekedtek és így indul útjára e pici országból a változás. Végtelen szeretettel, Isten áldásával búcsúzom.

Hádrániel

Hozzászólásokköszönöm Gini

elindulok az úton! :)
gyönyörű napot kívánok neked!Szép napot!

Nagy öröm, hogy ilyen sokan olvastátok még a bejegyzést!:-)

ÖBIbabca:-) Bizony, hogy részesei vagyunk, reformerek. Nagy dolgot akartunk, amikor magyarként terveztünk megszületni! Én is örülök!! :-)

Vanda kedves: sok sok kérdés...:-) ami nagyon jó!
---> itt olvashatod az aktiválásokat szószerint, tájékozódj, ezek szerint ez egy új világ lesz számodra:-) Először nem fogod tudni hova csöppentél, de ha a Te földed, szeretsz majd rajta járni és fénymunkára adod a fejed:-) A 8:8:8 aktiválással kezdődik a lap, ami most pénteken aktuális. Olvasd végig, ne értelmezd, az a tudatalattid dolga, ha nem érted nem kell visszaolvasnod, tudni fogja a belső Istened, hogy mi az Övé és az aktiválás megtörténik.
Csütörtökön megyek csatornázásra, ha valaki jönne - Kryon - a VIII.Vas u 16 szám alatt a Casa de La Musicában lesz 19-21 óráig (1000 ft a részvételi díj).
Kryonról irtam itt, a blogjaim között találod! Azon keresztül pedig megismerheted pár linken jobban.
Ha lesz a Szilfa-tisztáson találkozó, időben szólok neked:-)

És nem utolsósorban TKatinak:-)) Igen, a Gaia közvetítéseken - a Földanya szólal meg -, és a környezeti terhek fájnak neki és az emberek felelőtlensége. A planetáris megmozdulások, amikor ugyanazon a napon a világ több részén is - Mexicotól - Magyarországig - földgyógyítás van, sámándobosok és meditációk segítik őt a megkönnyebbülésben, amiért nagyon hálás.
Egyszer gyere el rá, nagyon nagyon felemelő, majd megtapasztalod. A Szilfa-tisztáson is ez az elsődleges cél.

Imi: Milyen igaz... olyan sok információhoz hozzá lehet jutni egy-egy ilyen közösségi megmozduláson, hogy az döbbenet. Egy ilyen találkozás alkalmával szinte ki tud cserélődni az ember kényelmes kis világa :-) Csupa izgalom :-)

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Kedves Gini!

Szeretnék tisztábban látni, légy szíves mondj erről valamit:
"... Föld Anyátok fájdalmát, melyet emberek okoztak ..."
Ez a fájdalom fizikai, pl. a környezetszennyezés miatt, vagy lelki, mondjuk az Őrá vonatkozó káromkodások miatt?

Előre is köszönöm a válaszod!

Kati


A vonzás törvénye a gyakorlatban - tudatos teremtés lépésről lépésre!Drága Ginibaba :)

Köszi, hogy fel tetted ide ezt a csodás üzenetet.
Tényleg egyre több jel van azzal kapcsolatban, hogy itt a mi CSODAORSZÁGUNKban indul el valami csodás. Én érzem hogy a mi Mozgalmunk is egy kis szeletkéje lesz ennek a változásnak, hiszen nincsenek véletlenek, meg kellett születnünk.
Halleluja részesei vagyunk a VÁLTOZÁSNAK :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)vanda :) az egyik ilyen a

vanda :) az egyik ilyen a címlapon van most is (amire Evelion utalt):

a többiről Gini biztos tud mondani neked bővebbet, akár a margitszigeti talin is, ilyenkor mindig rengeteg új infót lehet begyűjteni... :)no Gini

jól megríkattál..

boldog vagyok
magyar vagyok
boldog magyar vagyok

igazándiból, nem hittem hogy ilyen van, hog ya magyarság tényéeg fontos szereppel bír, nem tudtam ezekről a dolgokról sokat, de szeretnék erről minél többet megtudni

könyörgöm, mondjátok meg, hol lehet ezekről a dolgokról több infót szerezni, részese lenni, aktív része lenni!

ez a mondat mit jelent?: "de másnap a hetes csatornázáson résztvettem a Lángban. "

hol van pontosan az a rét, amiről beszéltetek, mikor vannak ott találkozók, hol tudhatok meg azokról bővebbet?

szóval csak kavarnak bennem a kérdőjelek, segítsetek!!

köszönöm!!Drága Csajok!:-)

Örülök, hogy Benneteket is úgy ért, mint engem... frissítő nyári záporként...

Evikém: Én aznap is lemaradtam a tisztásról - "csak" a planetárison lehettem ott -, de másnap a hetes csatornázáson résztvettem a Lángban. Fantasztikus volt, tetőtől talpig hosszú-hosszú ideig járt bennem az "áram":-) Isteni érzés volt, és elindult amit ígértek... Minden elindult...
Hadrániel pedig segíti az országot és a benne élőket.
(Megkaptam a privit és válaszolok, ahogy érdemben tudok máris!:-)

Nagy ölelés Mindenkinek!

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Kedves Gini!

Köszönöm olvasás közben kellemesen "ludböröztem".:-)))
Szeretettel:
TiszavirágKöszönöm

hogy olvashattam, hogy feltetted. Nagyon jó érzés volt elolvasni:))
"Légy Önmagad és szeresd a Világot!"Gini!!!!

Énn akkor voltam ott a tisztáson, amikor a milliószoros erős nap volt július 6-án, vasárnap:))))

Ölellek! Remélem a nagy talin élőben is:))))

Írtam neked privát is levelet!!!!

Evelyn:)Drága Gini!

Nagyon szépen köszönöm.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Mazsi és Evi!

Igazán örülök, hogy elolvastátok és hozzáfűztétek az érzéseiteket az üzenethez!
Ott voltam a -szülinapomon, olyan megtiszteltetés volt:-) -, március 21-én a Földgyógyító Planetáris Szertartáson.
A résztvevők Gaiatól ajándékot kaptak ott azért, mert a föld sebeit igyekeztek gyógyítani.
A tiszta, gyógyító fényt adhatjuk át a tenyerünkön keresztül, és az azóta is folyamatosan működik.
Gaia nagyon hálás a magyaroknak szintén..., nagyon beteg volt és legnagyobb részben nekünk köszönheti a gyógyulást. Tele vagyunk ley vonalakkal, tehetünk a föld megkönnyebbüléséért sokat.
Ma is van a Szilfa tisztáson találkozó - amire én nem tudok elmenni :( -, és a szeretet kör ilyenkor mindig gyógyítja a földet. Ha valaki olvassa és még eltud menni, tegye meg!
16 órakor kezdődik - a Budakeszi Vadaspark területén van -.

Szeretettel ölellek Benneteket

www.aminababa.com
www.flavin7.com
Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!Gini:))))

Köszönöm, köszönöm, köszönöm:)))))

Mostanában a meditációk, utaztatások alkalmával kaptam én is "híreket":)))))

Ölellek:))))

Evelyn:)Kedves Gini99

Szio,
Epp most olvastam vegig masodszorra az uzenetet,
Koszonom neked hogy felraktad az oldalra,bar en most nagyon messze vagyok ettol a pici Orszagomtol,de azert lelekban mindig veletek vagyok:)))))))))))))
Mire a vegere ertem az uzenetnek kijottek a konnyeim es valami melegseg futott vegig rajtam egy kicsit elszorult a torkom....es halat ereztem.......szoval jo erzes volt:))))
Most ugy erzem, hogy mint 1 magyar neked es mindenkinek ezen az oldalon megkoszonom azt hogy teszitek azt amit tesztek az emberekert es az Orszagert:))))))))Biztos vagyok benne hogy az Orangyalunk is figyelemmel es orommel kiser benneteket:)))))))))))))
Megegyszer koszonom neked hogy olvashattam!
Olel
Mazsi

"Kotelen senki sem tudja nagyon magasra felhuzni magat.
de a sajat laban hegyeket is meg tud maszni........."