Mai nap

Nehezkes volt ez a mai nap...suliprogram(marc.15. miatt) csaszkalas a hidegben Pesten...utana irany haza,elore elterveztuk a barataimmal a penteki programot..egy kis mozi es beules egy belvarosi kavezoba ...elkapott egy "nem erdekel senki es semmi" szindroma...lemondtam az egeszet..es itthon ultem egesz delutan,persze mindenki elment ide-oda,es termeszetesen en magamra maradtam! A holnapi napot se nagyon varom,minek? hisz tanulni kell!! kötelessegem van! de ugye magamnak tanulok...probalom magamba sugalni a pozitiv energiat es gondolatokat,de van mikor "elkalandozok" es kieset a ritmusbol..meg gyakorolnom kell..nagyon hianyzik mar a nyar is,egy kis meleg,napsütes...az ember kedve mar jobb tole! Es közben annyira nehez magammal is foglalkoznom,mert sok a tanulnivalo,nem jut ido egyes dolgokra,de a tanulas elorebb van mindennel,de neha besokallok es nem birom...ugy jarok,mint mindig...."egyszer fenn,egyszer lenn" azon idegeskedek,hogy mi modon fogok javitani az eredmenyeimen,csak nem konnyu dolog...semmi onsajnalat nincs bennem,pusztan velemenyalkotas..mi tevo legyek? lazitanom kene kicsit,aludnom sokkal tobbet (mert,igy is kevet alszok,keson fekves a kesoi tanulasok miatt es a koran keles) kompenzalnom kellenne a kettot es talan egyenesbe jonnek! sokat agyalok a ezeken ,es a jovore kellene koncentralnom,mert az viszi elorebb az embert,nemde?
de eljen a pozitiv gondolkodas!!!!!! :)

HozzászólásokTe tanítottál meg arra, hogy

Te tanítottál meg arra, hogy ez a "titok" igenis működik. Felnőtt fejjel valóban nehéz volt ezeket a dolgokat elsajátítani, de láttam rajtad, hogy neked sikerül, ezért lassan-lassan kezdtem bele én is. Az elején még nem történt változás, de Te vagy a élő példa, hogy sohasem adhatjuk fel. Mert tényleg csak akarni kell, óvatosan, okosan és vonzani! Fantasztikus, ami tegnap velem történt! Igazad volt! Figyelni a jeleket és jönnek szépen, sorban. Köszönöm!:):)

Igaz!!!!!! és köszönök minden eddigit!!! csak tudod,néha nehéz az élet! de AKARNI kell,igen:):)

Kedves Viktória 6!

Csak így tovább, valóban a tanulás nagyon fontos, de ne feledd, hogy a barátokra is kell ídőt szakítani, mert ebből is lehet néha töltekezni.
Örülj a napnak, a tavasznak, és ne feledd!-Gondolataid eredménye vagy! Tehát fel a fejjel, és előre, úgyis minden sikerül, csak AKARNI kell.