Második és harmadik nap

Újra itt vagyok, akkor kezdjük a szombattal. Bár rájöttem ennek az időbeni eltolódásnak (mármint ami a megélést és az írást illeti) az a nagy hibája, hogy kopnak az emlékek:)
Nagyon nehezen keltem de maga a nap nem volt rossz. Két negatívum talán hiszen az igazat akarom írni tehát mindent. Az egyik, hogy kirepedt a csizmám talpa ami végülis nem annyira izgat mert már úgy is vége a télnek és már így is lehúzott 3 évet ha nem többet szóval ez annyira nem zavar. A másik, hogy egész nap iszonyat fáradt voltam és szédültem (majdnem lezúgtam a főiskola lépcsőjén.Tegnap még ez sem nagyon zavart de mivel ma is tart ezért most kicsit jobban.
Jöhetnek a jók.Megjegyzem sokkal több van:). Reggel feldobtam azért egy minimál sminket és elhatároztam, hogy egész nap mosolyogni fogok.Bejött:)) Visszamosolygott a kalauz a vonaton, aztán haza felé a fiatal mozdonyvezető és egy kisgyerekes apuka is.Ez persze csak azért jó mert növeli az ember önbizalmát. A villamoson haza felé egy fiatal srác lerakott egy taj részeg pasit pont aki pont velem akart elkezdeni beszélgetni. Tehát megszabadított tőle. Írto hálás voltam.
Két olyan dolog is történt velem ami a Titokkal kapcsolatban jelnek érzek. Az egyik csoport társam a Váltsd valóra legvadabb álmaidat című könyvet olvasgatta:)) ez biztos nem véletlen és erről elkezdtünk beszélgetni egy másik lánnyal aki szintén hisz benne mint kiderült. Ráadásul utóbbival ha mondhatok ilyet talán barátnők is kezdünk lenni.Nem hiszem , hogy véletlen lenne, hogy egy 15 fős csoportból ketten is vannak rajtam kívül és az egyik pont az a személy akivel teljesen jól megértjük egymást és egy hullámhosszon vagyunk.
A mai nap...zavar a szédülés és már nátha tünetek is vannak, de igazán nem igaz a fent és lent címke mert most, hogy itt ülök és kedvenc zenéket hallgatok nem volt ez rossz nap csak olyan semmilyen eltelt és kész.Pihentem és az jó.

A lényeg amit majdnem elfelejtettem:)Tegnap este találtam egy nyeremény játékot amin Ford Fiesta-t lehet nyerni és úgy döntöttem "próbára teszem" a titkot:)Meg fogom nyerni.Állandóan azt vezetem elalvás előtt és egyébként is rengetegszer napközben:)) Kíváncsi vagyok.

Szóval elmondhatom hogy jó volt a hétvégém főleg ha tudom azt is, hogy a pozitív rezgések erősebbek mint a negatív rezgések.

Címkék:

HozzászólásokHajra!

Remelem megnyered a Fistat :) en is adok feled pozitiv rezgeseket :*